World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.641.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft
master4games kaže...
Unworthy_For_Life kaže...

http://www.wowwiki.com/Roleplaying   nadam se da sam pomogao :=)

jesi,hvala puno....

bolje se okani toga, na RP serverima su sve munjare

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trenutno igram na RP serveru i mogu reći da je tamo starija ekipa uglavnom...s ovima iz gilde sam bio na TSu i svi su uglavnom 18+

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
master4games kaže...
Unworthy_For_Life kaže...

http://www.wowwiki.com/Roleplaying   nadam se da sam pomogao :=)

jesi,hvala puno....

bolje se okani toga, na RP serverima su sve munjare

Hahahahahahaha to je u jednu ruku istinito i debilno, ali ekipa koja se ne fura na RP to doživljava kao nešto stravično čudno, a igraju RPG kao ROLE-PLAYING GAME!! JEL??!!! Uglavnom... treba nekad razmislit. Osobno nisam RP-er ali me ovakvi ispadi nasmijavaju i ljute istovremeno.

I'm very large!
15 godina
protjeran

na rp serverima igraju ljudi bas koji nemaju zivot 

14 godina
odjavljen
World of Warcraft

Može li mi netko jednostavno objasniti koja je to razlika između PVP i RP servera??Što je to u RP serveru drugačije?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bio sam na RP serveru jednom sa frendom samo da se smijemo budalama i zamisli likovi doslovno HODAJU po Stormwindu i pozdravljaju koga kod vide, mi se nismo mogli prestati smijat, onda smo otisli do crkve i tamo neki vitezi bare neku zensku mi smo se ubili od smijeha kolkih kretena ima.. Zalosno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

se skupila negdje ekipa sa foruma,mogo bi ja pocet igrat tamo ako ih ima dovoljno

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Eu Stormscale horda vispaj prokletakuya ili u search zlikavci pozz

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

"Ja sam u najboljem PVE gildu na realmu, realm first Jaden i Lich King!!!! Na RP realmu to jest..." {#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
World of Warcraft

ali moze li mi netko kao tukcu objasnit poblize u cemu je razlika između pvp.pve i rp servera?PLIZ molim vas!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

ali moze li mi netko kao tukcu objasnit poblize u cemu je razlika između pvp.pve i rp servera?PLIZ molim vas!

PVP - svatko iz protivničke frakcije te u svakom trenutku može napast, osim kad si u svojoj zoni i nisi flagan za pvp

PVE - ne može te nitko napast ako nisi flagan za pvp

RP - http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing

To ti je vezano za servere. Ako si na to mislio.

Ako si mislio na sadržaj onda ti je PVE - player vs enviroment, znači instance, raidovi, questovi, itd. PVP - player vs player, koljačina između igrača

15 godina
neaktivan
Ako ne zelis da te ekipa genka prilikom dinganja, te ako se ne zelis probijat do ulaska u raid instancu biras PVE servere, ukoliko volis tako nesto biras PVP, a ako se zelis uzivit u igru bez potrebe za instancama, arenama onda biras RP servere. Svaki od navedenih je dobar, samo ovisi o igracevim potrebama. Meni je osobno PVE server zadovoljio sve potrebe.
In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
neaktivan
Leglo kaže...
Ako ne zelis da te ekipa genka prilikom dinganja, te ako se ne zelis probijat do ulaska u raid instancu biras PVE servere, ukoliko volis tako nesto biras PVP, a ako se zelis uzivit u igru bez potrebe za instancama, arenama onda biras RP servere. Svaki od navedenih je dobar, samo ovisi o igracevim potrebama. Meni je osobno PVE server zadovoljio sve potrebe.

Pa mozes ti radit Instance/arene i na RP serveru, nitko te ne sprijecava.

SpyGi je mato.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Društvo,

pri kraju sam istraživanja, nedostaje mi još samo 50 ispitanika, igrača (bivših ili sadašnjih) WoW-a.

Pa vas molim, ukoliko znate još nekoga da je igrao ili igra WoW, na području bivše Jugoslavije, proslijedite mu upitnik.

http://gorrdan.com/survey/index.php?sid=95917&lang=en

Puno hvala

Ozren

1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Odlican FIrelands run za moj guild, srusili smo Alysrazor i dropa je Flametalin of Alysrazor istina da je reskin Raven Lorda ali izgleda daleko impresivnije, dali smo ga guild leaderici koja je s njim napravila 100 mount achivement EPIC shit {#}

http://www.wowhead.com/item=71665#dropped-by

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Odlican FIrelands run za moj guild, srusili smo Alysrazor i dropa je Flametalin of Alysrazor istina da je reskin Raven Lorda ali izgleda daleko impresivnije, dali smo ga guild leaderici koja je s njim napravila 100 mount achivement EPIC shit {#}

http://www.wowhead.com/item=71665#dropped-by

Jedan od najljepših ground mountova, samo šteta što je koristan jedino u areni , bg-u i eventualno afaknje ispred banki. Nikad neću prežalit uvođenje flying mountova!

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Gauta kaže...
Leglo kaže...

Pa mozes ti radit Instance/arene i na RP serveru, nitko te ne sprijecava.

Istina, no napisao sam da nije neophodno nista od navedenog ( dobar dio dode i chata, razvija pricu svoga lika itd. ), dok se na ostalima ocekuje ipak neki PVP il PVE. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

uffff.....ja sam lvl 13 worgen hunter i igram u battlegroundovima,ali čim dođem kraj protivnika on me ubije i to jednim udarcem O.o.....stvarno ne kužim.....i zanimalo bi me koja klasa je jako dobra za PvP,tj.koja ima dobre napade i to?vidio sam kod jednog lika da me samo nekak srušio na pod pa sam tak osto paraliziran par sekundi i onda se pojavio iza mene i ubio me jednim udarcem....

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 9:18 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

uffff.....ja sam lvl 13 worgen hunter i igram u battlegroundovima,ali čim dođem kraj protivnika on me ubije i to jednim udarcem O.o.....stvarno ne kužim.....i zanimalo bi me koja klasa je jako dobra za PvP,tj.koja ima dobre napade i to?vidio sam kod jednog lika da me samo nekak srušio na pod pa sam tak osto paraliziran par sekundi i onda se pojavio iza mene i ubio me jednim udarcem....

Rogue,Druid,Paladin i Warrior su klase koje te mogu oneshoot na tom levelu

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

pa hunter je naj pvp klasa koju možeš smisliti

koristi peta i to mačku (u balandsu i stranglehorn vale možeš pokupiti mačke koje mogu biti navidljive)

tvoj je problem što si jako mali levl i kaj još neznaš igrati

kad si hunter uvijek bacaj oko sebe flayer da si osvijetliš zonu da te rogue ne napadne sa leđa.

kad vidiš rogue odmah na njega mark zato da ne može postati nevidljiv

koristi se zamkama i bacaj ih pod noge da spriječiš da te dohvate u blisku borbu

uvijek nastoj držati rastojanje od protivnika

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
master4games kaže...

pa hunter je naj pvp klasa koju možeš smisliti

koristi peta i to mačku (u balandsu i stranglehorn vale možeš pokupiti mačke koje mogu biti navidljive)

tvoj je problem što si jako mali levl i kaj još neznaš igrati

kad si hunter uvijek bacaj oko sebe flayer da si osvijetliš zonu da te rogue ne napadne sa leđa.

kad vidiš rogue odmah na njega mark zato da ne može postati nevidljiv

koristi se zamkama i bacaj ih pod noge da spriječiš da te dohvate u blisku borbu

uvijek nastoj držati rastojanje od protivnika

da,ali ja jedino što imam je bacanje strijelom,steady shoot i ono brzo trčanje....nemam ništa drugo,niti zamke,ništa.....jedino je dobro kad mi dođe priest pa me heala pa ih ja ama baš sve poubijam....

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa nekuzim zasto radis BG-ove na 13. levelu. Naravno moze ti naletiti netko od 18. levela i ubit te iz jednog udarca.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...
da,ali ja jedino što imam je bacanje strijelom,steady shoot i ono brzo trčanje....nemam ništa drugo,niti zamke,ništa.....jedino je dobro kad mi dođe priest pa me heala pa ih ja ama baš sve poubijam....

LoooooL ti si stvarno definicija noob-a. Nema SANSE da na lvl 13 nemas nista osim steaady shoot-a. Na skoro svakom parnom lvl-u kojeg uznpredujes mozes nauciti kod tranera u gradu novi spell/ability (pitaj strazara ili nekog ko igra gdje se trainer nalazi a onda potrazi na "alatnoj traci" nesto sto se zove Spellbook and abilitys slicica je zute knjige i tamo mozes naci ostale trapove, shotove etc. . . Stvarno nemoj se uvrjedit ali ova igra nije za tebe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 14:20 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Pa nekuzim zasto radis BG-ove na 13. levelu. Naravno moze ti naletiti netko od 18. levela i ubit te iz jednog udarca.

bgovi su sad od 10-14, 15-19, 20-24 itd. nisu vise po 10 levela u bgu.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Zar je bitno na kojem se lvl-u ide u bg? bitan je xp ako je to njegova namjera ili dobra zabava ako zna

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
master4games kaže...

LoooooL ti si stvarno definicija noob-a. Nema SANSE da na lvl 13 nemas nista osim steaady shoot-a. Na skoro svakom parnom lvl-u kojeg uznpredujes mozes nauciti kod tranera u gradu novi spell/ability (pitaj strazara ili nekog ko igra gdje se trainer nalazi a onda potrazi na "alatnoj traci" nesto sto se zove Spellbook and abilitys slicica je zute knjige i tamo mozes naci ostale trapove, shotove etc. . . Stvarno nemoj se uvrjedit ali ova igra nije za tebe.

ma imam neke tamo spellove,ali to nije ništa što se može mjerit s ovim ostalim igračima....imam oko 15 spellova al to je sve nešto tipa uspori igrača,itd,itd...nemogu se s tim mjerit ako sam u borbi s priestom koji se heala svake 2 sekunde,a također i svoje prijatelje dok u mojoj ekipi su samo warriori,hunteri,itd....to je moj problem....

17 godina
master4games kaže...

ma imam neke tamo spellove,ali to nije ništa što se može mjerit s ovim ostalim igračima....imam oko 15 spellova al to je sve nešto tipa uspori igrača,itd,itd...nemogu se s tim mjerit ako sam u borbi s priestom koji se heala svake 2 sekunde,a također i svoje prijatelje dok u mojoj ekipi su samo warriori,hunteri,itd....to je moj problem....

Decko hunter je jedna od najlaksih klasa za igrat cjela rotacija ti je Serpent Sting Arcane Shot, Arcane Shot, Arcane Shot, Arcane Shot, Steady Shot, Steady Shot, pa opet 2 Arcane pa dva Steady i to je sva mudrost na pocetnom lvlu. Stavis sebi 1-2 trapa pod noge kad krenes rokat ako ti prilaze Concus shot i to je to.

Hunteri su OP na low lvl-u a to sto ti neznas je druga prica. . .

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ili jednostavno svi imaju heirloome osim njega i to bi bilo to ^^,bezveze ides u bg-ove na nizem lvlu ako nemas heirloome,nemozes im nista

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
intexuz kaže...

ili jednostavno svi imaju heirloome osim njega i to bi bilo to ^^,bezveze ides u bg-ove na nizem lvlu ako nemas heirloome,nemozes im nista

Ma ima i tog ali i lik je stvarno los. Pa htio je odustati lvl-at Worgena kada je izasao iz pocetne zone jer nije htio lvl-at dalje u Night Elf zonama. .

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
intexuz kaže...

Ma ima i tog ali i lik je stvarno los. Pa htio je odustati lvl-at Worgena kada je izasao iz pocetne zone jer nije htio lvl-at dalje u Night Elf zonama. .

?????

nisam ja reko da ču ga odustat levelat nego da su tam zadatci dosadni i da se igra trebala nastavit odvijat u Gilneasu....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice