World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.651.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

move on

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

E pa super .) tko voli nek izvoli wow jos igram samo radi twinkova otkad smo first realm (alagona i yogg sarona)ulduar rjesili od tad sam quit s raidovima jer su postali pre smjesni....cata cisti fail! jednom samo ubio raggy-a na lvl 60 necu opet jer nije to to!

Horda i dalje smrdi! alliance 4 life
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 3:03 (prokletakuya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ekipa imam jedno pitanje. Odlučio sam igrati na jednom privatnom serveru, jel postoji šansa bananja Battle.net acc-a.

NAPOMENA- nemam WOW na B.netu acc nego imam Starcraft 2, znači mogu li me  banat sa sc2 jer znam da se dobije ban ako ikakav se file kopira u sc2 direktorij.

Oprostite ako izvaljujem gluposti ali nemogu si pomoći, okorjeli pesimist{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Bera kaže...

Pozz ekipa imam jedno pitanje. Odlučio sam igrati na jednom privatnom serveru, jel postoji šansa bananja Battle.net acc-a.

NAPOMENA- nemam WOW na B.netu acc nego imam Starcraft 2, znači mogu li me  banat sa sc2 jer znam da se dobije ban ako ikakav se file kopira u sc2 direktorij.

Oprostite ako izvaljujem gluposti ali nemogu si pomoći, okorjeli pesimist{#}

Ja mislim da ti ništa nemogu.....

13 godina
cale kaže...
Cromaki kaže...
Unworthy_For_Life kaže...

Tko od vas igra na nekom "kvalitetnom" PVE serveru?Jel ima kakva gilda u kojoj ste?Molim preporuku.Igrao bih nekog tanka ili dpsa,ovisi po potrebi.Hvala!

Ja igram na AstralWoW i super je, preporucam ti da doletis

taj astral wow to je cata??,Jel to uopce igrivo?

Je, najbolji privatni server od Cataclysm-a... Najviše questova i spellova radi ovdje, približno je kao i retail..

17 godina
World of Warcraft

Znam da vas vecina ovo ima, ali ja sam ga dobio tek veceras, po meni najljepsi ground mount. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina

raven lord/anzu je najbolji ground mount

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

Bah Raven Lord je obicna kokos koja nemoze letjet, mozda bih se okrenuo za Fire verzijom iz Firelands, ali meni osobno je bezveze. Na ovom mi se svidja ogromna kolicina detalja, odlican model.

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Obi Wan kaže...

Bah Raven Lord je obicna kokos koja nemoze letjet, mozda bih se okrenuo za Fire verzijom iz Firelands, ali meni osobno je bezveze. Na ovom mi se svidja ogromna kolicina detalja, odlican model.

Hah neznan di ti zivis,ali na planetu Zemlji ne postoje kokosi koje mogu letit,a bome ne postoje ni 2 metarske kvocke s repom dugim 3 metra ,te plavim svjetlecim ocima.

Anzu je u TBC -u pa i kroz vecinu WotLK bia jedan od,ako ne i najbolji ground mount.Za bilo koju klasu osim druida bilo ga je skoro nemoguce nabavit.

Izgleda vise nego odlicno,iznimno detaljno,i ne koristi model ptice,vec model troll raptora.

Potpuno druga stvar je sta je izgubia eksluzivnost pri kraju WotLK-a,kad su ga postavili kako permanent bossa u Sethhek hc,pa ga svaka budala i njegova majka moze soloat mjesecima.

17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
D3ViL kaže...
Obi Wan kaže...

Najbolji ground mount do Cataclysma je po meni bio Black Qiraji Battle Tank.

Edit: I Gz D3ViLu na mountu {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 11:31 (toTheCore).
17 godina
Ashelor kaže...
Hah neznan di ti zivis,ali na planetu Zemlji ne postoje kokosi koje mogu letit,a bome ne postoje ni 2 metarske kvocke s repom dugim 3 metra ,te plavim svjetlecim ocima.

Anzu je u TBC -u pa i kroz vecinu WotLK bia jedan od,ako ne i najbolji ground mount.Za bilo koju klasu osim druida bilo ga je skoro nemoguce nabavit.

Izgleda vise nego odlicno,iznimno detaljno,i ne koristi model ptice,vec model troll raptora.

Potpuno druga stvar je sta je izgubia eksluzivnost pri kraju WotLK-a,kad su ga postavili kako permanent bossa u Sethhek hc,pa ga svaka budala i njegova majka moze soloat mjesecima.

Nemoj srat a ja sam bio uvjeren 111% da u komsiluku soma kao sto si ti zive letece raptor-kokoske s repom dugim 4.5 metra i zeleno sivim ocima maslinaste boje. . .

Anzu je mogao biti u TBC-u pa i kroz vecinu WotLK biti jedan od, ako ne i najboljih sugavih glupih mountova za tebe ali to neznaci da se mora i svakome drugome svidjat. Mozda se nekome najvise dopada zubati Firey Warhorse iz Karazhan-a ili "He-Man" Swift Zulian Tiger (koji je 10 puta eksluzivnij od raptor-kokoske) ali ajde, nemoze to sprjecit random-soma da prosipa svoju suplju pamet po forumu samo napred. {#}

Meni osobno vise vrjede Vicious War Wolf/Crimson Deathcharger za koje sam morao u /trade traziti ljude, dovlaciti ih na ventrilo, nagovarati da igraju, drkat, provjeravat i patit se da vodim Raid/RBG pa ih "zaradit" nego neki drugi koje ili mogu kupiti novcem, ili jednostavno svaki tjedan 2 minuta uci u Kara i cekati da dropa konj na bosu kojeg udarim 3 puta da ga ubijem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 13:46 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Ashelor kaže...
....
.....

ma vi pojma nemate njubsine {#}

najbolji mount je argent charger za paladina, sve ostalo je bezvezarija {#}

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

crimson deathcharger / spectral tiger / black qiraji battle tank

a leteci :
Corrupted Egg of Millagazor

0 0 hvala 0
17 godina
M0stWanted kaže...

crimson deathcharger / spectral tiger / black qiraji battle tank

a leteci :
Corrupted Egg of Millagazor

Crimson je odlican, ali Corrupted Egg mi je cudan, previse "udara u oci" neprirodnom bojom, vise mi se svidja Smoldering Egg.

http://www.wowhead.com/item=69230/corrupted-egg-of-millagazor#.

http://www.wowhead.com/item=69224#.

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Ashelor kaže...

Nemoj srat a ja sam bio uvjeren 111% da u komsiluku soma kao sto si ti zive letece raptor-kokoske s repom dugim 4.5 metra i zeleno sivim ocima maslinaste boje. . .

Anzu je mogao biti u TBC-u pa i kroz vecinu WotLK biti jedan od, ako ne i najboljih sugavih glupih mountova za tebe ali to neznaci da se mora i svakome drugome svidjat. Mozda se nekome najvise dopada zubati Firey Warhorse iz Karazhan-a ili "He-Man" Swift Zulian Tiger (koji je 10 puta eksluzivnij od raptor-kokoske) ali ajde, nemoze to sprjecit random-soma da prosipa svoju suplju pamet po forumu samo napred. {#}

Meni osobno vise vrjede Vicious War Wolf/Crimson Deathcharger za koje sam morao u /trade traziti ljude, dovlaciti ih na ventrilo, nagovarati da igraju, drkat, provjeravat i patit se da vodim Raid/RBG pa ih "zaradit" nego neki drugi koje ili mogu kupiti novcem, ili jednostavno svaki tjedan 2 minuta uci u Kara i cekati da dropa konj na bosu kojeg udarim 3 puta da ga ubijem.

Hmm troll much?

Komentar u vezi kokosa si sam trazia.Procitaj jos jednom sta si napisa pa mozda skuzis zasto je tvoj komentar zvuca bedasto.

Kako je Anzu meni jedan od najboljih sugavih glupih mountova,isto tako je tebi Vicious War Wolf jedan of najboljih sugavih glupih mountova.Tko je u pravu?

Ti si se namucia za wolfa jer si mora skupljat i moljakat ekipu za RBG i sad osjecas neki ponos jer imas oklopljenog disleksicnog (po animacijama) vuka s kopljem koje mu viri iz dupeta,aren't you a unique little snowflake...

Sad treba pocet flame-at jer se neko ne slaze s tvojim misljenjem.

Misljenje .... ko su*ak,svako ga ima.

Guess what? Ni tvoje ne znaci jako puno.

Ne vidim po cemu si ti manji "random-som" pa je tvoja pamet manje suplja od icje ovdje na forumu?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

gogo power rangers!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

chick fight or.... {#}

Evl

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Neigram više "aktivno" WoW,nego više onako pratim statistike iz PreTBC doba...zanima me po čemu je poseban Spectral Tiger?Jel zato jer je jaaaako rijedak ili?Jel ga ima netko ovjde? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to ti je tcg mount... i rijedak je za popi*dit.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

to ti je tcg mount... i rijedak je za popi*dit.

To objašnjava cijenu od 1000$ :)

15 godina
World of Warcraft

Samo jedno pitanje,jel igra tko na Auchindounu PvP realmu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 0:32 (Leglo).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav svima. {#}

Vec nekoliko godina zelim zaigrati WOW, no radi svih mitova koji ga okruzuju (vezanih uz "opsjedanje" zivota, koji igra navodno preuzima), to je uvijek bila samo zelja. Naime, igram Warcraft jos od desete godine (tada s bratom u LANu, WCR2) i obozavam sve price, likove i radnju koja okruzuje sami koncept tog svijeta. Smatram da veliki plus ove igre to sto ima povijesni kontekst, tj. doslovno svoju vlastitu, bogatu povijest. Ja, kao student povijest, jednostavno padam na takve stvari. {#}

No, brbljanje na stranu. Apsolvent sam trece godine preddiplomskog, sto znaci da je ispred mene godina dana odmora, a ujedno i prilika da si ostvarim ovu pradavnu zelju i uronim u taj svijet. {#}

Jucer sam si rezervirao primjerak battlechesta, koji dobivam u ponedjeljak. Za pocetak, zanima me da li netko susretljiv da mi pomaze (intelektualno) na nekom relativno novom serveru. Ne igra mi se bas negdje gdje su ljudi jos prije nekoliko godina raidali BT. {#}

Igrao sam na privatnim serverima (now, dont hate me for it {#}) u srednjoj skoli, no to je bilo prije vise od tri godine.. A i na privatnim serverima naucis da nista zapravo nisi naucio ili prosao, tako da to i nije nekakvo iskustvo..

Uglavnom, neki novi server i domaca ekipa. Rado bih vam se pridruzio. {#}

I ne mogu se odluciti izmedju UD warlocka, Draenei paladina, NE druida ili jednostavno tauren warriora. Svi su mi od prilike jednako prihvatljivi, a s obzirom da sam nov u igri, zanima me s kojim bih najbolje prosao.

-Paladin ima super koncept, a jos uz to izgleda fancy i otmjeno. Pogotovo s malo boljim armorom. Izdrzljiv je, no zna pomalo dosaditi.

-UD mi je ruzan, kao i oprema koju nosi.. ali ima nesto slatko u melankoliji nemrtvih. Warlock UD je zabavna kombinacija.

-Koncept NE druida mi je isto privlacan. Nekako su sinergicni s tom prirodom, glazba i okolis gdje se krecu su jednostavno oku i uhu ugodni, a druid je.. pa, druid. {#}

-Tauren warrior.. E sada. Iskreno, s taurenima sam najmanje igrao na tim privatnim serverima, a uz to, warriora nikada nisam dotjerao na iznad 40lvl.. Ne sjecam se da li su mi bili dosadni, ili su magije jednostavno bile previse buggave. No, to ogromno bice u toni oklopa.. Jednostavo ocarava.

Pa eto, ako je netko voljan dati jos koji argument nekoj od ovih klasa i olaksati mi odluku. bio bih zahvalan.

I zanima me koje profesije savjetujete uz koju klasu.

Unaprijed hvala. {#}

P.S.

Molim vas da mi ne unistite pozitivno raspolozenje i iscekivanje koje mnome vlada s nekim okrutnim komentarom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 1:29 (Ithuriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za pocetak, sto se tice nasih guildova, evo popisa gdje se nalazi i "koliko su dobri/losi" .. http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hr&class=&spec=

Što se samih servera tice, predlazem Kazzak ili Ravencrest bez obzira sto se vecina ekipe sa nasih prosotra nalazi na Korgallu, server je pustoš.

Imo Druid najkompleksnija klasa za početnike. Nije niti Paladin neka sreca sa 3 speca, ali opet. Moraš prvo znati što zeliš igrat. Da li želi biti tenk, healer ili dps. Ako želiš biti dps, da li želiš biti ranged dps ili melee dps? Od tog koncepta počneš, a onda kasnije vidis koja ti rasa ima najbolje animacije ili kojoj najbolje stoje armori itd. Meni osobno dwarf warrior izgleda predobro..  npr. http://us.battle.net/wow/en/character/alterac-mountains/Grafarion/simple , dok mi je s druge strane tauren preružan i nikad ne bi mogao igrat sa tom rasom. Malo pogledaj na youtube filmice tj. animacije i armore klasa .. kasnije sam napravi pa odigraj do lvl-a 10 par zanimljivih. Važno je skužit što preferiras, a onda se to sve poprilicno brzo isprofilira. 

Što se tice profesija - JC/BS za warriora, Lock Enchanting/Tailoring ( or JC opet ) .. opet ovisi o konceptu tvoje igre. Profesije ces sigurno promijenit puno puta kroz igru, te pocinjat od 0 pa do 525. Nemoj se previše zamarat sa nebitnim stvarima za početnike. WoW je kompleksan koliko želiš da bude, a na pocetku stvarno nitko ne zeli da mu se igra pretvori u enigmu. Dakle odaberes server, klasu, rasu i pocnes dingat .. kasnije sve dode na svoje mjesto. ;)

14 godina
World of Warcraft

i mene je na početku privlačio paladin, al tek sam se nakon 5 godina odlučio levelati jednoga. Jako zabavna klasa, pogotovo ti savetujem da često mjenjaš specove. Ja sam većinu toga prošao kao retribution, a ona de oko 70 prebacio na prot i zažalio što nisam prije. Tbh i dalje najzabavnija klasa za zajebanciju po bg i world pvp-u mi je rogue. Kad nabaviš malo geara postaje jako zajeban za ubit a i šteta koju možeš u kratkom vremenu prouzročiti meti je sasvim solidna. Frend sa mnom diže magea i jedino što mogu reći je op. doslovno spamaš 2 spella i skoro one-shotas mobove svoj level. Paladin je fora jer praktički možeš (kao prot) solirati sve i jedan grupni quest, a i instant ulazak u dungeon nije za bacit jer tenkova i hilera je najmanje.
I jedini pravi paladin za mene je human, što zbog lorea, a nešto zbog toga što ne mogu nikako povezat taurene sa tom klasom, al to sam očito samo ja. Uzmi klasu koja ti se sad sviđa i kreni igrati, ako budeš svako malo mjenjao i premišljao se nećeš daleko ;)
uzmeš jednu i držiš makar bila neigriva i nerfana (sumnjam da u cati postoji takva klasa jer je igra bolesno prelagana) al ako tebi odgovara, bit će ti najbolja. Tako je bar meni bilo.
Sretno kolega (također apsolvent, samo informatika u pitanju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hvala na brzim odgovorima. {#}

Da, paladin mi nekako i zvuci najprikladnije za pocetnike, a i za mene kao osobnost koja bi se trebala uziviti u njegovu ulogu. I ovo za "enigmu od igre" si jako dobro rekao. Nesto slicno sam uradio s igrom Guild Wars. Kupio sam odmah sve ekspanzije, sto mi je, prirodno, vrlo brzo zgadilo igru. I to trajno, na zalost.. Jednostavno nemam doticaja s njom. Kako ono kazu, obicno je najjednostavniji put i izbor onaj pravi.

Zato sam odlucio, poucen iskustvom, uzeti prvo battlechest, pa kad se tu ukorijenim, prijeci na WoTLK i dalje. {#}

15ak stranica ranije na ovoj temi sam nasao link gdje mogu provjeriti stanje realma. Vidim da su ova dva koja si mi predlozio, Ravencrest i Kazzak, oznacena sa "FULL" population. Znaci li to jos nesto, osim da su lijepo ispunjeni? I da li su to vrlo stari realmovi (ako je to uopce bitno za ovu igru)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 2:08 (Ithuriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izmedu ostalog to i jesu stari relmovi, no nije toliko bitno. Bitno je da osim sto su full, na tim relmovima ima dobar omjer guildova horde tj. alijanse. Na ravencrestu je 0.4 : 1 , na EU-Outland npr. 0.90 Horde na prema 1.0 Alijanse.

Uglavnom,  cim ima dobrih guildova znaci da uvijek ima i dobrih igraca koji zele uci u te guildove ( npr. http://www.wowprogress.com/pve/eu/ravencrest ), tako da su PUG-ovi na takvim serverima jako efikasni. Vece su sanse da ces nesto kupit/prodat. Uglavnom .. u'll figure it out. 

Sto se tice jednostavnosti klasa, to je sve relativno, no mislim da je najlakse lvl-at sa Hunterom, Warlockom i Magom. E sada .. meni je osobno Warlocka i Maga bilo prelagano za igrat, barem na lvl 85, pa sam "napustio te klase", radilo se o stiskanju samo 2-3 gumba u nekim specovima. Sto se tice melee dps-a Paladin kao Paladin i nije nesto pretjerano "mocan" ( na lvl-u 85 ), tu ipak rogue i warrior preuzimaju itekakvu dominaciju. No uglavnom, nemoj se voditi za misljenjima, nego se vodi sa onime sto ti se svidi. 

Nekom normalnom igrom do wotlk kontenta ces doci kroz 2 tjedna max, tako da .. razmisljaj o wotlk-u tj. tbc-u, pošto "prava igra" pocinje tek na lvl-u 85 i raidovima, a i nove rase/klase su stvarno ok. Npr. DK-a mozes igrat od lvl-a 55, a defakto je evil paladin klasa. Onda rasa worgena je isto cool, pa profesije itd. 

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moze li paladin dobro tenkati u lategame usporedno s warriorom?

Za WoTLK mi nije problem. Njega i Cata mogu uzeti u bilo kojoj poslovnici Algoritma bez prethodnog cekanja, a i u drugim trgovinama ih prodaju. Ovaj battlechest je tesko za nabaviti... Prije dvije godine sam svaki tjedan kroz mjesec dana isao u Algoritmovu poslovnicu ne bi li stigao (jer je retorika bila da ce "stici iduci tjedan; dodjite u ponedjeljak"), no iz tjedna u tjedan nista, pa sam na kraju i odustao od toga. Sada sam isto zvao lokalne poslovnice Algoritma (OS), i opet nemaju, ali je ljubazna trgovkinja nazvala ZG i ondje su imali bas jedan. Inace bih rekao da je to "bas jedan" tipican trgovacki trik, no iz iskustva znam da je poprilicno tesko doci do toga unutar drzave.. {#}

Sve u svemu, prvo do lvl 70, a dalje cemo vidjeti. Bitno je da sam si pristedio za sve, i da mi chest stize u ponedjeljak. :dance:

Sto se tice ovih prepaid kartica, vidjeh da ste ranije sugeriralihttp://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft-EU/, pa da mi samo potvrdite pouzdanost te stranice, ili pak neke druge koju ste osobno provjerili.

Jos jedna stvar. Vidim u komentaru iznad preporuka da idem protective umjesto retribution. Zasto to? Nije li bitniji dmg dok grindam?

P.S. mislim da cu poceti na Ravencrestu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 3:12 (Ithuriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Moze li paladin dobro tenkati u lategame usporedno s warriorom?

Za WoTLK mi nije problem. Njega i Cata mogu uzeti u bilo kojoj poslovnici Algoritma bez prethodnog cekanja, a i u drugim trgovinama ih prodaju. Ovaj battlechest je tesko za nabaviti... Prije dvije godine sam svaki tjedan kroz mjesec dana isao u Algoritmovu poslovnicu ne bi li stigao (jer je retorika bila da ce "stici iduci tjedan; dodjite u ponedjeljak"), no iz tjedna u tjedan nista, pa sam na kraju i odustao od toga. Sada sam isto zvao lokalne poslovnice Algoritma (OS), i opet nemaju, ali je ljubazna trgovkinja nazvala ZG i ondje su imali bas jedan. Inace bih rekao da je to "bas jedan" tipican trgovacki trik, no iz iskustva znam da je poprilicno tesko doci do toga unutar drzave.. {#}

Sve u svemu, prvo do lvl 70, a dalje cemo vidjeti. Bitno je da sam si pristedio za sve, i da mi chest stize u ponedjeljak. :dance:

Sto se tice ovih prepaid kartica, vidjeh da ste ranije sugeriralihttp://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft-EU/, pa da mi samo potvrdite pouzdanost te stranice, ili pak neke druge koju ste osobno provjerili.

Jos jedna stvar. Vidim u komentaru iznad preporuka da idem protective umjesto retribution. Zasto to? Nije li bitniji dmg dok grindam?

P.S. mislim da cu poceti na Ravencrestu. {#}

Ovako paladin je best all round tank

Najjači je kao trash offtank, ali ne zaostaje puno na single boss

iako na tenkanju 1 na 1 warr, druid, a neki puta i DK imaju prednosti i rade veći aggro, pala je kao klasa puno zahvalniji

nakon 30 levela za sitniš kupiš off spec holy ili ret

levlaj kao Prot - malo duže ubijaš moba, ali si neuništiv

na većim levelima kao off spec si uzmi ret ili holy - ovo ovisi o tvojim predispozijama

Pala je kao klasa za levlanje vrlo zahvalan, možda nema dps output kao druge klase, ali ima oklop i može primiti dosta batina i još se može hilati

generalno pala je najbolji u paru sa warom ili druidom kao offtank tada obje klase dobijaju najviše

od klasa

PVP

Human - jedini pravi pala (NHF ostalima {#}) - bonus mu je na mačeve i buzdovane (mace) - ima i every man for himself (bonus trinket)

odličan i za tenkanje, dmg i hilanje

dwarf - pifff ko voli patuljke nek se igra sa njima {#}, meni su bez veze .... (NHF)

Blood Elf (BE) - nemeza svih ostalih klasa u pvp, BE su inače kao klasa OP, ali u kombinaciji kao BE retri ili BE Holy postaju nemogući

generalno ako želiš kao pala gankati sve oko sebe, ovo je klasa za tebe

Taurin - pa ko veli mukati, nek muće, ja volim krave na ražnju {#}inače kako su taurin po meni OP u snazi, retri taurin stvarno zna bit davež za protivnika u pvp

Dranei - je nisam našao do sad baš neku veliku prednost zašto baš tu klasu

PVE

u raide ideš kao Tank (prot) i dobri pala tankovi su omiljeni, holy pala je vrlo tražen također, dok retri zbog svog manjeg dps baš i nije u prvim linijama kao dps klasa, pogovoto kad raid naleti na bossa na kojem baš treba dps

Kaj se samog kvestanja tiće

Holy - ni ne pokušavaj levlati kao holy, dps je smješno mali, ali ti si neuništiv

Retri -  dobar dps ako imaš dobar mač, ali slabiji oklop, uglavnom čuvaj se borbi na 3vs1, lako će te ubiti

Prot - ovo je najbolje trenutno za levlanje, lako se nosiš i nekoliko mobova, a na visokim levelima i dps nije za baciti, odličan armor, hilanje,

BTW prot pala je vrlo veliki davež i u PVP areni, jako teško ga je ubiti

15 godina
neaktivan

Mozes, svaka klasa koja moze tenkat je dobar tenk. Naravno, imo, warrior je ultimate tenk klasa, ali je puno kompleksniji ( zabavniji ) za igrat.

Takvih stranica ima dosta, e sada da li su pouzdane morat ces sam provjerit .. http://www.facebook.com/pages/kupi-keycom/180205952046271 , ima jos takvih par, ali kao sto rekoh, za sada su ok iskustva, no ne odgovaram za moguce prevare. Osobno vise koristim Visa Electron u PBZ-u i online produzujem na mjesecnoj bazi ( 95kn ).

Uzmes dual spec, pa mozes bit jedno i drugo, no rade pocni kao ret, pa ces kasnije vidjet.  U instance je lakse ici kao protection tj. tenkajuci. Isto tako Paladin ima neki fcked up ower power koncept kod lvl-anja, tako da stvarno kao protection mozes cuda napravit. Nazalost sav taj OP u vodu pada na lvl 85, no opet .. fora dode prilikom lvl-anja tj. dinganja. Napominjem , sve ces savladat u hodu .. tu i tamo se posluzi stranicama tipa http://www.wowhead.com/  i za addonove http://www.curse.com/addons/wow .. i stvarno do lvl 85 ti ne treba apsolutno nista. ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice