Jel ti promakla opcija cancel account? Odi tamo i slijedi upute...
Pozz ekipa evo i ja sam postao novopečeni igrač wowa i sad me zekaju neke stvari imam lika Night Elf Rogue 34 lvl i zanim me kako najbolje iskoristiti njegove mogucnosti pa ako bi itko mogao pomoci bio bih zahvalan!
Pozz ekipa evo i ja sam postao novopečeni igrač wowa i sad me zekaju neke stvari imam lika Night Elf Rogue 34 lvl i zanim me kako najbolje iskoristiti njegove mogucnosti pa ako bi itko mogao pomoci bio bih zahvalan!
Evo da se i ja malo javim igram wow vec 3 godine na serveru dragonblight sam od prvog dana igranja inace igram Human Rogua.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dragonblight&n=Susano
Imao sam duzu stanku malo mi je dosadio TBC
Poceo sam igrati ponovo prije nekih mjesec dana kada sam si kupio zadnju expanziju
pitanjce jedno....
trenutno sam na kor'gallu, igram hordu... tu ima 2-3 dobra guilda ali jedini ovaj u kojem sam ja rajdaju do 23h sto mi odgovara. u zadnje vrijeme su prestali me invajtat u raidove kao puno umirem (pop healer), a u biti gm frend je isto pop i tako to ..... Zanima me na kojem serveru ima dobar hr /ex yu guild da redovito raida do 23 h ? hvala!
A imas aliance guildove na :
JaedenarE sada tebi je problem sto si hord-a :(
Ako si iz Split-a javi pa ti sredim acc sa ally characterom na njemu :)
nikad nisam igrao, nikad ni ne mislim... nije me se baš nešto dojmilo...
ljudi dragi, sta bi bilo kad bi bio neki level hack kao za cod4 ccc
onda bi tu igru igralo 10 puta manje ljudi nego sad -.-
Ja se zadnjih par dana ful nabrusio na PvP i skupljanje onih mountova i setova oklopa i oružja za lvl 60 (kasnije ću za 70 i 80).
Mali problem je što sam na strani horde na Earthen Ring-u, gdje je uglavnom dominacija Alliance-a u BG-ima (pogotovo u Alterac Valley-u), bar do levela 80 (Ja trenutačno igram kao lvl 58).
Najviše mi idu na živce mali twink-ani gnomići grrrrrr...
For the Horde!
počeo nedavno igrat na privatnom. tauren hunter, planiram preč na original na ljeto :)
ne igram wow! ali mi je dobra igra jer nema puno nasilja kao neki drugi MMOi npr. packman i pong.
Bilo bi tuzno da ovaj forum nema ovu temu slobodno pisite sta god zelite,dobro i lose.
Ponosan ovisnik vec duze vrijeme
trebas samo neiskoristeni cdkey za napraviti acc, (ako oces burning crusade trebas isto cd key isto kao i za lich king) instalacija moze biti bilo koja
trebas samo neiskoristeni cdkey za napraviti acc, (ako oces burning crusade trebas isto cd key isto kao i za lich king) instalacija moze biti bilo koja
WoW(Original+BC) - 199,99 kn
WOTLK - 298,99 kn
Ako kupujes wow i bc zasebno kosta vise, ali ovako ti se bolje isplati, postoje jos i kolektorske verzije koje kostaju dosta vise, makar ti netrebas ni kupiti igru, nego samo cdkeyeve pa je to onda dosta manje, ovo su ti cijene iz algoritma
WoW(Original+BC) - 199,99 kn
WOTLK - 298,99 kn
Ako kupujes wow i bc zasebno kosta vise, ali ovako ti se bolje isplati, postoje jos i kolektorske verzije koje kostaju dosta vise, makar ti netrebas ni kupiti igru, nego samo cdkeyeve pa je to onda dosta manje, ovo su ti cijene iz algoritma
bratic je prvi dan cdkey za lich king platio 200kn, a igra dosla 300kn u algoritmu, sad si racunaj
bratic je prvi dan cdkey za lich king platio 200kn, a igra dosla 300kn u algoritmu, sad si racunaj
Ma ljudi ako tek počinjete najviše se isplati kupiti WoW Battle Chest u Algoritmu koji uključuje World of Warcraft + Burning Crusade sa pripadajučim knjižicama i uputama na DVD-u - sve za 199kn.
Kasnije kad se dođe do lvl-a 70 i istraži Eastern Kingdoms, Kalimdor i Outland (negdje za 3-4 mjeseca normalne igre), lako se još nadokupi i WOTLK.
Ma ljudi ako tek počinjete najviše se isplati kupiti WoW Battle Chest u Algoritmu koji uključuje World of Warcraft + Burning Crusade sa pripadajučim knjižicama i uputama na DVD-u - sve za 199kn.
Kasnije kad se dođe do lvl-a 70 i istraži Eastern Kingdoms, Kalimdor i Outland (negdje za 3-4 mjeseca normalne igre), lako se još nadokupi i WOTLK.
ljudi dragi, sta bi bilo kad bi bio neki level hack kao za cod4 ccc