World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.640.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Matatata krele od zanata kaže...

daj daj, di si ti vidio 60k u areni molim te aj mi reci, pa i sa 0 resi sanse za 60k krit su tako male da...

gle, ja sam jednu stvar naučio, kod paladina te niš nesmije iznenaditi....

1. kad imam 3 holy power lupim te sa templar verdeict sa ušljivih 10K dmg, i sa time potrošim sve powere

2. udarim sa judgment i dobijem free proc templar veredict i sa njime bez ijednog holy powera lupim 55K

nekako si mislim da je cijeli paladin napravljen oko crit hita, naime nijedna druga klasa nema toliko varijacija u dmg.

jedan hit ispod 100, a sljedeći 50K dmg

i zato ako mi se zalomi da mi krene procesiranje free holy powera nema opasnije klase od paladina jer te ui 3 udarca samelje ali ako nemam sreće onda te i sa 3 powera lupam manje od 10K i lako me ubiješ

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

...OLA ...

ja sam novi igrač WoWa te kako nemam previše vremena rekreativno navečer prije spavanja odigram malo za razbibrigu ... na serveru chamber of aspects sam sa nickom rainymaker .... igram sa warlockom i u nekakvom miješanom guildu sam kaskie's raiders ... ako ima zainteresiranih za leveliranje neka se priključe pa možda i neki dobar domaći guild osnujemo ... kao što napisah više kao razbibriga nego kao ovisno igranje WoWa ....

... imam kao novi igrač (tri mjeseca) podosta pitanja pa ću vremeno tu i tamo baciti neko pitanjce makar ne sumnjam da ste ga tu prožvakali više puta ali mi se neda svih 99 starnica listati ... pa ako se ponavljam sorry te obrišite ....

do tipkanja

{#}

No Guts No Glory !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 21:20 (MEGATRONman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

daj daj, di si ti vidio 60k u areni molim te aj mi reci, pa i sa 0 resi sanse za 60k krit su tako male da...

arcane mage crita 160k nakon 4.1 patcha... nevjerueš odi na warcraftmovies.com

on prica o retu ne o arcane mageu. a 160k krit neces nikad vidjetu pvpu, ni da imam 0 resi a i ti si u full bis pve giru, sa svim procovima i cdovima, na playeru nikad neces udarit za 160k. taj 160k krit je jedan od najvecih ikad zabiljezenih od arcane blasta anyways, tak da se ne ponadas.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 9:35 (Matatata krele od zanata).
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

arcane mage crita 160k nakon 4.1 patcha... nevjerueš odi na warcraftmovies.com

on prica o retu ne o arcane mageu. a 160k krit neces nikad vidjetu pvpu, ni da imam 0 resi a i ti si u full bis pve giru, sa svim procovima i cdovima, na playeru nikad neces udarit za 160k. taj 160k krit je jedan od najvecih ikad zabiljezenih od arcane blasta anyways, tak da se ne ponadas.

bullsh!t.

Lik crita 160k arcane blast u wsgu, 40k+ arcane barrage....

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa po bg-ovima je većinom friško dingana tako da najčešće nemaju ništa resia otud i veliki kritovi, kad uđeš u arenu i naletiš na ekipu između 3700-4000 resi( koji znaju igrat) sve te brojke postaju jako male i odjednom su svi op. Jedina klasa koja je ružno rokala je bio warr s trinket stekanjem (boe trinket  koji te  pretvara u dragonkina i trinket na use) to su bili kritovi oko 30k do 33k. Arcane spec je uvijek bio nuberski ili lol spec što se tiče pvp-a (jedino kad je radio dobro u wotlku na turnirima između RPM mirora i s t3  bonusima koji smanjuje evokaciju na  1 min) i enivej nikog nije briga za random battlegrounde gdje najćešće obitavaju klikeri i ekipa koja kajta pedalanjem unazad.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Prije neki dan ukljucio se na frendovov acc da vidim malo jer sam quita kad je dosla cata.Odigrao sam par dana i shvatio da sta jos to igram kada sam vidio kako je igra nazalost postala dno dna...svaki pocetak ima i svoj kraj :( cista kopija vanille ali bezuspjesno i bezveze dosadilo mi je nakon 3h igranja vidi se da blizz nema vise ideje za igricu,vidim rijetko tko je igrao vanillu & tbc uopce ne igraju nego sve novi  wotlk i cata  "pro players" steta :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

Prije neki dan ukljucio se na frendovov acc da vidim malo jer sam quita kad je dosla cata.Odigrao sam par dana i shvatio da sta jos to igram kada sam vidio kako je igra nazalost postala dno dna...svaki pocetak ima i svoj kraj :( cista kopija vanille ali bezuspjesno i bezveze dosadilo mi je nakon 3h igranja vidi se da blizz nema vise ideje za igricu,vidim rijetko tko je igrao vanillu & tbc uopce ne igraju nego sve novi  wotlk i cata  "pro players" steta :(

to je samo znak da ta igra nije za tebe.

meni osobno dižu živac klinci koji moraju sve questove i sve imati u roku 2 dana (ni ne spavaju, samo da to naprave), nakon toga igra im je bljak

ja osobno igram wow iz čiste zabave i to 2 sata dnevno max

imam život i van WOW.a

meni raidi nisu interesntni (3 do 4 sata čamiti u nekom DG nije zabavno, pogotovo kad ekipi počnu DC)

Zato radije igram BG i arenu (nikad nema čekanja, dođem kad hoću, odem kad hoću), nijedna partija ne traje dulje od 25 minuta (osim ponekad AV ako se njubsine pokolju na sredini)

Zato mi je svaki dan zabavno odigrati neki BG sa jednim od mojih 6 (likova na 85)

kad mi dosadi jedan lik, uzmem drugog i opet je zabavno, kad mi dojadi, ugasim igru za taj dan i nastavim sutra.

i sad nakon 4 godine igranja imam barem 30% onoga kaj još nisam obišao u wow-u i uvijek mogu naći nešto zanimljivo

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sad kad vise ne igram oni ponude mount koji bi sigurno kupio : Link

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li bi mi neko mogao reci na kojem serveru ( retail ) ima najvise ekipe odavde jer sam poceo igrati opet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Twilight's Hammer (pvp) osim ako mislis na privatni ..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne mislim na original i nemoj molim te pvp :D radim samo pve :D.Ja imam lika 51 lvl na chamber of aspect pa ako ima tamo neko nek da nick da ga dodam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi ako je neko zainteresovan za dobar balkanski guild moze da me kontaktira na serveru Neptulon ,karakter Bashchelik guild se zove Awoken.

Primamo iskljucivo nase ljude a progres je 7/13 heroic.

Svaki nas covek je dobrodosao !

Veliki pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bascelik kaže...

Ljudi ako je neko zainteresovan za dobar balkanski guild moze da me kontaktira na serveru Neptulon ,karakter Bashchelik guild se zove Awoken.

Primamo iskljucivo nase ljude a progres je 7/13 heroic.

Svaki nas covek je dobrodosao !

Veliki pozdrav.

sta je sa kicmom jel igra jos? ili je quita 

14 godina
neaktivan

Kicma se zajedno sa Severinom prebacio na Kazzak da igraju hordu. Mada ga nisam video online duze vreme...

14 godina
neaktivan
CoDxx kaže...

Twilight's Hammer (pvp) osim ako mislis na privatni ..

twilights hammer je koma. Ima onaj hq squd  gild ali nema baš aktivnih članova. Inače naši su na allianci a alliance nema baš na tom serveru. Server je medium population i dominira ga horda(populacija) tako da nema baš  puno aliance. Ja sam probao igrat gore ali stvarno  mi je bilo loše, spamao sam 4 sata da nađem prvog arena partnera a imao sam super gear, prije sam igro na korgallu(horda) i sylvanas(ally) gdje ljudi aktivno igraju pvp i serveri su high population i bez muke 1-2 spama na trade-u za arenu i dobiš team.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Volio bih da predete an chamber of aspect realm ima nas dosta, ja znam barem 6 nasih ljudi. Ako bi ste dosli mogli bi otvoriti svoj guild i sve ali nikome se neda sada prelaziti i to

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Brate,sto se mene tice ja bi presao vrlo rado,ali postoje par razloga zbog koga je to neizvodivo...a to su:

1) Lvl 25 guild koji imamo ovde - ako balkanski guild ne postoji tamo,znaci morao bi da se pravi od lvl 1 a to je veliki gubitak perkova.

2) Ja mislim da je mnogo lakse da vas 6 nasih ljudi dodje ovde nego nas 22+ da prelazi tamo

3) Vecina nasih ljudi ima prijatelje na drugim serverima koji nam se konstantno pridruzuju svaki dan a veliki broj tih ljudi je vec presao - zamisli kako bi oni reagovali da im se kaze da PONOVO treba da se prebacuju

Kada malo bolje razmislis,videces da sam u pravu.....tih 20 evra koliko bi svako od vas sestoro platio za prelaz zaista nije mnogo,a na planu guilde bi znacilo itekako - mogli bi da pocnemo 25 mans umesto 2x10 man grupe.

Pozdrav.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

na kojem se serveru nalazite i jeli balkanaski guild, sto se mene osobno tice ja i ne moram dati nikakvu lovu jer sam tek poceo igrati ( lvl 52 ) i krivi sam izbor odabrao prilikom odabira karaktera tako da .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ajde na ravencrest prije sta sam quita kada je cata izasla bia je najbolji server za aliance pugovi su bili nenormalni full icc hc 10 man i 9/12 hc 25 man jako puno balkanaca je tamo bilo neznam kako je sada i jeli full ali preporuka je ajde tamo :) 2 guild na serveru i 1 od aliance sad u cata 13/13http://gt-guild.wowstead.com/  gm ti je srbin uglavnom reci da sam te ja preporucio ! pis

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

najbolji server sa najviše hrvata, visokom populacijom i TONOM hrvatski guilda, par ih je lvl 25 je korgall. TOČKA{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma to nije nista, prebacio sam se kod bachchelika mada je pvp server a ja nisam pvp. Ako ima ko dobar balkanski guild sa puno igraca i da je normaln server nek mi se javi prelazi tamo :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 16:30 (Garamel).
16 godina
World of Warcraft

zna neko dobru stranciu di bi mogo prodat wow account sigurno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

shadowsong normal server ima jos starih vanilla playera balkan a neznam jeli guild ima jos koji

15 godina
protjeran
alscaul kaže...

najbolji server sa najviše hrvata, visokom populacijom i TONOM hrvatski guilda, par ih je lvl 25 je korgall. TOČKA{#}

ja sam rekao za aliancu :P a igram sam na korgallu u tbc ok je ali nervira me jer se svi prave pametni (takvi smo mi balkanci)

iako vidim sada u cata suza u oku ima dobar progress

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma ja sam igro do prije mjesec dana tamo i super mi je bili. Istina ima elitist jerka ali uvijek sam bez problema našao arena partnera a i znam da je jedan od jakih pve servera, s tim da ima pun k. cro-only gildova. Za arene i rated bg-e meni je tamo bio raj. Server se više fokusria na pvp ali ima i dosta pve igrača

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cale kaže...

zna neko dobru stranciu di bi mogo prodat wow account sigurno

bug.hr?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina

da trebo sam naglasit da zelim negdje to u inozemstvo prodat,jer mislim vani account vise vrijedi,znaci prodaja preko weba,al ne znam na kojoj stranici da predam svoj oglas

15 godina
protjeran
cale kaže...

da trebo sam naglasit da zelim negdje to u inozemstvo prodat,jer mislim vani account vise vrijedi,znaci prodaja preko weba,al ne znam na kojoj stranici da predam svoj oglas

ebay jedino ali nema ti vise potraznje kao prije pogotovo dok je vanilla bila meni je drug prodao svog lika dat za 2700€ dok je danas jako mala potraznja za wowon sta se tice prodaje jer prakticki igra je postala previse eazy i dosadna.Sretno u prodaji

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 0:49 (prokletakuya).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igra li tko na privatnom serveru Dethpod.com pa da mi se pridruzi :D

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

smjeh :D link

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice