World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: World of Warcraft
Living.Dead kaže...

Jel mi netko moze pomoci(nov sam)? Evo ovako, ja sam dwarf lvl 17, znaci da sam u ironforgu i jeli mi netko moze reci gdje da sada idem gdje ima questova, a da je tu negdje blizu jer nemam route za letit?

odi vlakom do sw-a i onda pjeske do redridge mountainsa, sveukupno kojih 20-30 min ja mislim da ce ti trebat do tam mozda i manje
"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
17 godina
Living.Dead kaže...

Jel mi netko moze pomoci(nov sam)? Evo ovako, ja sam dwarf lvl 17, znaci da sam u ironforgu i jeli mi netko moze reci gdje da sada idem gdje ima questova, a da je tu negdje blizu jer nemam route za letit?

Prvo i osnovno skini si addon questhelper.
Pokupi sve kvestove gdi god ideš i kvestaj. Igra te polako vodi dalje tak da ne moraš ništ posebno tražit. Sam se opusti i peglaj.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Living.Dead kaže...

imas u durotaru jako puno questova za tvoj lvl
 on je alliance...
on nema questova u durotar...
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
Escudo kaže...
Aki kaže...
Living.Dead kaže...

imas u durotaru jako puno questova za tvoj lvl
 on je alliance...
on nema questova u durotar...
 ........ znam..........
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

E sad treba naci taj pravi download, vidio sam ja taj quest helper. Strijelica ti sve pokazuje.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

E sad treba naci taj pravi download, vidio sam ja taj quest helper. Strijelica ti sve pokazuje.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 19:11 (Escudo).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Izgleda da quest helper nemoze na privatni.  Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Moze, ja ga imam...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Living.Dead kaže...

Moze, ja ga imam...
  Kako to, ja kad ga upalim pise mi da ne moze.
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

quest helper dosent support private servers, kratko i jasno
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Living.Dead kaže...

Da, ali kako u rainmakera moze???
16 godina
neaktivan

Ja znam server i imena 2 igraca od slavnog violista Stefana Milenkovica koji igra WoW vec duze vrijeme. Osobno sam ga upoznao proslo ljeto kad je bio u hotelu di sam radio te je svaki dan na laptopu igrao WoW =))

eto da se malo pohvalim xD

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
Escudo kaže...

1- laze
2- nezna na kojemu je serveru
3- sam je reprogramirao addon
4 igra na 100 blizz like serveru.
bez uvrede samo sam realan.
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Living.Dead kaže...
Escudo kaže...

1- laze
2- nezna na kojemu je serveru
3- sam je reprogramirao addon
4 igra na 100 blizz like serveru.
bez uvrede samo sam realan.
  Igram na silver-dustu. blizzlike server i svi koristimo Carthographer quest helper i bilo koje druge addonove...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam problem i bili mi iko mogao pmoci...prije nekoliko mjeseci sam igrao wow i sve je bio uredu pa sam stao jedno vrijeme...i sad sam ga ponovno instalirao i kada udjem u wow logujem se izaberem realm i pise mi conected i nece da mi udje u igu,i nakon mozda 5-6 min pise mi da sam disconected from the server....bili mi itko mogao pomoci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
  Igram na silver-dustu. blizzlike server i svi koristimo Carthographer quest helper i bilo koje druge addonove...
 onda normalno da radi kada je server blizz like.
ali on ocito nije na blizz like.
Gman kaže...

imam problem i bili mi iko mogao pmoci...prije nekoliko mjeseci sam igrao wow i sve je bio uredu pa sam stao jedno vrijeme...i sad sam ga ponovno instalirao i kada udjem u wow logujem se izaberem realm i pise mi conected i nece da mi udje u igu,i nakon mozda 5-6 min pise mi da sam disconected from the server....bili mi itko mogao pomoci..

ides na privatni server?
ako ti stoji connected duze vrijeme znaci da je data base online a server offline, tako da se mozes logirati ali ne spojiti na server.
a nakon par min te izbaci, nemozes tu visit na connected zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 12:29 (Escudo).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa onda idem na blizz like. Nes ti, lvl 22 sam. Sad kad budem imao quest helper doci cu do 30 danas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neidem na privatni server,a na svakom me tako izbaci..

16 godina
neaktivan
Gman kaže...

neidem na privatni server,a na svakom me tako izbaci..

Ako se radi o retailu posalji mail blizzardu.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo sad pokusavam sada se nemogu ni logirat sada ni zastane na onome authentaching nesto tako i tu stane komp se nije zaledio sve ostalo normalno radi sam mi se nije dalo cekati da vidim sta ce mi pisati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

MOZE LI MI NETKO PREPORUCITI NEKI DOBAR TBC SERVER A DA NETREBAM SKIDATI DODATNE PATCHEVE ILI TAKO NESTOIzlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bartulisica kaže...

MOZE LI MI NETKO PREPORUCITI NEKI DOBAR TBC SERVER A DA NETREBAM SKIDATI DODATNE PATCHEVE ILI TAKO NESTOIzlanuo se

www.croggesserver.com
Ali treba ti patch 2.4.3 
16 godina
neaktivan
bartulisica kaže...

mislim na privatne servere naravno :D:D
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
bartulisica kaže...

www.croggesserver.com
Ali treba ti patch 2.4.3 
 jeli privatni server da nebi ja mora placat nesto kasnije :D
16 godina
World of Warcraft

e aj da malo zivnemo temu... digo sam dka na 80 i do sad vec imam pristojan pve gear i blood sam spec al nikak da dignem dps. Ono u 25manovima bude 2k do 2.2k, al u 10 manovima nikak da dignem 2k a nezz zasto jer mi se cini da mogu vise, pa jel ima neko koji tip neka kaze.

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

e aj da malo zivnemo temu... digo sam dka na 80 i do sad vec imam pristojan pve gear i blood sam spec al nikak da dignem dps. Ono u 25manovima bude 2k do 2.2k, al u 10 manovima nikak da dignem 2k a nezz zasto jer mi se cini da mogu vise, pa jel ima neko koji tip neka kaze.

eh...a kak gledaš dps? lol
16 godina
_Rainmaker_ kaže...
lucky_look kaže...

pomocu addona zove se recount meter.
16 godina
neaktivan

bolje si uzmi klasicni dmg meter, to ti odmah mjeri za cijeli raid.

17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
_Rainmaker_ kaže...
lucky_look kaže...

pomocu addona zove se recount meter.
 Svaka klasa ima određeni redosljed korištenja spellova za postizanje maximalnog dps-a. Ako već imaš dobru dps opremu na svom DK onda pokušaj ponovno pročitati dps spellove i iskombiniraj neku kombinaciju da u kratkom vremenu napraviš dosta štete. Također pogledaj si i hit capove za DK za one stvari koje su ti potrebne kao dps-u....
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
neaktivan
bartulisica kaže...
Living.Dead kaže...
bartulisica kaže...

www.croggesserver.com
Ali treba ti patch 2.4.3 
  jeli privatni server da nebi ja mora placat nesto kasnije :D
Besplatan je.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice