World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Problem je što je nitko nema :D

Ako netko ima za kupit 30 days pa da mu ja pošaljem novce preko žiro računa, to bi bilo odlično!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:38 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
LordShgi kaže...

Koji je najbolji EU PvE realm, netreba bit pun balkanaca, samo da ima dobih PvE guildova.

Silvermoon-EU . alijansa. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
World of Warcraft

Koji sam lucker danas {#} u razmaku od 20 minuta sam ubo Time-Lost i Phosphorescent dragone!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
D3ViL kaže...

Koji sam lucker danas {#} u razmaku od 20 minuta sam ubo Time-Lost i Phosphorescent dragone!

Možeš li mi reći gdje se spawnaju, odnosno gdje ih naći?

Tražio sam u Storm Peaksu no đabe truda..

17 godina
Cromaki kaže...

Možeš li mi reći gdje se spawnaju, odnosno gdje ih naći?

Tražio sam u Storm Peaksu no đabe truda..

Instaliraj Addon NPCScan pokazat ce ti na mapi/minimap sve lokacije i flight pathove rare mobova. Kad naletis na moba markat ce ti ga sa /star, /moon cut ces zvuk tipa DK horna i pojavit ce ti se slicica. 

Ali i uz to jako ih je tesko uganjat znam ljude iz guilda koji ih "kempaju" mjesecima i vecinom ih ni nevide ili nalete na ubijene.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 15:08 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Lol gz, koji si ti lucker :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Ekipa ako je tko zaintesiran za lvl 70 twinkove na ravencrestu jedan od najboljih servera u europi http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu

lvl 70 balansiran za sve nema botova ni tih sranja kao na lvl 85.

Raidanje arene rbg premade bgove. Moj twink od milju golda http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Sponzorusa/simple

Ako si interesiran Pm ili wisp u igri .

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zanima me sto se događa kad npr. platis 1 mjesec gametime i taj 1 mj. prođe a nisi stigo ili nisi mogo ponovno nadoplatit?

I dal se isplati kupovati Battlechest i prepaid bonove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Nemoras nista novo kupovat.Samo obnovit bon to jest dodati lovu na njega i igras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa ja bi tek krenuo igrat, zato pitam dal trebam to kupit. Koji cu gametime sad obnavljat kad niti nisam poceo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GreaT kaže...

Zanima me sto se događa kad npr. platis 1 mjesec gametime i taj 1 mj. prođe a nisi stigo ili nisi mogo ponovno nadoplatit?

Kad ti istekne uplaceni gametime acc status ce ti biti FROZEN i neces moci igrati, kad opet uplatis acc ce biti ACTIVE dok ti opet ne istekne i tako u krug. Neznam dali se isplati kupiti Battlechest posto ti je prva expanzija sada svakako free uz basic "vanila" game tako da ti je bolje da kupis Vanila WoW uz koji ces dobit cini mi se 30 dana gametime.

Hoces li kupovati prepaid bonove ili preko kartice ciso ovisi od tebe i sta ti je lakse. Ako imas svoju karticu ili ce ti roditelji/familija neki prijatelj dozvolit da koristis njihovu pa da im naknadno uplatis pare na racun mozes uzimat 1 po 1 mjesec, ako ne mozes kupovat prepaid. . .

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
GreaT kaže...

Kad ti istekne uplaceni gametime acc status ce ti biti FROZEN i neces moci igrati, kad opet uplatis acc ce biti ACTIVE dok ti opet ne istekne i tako u krug. Neznam dali se isplati kupiti Battlechest posto ti je prva expanzija sada svakako free uz basic "vanila" game tako da ti je bolje da kupis Vanila WoW uz koji ces dobit cini mi se 30 dana gametime.

Hoces li kupovati prepaid bonove ili preko kartice ciso ovisi od tebe i sta ti je lakse. Ako imas svoju karticu ili ce ti roditelji/familija neki prijatelj dozvolit da koristis njihovu pa da im naknadno uplatis pare na racun mozes uzimat 1 po 1 mjesec, ako ne mozes kupovat prepaid. . .

Dobije se i 30 dana uz Battle chest tak da mu je svejedno...

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
Bera kaže...

Ma znam, ali zasto da bezveze kupuje chest zbog 2 bezvrjedne knjige i TBC ako moze negdje nac jeftinij vanila i opet dobit TBC dzaba. . .

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Bera kaže...

Ma znam, ali zasto da bezveze kupuje chest zbog 2 bezvrjedne knjige i TBC ako moze negdje nac jeftinij vanila i opet dobit TBC dzaba. . .

Koštaju isto u Algoritmu.

14 godina
neaktivan
Bera kaže...
D3ViL kaže...
Bera kaže...

cjena je ista mislim 120 kn za Battle chest i vanilla wow tak da mu je svejedno ovak bu dobio i knjige da moze detaljnije proucit igru :D

15 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
Bera kaže...
D3ViL kaže...
Bera kaže...

cjena je ista mislim 120 kn za Battle chest i vanilla wow tak da mu je svejedno ovak bu dobio i knjige da moze detaljnije proucit igru :D

Pa da, te knjižice su meni inace jako simpaticne :DD

Fury
15 godina
neaktivan
GreaT kaže...
Zaba88 kaže...
Bera kaže...
D3ViL kaže...
Bera kaže...

Pa da, te knjižice su meni inace jako simpaticne :DD

A dobiš još i CD OD BC da ne skidaš duže{#}

17 godina
World of Warcraft

Evo stize nova tura BETA invite-a 100k nek se pohvali onaj kom se posreci {#}

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/4253971391

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GreaT kaže...

I stavi da si iz UK tako da mozes kupovat gametime RAF-om. 7k golda za 30 dana ... kakvo placanje vise , wow bi triba postat f2p

sup
16 godina
neaktivan
hexx kaže...
GreaT kaže...

I stavi da si iz UK tako da mozes kupovat gametime RAF-om. 7k golda za 30 dana ... kakvo placanje vise , wow bi triba postat f2p

Vise nema ni free migration kao sto je bilo u TBC i nesto u Wotk-u a ti oces da bude free to play.

Igrao sam ga od 2008 vise nema sanse da ga opet zaigram.

15 godina
protjeran
World of Warcraft

Sreca da ne placam igricu pravim novcima vidi se koliko je blizzard izgubio novca i ljudi.Kada igram kada vidimo koliko ima bugova kad mi dode onaj glomazni u storwindu katastrofa instant lvl 80 ovo recruitanje malo baca na privatni server u vezi mopa nemam komentara.Viditi cemo kakav ce diablo bit vec je spreman skinuto 7gb sad samo da izade :)

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
prokletakuya kaže...

Sreca da ne placam igricu pravim novcima vidi se koliko je blizzard izgubio novca i ljudi.Kada igram kada vidimo koliko ima bugova kad mi dode onaj glomazni u storwindu katastrofa instant lvl 80 ovo recruitanje malo baca na privatni server u vezi mopa nemam komentara.Viditi cemo kakav ce diablo bit vec je spreman skinuto 7gb sad samo da izade :)

Ti si drama queer i hater kojem se gadi ova igra vec neko vrjeme, vec si pravio video kako teatralno brises svoje likove i odlazis?  Pa odi vec jednom sto se stalno vracas da seres po igri koja je smece, u kojoj igraju lvl 85 botovi {#}?

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

WoW oh da, baš štedim novce da si platim bar jedan mjesec :( dugo nisam na oriđiđiju zaigrala.. xD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam jedan problem u vezi kupovanja bona za wow preko kartice kaze mi payment rejectet your verify number is invalid Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. dali je netko imao iskustva s tim pa da mi kaze sta bih trebao napravit? inace izvadio sam karticu prije nekih tjedan dana i nisam nista jos kupovo na nju. i naravno siguran sam da sam upisao sve tocno

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 13:49 (Zaba88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pošto spominje CVV, provjeri da si dobro prepisao broj (vidi sliku). Također, pitanje je koja kartica je u pitanju, te koja banka (ako je suditi prema nicku, nedavno je omogućen paypal za VISA-e ZABA-e, pa možda da preko PayPal-a radiš uplatu ako ti ovako ne želi prihvatiti VISA-u). Za MasterCard ZABA-e ti mogu potvrditi da prolazi bez ikakvog problema (i kupovanje u shopu i kupovanje game time - a).

Sad, kakva je situacija s drugim bankama, neka kažu kolege koji su u tim bankama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 14:23 (WackyZG).
13 godina
World of Warcraft

Moze li me wow cata na intel pentium4 3ghz,1gb rama i 256mb grafe geforce 6600gt

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Moze li me wow cata na intel pentium4 3ghz,1gb rama i 256mb grafe geforce 6600gt

Neznamo, sve varira do svake komponente. Skini onaj free trial do lvl 20 i probaj.

15 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Ne.

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
World of Warcraft

ziher ne moze,meni frend je igro wow na windows 98

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovvro kaže...

ovako ja imam jedan linux stroj

ubuntu 11.10

AMD 2.5 GHz X2

1.5 GB RAM

7600 GS

na njemu vrtim na openGLpod wine emulacijom

u gradovima imam cca 14 do 18 fps

na otvorenom prostoru 20 do 30 fps

sve na minimalnim postavkama

uglavnom, ako te zanima samo questanje ili farmanje, moguće je igrati

no zaboravi na instance i battleground, tamo će ti fps pasti ispod 10i onda je neigrivo

jedine instance u kojima mi je uredno radilo na ovom kompu je outland - tamo grafika nije toliko zahtjevna

sve ostalo je overkill

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice