World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja još nisam uzeo MoP. Jel vam se čini igra bolja sad sa MoPom, il ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
master4games kaže...

Ja još nisam uzeo MoP. Jel vam se čini igra bolja sad sa MoPom, il ne?

Dosta njih tako govori, Anyways jel znaš možda odg. na moje pitanjce, dali dobivan free wotlk i tbc kada aktiviram wow classic na trial accountu ( Znam da se dobiva, ali nisam siguran ovo s trial accountom)

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo danas sam nakon vise od godinu dana krenuo ponovno igrati WoW. Moze li mi tko dati par savjeta kako krenuti, koje profesije uzeti. Napravio sam Human Paladina, on mi je nekako uvijek bio privlacan character

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bazen21 kaže...

Evo danas sam nakon vise od godinu dana krenuo ponovno igrati WoW. Moze li mi tko dati par savjeta kako krenuti, koje profesije uzeti. Napravio sam Human Paladina, on mi je nekako uvijek bio privlacan character

Welcome back.

Paladin je odlična klasa i za tenkanje i za heal, za dps nisam toliko siguran. Za sada ti je bitno levelati chaarctera, iči u Random Dungeon Finder i tako to, a kasnije možda dizati Blacksmithing i Mining ili neke druge profesije za dobivanje golda. Isto dok levelaš skupljaj clothove od mobova te ih prodaj na aukciji (npr, ako 20 Linen Clotha košta 50 golda na aukciji, ti prodavaj za 40 golda, gotovo instant purchase). Neznam koji sada level, ali preporučio bih ti Retribution spec za levelanje, a kasnije pređi na Protection ili Holy ili ostali na Retribution, vidi šta će ti se svidjeti.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
15 godina
neaktivan
Pozdrav, nov sam sto se tice org. Wowa, pa me zanuma gdje se moze uzeti gametime uplatom na racun ili u poslovnici nekoj ( iz vk sam).
Btw. Jel treba kom scrool of ressurection, al da ce nadoplatit :)
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem WoW acc sa svim expanzijama, gametime traje do 12 mjeseca.Na accu je mage 90lv (Realm Sylvanas) i 80lv Dk također isti realm.Uz acc dajem sve podatke, keyeve(ako trebe napravim scan),secret question i secret answer.Cijena je 350kn ili se mozemo dogovoriti oko kupnje Riot pointsa za LoL .Ponude saljite na PM ili email:jcvetnic4@net.hr

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 9:08 (Flue).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flue kaže...
Prodajem WoW acc sa svim expanzijama, gametime traje do 12 mjeseca.Na accu je mage 90lv (Realm Sylvanas) i 80lv Dk također isti realm.Uz acc dajem sve podatke, keyeve(ako trebe napravim scan),secret question i secret answer.Cijena je 400kn ili se mozemo dogovoriti oko kupnje Riot pointsa za LoL .Ponude saljite na PM ili email:jcvetnic4@net.hr

Može se znati ime chara? Ja sam dugogodišnji stanovnik sylve. Zašto prodaješ loša ekpsanzija ili?

I'm very large!
13 godina
neaktivan
Ajde ljudi hitno je, mozemo se dogovoriti oko cijene.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

armory??

Evl

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evl kaže...

armory??

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Cadouver/simple

Nema posebnih achievmenta jer sam poceo igrati tek kad je dosao MoP, ali ima full pvp gear, dosta pointsa za epic weapone.Mislim da je cijena uredu, jer je samo MoP 300kn.

15 godina
Bera kaže...

Trebam hitno pomoć, znači ako sad ja skinem starter edition i igram do lvl 20. Onda ako aktiviram WoW classic, jel dobivam tbc i wotlk free?

Help fast.!

Dobivas.

------------------------------------------------

Mjenjam svoj wow acc za (skoro) bilo koju igru (origin key/acc, steam gift, key, poluiskoristeni paysafe bon{#}). Acc nije nesto, igran je na nagovor frendova no meni se vise svidja gw2.

Mjenjam ga samo da ga se rjesim. Ako netko oce ponude na PP.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 13:27 (Ghost777).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

prodajem svoj wow acc sa mop-om, acc je igran samo 1mjesec nakon mopa i ima 2x 90 ali gear nije bas dobar armory saljem u pp

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Prodajem Warcraft account sve do cataclisme. Ima par likova gore, jedan je full lvl. 150kn, javite se na PM

EDIT: evo i slika. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 19:55 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav! Ako ima zainteresiranih igraca Mopa za rated Bge u vecernjim satima(izmedju 19 -23 otprilike) javite mi se na skype tomislav-aleksic ili ingame Holyragé da pokusamo sastavit neki team od igraca iz Hrvatske samo.Requirement je samo da ste stariji od 20 godina i bar 2000 rating iz bilo koje sezone arene od vanille lil rbga.Vidimo se ingame!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

zaboravio sam napisati da prodajem svoj mop acc za 200kn.. u bonu za mob

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Poz. Evo vracam se na WoW nakon pola godine mozda cak i vise. Pa me zanima dal bi netko htio da mi posalje scroll of resurrection. Ti dobijes mount a ja insta boost to 80 (il 90) nisam siguran. PS. ako ima netko neki dobar realm (horda il ally) nije vazno, i da imate neki raiding guild aj pls javi mi se u inbox, pa se transferam odmah s scrollom k tebi. Imam skype+mic, 23 god, prije sam dosta raidao, ocistio neke heroic bosove u cati, al posto moj realm Draenor nije bas nesto (ally strana) nisam imao sanse za neke ozbiljnije raidove. Thnx

0 0 hvala 0
17 godina
GoxiCity kaže...

Poz. Evo vracam se na WoW nakon pola godine mozda cak i vise. Pa me zanima dal bi netko htio da mi posalje scroll of resurrection.

Imaš PM. {#}

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Po Vašem mišljenju, shaman+mage komb. u Areni??

Frend i ja se trudimo, ali dobivamo partije samo u slučajevima da protivnički timovi zaredaju s greškama.....

Evl

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evl kaže...

Po Vašem mišljenju, shaman+mage komb. u Areni??

Frend i ja se trudimo, ali dobivamo partije samo u slučajevima da protivnički timovi zaredaju s greškama.....

MAge je trenutno dosta moćan, šaman ovisno o specu. Resto je trenutno najbolji za arenu, elemental je onako "one trick pony" , enhc je manje više isti još od wotlka. 

Naravno sve ovisi o ratingu, dobri igrači mogu do 2k s bilo kojom kombinacijom, prosjek zapne na 1500-1650 i to je to.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
World of Warcraft
Zna li netko dobar hrvatski guild na bilo kojem relmu?Nema veze je li horda ili ally.I navedite je li pve ili pvp.

0 0 hvala 0
15 godina
Flue kaže...
Zna li netko dobar hrvatski guild na bilo kojem relmu?Nema veze je li horda ili ally.I navedite je li pve ili pvp.
Mislim da ti je dobar Mitovi i Legende na Ragnarosu i mislim da sve rade.
Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
14 godina
World of Warcraft

Znam da je ovo dosta nezahvalno pitanje, ali koja klasa trenutno dominira po pitanju DPSa? :)

Ak sam dobro skužio warriori solidno drmaju, lockovi su tu negdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

Znam da je ovo dosta nezahvalno pitanje, ali koja klasa trenutno dominira po pitanju DPSa? :)

Ak sam dobro skužio warriori solidno drmaju, lockovi su tu negdje?

http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings

15 godina
neaktivan
Flue kaže...

http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hr&class=&spec=

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nitko se nije odazvao pa smanjujem cijenu na 150kn (mop acc 2x90)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo vracam se da igram wow wotlk pa pitam kojeg lika da napravim da je najlaksi za levelovanje ?

Love is in the air :)
16 godina

Ako možeš, uzmeš DK-a (Death Knight). Krećeš od 55. lvla, možeš biti tank ili DPS, dosta lagan za igranje (pogotovo tank).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 18:10 (WackyZG).
17 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Evo vracam se da igram wow wotlk pa pitam kojeg lika da napravim da je najlaksi za levelovanje ?

od najlakšeg do najtežeg po grupama

1. hunter - warlock

2. druidi, DK, monk, paladini, priest, shaman, rogue

3. warrior, mag

iako se neki sa ovime neće složiti ali evo zašto tako mislim

u prvoj grupi su dva jaka dps-a hunter i warlock, sa petovima koji drže aggro levlanje je čista šetnja, vajp samo ako su nepažljivi pa navuku 10 mobova na sebe

druga grupa su manje više self healeri, dobri u dps

treća grupa su ekipa bez hilanja, makar i warr može spadati u grupu 2. ja ga radije stavljam u 3. grupu

mag je pak priča za sebe

na početku je izrazito težak i solo igranje je muka sa njime, ali kako napreduje kroz levele počinje biti sve moćniji a na završnim levelima je ultimativno najjači

ako sa magom preživiš prvih 60 levela, zadnjih 30 je pišarija (makar ni to više nije kako je bilo nekada u TBC)

ako pak koristiš helirome, onda je tak svejedno sa čime levlaš jer je ultra lagano za svaku klasu

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 18:25 (Darky).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovako

imam problem s našim slovima u WoWu. Ono što mi je čudno je da sve radi normalno kad sam u D3 ili SC2, ali kada sam u wowu u hoću napist Č npr nakon sto udarim Č ono se ne pojavi i samo se stvori prazan prostor u koji kasnije ne mogu ništa upisivat. ajd to mi nije tolki problem jer sam naviko sve pisat sa c ili s, ali ono što me nervira je da mi real id više ne radi ako imam naše. npr ako se neko preziva Stanković meni se prikaže samo Stankovi i nikad nista ne vidim ako me on /w. kežem u sc2 i d3  radi normalno s našim slovima tako da blizzard to podržava ali nikako ne mogu skužit što se događa u wowu. ima netko sličnih iskustava?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mjenjam wow MOP account sa 2x level 90, 3x level 85 , 1x level 73.... za guild wars2 cd key , može i prodaja imam sve cd/dvd sav info ... javite se na mail swonlima@yahoo.com ili PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice