World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Jel ti promakla opcija cancel account? Odi tamo i slijedi upute...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 16:38 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Jel ti promakla opcija cancel account? Odi tamo i slijedi upute...

Nije ali mi to nekako zvuči kao delete acc.
Jesi siguran da je to samo freezanje?

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan

Pozz ekipa evo i ja sam postao novopečeni igrač wowa i sad me zekaju neke stvari imam lika Night Elf Rogue  34 lvl i zanim me kako najbolje iskoristiti njegove mogucnosti pa ako bi itko mogao pomoci bio bih zahvalan!

16 godina
SPLICO212 kaže...

Pozz ekipa evo i ja sam postao novopečeni igrač wowa i sad me zekaju neke stvari imam lika Night Elf Rogue  34 lvl i zanim me kako najbolje iskoristiti njegove mogucnosti pa ako bi itko mogao pomoci bio bih zahvalan!

http://www.wowwiki.com/Rogue
Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Win XP SP3
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo da se i ja malo javim igram wow vec 3 godine na  serveru dragonblight sam od prvog dana igranja inace igram Human Rogua.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dragonblight&n=Susano

Imao sam duzu stanku malo mi je dosadio TBC

Poceo sam igrati ponovo prije nekih mjesec dana kada sam si kupio zadnju expanziju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

pitanjce jedno....

trenutno sam na kor'gallu, igram hordu... tu ima 2-3 dobra guilda ali jedini ovaj u kojem sam ja rajdaju do 23h sto mi odgovara. u zadnje vrijeme su prestali me invajtat u raidove kao puno umirem (pop healer), a u biti gm frend je isto pop i tako to ..... Zanima me na kojem serveru ima dobar hr /ex yu guild da redovito raida do 23 h ? hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A imas aliance guildove na :

Jaedenar
Vek'nilash
Kor'gall

E sada tebi je problem sto si hord-a :(

Ako si iz Split-a javi pa ti sredim acc sa ally characterom na njemu :)

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

nikad nisam igrao, nikad ni ne mislim... nije me se baš nešto dojmilo...

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 14:58 (jojo1909).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

ljudi dragi, sta bi bilo kad bi bio neki level hack kao za cod4 ccc

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

onda bi tu igru igralo 10 puta manje ljudi nego sad -.-

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja se zadnjih par dana ful nabrusio na PvP i skupljanje onih mountova i setova oklopa i oružja za lvl 60 (kasnije ću za 70 i 80).

Mali problem je što sam na strani horde na Earthen Ring-u, gdje je uglavnom dominacija Alliance-a u BG-ima (pogotovo u Alterac Valley-u), bar do levela 80 (Ja trenutačno igram kao lvl 58).

Najviše mi idu na živce mali twink-ani gnomići grrrrrr...

For the Horde!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

počeo nedavno igrat na privatnom. tauren hunter, planiram preč na original na ljeto :)

Manus manum lavat.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

ne igram wow! ali mi je dobra igra jer nema puno nasilja kao neki drugi MMOi npr. packman i pong.

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ludiabra kaže...

Bilo bi tuzno da ovaj forum nema ovu temu Belji seslobodno pisite sta god zelite,dobro i lose.

Ponosan ovisnik vec duze vrijeme Cool

može pitanje?
jel ja  moram kupit wow  na  cdu da  mogu igrat na original  serveru? trenutno igram na privatnom  al ima dosta bugova i  malo  ljudi :) 
17 godina
World of Warcraft

trebas samo neiskoristeni cdkey za napraviti acc, (ako oces burning crusade trebas isto cd key isto kao i za lich king) instalacija moze biti bilo koja

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

trebas samo neiskoristeni cdkey za napraviti acc, (ako oces burning crusade trebas isto cd key isto kao i za lich king) instalacija moze biti bilo koja

nekužim..xD
od  kud mi neiskoristeni  cdkey  za napravit acc?
jel  moram kupovat igru? 
Manus manum lavat.
17 godina
_Rainmaker_ kaže...
Aki kaže...

nekužim..xD
jel  moram kupovat igru? 
 da, ili samo cdkey prek neke stranice, uglavnom nije besplatno ^^
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Aki kaže...

nekužim..xD
jel  moram kupovat igru? 
  da, ili samo cdkey prek neke stranice, uglavnom nije besplatno ^^
  e jbg. a kolko košta sve ukupno?
Manus manum lavat.
17 godina
World of Warcraft

WoW(Original+BC) - 199,99 kn

WOTLK - 298,99 kn

Ako kupujes wow i bc zasebno kosta vise, ali ovako ti se bolje isplati, postoje jos i kolektorske verzije koje kostaju dosta vise, makar ti netrebas ni kupiti igru, nego samo cdkeyeve pa je to onda dosta manje, ovo su ti cijene iz algoritma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

WoW(Original+BC) - 199,99 kn

WOTLK - 298,99 kn

Ako kupujes wow i bc zasebno kosta vise, ali ovako ti se bolje isplati, postoje jos i kolektorske verzije koje kostaju dosta vise, makar ti netrebas ni kupiti igru, nego samo cdkeyeve pa je to onda dosta manje, ovo su ti cijene iz algoritma

aha..fora :)
mislim  da  cu ostat  jos neko vrijeme  na privatnom :)
a  kolko su cd keyevi?

Manus manum lavat.
17 godina
World of Warcraft

bratic je prvi dan cdkey za lich king platio 200kn, a igra dosla 300kn u algoritmu, sad si racunaj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

bratic je prvi dan cdkey za lich king platio 200kn, a igra dosla 300kn u algoritmu, sad si racunaj

a da...al opet je to skupo. pričekat ću još neko vrijeme :)
Manus manum lavat.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

a ako od nekog kupim acc, jel trebam i igru kupovat, odnosno cdkey il sta vec?
Manus manum lavat.
17 godina
_Rainmaker_ kaže...
Aki kaže...

ne, cdkey od originalnog wowa sluzi da se account napravi, sad ti za taj account mozes kupiti jos 2 dodatna cdkeya, za ekspanzije burning crusade i wrath of the lich king, koji ti omogućuje dodatne stvari koje sa original wowom nisu moguće
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma ljudi ako tek počinjete najviše se isplati kupiti WoW Battle Chest u Algoritmu koji uključuje World of Warcraft + Burning Crusade sa pripadajučim knjižicama i uputama na DVD-u - sve za 199kn.

Kasnije kad se dođe do lvl-a 70 i istraži Eastern Kingdoms, Kalimdor i Outland (negdje za 3-4 mjeseca normalne igre), lako se još nadokupi i WOTLK.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ma ljudi ako tek počinjete najviše se isplati kupiti WoW Battle Chest u Algoritmu koji uključuje World of Warcraft + Burning Crusade sa pripadajučim knjižicama i uputama na DVD-u - sve za 199kn.

Kasnije kad se dođe do lvl-a 70 i istraži Eastern Kingdoms, Kalimdor i Outland (negdje za 3-4 mjeseca normalne igre), lako se još nadokupi i WOTLK.

tako jeNamigiva

isto to sam i ja napravio...
Basshunter!!!
16 godina
protjeran
Bes7 kaže...

ljudi dragi, sta bi bilo kad bi bio neki level hack kao za cod4 ccc

postoji bot koji levela za tebe..
Nesto lijepo? ma da... Ali grize.. Grrr
16 godina
protjeran
_Rainmaker_ kaže...
Aki kaže...

igru mozes skinuti bilo gdje na netu i netreba ti cd key za instalaciju ali cd key ti treba za account bez kojega nemozes igrati.
Nesto lijepo? ma da... Ali grize.. Grrr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice