World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.640.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
master4games kaže...

ok,a sad me zanima mišljen je korisnika,a ne google-a....koja klasa i rasa vam je najzabavnija za igrati?

ljudi kažu da je shaman jako zabavan,ali njega ne mogu na sve likove,pa me zanima koje su još zabavne...

sve su zabavne i sve su drugačije

15 godina
neaktivan

Trebaš neko vrijeme igrat da bi saznao što je tebi zabavno, a to ćeš jedino saznat promatrajući druge klase. Ja sam dugo igrao maga i zaključio da je uz huntera nadebilnija pve klasa i da je treba zakonom zabranit jer smanjuje IQ igrača. Zarolao sam warriora i skužio uz 

naoko jednostavnost leži jedna super zabavna klasa što se tiče pvp-a i pve-a.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Darky kaže...
master4games kaže...

ok,a sad me zanima mišljen je korisnika,a ne google-a....koja klasa i rasa vam je najzabavnija za igrati?

ljudi kažu da je shaman jako zabavan,ali njega ne mogu na sve likove,pa me zanima koje su još zabavne...

a znam,ali koja se baš onako "ističe"?

npr.htio sam Gnome izabrati jer ljudi kažu da su jako zabavni,pa ču sad vidjet što još vi kažete....

ja sam igrao worgena i toliko mi se jako svidio da sam igrao 0-24h WoW,ali kada je bio onaj End Game i kada sam s brodom otišao u selo Night elfova i sad tamo moram igrat,sve mi se zgadilo.....

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 10:52 (master4games).
15 godina
neaktivan
master4games kaže...
Darky kaže...
master4games kaže...

a znam,ali koja se baš onako "ističe"?

npr.htio sam Gnome izabrati jer ljudi kažu da su jako zabavni,pa ču sad vidjet što još vi kažete....

ja sam igrao worgena i toliko mi se jako svidio da sam igrao 0-24h WoW,ali kada je bio onaj End Game i kada sam s brodom otišao u selo Night elfova i sad tamo moram igrat,sve mi se zgadilo.....

pa ti igraj di oces nemoras ti ici kamo te igra vodi idi u druge zone

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

to znam,ali nije to to,pošto su oni zadatci i zone za worgene bile jako zanimljive....ja sam imao jednom prilikom kod frenda koji igra zaigrati death knighta i to mi je bilo nešto nevjerojatno.....to su bili ekstremno zanimljivi zadatci,samo što je problem što moraš imati nekog lika koji se proguro do 50 ili 55 lvl,nezzzz sad,to vi znate,ali jako je zanimljivo,pa zato do tog levela tražim neku klasu i rasu koja če me jako zabaviti....

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 11:19 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Pozdrav dečki!

Vidjeo sam da prodaju na službenoj stranici World of Warcraft sve ekspanzije osim cataclysm za 15$.

Pa ako ima koja dobra duša koja bi mi uzela nakon što mu ja uplatim na žiro račun+ provizije 10-15 kuna, bio bi mu vrlo zahvalan.

Ponude na PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

to znam,ali nije to to,pošto su oni zadatci i zone za worgene bile jako zanimljive....ja sam imao jednom prilikom kod frenda koji igra zaigrati death knighta i to mi je bilo nešto nevjerojatno.....to su bili ekstremno zanimljivi zadatci,samo što je problem što moraš imati nekog lika koji se proguro do 50 ili 55 lvl,nezzzz sad,to vi znate,ali jako je zanimljivo,pa zato do tog levela tražim neku klasu i rasu koja če me jako zabaviti....

Zadnje 3-4 stranice su vecinom tvoje skrabanje i postavljanje jako glupih pitanja i jos glupljih komentara. Nemozemo mi znat sta bi tebi moglo biti zabavno, igraj pa sam otkrij prestani vise ovdje gnjavit o tome.

Rasa je samo SKIN pa uzmes ono sto ti se svidja, neki imaju bolji racial od drugih ali sve je tu manje vise balansirano, sto se tice Worgena nema sta da ti se "zgadi" ako ti se nesvidja questanje s Elfovima izadjes iz Darnassusa i brodom otputujes u Stormwind, tamo s table popkupi quest za tvoj lvl pa nastavi. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 11:59 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
master4games kaže...

evo ti jedne preporuke

10 do 15 - westfall

15 do 20 - redrige mountains

20 do 30 duskwood

30 do 40 strangleton vale

40 do 45 - tanaris

45 do 50 - hinterlands, ferals

48 do 55 - un'goro krater

55 do 58 - winterspring, eastern plaguelands

58+ -> outland explanzija

osim normalnog levlanja tu imaš i dungeone listu i levele vidi ovdje

te osim levlanja ako te zanima samo borba, onda imaš pvp battlegrounds, lista i raspored levela imašovdje iako ljudi baš ne vole BG za honor se može kupiti jako vrijedna i korisna oprema na tim levelima

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 11:58 (Darky).
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
master4games kaže...

Zadnje 3-4 stranice su vecinom tvoje skrabanje i postavljanje jako glupih pitanja i jos glupljih komentara. Nemozemo mi znat sta bi tebi moglo biti zabavno, igraj pa sam otkrij prestani vise ovdje gnjavit o tome.

ja sam pitao da mi kažete vaše mišljenje,a ne moje:

"ok,a sad me zanima mišljen je korisnika,a ne google-a....koja klasa i rasa vam je najzabavnija za igrati?

ljudi kažu da je shaman jako zabavan,ali njega ne mogu na sve likove,pa me zanima koje su još zabavne..."

tak da,ak razumiješ čitat,lako se skuži....ispeci pa reci,prijatelju....

17 godina

death knight je jedna od najglupljih klasa u igri upravo zbog ljudi ko sto si it.

kad je wotlk poceo svi su uzimali dk-a, a qurca nisu znali o toj klasi i na kraju smo dobili fenomen zvan dork knight ili death noob.

digni lika na lvl 85, pa tek onda uzmi death knighta, jer i ovako nemas blage veze o klasi koju ces igra, upravo zbog toga jer lika oces nabit do levela potrebnog za napravit dk-a. pa ces biti jos veci noob nego sto jesi.

http://www.wowpedia.org/Class

na ovoj stranici imas sve sto te zanima o klasama.

sto se tice rase ako nemas blage veze o wowu onda to nije nista drugo nego osobni odabir sto se kome sviđa itd.

ako si vec znalac, to je druga stvar, svaka rasa ima tzv. racial bonuses, koji mogu pomoci u vecem dps-u, dignit expertise za weapon itd. sitnice, ali su korisne.

http://www.wowpedia.org/Race

ovdje ti sve pise o rasama.

i na kraju... nitko ti ne moze savjetovat koju ces klasu uzet. stvar je u tebi. zapitaj se malo: da li ja volim biti tank? da li volim bit melee dps? mozda vise preferiram ranged dps? ili volim healat ljude. onda pogledaj opcije i uzmi ono sto mislis da ti odgovara.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ok,hvala puno na pomoći,i oprostite što sam vas zaokupio svojim pitanjima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://www.wowhead.com/ tu pogledaj sve sto te zanima ... 

najbolje ti je sa woriorom da igras ako imas dobar mac mozes da skidas i 7k dm...

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

najbolje ti je biti mage {#} 

1 0 hvala 0
17 godina

nece mu wowhead nista pomoc u vezi odabira klase... to je vise database nego savjet.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

tank : feral druid , prot warrior , prot paladin

healer : resto shaman,druid, , holy paladin,priest

dps : sve ostalo i feral druid

edit: zaboravio sam blood Dk-a (tank)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 22:20 (M0stWanted).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

feral druid naj moze i tankat i dps 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E pozz ja bi Zelio da krenem iznova na tom serveru posto mi nje dosadno vise ovaj moj server je propo 100% Dunemaul ally otisla u Pi7du ako mi mozes poslat u PM Ime tvog chara na tom serveru i da li ste napravili guild kakav?

ja pocinjem danas il sutra...

15 godina
protjeran
World of Warcraft

evo ekipa ako tko zeli igrati hordu sever Stormscale full odlican za pvp 95% horde ekipa odlicna imamo balkanski guild zvan zlikovci ima nas 160 u njemu raidamo pvpamo sve 5 .)))) ako je tko zainteresiran neka me wispa u igrici ime mi je prokletakuya 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Eo ja sam poceo igrat na Stormscaleu ispocetka nick mi je Krvavameri pa dodajte u frends da mozemo pvpat i instance radit:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

izaso now server na moltenu  Lordaeron x1

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nabijem sve privatne servere na qrac

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

sta im fali?? nema bagova i tih sranja...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 20:33 (Scarfaceee).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

tss, nemaš poima koliko su bugani, niti jedan server s cataclysmom neradi niti 1%,a ovi s wotlkom nisu niti blizu skriptani blizzardovom, statsovi se malo drukčije scalaju i uvjek ima par buganih/abusanih skillova koji je*u pvp

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

a ima 200 igraca na srw nikad  nemoze da se sastavi za raid ili bg...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 20:43 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

a ima 200 igraca na srw nikad  nemoze da se sastavi za raid ili bg...

aha i onda pitaš se:

Scarfaceee kaže...

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

nisi me dobro razumeo :) na molteu igra 2000 igraca i tamo ima stalno i bg aren i raidovi.. a na ovima nema.. samo sto  na moltenu ponekad treba cekat red da ti udje

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 22:37 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

nisi me dobro razumeo :) na molteu igra 2000 igraca i tamo ima stalno i bg aren i raidovi.. a na ovima nema.. samo sto  na moltenu ponekad treba cekat red da ti udje

Nauci pisat pa ce te onda mozda neko razumjet.

SpyGi je mato.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam pitanje:kakvi su to role-playing realmsi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://www.wowwiki.com/Roleplaying   nadam se da sam pomogao :=)

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

http://www.wowwiki.com/Roleplaying   nadam se da sam pomogao :=)

jesi,hvala puno....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice