World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Warcraft
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, koristim Playerscore addon za ocitavanje gearscoreova, i sad jel bi mi netko mogao rec kako se on koristi, i ako treba predlozit neki drugi?

Hvala

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Warcraft
chutac kaže...

Pozdrav, koristim Playerscore addon za ocitavanje gearscoreova, i sad jel bi mi netko mogao rec kako se on koristi, i ako treba predlozit neki drugi?

Hvala

koji ce ti to bog. gearscore je nesto najgore sto je ikad izmisljeno

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

@Chosenone1

pa Amazon ti ne salje u hrvatsku igre koliko ja znam pa ti nije vazno dali je US ili EU verzija :D

napravi battle.net account i kupi preko njihovog storea original + prvu ekspanziju (TBC) i imas igru do 70. lvla, a dok dodes do 70. tek onda kupi ostale 2 ekspanzije - jednostavno ti nije potrebno sve, ne gubis nista ako nemas WotLK i Cataclysm... i da, ako si novi igrac trebat ce ti dosta vremena do 70., a to je i najveci gust, da ja opet barem mogu 1. put lvlat WoW ;( ...

steta sto si fulao velike popuste na battle.net-u jer je blizzard za 7. godisnjicu WoWa imao velika snizenja (prije valjda 20 dana), mislim da si s svim ekspanzijama mogao proci s 300kn

Igra je igriva na win7 naravno, ne mislis valjda da mi tu igramo na win98? ;D

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 3:18 (marac84).
16 godina

kvragu, pa gearscore vise niti ne postoji, niti ga itko trazi u tradeu, sad se udara po ilvl-u... makar je i to retardirano kao i gs - kad mi neki likovi traze ilvl za tol barad dode mi da se ubijem

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma da užas svi traže taj ilvl a to se tako lagano da exploitat s pvp gearom u bagovima. Nema mi ništa gore kad me lik pita ilvl a vidi da sam iz jedne od najboljih guildi na svijetu -.-, pa nebi sigurno bio u njoj da sam retardiran i neznam igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Na privatnim serverima većinom traže 110k healtha minimum. S time da je patch 4.0.6. Isto u raidovima, uvijek bude loot master i onda daje iteme po rollu.. Totalana glupost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam zašto bi loot master bio glupost. Primjerice, u guildu, dva tjedna za redom na istom bossu u radiu padne isti item, te ga pokupi ista osoba (a ona je sebičnjak i ne dijeli, već odluči da će zadržati/prodati, što god). Tu uskače loot master koji određuje tko rolla za koji loot.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Loot council je majka, leader odlucuje tko dobiva item po tome kome više item beneficira. Ali nažalost toga nema u pugovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rerollo ja Disc Priesta malo, pa koji bi bio dobar leveling build? Dal da idem na Atonement/Archangel il ne? Mislim malo quest malo dung. Il je Shadow bolji za leveling?

Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
15 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...

Rerollo ja Disc Priesta malo, pa koji bi bio dobar leveling build? Dal da idem na Atonement/Archangel il ne? Mislim malo quest malo dung. Il je Shadow bolji za leveling?

Ja osobno svog priesta levelam uglavnom kroz dungeone kao discipline, a kad questam koristim Shadow. Ako želiš brzo riješavanje questova idi na shadow, ali pazi, dosta brzo ostaješ bez mane ako ne paziš koje spellove bacaš i kojim redoslijedom, pogotovo ako si manji level. Isto tako sam probao questat i kao discipline. Dosta sporije ubijaš mobove nego kao shadow, ali ne ostaješ bez mane uopće. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 19:51 (KaMiKaZa).
16 godina
World of Warcraft

sad se ne isplati kupovat wow bar po meni.Sad kad dode nova ekpsanzija,sigurno ce opet cijene spustat,mozda ce prvi dio,BC i lich kinga stavljat u ista pakovanja.Tak da bolje se strpit.Ono sto mene zanima,potraznja za igrom pada,nisam proveo svoja istrazivanja,nego na nekim stranicama sam vidio,tako da naravno ne mora znacit da je tocno.Koliko jos dugo mogu drzat ovakve cijene,svi znamo da kad jednom se dode do vrha,da se polagano pada ukoliko nesto ne promjene to je poznata stvar u ekonomiji.Wow polagano pada,al vidim da se cijene ne spustaju sad nesto,bar sto se tice bonova,tu bi sad trebali napravit neki novi sistem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Also, posto sam poceo nedavno opet igrat skinuo ja prek battle net clienta i ok skida skida skida.. Bla bla i neznam jel skinuto il ne, kad otvorim launcher pocne skidat nekih 7.2 gb i onda nakon 5 sec veli "Recalibrating..." i onda mi prekine download i veli WoW up to date you can PLAY.. Mislim, mozda jesam retardiran ali jos nisam prepaid uzeo pa pitam?

Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako hoćeš brži que time za dungene odi ko healer (ja bi išo atonement za početak pa vidiš ako ti mana problem onda odeš archangel). A dok čekaš que questaš ko shadow. Mana nebi trebala biti problem sve dok killing blow napraviš sa shadow word:death i imaš spirit tap glyph

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kinsie kaže...

Ako hoćeš brži que time za dungene odi ko healer (ja bi išo atonement za početak pa vidiš ako ti mana problem onda odeš archangel). A dok čekaš que questaš ko shadow. Mana nebi trebala biti problem sve dok killing blow napraviš sa shadow word:death i imaš spirit tap glyph

Ma mislim sa frendom levelat, on ce igrat Boomkina, onda cu ja igrat disc-a pa healat za brzi que.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Šta kažete na to da ovdje međusobno razmijenimo Real ID-ove pa bacimo koji dungeon ili možda čak, ako nas se skupi više, neki old tier raid pošto su sad uveli ovu mogučnost raidanja cross realm. Evo moj Real ID je karlo.unetic@gmail.com pa tko je zainteresiran neka me doda :) 

0 0 hvala 0
14 godina
marac84 kaže...

@Chosenone1

pa Amazon ti ne salje u hrvatsku igre koliko ja znam pa ti nije vazno dali je US ili EU verzija :D

napravi battle.net account i kupi preko njihovog storea original + prvu ekspanziju (TBC) i imas igru do 70. lvla, a dok dodes do 70. tek onda kupi ostale 2 ekspanzije - jednostavno ti nije potrebno sve, ne gubis nista ako nemas WotLK i Cataclysm... i da, ako si novi igrac trebat ce ti dosta vremena do 70., a to je i najveci gust, da ja opet barem mogu 1. put lvlat WoW ;( ...

steta sto si fulao velike popuste na battle.net-u jer je blizzard za 7. godisnjicu WoWa imao velika snizenja (prije valjda 20 dana), mislim da si s svim ekspanzijama mogao proci s 300kn

Igra je igriva na win7 naravno, ne mislis valjda da mi tu igramo na win98? ;D

Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.Nigdje nemogu naci gdje pise koje zemlje.

Onda valjda salje i kodnas zar ne?Dobio sam lovu na amazonu od frenda pa tu lovu trosim da kupim wow.I znam da je bilo snizenje ali nisam onda imao novce.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 23:33 (Chosenone1).
14 godina
World of Warcraft

Nasao sam pod computer gear>detailed selling,pise da moze za hrvatsku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Prodajem Epic i blue spectral tigere . Na najboljem engleskom serveru http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu Po populaciji i svemu.

Iskljucivo alliance Ponude saljite na pm ili me wispajte u igri na http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Sponzorusa/simple

Split i okolica pogodnije.

Zahvaljujem unaprijed

Opusti se sve je samo igra
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 21:37 (prokletakuya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel ima netkod azeli castst ovaj novi Scroll of Resurrection   nek mi se javi da mu dam email na koji moze cast!!!!... dobije s neki epic mount:)  pa eto ako netko zeli nek se javi !!!!!!!!

Jedini problem moze biti zemlja koju se stavili u battle.net.Accountu mora biti jedna od Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russian Federation, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom samo te zemlje prolaze   javite se na PM hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 11:43 (swon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Evo i ja saljem Scroll of Resurrection ako je netko zainteresiran, javite se na PM pa se dogovorimo oko detalja! Beneficije su velike FREE bost jednog lika na lvl 80, FREE Cataclysm i FREE realm/side trasfer kod prijatelja koji vam je poslao scroll (ovo naravno opcionalno) i 7 dana gameplay-a!

http://wow.joystiq.com/2012/03/06/official-scroll-of-resurrection-revamp-details/

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
swon kaže...

jel ima netkod azeli castst ovaj novi Scroll of Resurrection   nek mi se javi da mu dam email na koji moze cast!!!!... dobije s neki epic mount:)  pa eto ako netko zeli nek se javi !!!!!!!!

Jedini problem moze biti zemlja koju se stavili u battle.net.Accountu mora biti jedna od Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russian Federation, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom samo te zemlje prolaze   javite se na PM hvala

hrvatska podrzana iako nije navedno. danas uspjesno testirano :)

e i da, mount se dobije tek nakon sto rezurektani uplati barem mjesec dana

and the heavens shall tremble
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam pitanje. Game time mi je istekao 27.1, tako da mi je od tog datuma account status: "Frozen". Pošto nisam imao vremena zbog škole i ostalih obaveza igrati WoW, nisam niti kupovao više Game Time kartice. Pošto sad imam više slobodnog vremena, planiram si za 5-10 dana opet kupit Game Card i igrat. Jel onda netko i meni može poslati Scroll of Resurrection, i dali bi to za nas vrijedilo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 21:01 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft
Ima ko stariji Vanilla ili BC account koji bi mi mogao prodati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako mi netko hoce poslat scroll of resurrection neka mi se javi na pm. danas planiram kupiti prepaid

17 godina
neaktivan
Segata kaže...

Ako mi netko hoce poslat scroll of resurrection neka mi se javi na pm. danas planiram kupiti prepaid

Kolko sam vidio na Blizzardovim stranicama ponuda ne vrijedi za hrvatistan

17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

hrvatska podrzana iako nije navedno. danas uspjesno testirano :)

^^

Brada kaže...

Kolko sam vidio na Blizzardovim stranicama ponuda ne vrijedi za hrvatistan

15 godina
protjeran
World of Warcraft

Jadna ti igra na sta je doslo 5.6m lvl 85  i milijun sve manje twinkovi low lvl itd.Igra propada tili vi ili ne izmisljaju toplu vodu da vrate igrace ponestalo para blizz jbg.R.i.p wow 

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

Jadna ti igra na sta je doslo 5.6m lvl 85  i milijun sve manje twinkovi low lvl itd.Igra propada tili vi ili ne izmisljaju toplu vodu da vrate igrace ponestalo para blizz jbg.R.i.p wow 

Nema veze sto su 85. lvl, koliko od njih ima T10.5 opremu(heroic).

kinder milch schokolade
17 godina
prokletakuya kaže...

Zar nisi ti onaj koji je prije par mjeseci teatralno pravio video o brisanju svih likova? Tia ti ili ne opet mu se vracas a gdje kad dodje nova expanzija {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice