World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.980
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Kungen, jesi to ti ?
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

E jbg sad vidim da se ne isplati nista pisat jer te odma trolaju. Sve sto sam napiso stoji jer sam to vidio iz prvog lica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 17:44 (kinsie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Početkom sunwella postojao je projekt pve guilda gdju su mogli samo pristupiti ljudi samo s gladiator rankom. Projekt je počeo na arenajunkiesima u svrhu dokazivanja koliko je pve lagan. Oklada je bila da će pogaziti sunwell prije ikoga. (Odnosno prvog bossa, jer je samo on bio prvi tjedan). Raspali su se tjedan prije SWP jer nisu mogli rješiti MH vajpali su na archimondu 3 noći i GM je napravio disband. I dalje stoji da je pojedinačna kvaliteta pvp igrača puno veća od pve u smislu kontroliranja lika, reakcije itd. ali kontrola raid grupe zahtjeva puno više od osobne. 

Većina ljudi koji su u high end guildovima su najčešće i na vrhu arena ljestvice. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nos kaže...

Početkom sunwella postojao je projekt pve guilda gdju su mogli samo pristupiti ljudi samo s gladiator rankom. Projekt je počeo na arenajunkiesima u svrhu dokazivanja koliko je pve lagan. Oklada je bila da će pogaziti sunwell prije ikoga. (Odnosno prvog bossa, jer je samo on bio prvi tjedan). Raspali su se tjedan prije SWP jer nisu mogli rješiti MH vajpali su na archimondu 3 noći i GM je napravio disband. I dalje stoji da je pojedinačna kvaliteta pvp igrača puno veća od pve u smislu kontroliranja lika, reakcije itd. ali kontrola raid grupe zahtjeva puno više od osobne. 

Većina ljudi koji su u high end guildovima su najčešće i na vrhu arena ljestvice. 

gle PVE je igra na štopericu

max dps x sec, zatim x sekundi trči u krug, pa opet malo dps, pa opet u krug - uglavnom kad se jednom prođe više nije zanimljivo jer je svaki puta isto

PVP Rated BG, BG i Arena

također imaš grupu igrača, ali sad za protivnike nemaš skriptirane likove koji imaju svoju zonu kretanja i udarce koje ti dbm najavljuje 30 sekundi unaprijed

u pvp nikad ne znaš kaj će te dočekati sa druge strane i koju će strategiju primjeniti protivnik

ovdje taktiziranje i korištenje specijalnih udaraca sa dugačkim CD je vitalno, jer ako to učiniš u krivom trenu, pa pa

kinsie kaže...

Zvati ozbiljne PVE igrace nubarama ti stvarno nije trebalo. Trebo bi malo razmislit prije nego pocnes pisat gluposti. Igro sam s tolko a i boosto za pare jede od najpopularnijih trenutacno PVP igraca u PVE-u i mogu ti sa 100% sigurnoscu rec da ljudi su katastrofa u PVE. Stalno umiru od sranja a i dps im je ubi boze. I zasto je to bacanje love ako igras PVE, pa ja isto zaradujem lovu na tome sta ti mislis da mi nemamo sponzora. Jako me vrijeda to sto me zoves nubarom i sve moje a dam se kladit da nisi niko nit nista u WOW-u

pa koliko dugo ti igraš wow? {#}
još u doba TBC-a na pvp serveru jedanar je postojala izreka i pravilo:
- Svi PVE igrači su PVP zvali njubarama i preseravali se sa svojim epicima jer oni su skidali najteže bossove, ali...
- svi PVP igrači su zvali PVE igrače njubarama i sa povećim ih užitkom gankali u dvobojima, na otvorenom ili u BG ili areni

PVP i PVE su dva različita svijeta sa potpuno različitim filozofijama pristupa igri i jedina zajedničko im je da su na istom serveru

i za mene će PVE uvijek biti njubara što god vi mislili o tome i jednako tako znam da će PVE tako i mene gledati. {#}

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dobro to sve stoji, neda mi se raspravljat po forumu radi glupe teme. Sve sto hocu reci je da bar pola moje gilde koja je PVE su high i u PVP i svaki tj ju naganjaju, stoga nemozes bas reci da PVE igraju njubare

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Darky kaže...
Nos kaže...

gle PVE je igra na štopericu

max dps x sec, zatim x sekundi trči u krug, pa opet malo dps, pa opet u krug - uglavnom kad se jednom prođe više nije zanimljivo jer je svaki puta isto

PVP Rated BG, BG i Arena

također imaš grupu igrača, ali sad za protivnike nemaš skriptirane likove koji imaju svoju zonu kretanja i udarce koje ti dbm najavljuje 30 sekundi unaprijed

u pvp nikad ne znaš kaj će te dočekati sa druge strane i koju će strategiju primjeniti protivnik

ovdje taktiziranje i korištenje specijalnih udaraca sa dugačkim CD je vitalno, jer ako to učiniš u krivom trenu, pa pa

Nepredvidovost u areni je davno nestala u preko tisuću partija ostao sam iznenađen možda 10 puta, više zbog moje greške nego tuđe inovativnosti. Većina ljudi koristi iste šeme za pobjedu i dok vidim setup znam što mogu očekivati. Najveći frustracija je u tome što znam što će izvesti i to ne mogu kontrirati. Osobno mi je pvp najdraži dio igre, ali me isto tako znao natjerati da pojedem tipkovnicu.

I'm very large!
16 godina
neaktivan
Darky kaže...

još u doba TBC-a na pvp serveru jedanar je postojala izreka i pravilo:
- Svi PVE igrači su PVP zvali njubarama i preseravali se sa svojim epicima jer oni su skidali najteže bossove, ali...
- svi PVP igrači su zvali PVE igrače njubarama i sa povećim ih užitkom gankali u dvobojima, na otvorenom ili u BG ili areni

PVP i PVE su dva različita svijeta sa potpuno različitim filozofijama pristupa igri i jedina zajedničko im je da su na istom serveru

i za mene će PVE uvijek biti njubara što god vi mislili o tome i jednako tako znam da će PVE tako i mene gledati. {#}

Igrao si na jaedenaru ? :) Alliance mozda ? 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali može neko predložiti dobar balansirani eu server, levelovo bi od početka, igro sam 1-2 godine na privatnim serverima od tbc pa na dalje sve do cate (nisam bas pocetnik). Samo me zanima neki dobar  europski server. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 12:07 (Zeropoint).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Dali je Shaman dobar u PVP?

Trenutno igram Enh. Shaman, na lvl 43 sam i damage je skroman (250-500) no jedino što mi je glupo su cooldownovi, pre veliki su!

Moram čekati 7-8 sec za neke osnovne napade, pritom se moram stalno healati da me mob ne ubije.. 

Govore da je dobar Elemental ali nisam još niti jednoga vidio, imaju li problema s manom i kakav je damage?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zeropoint kaže...

Dali može neko predložiti dobar balansirani eu server, levelovo bi od početka, igro sam 1-2 godine na privatnim serverima od tbc pa na dalje sve do cate (nisam bas pocetnik). Samo me zanima neki dobar  europski server. Hvala.

Ja ti igram na Auchindoun(pvp) serveru,omjer ti je nekih 60/40 za Ali.Tako da ono u BGu je omjer pobjeda oko 50% ak igras sam bez ekipe da ti cuva ledja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:29 (Sideswipe).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja igram isto na Auchindounu i mogu sigurno rec da to nije balansiran server po frakcijama. Ovaj server je skoro pa nikakav na hordi a na alliance prepuno. Tak da ne preporucujem ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zeropoint kaže...

Alliance - Ravencrest , Kazzak

Horde - Korgall

Opusti se sve je samo igra
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Igrao si na jaedenaru ? :) Alliance mozda ? 

da na alinaci, sad sam na eonaru, tamo je bilo mrtvilo i jako malo ljudi prije par godina

13 godina
World of Warcraft

Malo sam se poigrao sa Photoshopom

Original Original
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kupujem acc sa legendary characterom , bilo koja klasa , znaci ili DW ili legendary rogue

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

ako je netko zainteresiran prodajem acc,ima još mal više od 2 tjedna prepaid...od likova ništa vrijedno spomena nema,ponude na pp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam pitanje.Vidim da preko Kupi-key 2 mjesec gametime-a kosta 95kn(RAF), a obican WoW gametime 2 mjeseca 160kn.Moze li mi tko pojasniti to ?

0 0 hvala 0
17 godina
Flue kaže...

Imam pitanje.Vidim da preko Kupi-key 2 mjesec gametime-a kosta 95kn(RAF), a obican WoW gametime 2 mjeseca 160kn.Moze li mi tko pojasniti to ?

RAF je exploitanje i to radis ilegalno uz pomoc nekih kineza, ako te Blizzard skuzi maknut ce ti gametime i mozda ti flagat acc da nemozes sudjelovat u trenutnim/buducim promocijama kao npr Annual Pass, i blokiraju ti RAF sistem da ga vise nemozes koristit. Ovo se desilo mom prijatelju iz Zg koji je kupio 12 mjeseci preko RAF-a i uzeo Annual Pass, nakon samo 2 mjeseca Blizzard ga je provalio maknuo mu ostalih 10, maknuo Annual, i flagao mu acc. . . . Znaci jeftinije je ali ides na svoj rizik.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
World of Warcraft

koji je max dps od warlocka?

krasno sam napisao...moja isprika...daklem...

koji build daje max dps kod warlocka?

hvala unaprijed

5 Affliction
2 Demonology
0 Destruction
Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 13:41 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Srednji kaže...

koji je max dps od warlocka?

krasno sam napisao...moja isprika...daklem...

koji build daje max dps kod warlocka?

hvala unaprijed

Demo > Affliction=Destruction i ko ti kaze drugacije pojma nema

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovako, vracam se WoW-u pa imam pitanje gdje ima najvise Hrvata i relm mora bit pvp :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft
THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Oce li mi tko rec di ima hrvata  ? :D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Flue kaže...

Oce li mi tko rec di ima hrvata  ? :D

Server i guild :

Korgall ti je hrvatski server http://www.wowprogress.com/guild/eu/kor-gall/Group+Two

Kazzak - http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Psihijatrija 

14 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Flue kaže...

RAF je exploitanje i to radis ilegalno uz pomoc nekih kineza, ako te Blizzard skuzi maknut ce ti gametime i mozda ti flagat acc da nemozes sudjelovat u trenutnim/buducim promocijama kao npr Annual Pass, i blokiraju ti RAF sistem da ga vise nemozes koristit. Ovo se desilo mom prijatelju iz Zg koji je kupio 12 mjeseci preko RAF-a i uzeo Annual Pass, nakon samo 2 mjeseca Blizzard ga je provalio maknuo mu ostalih 10, maknuo Annual, i flagao mu acc. . . . Znaci jeftinije je ali ides na svoj rizik.

Prijatelju su ti lipo uvalili zajeb nema veze ako mu je pisalo u battle net Game time npr 12 mjeseci unaprijed to je vec jeftin trik:) Prvo koji pametan covik kupuje 12 miseci unaprijed na raf sistemu to se radi 2miseca 3 najvise.Raf sistem koristim skoro 2 godine platim 8k golda za misec dana i puno bolje nego platiti pravim novcima vec ako igraj nastoji da platis igranjem a na davanjem pravog novca.Ako nemozes nac nekoga u igri tko ce ti rafat za golde preporucujen kupi-key. je da su skuplji 135kn 3mjeseca ako bi se gledalo koliko bi platio pravim novcem 24k golda za 70kn znaci 3 mjeseca za 70kn :)

17 godina
prokletakuya kaže...

Prijatelju su ti lipo uvalili zajeb nema veze ako mu je pisalo u battle net Game time npr 12 mjeseci unaprijed to je vec jeftin trik:) Prvo koji pametan covik kupuje 12 miseci unaprijed na raf sistemu to se radi 2miseca 3 najvise.Raf sistem koristim skoro 2 godine platim 8k golda za misec dana i puno bolje nego platiti pravim novcima vec ako igraj nastoji da platis igranjem a na davanjem pravog novca.Ako nemozes nac nekoga u igri tko ce ti rafat za golde preporucujen kupi-key. je da su skuplji 135kn 3mjeseca ako bi se gledalo koliko bi platio pravim novcem 24k golda za 70kn znaci 3 mjeseca za 70kn :)

A dosta je ljudi uzimalo ,cini mi se da je bilo nesto oko 75-80k golda za 12 mjeseci i aktivaciju Annual Pass. Koliko sam ja upucen svi koji su uzeli Annual Pass bilo 1 ili 12 mjeseci su pali, tj Blizzard im je maknuo gametime, svima bez Annual-a nije nista maknuto. Slazem se s tobom ako vec imas golda normalno da je bolje platit s njima, ali sta je jos zalosnije drug je platio parama tih 12 mjeseci {#} jest da stavljam smjeska ali stvarno mi ga je zao, na*ebo je ko zuti. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
protjeran
D3ViL kaže...
prokletakuya kaže...

A dosta je ljudi uzimalo ,cini mi se da je bilo nesto oko 75-80k golda za 12 mjeseci i aktivaciju Annual Pass. Koliko sam ja upucen svi koji su uzeli Annual Pass bilo 1 ili 12 mjeseci su pali, tj Blizzard im je maknuo gametime, svima bez Annual-a nije nista maknuto. Slazem se s tobom ako vec imas golda normalno da je bolje platit s njima, ali sta je jos zalosnije drug je platio parama tih 12 mjeseci {#} jest da stavljam smjeska ali stvarno mi ga je zao, na*ebo je ko zuti. . . .

to radi na 12 mjeseci jedino ako se uplati preko kartice ne preko raf sistema.Ako vec idu preko raf sistema neka uplate karticom prvo savjet pa onda raf misec po misec i tako opet i opet u krug a ne odjedan put 12 miseci.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako netko ima iskustva sa kupi-key moli bi da mi kaze nacin placanje i je li trebam dati informacije od svog wow acc-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 11:50 (Flue).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

igram pve samo zbog cool HC opreme , weps and trinkets ..

btw znali netko dali kupi key i dalje prodaju wow RAF jer sam bah htjeo kupiti gametime a tamo ne pise ime,prezima banka itd. to je prazno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mijenjam wow acc sa cataclysmom, za nesto...mozemo se dogovorit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 2:06 (Flue).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice