World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ej Simekz ako citas ovo , sto je bilo s tvojim raf gametimom? :)

Zanima me jesu li ti ga ukinuli il je sve uredu? Igra mi se wow al neda mi se platit puno za to ^^

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

sve ok i jos nista ukinuto nije...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li da je koja rasa bolja za pve warra od drugih?(zbog racial skila)

Great minds think alike :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Warcraft
DonTc0meCloSer kaže...

Ima li da je koja rasa bolja za pve warra od drugih?(zbog racial skila)

Orc ili Human ovisno od frakcije.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovisi, dps ili tank?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dakle ovako, za početak pozdrav svima koji ovo čitaju. Imam nekoliko pitanja vezana za World of Warcraft. Igrao sam ga samo par mjeseci na retailu kada je došla Cataclysma, ali sam ubrzo odustao. Otkada je došla Pandaria, mislim da se mnogo toga promijenilo, i sad se premišljam da se opet navučem na WoW.
Isplati li se kupovati Pandariu i plaćati mjesečno? Nisam trenutačno u najboljem financijskom stanju, ali mislim da bih si mogao priuštiti pretplatu na igru. Za one iskusnije sa WoW-om imam pitanje, gdje vi kupujete gamecarde i jesu li povoljniji tamo od drugih sajtova?
Trenutačno je Pandaria na popustu pa bi me izašla 20€ (150kn) a gamecard za 60 dana 21,45€ (oko 160kn; sa GameCardsa), i sad tu mene stvarno zanima isplati li se u sve to ulagati.

Hvala unaprijed, 

StillRule

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zone su napravljene najbolje od svih ekspanzija, questanje je jako dobro izvedeno. PVe kao pve! Ako imaš vremena bit će ti dobar dok ga ne rješiš, ponavljanje istog je zanimljivo kao brisanje du*eta.  Vjerujem da ćeš se zabaviti prvih mjesec- dva, ovisno koliko imaš vremena na raspolaganju, a na pomolu je i patch 5.2. Tako da računaj još koji mjesec. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem WOW acc imam sve djelove osim pandarije,imam jako puno likova na raznim serverima najvise na Kor gallu vecinom svi 85 lvl imam puno  achiviementa ugl ako neko zeli kupit neka me kontaktira nisam dugo igro neznam tocno kolko likova imam sve sam zaboravio ugl dogovorimo se sve.Posaljite poruku ili na email patrikbarii@gmail.com ili 091 111 2007.{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

novi balkanski guild na ravencrast alianca zasad nas je oko 20-25 s altovima brojimo preko 70

ali trazimo ljude za raid tim za inv w bilo koga u gildi za info w Bulence, Zofinjo, Schwooshlezz

gild je kupljen s lvl 25 ime je instawin koje se mozda promijeni u neko nase

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 14:24 (bule11).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

zna tko di ima najjeftini za kupiti game time ? i onaj raf vise ne radi jel tak, ako se nije doslo dod promjene do sad ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ako si za raf javi se meni ja igram preko rafa i nema frke...
16 godina
World of Warcraft

Jel zna neko neku dobru stranicu sa pvp guidovima, za arene strategije i to... i koja je to fora s botovima u pvp-u

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 14:19 (lucky_look).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Jel zna neko neku dobru stranicu sa pvp guidovima, za arene strategije i to... i koja je to fora s botovima u pvp-u

Arenajunkies.com ti je vjerovatno jedina stranica gdje možeš naći sve o pvp-u, iako više nije približno što je nekad bila. SVe u svemu među gomilom prepucavnja možeš se naći i nešto dobro. Probaj pod sekcijom guides i specifično za klase, ostalo manje više je sve moždani prdeži.

Ljudi botaju svaki put na početku ekspanzije i blizz svaki put bana 300-400k ljudi sredinom ekspanzije zbog botanja.

I'm very large!
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

zelim kupit wow zapravo dobia sam besplatno battle chest pa evo malo lvlajem dok imam free month. igra mi se od prije vec svidja dugo igram na private serverima i sad kad vidim org vidim koja je to razlika nebo i zemlja. sad mislim kupit cata i mop dok su na snizenju za 30eura . ja trazim non stop nemogu nac koliko bi me doslo mjesecno. nemogu to nac nigdi. ima li neki trick da dodje jeftinije bilo sta malo mi recite oko tog placanja i cime vi placate

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel ima tko tu da mi posalje primjer tih racuna iz Engleske ili nesto(id) da si ja to prepravim u fotosopu za country change?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nebi bas rekao prijatelj mi je u cati i sad mop otkad je izasao na botu 0-24 kao i ja za bg raidove sve.Blizzard jednostavno ne pokusaje nista te kompanijie rade za njega a blizzarda zanima samo $$$$ prema tome. najveci problem wowa je sta sve vise vise lici na privatni server bugova ka u prici o botovima necu niti da pricam a serveri mrtvi imaju toliko para za nista. 

15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Nebi bas rekao prijatelj mi je u cati i sad mop otkad je izasao na botu 0-24 kao i ja za bg raidove sve.Blizzard jednostavno ne pokusaje nista te kompanijie rade za njega a blizzarda zanima samo $$$$ prema tome. najveci problem wowa je sta sve vise vise lici na privatni server bugova ka u prici o botovima necu niti da pricam a serveri mrtvi imaju toliko para za nista. 

Nebi se bas slozio s tobom, moj kolega je neki dan dobio ban zbog bota, a i bug nisam naso vec duze vrijeme..

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Orignal je ipak orginal i 99.9% toga radi kak treba . jest da ima bugova tu i tamo ali to se sve rijesi.

Bas sam sad naletio na prvi bug na orginalu ; na kraju lanca questova nisam mogao zavrsit zadnji jer nije bilo npca. Otvoris ljepo ticket ,dodje gm i sve rjeseno.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slegy97 kaže...

Nebi se bas slozio s tobom, moj kolega je neki dan dobio ban zbog bota, a i bug nisam naso vec duze vrijeme..

Ma ignorirajte razbijaca zadnjih 20tak (ili vise) postova od njegove malenkosti je cisto pljuvanje i prosipanje mrznje. Naravno sve je to subjektivno smece ali forum je forum pa moze i on da sere sta hoce {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imaju nekih problema sad sa serverima.

I have checked out the issue and the internet backbone for europe has recently been experiencing some issues that have affected multiple online game services.

Their tech people are working on it and hopefully it should resolve the issue. We apologise for their inconveniences at this time though.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 13:20 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/6160409261?page=351  Pogledaj topica, hahaha svako sekundu po 2-3 stranice hahah!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Bots : Subscribers

Subscribers : Money

Activision (formerly know as Blizzard) : In 4 the money

you cant play Bg : we dont care,cause you are in the bg and you pay your 12.99e/month

Story ends.they will Never do anything,because bots/botters/bot companies give them SO SO SO much more money that you actually do.how you think those many sites exist with powerleveling and goldselling?Would they be there if blizz did anything about it?

you can buy : level up , max proffs/max honor/max gear from bot companies,they advertise it everywhere,because they know that blizzard will NOT ban a Bot company that has 100 accounts cause simply those 100 accounts are 1299e/month compared to your 12.99e/month u can get the financial idea for this thing,and it will not stop because : usually individuals are moaning (u know what i mean) , what would blizz do?Ban 100 accounts that gives them a very good amount of money?or just CBA with you and telling you "keep reporting,its working" when you have absolutely NO idea if/how many bots have been banned?

There are no reports on that , and if you believe that blizzard like " we are doing good job with the bots" then my friend i tell you this : 

Im the brother of Christ,the second son of god..believe me?why wouldn't you?

i hope you get my point.this shiet will never change , its money business not romantic business !

Kratko i jasno 

13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Slegy97 kaže...

Ma ignorirajte razbijaca zadnjih 20tak (ili vise) postova od njegove malenkosti je cisto pljuvanje i prosipanje mrznje. Naravno sve je to subjektivno smece ali forum je forum pa moze i on da sere sta hoce {#}

Kakva mrznja kazem ono sta mislim i ti i bilo tko drugi to nemoze promjenit.Moja malenkost je sta mislim to i kazem , a zasto bi prosipao mrznju prema wowu kada mi on donosi zaradu neradeci nista kume tesko je nac posal u hrvatskoj Bogu hvala sta ima djece i retarda koji davaju pare za igru i cast izuzecima hvala botovima danas sta postoje :) wow vise nije zabava wow je zarada

15 godina
neaktivan
razbijac kaže...
D3ViL kaže...
Slegy97 kaže...

Kakva mrznja kazem ono sta mislim i ti i bilo tko drugi to nemoze promjenit.Moja malenkost je sta mislim to i kazem , a zasto bi prosipao mrznju prema wowu kada mi on donosi zaradu neradeci nista kume tesko je nac posal u hrvatskoj Bogu hvala sta ima djece i retarda koji davaju pare za igru i cast izuzecima hvala botovima danas sta postoje :) wow vise nije zabava wow je zarada

ja sam neki dan kupio raf gametime 1 mjesec za 2 eura, to meni i nije prosipanje novca, odreko sam se jedne kave..
a da se na wowu zaraduje istina, vecina powerleveling kompanija su blizzardove, neki dan prolazim kroz evelyn forrest i vidm lika kako stoji na mjestu i dobiva levele, u 3 minute je doso do 90 levela, a 10 minuta poslje se vozio po stormwindu na proto drakeu..

13 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...
razbijac kaže...
D3ViL kaže...
Slegy97 kaže...

ja sam neki dan kupio raf gametime 1 mjesec za 2 eura, to meni i nije prosipanje novca, odreko sam se jedne kave..
a da se na wowu zaraduje istina, vecina powerleveling kompanija su blizzardove, neki dan prolazim kroz evelyn forrest i vidm lika kako stoji na mjestu i dobiva levele, u 3 minute je doso do 90 levela, a 10 minuta poslje se vozio po stormwindu na proto drakeu..

Ljudima pametnim poput devila koji se tjese da je igra odlicna se nemoze objasnit i ovih par sta bacaju unlikove meni to neznaci nista . Ja iskreno dobro zaradujem i mjesecno do 1500kn neradeci nista sve radi bot levela uzima golde farma honore . Wow sam igrao u vanilli tbc i donekle wotlk i bilo mi je dobro ali kasnije ovo cata i mop je cisto sranje koje se ne isplati dat ni kune po meni i shvatio sam da to vise nije zabava nego zarada. Blizzard misli samo o $$$$$$ ovi ljudi sta se tjese da dobiju ban ne dobiju jer blizzard zna ako bana da ce izgubit subscribera a to im nije sigurno u planu 

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Postoje dvije strane priče; jedna je da ima botova i da ima bugova Te druga da je sve savršeno i da je mop obećana zemlja naših heroja. Nažalost ovo s botovima je točno, u kasnonoćnim satima botovi čine preko 50% sastava svakog bg-a. U jednu ruku mi je to i opravadno jer je blizzard usrao motku sa sistemom opremanja likova u pvp gear. Drugim rječima ako nisi počeo navrijeme nemaš što tražiti u pvp osim ako ti spirit hiler nije najbolji frend. Bugova ima, ali su  manje više nezamjetni i nisu gamebreaking. Vjerujem da će sredinom ekpsanzije promjeniti način opremanaj da bi se smanjio jaz u opremi. Ja sam kasno počeo i ne pada mi napamet da nekakva klikerska, bekpedlarska njubina umlaćuje u areni zbog 2-3-4 tiera razlike u opremi. Postoji at realm gdje mogu na miru igrati pvp.

Što se tiče ostalih stvari ekspanzija mi je bolja i od cate i wotlka. Levliranje je zabavno i ne zamara, zone su mi vrh (nisu mi bolje od vanille) u ranku stormpeaksa i Howling Fjorda. Uz sve to tko voli tenkat došao je brewmaster monk trenutačno najzabavnija tanka klasa. Ne sjećam se kada sam se ovako zabavio s tenkanjem uz to jako je zabavno prolaziti prepravljene stare dungeone.

Ekstremizam je za budaletine igra nije katastrofa, ali nije vrh kao vanilla ili tbc. Tko voli wow uživati će bar mjesec - dva.

I'm very large!

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dečki, jeste provali Aion? Kakav vam se čini u usporedbi sa Wow-om?

Ja ga igram skoro 2,3 tjedna, odlična igra. Po mene u mnogočemu bolja od wowa, no ima i lošijih strana od wowa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sta je ovo sa serverima blizzarde toliko para za nista umjesto kad vec placaju za odrzavanje servera neka spoje u 10-15 full servera a ne ovako 70% servera je mrtvo i za nista. Vec se suska da su opet dobili hack i to ozbiljni jer im se na stranicu sad nemoze uc dok ostalima prodavaju toplu vodu sreca da ne placam pravim novcem ovo inace bi se iznervirao samo tako a posto nisam boli me ona stvar.

Evo trika kako zaradit lagano golde bot mi je radio 7 dana na 3 acca i vise od 1500  stackova po accu  koji kostaju po 50g kostat ce jos vise kad winterveil prode sve sta morate je imat lika najmanje lvl 5 da mozete uzet profesiju zvanu enchanting 

otidite do vendora neznam koja ste strana horda ili allianca i kupite chest Gaudy Winter Veil Sweater samo 22 coppera je kasnije ga disenchantajte dat ce vam puno  Strange Dust & Lesser Magic Essence i to prodate . Brz i jednostavan nacin do golda

Sad vidite koliko sam zaradio sam ovim Winter Veilom :) Hvala ti wow na ovakoj dobroj zaradi :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 19:23 (razbijac).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Sta je ovo sa serverima blizzarde toliko para za nista umjesto kad vec placaju za odrzavanje servera neka spoje u 10-15 full servera a ne ovako 70% servera je mrtvo i za nista. Vec se suska da su opet dobili hack i to ozbiljni jer im se na stranicu sad nemoze uc dok ostalima prodavaju toplu vodu sreca da ne placam pravim novcem ovo inace bi se iznervirao samo tako a posto nisam boli me ona stvar.

Evo trika kako zaradit lagano golde bot mi je radio 7 dana na 3 acca i vise od 1500  stackova po accu  koji kostaju po 50g kostat ce jos vise kad winterveil prode sve sta morate je imat lika najmanje lvl 5 da mozete uzet profesiju zvanu enchanting 

otidite do vendora neznam koja ste strana horda ili allianca i kupite chest Gaudy Winter Veil Sweater samo 22 coppera je kasnije ga disenchantajte dat ce vam puno  Strange Dust & Lesser Magic Essence i to prodate . Brz i jednostavan nacin do golda

Sad vidite koliko sam zaradio sam ovim Winter Veilom :) Hvala ti wow na ovakoj dobroj zaradi :) 

Ovo s login serverima se događalo i prije nije stvar do blizzarda nego do thalie/talie tier 1 isp nešto nešto. Google će dati bolji odgovor. Nije mi jasno zašto se žališ na botove, a sam botaš? Nadam se da blizzard zbilja nije došao do te faze da su im novci od botova zbilja bitni i da će se dogoditi permaban val kao zadnji put kad su ljudi botali arhelogiju.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koji je po vama najefikasniji nacin levelanja: standarnim  questovima ili da  dungeone koji daju dosta exp ?

Great minds think alike :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice