World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.445.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

Ček, ko je sad tu pravi Klepto?

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za razbijača evo javnu mu kažem dam ti 100 eura ali mi prvo reci svoj IRL ID, kralju pa ako bude scam bit ce i tebi !!!!!!!!!!! ne igram odavno bio na korgallu nikad u suzi ali ... nema veze uglavnom ne treba nikom boost nikakav, inace wow nema smisla. U pvp-u ratinge tipa 2400 moze svak uhvatit samo malo vremena ako odvoji za to, plus ne shavtam ljude koji hoce instant 100 ili bis item da odmah imaju onda nema smisla igrat MMO igre jer je bit suradnja as ekipom i zajednicka koordinacija a kao nagrada dolaze itemi, za sve treba vrijeme dobra ekipa i sve ce doci samo od sebe!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Warcraft
swon kaže...

Za razbijača evo javnu mu kažem dam ti 100 eura ali mi prvo reci svoj IRL ID, kralju pa ako bude scam bit ce i tebi !!!!!!!!!!! ne igram odavno bio na korgallu nikad u suzi ali ... nema veze uglavnom ne treba nikom boost nikakav, inace wow nema smisla. U pvp-u ratinge tipa 2400 moze svak uhvatit samo malo vremena ako odvoji za to, plus ne shavtam ljude koji hoce instant 100 ili bis item da odmah imaju onda nema smisla igrat MMO igre jer je bit suradnja as ekipom i zajednicka koordinacija a kao nagrada dolaze itemi, za sve treba vrijeme dobra ekipa i sve ce doci samo od sebe!!!

Kada jedno 50 puta levelas likove do 60-70-100 itd više ti se ne da kao npr. meni. Igram od 2004 godine i fakat mi se ne da više levelat.Sve sam vidio sve znam ,nista više nema novog i nemam više vremena kao prije trošit na levelanje, dok sam levelao prva 3 lika bilo mi je gušt i zanimljivo ,a sad je totalno monotono.Igra ne nudi ništa novog osim tog garisona koji je isto postao dosadan.

11 godina

Ekipa imam jednu ponudu za ozbiljne igrace koji bi htjeli igrati WoW. Imam acc viska koji je u RAFu (brze dobivamo lvle, reputaciju itd.) sa mojim accom. Kupio sam sve ekspanzije osim WoDa, samo treba kupiti game time. Pa ako tko ima vremena i volje igrati samnom neka mi se javi. Znaci jedini uvjet je da se kupi game time, tj. da budem siguran da acc ne ide u krive ruke. Ako treba stemam aktivaciju koda!

12 godina
neaktivan
Bergo kaže...

Ekipa imam jednu ponudu za ozbiljne igrace koji bi htjeli igrati WoW. Imam acc viska koji je u RAFu (brze dobivamo lvle, reputaciju itd.) sa mojim accom. Kupio sam sve ekspanzije osim WoDa, samo treba kupiti game time. Pa ako tko ima vremena i volje igrati samnom neka mi se javi. Znaci jedini uvjet je da se kupi game time, tj. da budem siguran da acc ne ide u krive ruke. Ako treba stemam aktivaciju koda!

Znači ti želiš da ti netko levela acc i još mora kupit game time? BTW kupio si sve ekpanzije osim WoD-a? Pa jasno da si kupio sve osim WoD-a jer čim kupiš wow dobiješ sve ekspanzije osim aktualne atm.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kad se kupi battlechest dobije se 30 dana + Mop i to se moze nabavit za 3-7€ !

Ljudi koji traze to sta ti trazis daju taj paket , 10k+ golda i brojne jos usluge u wow-u !

Tako da  ne vidim razlog zasto bi neko odma kupovao game time odnosno jedini razlog je tvoja korist kako sta su brzo levelanje i RAF mount

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 16:52 (Zodiak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Posto ste me popljuvali za vasu informaciju imam 3 lika na Sylvanas lvl 100 i 1 na Ragnarosu. Od toga na Sylvanasu su svi ostali lvl 90, dok na Ragnarosu imam razlicite. Drugo imam vec 2 RAFa tako da mi se za mounta prosto je*e. Trece htio sam nekome pruziti priliku da igra WoW i dobi brze lvlanje, a i nije obavezan igrati samnom ako ne zeli. I kad smo vec kod toga neka nude oni sta zele, ja sam svoje ponudio. Ustedeno je vec to sta je kupljeno, kad tada ce trebati kupiti game time ;)

PS: https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft 15€

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 1:28 (Bergo).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

tu pricu s 15€ mozes prodavat u školi ,svi znaju da treba samo uci u wow s vec napravljenim trail acc i dobijes 50% na taj paket sto je 7,5€ !!!

Naravno i to je skup jer preko ruskih stranica moze EU acc takav nabavit za 4€ !

Provaj ue svoju super ponudu uvalit na nekom drugom forumu , mozda ti pode za rukum !

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 3:26 (Zodiak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Ja sam samo stavio link od kud je kupljeno. Ne kuzim cemu taj hate? Ako oce tko da acc ne propada - super, ako nece nema potrebe za pametovanjem. I ne zelim biti bezobrazan, ali jesi ti glup ili? Ponavaljam ja od tog RAFa nemam apsolutno nista jer su mi svi slotovi na Sylvanasu popunjeni sa lvl 100 i 90. To je moja dobra volja ako oce tko da se brze lvla. I ako bas pate na tih par eurica poput tebe neka si kupe onda sa RU stranica game time pa neka igra i ostavi se bespotrebnog spamanja teme. Hvala!

PS: Bas sada gledam ima jos 10tak dana game time na njemu i lvl 75 Hunter.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 9:22 (Bergo).
12 godina
neaktivan

Što ti trabunjaš? Pod broj jedan ako neće igrat s tobom neće imati brže levelanje jer RAF nije sam po sebi brže levelanje. A i zašto bi netko igra tvoj acc? Ono čovjek uloži svoje novce u vrijeme i levelanje tvog acc i ti uživaš onda sa svojim novim high lvl likovima? Koja je tu logika? Ono za 30kuna čovjek može kupit wow i zašto bi onda igrao na tom tvom acc?

11 godina

Cek jel ja moram ponavljati da ja imam sve high likove na Sylvanasu? Ja sam samo ponudio mogucnost ako netko oce i nikoga ne silim... Ponavljam ako oce! Zao mi je da acc propadne zato sam i pitao.  Kraj rasprave.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 10:24 (Bergo).
12 godina
neaktivan
Bergo kaže...

Cek jel ja moram ponavljati da ja imam sve high likove na Sylvanasu? Ja sam samo ponudio mogucnost ako netko oce i nikoga ne silim... Ponavljam ako oce! Kraj rasprave.

Čekaj što ti ne kužiš? Zašto bi netko igra tvoj acc kad može za 30kuna kupiti to što ti nudiš?

11 godina

Pa onda neka kupi sine :)

12 godina
neaktivan
Bergo kaže...

Pa onda neka kupi sine :)

gle sine. što ti misliš da su ljudi ovdje idioti? došao si tu s ponudom da netko kupi game time za tvoj acc i onda kao igra jer ima raf, ali ne treba igrati s tobom. raf ne radi tako. ono što se meni čini je da samo nekog pecaš da ti uplati game time i da ti možeš igrat. idi nekog drugo pravi budalom. očito je da su u ovoj temi skupljaju ljudi sumnjiva morala. prvo onaj lik što prodaje muda pod bubrege sa levelanjem za dva sata i sad ovake priče...

12 godina
neaktivan
World of Warcraft
Vidiš Bergo,

najgore ti se raspravljat sa hijenama od 14 - 17 godina. Misle da su pobrali svu pamet svijeta , a u biti glupi ko k..... To su te godine kad su hormončići jači od mozga. Samo ignore i to je to.....

2 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dame i gospodje prodajem golde u server grupi Bloodfeather / Burning Steppes / Executus / Kor’gall / Shattered Hand.

30% jeftinije od kineza. Kome treba add skype : Wotiki. 

0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Wotiki kaže...

Dame i gospodje prodajem golde u server grupi Bloodfeather / Burning Steppes / Executus / Kor’gall / Shattered Hand.

30% jeftinije od kineza. Kome treba add skype : Wotiki. 

imaš kakve preporuke, da se zna kako nisi scammer? jer "tonko bombonko" i 4 dana na forumu ne ulijeva povjerenje...

11 godina

Zasto je moj post obrisan? Zato jer sam istinu napisao. udarnik60 nisam neki jadnik da tu idem zicati za game time, radi 13€ cak ima i jeftinije na nekim stranicama + imam dovoljno golda da si kupim ingame. Imas srece sta je admin obrisao post inace sam ti jako lijepo napisao sta ti ide, a za sve ostale koji misle da trollam boli me isto. Ja sam svoje ponudio, neki su mi se vec javili i ja cu svoje ispuniti. Dosao sam namjerom da nekoga uvedem u WoW svijet (od kojeg i ja nemam bas neke koristi jer imam sve high lvl i nemam vise free slotova, znaci moram trositi svoje vrijeme da nekog lvlam itd, a da kasnije tog likca necu niti igrati). To kaj vi mislite da je svima u cilju samo sve zaje*bat to nije moja stvar. Hvala i nadam se da je sada post u skladu sa pravilima ;)

9 godina
neaktivan

Stizu preporuke

13 godina
Wotiki kaže...

Stizu preporuke

Nije scammer, wotiki je član Suze i već sam kupio milju golda od njega, čovjek je glup,ali pošten :D 

Inace ja sam raid leader suze tako da nema straha.

9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Grah S Kobasicom (5godina star)  BRF HC 8/10  trazi igrace sa  podrucija balkana  kojima je stalo do zajebancije i raidanja 

sto dobivate :

-odlicnu atmosferu  zajebanciju  a pritom  dode i progres 

-bez povisenih  tonova, opusteno raidanje 

-guilda feste  dva puta godisnje 

-odlican realm 

-preferiramo igraca kojima progres i itemi nisu sve 

-raida se 3 puta tjedno srijeda.cetvrtak,nedjelja od 8 do 11  

-igraci nisu obavezni doci svaki raid  vecina nas ima obitelj  i posao   pa tako da te stvari razumijemo 

http://eu.battle.net/wow/en/guild/draenor/Grah_s_Kobasicom/roster

https://www.facebook.com/WowGuildGrahSKobasicom?ref=hl

- za dodatna pitanja mozete me dodati na  ID evo vam battel tag peco#2165

hvala svima  

ljep pozdrav  :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 12:45 (peco1988).

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
World of Warcraft

admini, što ste tako okrutni da ste dali toliki ban jadnom razbijac-u? pa ja svakoga dana gledam ovu temu i čekam da se vrati sa dokazima za ono bustanje u 2 sata... šmrc

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

nisam igrao od 12 mj ... pa eto dosao pitat kako je sad igrat ,jel vrijedi uplatit nesta bi igrao nezz sta ...

0 0 hvala 0
11 godina

Pa imas trial od 7 dana :P

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako netko zeli wow acc (WOD, 2 lika lvl 100-rogue i DK (high warlord titula), 2 lika lvl 90 (monk i mage i 1 lik lvl 80 warrior) sa 80 mountova i skoro svim heirloomovima dajem sa svim cd keyevima i svim potrebnim u zamjenu samo za Vase vrijeme, PM me ako ste spremni uloziti vrijeme (cca 5 dana playtime-100h na privatnom serveru moj acc-vracam se na vanillu pa tako da mi wod acc ne treba, samo mi treba pomoc pri levelanju) Ponuda je ozbiljna, sta se mene tice mogu dat account odmah, ali keyeve dam tek kad izlevelamo.. obavezno netko tko je spreman igrat 4-6 sati na dan

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uopće ne mogu u Battle.net Launcher...  neće pa neće..  

Ah..  stavili me u queue za login u Launcher - to još nisam vidio :)

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 20:32 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Uopće ne mogu u Battle.net Launcher...  neće pa neće..  

Ah..  stavili me u queue za login u Launcher - to još nisam vidio :)

Ja danas cijeli dan ne mogu pokrenut launcher. Napravio reinstall i sve prođe kako treba, ali nakon što unesem mail, pw i autenticator code samo stoji tako. Koliko sam skužio svi imaju nekih problema

13 godina

Da li govorimo o nostalrius vanilla?

16 godina
World of Warcraft

Jel skužio itko conquest cap ovaj tjedan? Prošli tjedan cappao conquest i nisam se logirao na lika od utorka. Sad pogledam conquest cap kad ono 8.7k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

EU WoW token LIVE!

Bio je 40k oko 8h

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: