World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.641.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Vakaka kaže...
woodgamesfx kaže...

Ma već sam instalirao do WOTLK , danas još imam na tasku Kataklizmu instalirat i onda sam sve CD-DVD materijale instalirao, našao sam sada ovaj site : http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html , ovdje ima nekih PATCHEVA , sad ne znam koji od njih bi odgovorao tj. koje sve trebam nakon instalacije kataklizme ?

Instaliraj sve expanzije, patchaj preko blizzard downloadera i na kraju samo prekopiraj čita WoW direktorij na drugi kompjuter.

Zbog čega se mislit oko patcheva kad ih moš automatski instalirat.

Hvala ti, ali ako se ne varam cjeli WOW direktorij je oko 20GB ( patchiran ) , sad opet s druge strane vidim da zadnji EU patch 3.3-4.0 ima zip download koji je oko 5.x GB. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

meni ima tocno 25giga, s tim da su screenshotovi 150mb

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

meni ima tocno 25giga, s tim da su screenshotovi 150mb

meni 27.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel je počelo vrijediti ono za WoW,kupis classic i dobis TBC u Europi?

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Unworthy_For_Life kaže...

Jel je počelo vrijediti ono za WoW,kupis classic i dobis TBC u Europi?

da

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

A igru moram kupit direktno s njihove stranice ili ju mogu nabavit "od bilokuda" ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja mislim od njih nisam siguran jer imas vec acc jedino mos kupit igru obicnu pa dobijes tbc i onda uplatis prepaid i dobijes misec dana free

15 godina
neaktivan
Koliko sam vidio kod njih je wow + bc 15€, a komplet sa svim ekspanzijama 69€ cca. 500kn... Kupujem samo ako nadjem nekog iz RL da igra sa mnom xD.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zanima me koliko vas voli igrati na privatnim fun serverima?

Evo jedan Instant 80 server ako vam se ovo cini zanimljivo ili ako nesto nije uredu s tim molim podjelite misljenje

Verzija: 3.3.5a i 4.0.6a(Cataclysm realm jos nije dovrsen i biti ce poprilicno drugaciji)

Opis: Instant 80 na samom pocetku, PvP realm, ima dobru podrsku za PVE-om (skoro sve instance rade), kicasta i zabavna mjesta, duel zona, pvp mall, besplatni NPC mounti poput motora koji imaju spell-ove za PVP-janje, 2 Eventa, besplatni buffovi i healovi, 150 npc-a, besplatan PVP i PVE blizzlike gear (Tier 11.5 i Season 8), postojeci custom gear za PVP i PVE (Tier 12 i Season 9 - 10), besplatne teleportacije na skoro sva mjesta preko teleportera, svi battlegroundi i arene dostupne i rade (Wintergrasp/Isle Of Conquest rade), spawn-an cisti Stormwind (prazan) samo za PVP-anje i ostalu redovnu zabavu, nekoliko vrsta mallova (Mall za fakcije, mall sa PVP-janjem, mall sa zabranjenim PVP-janjem(neutralni) i startni mall) i besplatni egzoticni petovi za huntere.

Slike:

http://imageshack.us/g/691/wowscrnshot070511203306.jpg/

http://imageshack.us/g/155/wowscrnshot070511203517.jpg/

Zanima me vase misljenje o ovom realmu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 21:25 (FrightMare).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

Evo jedan Instant 80 server ako vam se ovo cini zanimljivo ili ako nesto nije uredu s tim molim podjelite misljenje

Verzija: 3.3.5a i 4.0.6a(Cataclysm realm jos nije dovrsen i biti ce poprilicno drugaciji)

Opis: Instant 80 na samom pocetku, PvP realm, ima dobru podrsku za PVE-om (skoro sve instance rade), kicasta i zabavna mjesta, duel zona, pvp mall, besplatni NPC mounti poput motora koji imaju spell-ove za PVP-janje, 2 Eventa, besplatni buffovi i healovi, 150 npc-a, besplatan PVP i PVE blizzlike gear (Tier 11.5 i Season 8), postojeci custom gear za PVP i PVE (Tier 12 i Season 9 - 10), besplatne teleportacije na skoro sva mjesta preko teleportera, svi battlegroundi i arene dostupne i rade (Wintergrasp/Isle Of Conquest rade), spawn-an cisti Stormwind (prazan) samo za PVP-anje i ostalu redovnu zabavu, nekoliko vrsta mallova (Mall za fakcije, mall sa PVP-janjem, mall sa zabranjenim PVP-janjem(neutralni) i startni mall) i besplatni egzoticni petovi za huntere.

Slike:

Moze link za web stranicu plz

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 22:16 (chutac).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bok ljudi,

Za potrebe svog diplomskog provodim istraživanje na WoW igračima (sadašnjim i bivšim) o navikama igranja i ljudskim vrijednostima. Istraživanje se radi u svim državama bivše Jugoslavije.

Upitnik traje cca 15 minuta.

http://bit.ly/k0HvuD

Molim vas da ukoliko igrate (ili ste igrali) riješite upitnik, te ako znate ljude koji igraju, proslijedite link i njima da riješe.

Puno hvala
Ozren

0 0 hvala 0
17 godina
Orc kaže...

Bok ljudi,

Za potrebe svog diplomskog provodim istraživanje na WoW igračima (sadašnjim i bivšim) o navikama igranja i ljudskim vrijednostima. Istraživanje se radi u svim državama bivše Jugoslavije.

Upitnik traje cca 15 minuta.

http://bit.ly/k0HvuD

Molim vas da ukoliko igrate (ili ste igrali) riješite upitnik, te ako znate ljude koji igraju, proslijedite link i njima da riješe.

Puno hvala
Ozren

dobra anketa sviđa mi se...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Orc kaže...

Bok ljudi,

I ja sam ispunio, zamolio bih te samo da umjesto saljes rezultate ankete na mail , kada budes gotov objavis u ovoj temi.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Orc kaže...

Bok ljudi,

I ja sam ispunio, zamolio bih te samo da umjesto saljes rezultate ankete na mail , kada budes gotov objavis u ovoj temi.

slazem se.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

A igru moram kupit direktno s njihove stranice ili ju mogu nabavit "od bilokuda" ?

igru možeš dobiti besplatno ili downloadom ili kopiranjem na prijenosno HDD od prijatelja

pripazi samo da imaš istu verziju OS (32-wow uredno radi i na 32 i 64 bita, ali ako je instalirana 64 bit verzija, ona neće raditi na 32 bit win)

Za igranje ti teba login i pass na server (i to je ono što se u stvari kupuje)

16 godina
neaktivan
chutac kaže...
FrightMare kaže...

Slike:

Moze link za web stranicu plz

Trenutno je sve u developementu, naravno ako mi posaljes sad PM sa nes bezveze da pise sjetit cu se kad se otvori podsjetit i dat cu ti link.

Stranica ce biti slicna ko od molten-wow-a samo dosta bolja po meni zbog boljih grafickih urednosti jer ima support za sve zivo cak i uzivo ces moci kontaktirati admina, gm-ove i developere na IRC-u koji ce biti na stranici pod live chat gumbom, i biti ce poprilicno aktivan server.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 14:10 (FrightMare).
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
D3ViL kaže...
Orc kaže...

Bok ljudi,

slazem se.

Može ekipo, postavim link na rezulatae ovdje kad završim istraživanje.

Pozdrav

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dobra anketa. btw zasto ljudi vole da igraju na fun serverima ja tu ne vidim nikakvu zabavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Dobra anketa. btw zasto ljudi vole da igraju na fun serverima ja tu ne vidim nikakvu zabavu.

Mislis na "piratskim" ? {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nije vazno na kojim. Imas i piratskih servera koji nude skoro isti sadrzaj kao i original (molten ). Ja mislim na fun servere instant 80. Nema svrhe igranja ako ne znas pricu ako se nisi mucio da dodes do te opreme. Ovo je barem moje misljenje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Nije vazno na kojim. Imas i piratskih servera koji nude skoro isti sadrzaj kao i original (molten ). Ja mislim na fun servere instant 80. Nema svrhe igranja ako ne znas pricu ako se nisi mucio da dodes do te opreme. Ovo je barem moje misljenje.

Samo da nemaju zadnju ekspanziju, itd....Ali dobro ako netko ne moze placati barem moze tako uzivati. Nisam siguran ni ja kako bi placao da sam u osnovnoj ili srednjoj skoli.

I da, instant lvl80 ne moze biti zabavno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 15:02 (toTheCore).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li mi netko može odgovoriti gdje mogu skinuti Cataclysm expanziju. Znači imam cd-ove za wow, wow tbc, wow LK.

Moram skinuti expanziju Cataclysm i patcheve, igru mi još nije instalirana, znači uopće namam wow na kompu nego sam želim  skinuti expanziju i kasnije sve instalirati na drugom kompu.

Pretpostavljam da mi je će mi trebat ovaj patch http://www.strategyinformer.com/pc/worldofwarcraft/patch/37582.html tako da počnem skidat, što mi još treba?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 17:34 (Spaceni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Izbor igraca je takav da rađenje Blizzlike servera se neisplati ukoliko vlasnik ne misli uloziti do 800 USD u reklamu da bi dobili igrace, inace bi trebalo godinu-dvije da se server normalno populizira, a nemozeju si vlasnici priustiti vrijeme ni novac... Pokusavam populizirati fun server kako bi skupio novac da otvorim 4.2.0 cataclysm x1 realm. Uostalom u fun serverima je bit da mozes radit sve sto zelis i proc kroz sve sto zelis uz besplatne stvari... Mislim da vise ljudi doista uziva kad radi PVP u battlegrounds-ima /arenama ili PVE-a na nekoj instanci/raidu itd... bit servera je da se smanji trud oko skupljanja stvari i da si mozeju priustiti zabavu koju si nemozeju priustiti na blizzlike realmima neki serveri su zabavni neki dosadni sve ovisi o trudu i vremenu ulozenom u server.

edit: ja se osobno slazem sa tvojim misljenjem i obozavam kad se mucim da dođem do zeljenih rezultata i kad ih postignem onda napredujem sve vise i vise jer je olaksano

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 19:28 (FrightMare).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Danas upiknuo WoW :D,igrat cu mjeseca dana i mislim nastavit igrat...po meni je igra dobra,ali je svoj vrhunac imala u 2008 godini...nadajmo se da ću imat para.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li mi pricamo o moltenu jer i molten hoce da otvori taj realm? Igrao sam dvije godine na privatnom, godinu dana placao i vidio da je to bacanje para jer je molten jako dobar server i nudi skoro pa sve a ja bas nemam puno vremena da igram. Znam sve to ali ti ne moras biti na fun serveru ili 80 instant da bi igrao kvalitetan pvp. Kada igras normalno upoznas pricu, malo se potrudis do dobre opreme, upoznas novu raju ovo ono i to je 100x bolje nego cim upalis igru otici u arenu a veze nemas kako je doslo do razaranja wow azerotha :D

16 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Da li mi pricamo o moltenu jer i molten hoce da otvori taj realm? Igrao sam dvije godine na privatnom, godinu dana placao i vidio da je to bacanje para jer je molten jako dobar server i nudi skoro pa sve a ja bas nemam puno vremena da igram. Znam sve to ali ti ne moras biti na fun serveru ili 80 instant da bi igrao kvalitetan pvp. Kada igras normalno upoznas pricu, malo se potrudis do dobre opreme, upoznas novu raju ovo ono i to je 100x bolje nego cim upalis igru otici u arenu a veze nemas kako je doslo do razaranja wow azerotha :D

Ti mene ocito nerazumijes, server koji ja imam nema veze sa molten-wow-om samo sam uspoređivao sajt da ce biti slican ali drugacije kodiran i drugacije funkcije imati.

I ti mislis da bas svi koji igraju wow nisu presli sve Cata dijelove... postoje ljudi koji si nemozeju priustiti retail pa igraju na privatnim serverima i kad pređu sve dosadno im je i vec im je dosadio server i sve, pa onda odu na fun server i tamo dobiju sve sto hoce i to ih zabavlja neprestano PVP-janje drugaciji stil igre itd...  Ili osobe s retaila koje su sve prosli dođu na fun server da se zabavljaju... i opet ima ljudi koji nikad nisu nijedan cinematic pogledali da doznaju o cemu se radi niti su pratili pricu ni nis oni odmah zele sto manje zaje*ancije sa skupljanjem a sto vise zabave i da vide koje mogucnosti im se nude...

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Znam ja o cemu ti pricas razumijem ja sve to ali ovo je moje misljenje. Prvi ja nisam presao sve dijelove cataclysme :D. Ali mislim da u wowu se uvijek moze raditi nesto. Uvijek dolazi novi update ako nista barem skupljaj bodove iz arene i radi achivm..... i tako to.  MOzda neko rmzi da nabija lika do 85 lvla da mu skuplja opremu, samo hoce da igra. Mozda je to njemu zabavno ali meni nije i svakome nek je sretno sa njegovim nacinom igranja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

:) vec smo napunili jedan instant 80 realm sa 120 - 200 igraca online na dan uvijek

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mozda nekoga zanima, izasao je official Battle.net authenticator za WP7 uredjaje. Moze se skinuti sa Marketplacea.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2795119649

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 12:09 (toTheCore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koji vam je gust igrati na privatnim serverima?

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice