A haa,nisam ni pročito kad radim sve preko moba(na straži sam)sitna slova LoL
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto, kupili cura i ja do pandarie.
Koji je najbolji PvE realm? Je li uopće moguće fulati ili nema neke velike razlike?
EDIT:
Zašto ova akcija nije popraćena na Bug-u? Mogli su barem u GM staviti...
Dakle, sada me stalno zanima jedna činjenica. Kako je Arthas zapravo umro? Točnije, zašto je umro? Kada je Tirion uništio Frostmourne, pa nije procijepo Arthasa. Dali je umro zbog toga što je Ner'zhul toliko penetratao njegovu dušu da jednostavno više nije mogla opstati bez Frostmrurnea? I na kraju malo vaše mišljenje, što bi bilo sa Arthasom da je preživio?
Idi u dalaran, u centru imaš fontanu i tamo je spomenik
klik na spomenik i pokazati će ti se filmić u kojem vidiš zadnje trenutke kad Atheras umire
Dakle, sada me stalno zanima jedna činjenica. Kako je Arthas zapravo umro? Točnije, zašto je umro? Kada je Tirion uništio Frostmourne, pa nije procijepo Arthasa. Dali je umro zbog toga što je Ner'zhul toliko penetratao njegovu dušu da jednostavno više nije mogla opstati bez Frostmrurnea? I na kraju malo vaše mišljenje, što bi bilo sa Arthasom da je preživio?
Idi u dalaran, u centru imaš fontanu i tamo je spomenik
klik na spomenik i pokazati će ti se filmić u kojem vidiš zadnje trenutke kad Atheras umire
Ma znam kako umire, pročitao sam i knjigu i vidio sam taj filmić, ali neznam zašto je umro? Što ga je Frostmourne toliko penetretao da više nije mogao živjeti? Jer Tirion ga nije ranio, samo je uništio Frostmourne..
Ma znam kako umire, pročitao sam i knjigu i vidio sam taj filmić, ali neznam zašto je umro? Što ga je Frostmourne toliko penetretao da više nije mogao živjeti? Jer Tirion ga nije ranio, samo je uništio Frostmourne..
viš to je pitanje za neki psiho forum....
Iako je to igra tema dobra i zla se povlaći iz stvarnog života, pravi odgovor bi ti mogao dati samo neki psihijatar ili možda psiholog
ja nemam takav opus riječi kojim bi to uspješno mogao objasniti.
samo da provjerim...planiram si ubost mjesec dana pretplate nakon duuuuuge pauze...Kazzak, Horde...jel to jos uvijek aktualno da ima najvise domacih?
samo da provjerim...planiram si ubost mjesec dana pretplate nakon duuuuuge pauze...Kazzak, Horde...jel to jos uvijek aktualno da ima najvise domacih?
Igram na Kazzaku, ali domaćih nisam sreo. No ostalih ima mnogo.
ubo sam MoP ipak je neka zelja za WoW.om presudila, makar picim i GW2... samo da jos nadem neku pretplatu jeftinu... :D
Igram na Kazzaku, ali domaćih nisam sreo. No ostalih ima mnogo.
Hordu? kak se zove lik da ti se javim... :-)
Ako sam uzeo battlechest samo bez pandi, dali ja opet mogu igrati do kataklizme
da , lvl 85max
Kakva je situacija s goldom... koliko ga se moze skupiti, htio bi uzeti za gold prepaid ali mi je account forzen a blage veze nemam koliko mi je na liku golda. 85-90k mi je 2mj. igranja... pa jel se to moze nafarmat casual igranjem u dva mjeseca ?
Koji server preporucate za hord-u?
Pošto mi je danas rođendan, odlučio sam počastiti se i kupiti si WoW. Gdje su otprilike najniže cijene za complete pack i gdje je najjeftinija pretplata?
Pošto mi je danas rođendan, odlučio sam počastiti se i kupiti si WoW. Gdje su otprilike najniže cijene za complete pack i gdje je najjeftinija pretplata?
Kupi si za 15 eura sve expanzije dok još traje akcija https://eu.battle.net/shop/en-us/product/game/wow i dobiješ 1 mjesec free.
A za pretplatu kupuješ isto od njih za 9 funti (80kn) ali kada radiš account onda moraš staviti country na UK.
EDIT: Sretan rođendan !
Imaš onda sreće jer Blizzard ima veliki popust baš za WoW, najbolja opcija ti je službeni site i digitalna kopija, sad ti je baš akcija. 5€ je WoW a 10€ je Pandaria. S WoWom mislim da dobiješ sve expanzije do Pandi i 30 dana besplatnog igranja, tako barem piše, level 1-85. A nakon toga za pretplatu gledaš preko nekih sajtova poput g2play.net ili g2a.com tamo 2 mjeseca koštaju oko 20€.
E da, i sretan rođendan :) sve najbolje :)
Informativno! Zasto stavljati UK? Rade li kasnije probleme zbog toga ako vide da je druga adresa na paypalu ili kartici
Informativno! Zasto stavljati UK? Rade li kasnije probleme zbog toga ako vide da je druga adresa na paypalu ili kartici
Ja sam stavio čisto zbog 20kn uštede jel euro stalno skače...
Osobno nisam imao nikakvih problema zbog hrvatske adrese, no moglo bi doči ukoliko ti "hakiraju" account pa te traže scan osobne a da se to desi stvarno moraš biti debil jel ima mobilni/sms authenticator i ostalih metoda da se osiguraš za svaki slučaj...
Hvala na čestitkama, no očito me neće sreća, jer neradi mi Masterard zbog nekog razloga.. Sada, ukoliko bi netko bio dobar da mi kupi nove dobija najkasnije sutra do podne, ako ne nažalost tražiti ču popuste na g2play i ostalim stranicama i priskrbiti si tako WoW.. :P
Dali mogu onda dodat UK adresu I obrisat hr.ili da pravim novi acc?
Neznam dal se može promijeniti adresa tek tako :/
mozes,bar sam ja sa uk na hrv promjenio.ali znam da je bilo problema morao osobnu slat ali to kao kod njih ne vrijedi,nije dobar dokument ako se ne varam. vec se mora kao neki racun (struju vodu di se vidi vase ime kao) i onda preslika nekog dokumenta....ali morao bi doma ako jos imam taj mejl tocno provjeriti sto sam slao da su mi uspjeli promjeniti na kraju.
Znaci ako stavim UK zbog konverzije platit cu 20kn bon manje ako uzmem preko njihove stranice bon ? ako ostavim HR mogu uzimati bonove sa go2arena ? i ostalih siteova ? hvala
Evo posto sam uzeo ovo i krenio igrati na kazzaku na horde strani zanima me dali ima kakav guild tamo, ali nas neki?
pa mozes uzimat bonove od kud oces,nebitno koja si zemlja.e jedino pretplata ti mozda jeftinija kod uk,pa ti vidi kak ti pase - ali jeftinije od bonova sa drugih stranica sigurno nemre biti.
Hvala svima za info ostavio sam cro i uzeo za 15 eura , kazzak . horda nick-Omggear tko hoce neka adda
trazim nekog za raf frostmane eu mogu platit gamecard
Molim nekoga da mi posalje scroll of ressurection :) Vracam se wowu ali hocu iskoristit ovaj bonus.
PM! Hvala, Editiram post cim se javi netko na PM.
GOTOVO!
EDIT: Prvi je odg. g3arv8 ... hvala
Ako netko zeli scroll neka mi samo posalje u PM e.mail...
Za nekoga tko je igrao jako dugo na private serverima (skoro 7 godina), moram priznati da je ovo pravi preporod. Žao mi je što nisam prije prešao na official. Mislio sam da ne vrijedi tih novaca, ali eto, izgleda da ipak vrijedi.
P.S.
Darkmoon je predobar