World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.628.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: World of Warcraft

I ako ce biti 2 dana raidanje super bolje nego 5 dana raidanje ekipom koja ne zna pratiti threat na omenu i radi kojih se wajpalo.

Hmm, pa ako netko overaggroa, to je greška tenka, ne onoga tko je aggroao. Dobrom tenku nitko u trenutno ne može uzeti aggro.

Prije nego su poboljsali Threat Tenkovima mogo si uzeti na par bossova aggro bez beda. Pogotovo lockovi imamo jednog u guildi koji radi bolesni dmg bash totalni pro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 12:11 (ZuBo).
17 godina
neaktivan
ZuBo kaže...
 Opet si fulo poantu.
nakon patcha vise niti sam ne znam kojeg KAD SU POVECALI TANKU THREAT...istina tesko mu je uzeti aggro ( ovisi koji boss i to fkorz ) ali u pocetku TBC dok josh tank nije radio toliki abnormalni TPS trebo si upoznati naseg locka bez obzira na tanka lik je mogo overaggrati bez beda. Kao drugo greska je igraca koji overaggram a ne tenka koji npr. ne moze raditi veliki threat ( a vjeruj ima skill tank ).
pa ja mogu reći da se lako skine agro tenku u wotlocku ako si noob mag (prije sam igro paladina) i ne znaš kontrolirati snagu koju imaš na raspolaganju (a vjerujem da je tako i sa drugim klasama)
ja sam jednom na bossu zaboravio na threat u prvom HC i odma me skinuo
Poanta je da arcana mag može brzom paljbom lupiti toliko dps, da nadjača svakog tenka ako mu se zalome 4 crit hita kao meni kad sam  udario na bossa sa 20+ K damage u par sec
1. fireball 7 K dmg
2. instant fireball 6,5 K dmg (presence of mind)
3. instant arcana barage 6 K dmg
4. instant fire blast 3 k dmg

ja noob sve to ispalio u brzom ritmu u 2 do 3 sec najbrže kaj se može (sec nakon toga bio sam pokojni), ne bi se niš dogodilo da nisu uletila 4 crit zaredom i još tako velika. Iznenađen
tako da sam lekciju naučio Sramim se

ali bilo je zabavno sa te strane kaj su poslije zezali tenka kako je zgubio agro, a kladio se u pivu da njemu niko nemre ukrasti bossa (niko osim naravno nooba  Cool)

16 godina

Cuj nas tank radi 4-5k TPS  koliko sam vidio....i jos nikad nisam uzo aggro sa ShadowPopom  :)). + josh si caster imas aggro gain na 130%, a melee ima 110%.

Uglavnom teze im je uzeti aggro u WOTLK nego u TBC tamo je bilo fakat lagano pogtovo ako nisi imo salvation.

+ ako imas rogica ili huntera u grupi nemres mu uzeti aggro + Vigilance od warriora ftw :))

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 12:45 (ZuBo).
17 godina
neaktivan

Jos kad bi raid spec za maga bio arcane Belji se FFB spec sta radi to nije normalno uzivam igrajuci maga u expanziji, u TBCu nisam toliko. Zna se i meni nekad desit da kad se zalome critovi po 9-12k da se opako priblizim tanku po agru, no na svu srecu imam IB (u slucaju krajnje nuzde iako si nesmijes dopustit da pulas agro), imam invis (3 sekunde i nestane citav threat) i frend mi igra paladina pa mi na neku foru smanji aggro (ili tko je vec visoko na omen listi)

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 13:05 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

"Arcane"? Nisi ti vidio raid u WotLK-u :)

Mage ima za sada jako dobar sistem za kontrolu aggroa, a dobar mage uvijek je na granici i ide all out, a kad se i zalomi overaggro, imaš iceblock, mirrorimage i invisibility, a možeš i blinkati se u tenka (njubare koje se odmiču od bossa se /kicka).

Unatoč rijetkim situacijama, i dalje smatram da se tenka ne smije overaggroati... eventualno loš DK koji je zbuildan za tenkanje ili slično.

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zubo

Pa normalno da ces prestati s Naxxom, Os i Malygosom, ali ako budu encountery teški kao i tbc25 man raid prije nerfanja, mozes zaboraviti 2 dana u tjednu raidanja, ako mislis daleko napredovati. Nadam se da je Blizz. naucio lekciju iz TBC, pa nece to napraviti, mada bi bilo logicno da prvo bude jako teško, pa kad ove pro guilde završe s njima , onda mogu nerfati da mogu i ostali uzivati u tim encounterima, jer ako bude ovako lagano kao i WOTLK, nece biti zanimljivo pratiti world frist killove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 18:21 (Bobosmrade).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nije baš toliko lagano koliko je Naxx već poznata instanca svima koji su je čistili i ranije, pogotovo uhodanim guildovima. Ne čini mi se ništa lakša nego što je bio Naxx 40, štos je samo što nam tu taktički nema ničeg novog. Novima je težak i onima koji nemaju uhodane guildove.

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Gle BoBo sve to stoji. Ali opet kao sto rekoh kad imas pro ljude niti 2-3 dana nije bad raidati + ako ce biti hard mode bossova bit ce super .... jedini fajt koji je izazovan je 10 man sartharion s 3 drake up.... cak niti 25 man vise nije tezak. Mislim mi smo Malygosa srusili na 8-om tryu ( najvise nas zezala p3 ostalo je easy ), a sartharion je pao u drugom ili trecem tryu.

@naxx hmm pa mi smo u guildi imali 2-3 covjeka koji su bili u naxxu i onda dan prije 25 man raida je bio jedan 10 man i to su pocistili i next day 25 man  i bilo je pljuga :)

Taktika = Skill >> Gear

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 9:53 (ZuBo).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

A znas i sam Zubo kako to krene, prvo se poveca na 3 dana tjedno, pa na 4 dana tjedno i uvijek zavrsi na 5 dana :). Pa onda htio ti ili ne, pocinje nedostajati ljudi za 5 dana u tjednu, ajmo novo regrutiranje, pa tko ne moze 5 dana u tjednu raidati, pada u drugi plan kod invitanja u raid, tako da vise ne mozes ni 2 puta tjedno da raidas, ili 5 puta ili nista.

Neki bossevi budu toliko teški kao recimo Khael i Lady Vashj prije nerfanja, da su rezervirani samo za pro guilde, još teze ih je staviti na farm listu, ostalih 90% moze sanjati da ih se prođe. A da ne govorim koliko je potrebno potrošiti vremena na pripremu za raid, pod tim mislim grindanje potova i ostalih gluposti koje se koriste kod frist killova, tako kad se sve uzme u obzir utrošene vrijeme i dobit, treba biti realan i smanjiti tenzije, broj raidanja i cekati nerfanje, a ne ici glavom kroz zid. Što je najgore, to wipanje je toliko skupo, da ostanes bez golda, ako nisi nonstop online i grindas okolo i onda opet trpi RL, mjesec-dva takvog igranja i odmah problema preko glave.

Sve je dobro kad ide laganini, cim se negdje zapne pocinje nervoza, svađa, odustajanje, pa kad igraci vide da se ide 4h wipati veceras na tom bossu po tko zna koji puta, ne dolaze online, neke se guilde i raspadnu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 10:26 (Bobosmrade).

0 0 hvala 0
16 godina

Gridanje je sad postalo lagano. ( dailiji i jos ako imas alta sa herbalizam ili nesto super ).

Repair za progress raidove sponzorira guilda ( vjerojatno i neki matsi za enchanting posto 90% shardamo vec + epix gemovi kasnije ).

Khael i Lady su bili super fajtovi ( da je barem vise takvih fajtova ) , a sta se tice pro guilda imas ih par pro pro. Po mom misljenju gro tih guildi po meni imaju recimo prosjecne igrace ali raidaju 18h dnevno pa uspiju skinut prije nego mozda neki ljudi koji imaju vise skilla, a manje vremena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 11:23 (ZuBo).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vježbanje grupe i preciznosti uz koncentraciju. Kada se to savlada, postane lagano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Potpisujem Naxeen ;) To najbolje znam iz starcrafta tamo sam vjezbo koncetraciju ;)

17 godina
mislav_01 kaže...
Virty kaže...

Evo ponukan s ovim "budalastinama" o elitnim igracima, super-uber guildovima, hardcor igracima i sl. "sranjima" bas se sramim sta spadam u casual igrace koji iako nisu sve ovo navedeno gustaju u igri.

Imam mali guild za ekipu iz RL (6 igraca, svi od 30-40 godina, vise-manje ozenjeni) te igramo otkad je wow-a dan danas i nije nas briga sta nismo vidili niti dozivili sve radiove al opet znamo podosta toga i ne kurcimo se kao neki pa makar izgledali kao njubare. Bit je igre zabavit se a ne dozivaljavat je kao nesto drugo, da ne kazem sta.

Ako je neko njubara ne znaci da je los, idiot, glup ili neznam sta kako ispada u wow-u. Mozda je bolji od mene u svim drugim segmentima u zivotu osim wow-a!

Rado bih se tad minjao s njim, triba gustat i druzit se u MMO, i posli na kavu i pivu otici sa ekipom iz guilda Izlanuo se

Neznam da li si pod budalastine svrstao i moje postove ako jesi evo par natuknica koje bi trebao imati na umu:

1. Ne smatram ovo sto sam napisao budalastinama, vise su budalastine ovaki stereotipni postovi kao tvoji koji ukljucuju klasicne predrasude: arogancija playera, previse vremena u igri, ne gustanje u igri, nedostatak zabave (a ja bi se usudio rec da kod vecine igraca odbojnost prema ljudima koji su nazovi hard core izaziva i na neki nacin zavist - NE KAZEM DA JE TO KOD TEBE SLUCAJ). Ja niti se kurcim po ogrimaru (a ima i takvih ti mi se gade) uvijek kad udjem u neku grupu sa pristojnim vokabularom objasnjavam ekipi sta treba, tko gdje treba stajat i slicno. Jer smatram da na taj nacin pokazujem da nismo hrpa elitistickog smeca nego obicni playeri, bar ja koji zelim pomoc drugima. Ali brate ako ekipa nakon cetvrtog pokusaja idalje stoji u faking vatri, ajde bok pa neam ja vremena za to...

2. Nitko nije reko da smo mi elitni igraci i neznam ni ja sta, nego postoje (kao u svemu drugome) ljudi koji su u necemu bolji a u necemu losiji, mi smo eto dobri igraci WoWa i dosta nam dobro ide, zasto da ja svoje vrijeme bacam na ljude koji se nikad nece naucit maknut iz vatre, postoje razne razine gildova na serveru, nije Lithium za sve, isto ko sto ja nisam za Nihilum ali niti sam za <Jole i Uništavači>. Svatko se smjesti u okruzenje koje mu odgovara

3. Ocito nitko ne cita moj post prethodni, ali eto da ponovim, online sam u zadnje vrijeme srijedom od 18:30-23:00 kada ocistimo apsolutno citav content 25man, dakle igram manje nego 90% ljudi koji wipaju po 3-4 dana ili su jednostavno lose gilde pa su spore (ovo je po meni glavna prednost dobre gilde). Isto tako jos jedna od zabluda je ovo sto si reko: "Ako je neko njubara ne znaci da je los, idi..ot, glup ili neznam sta kako ispada u wow-u. Mozda je bolji od mene u svim drugim segmentima u zivotu osim wow-a" To svakako stoji i ali ja necu igrat 25man raidove s tim ljudima koji NE ZNAJU IGRAT TU IGRU, i gubit svoje vrijeme i wipat po 3h na bosevima ko sto je zubo reko. Isto tako igram ISTU KLASU od trenutka kada je igra postala dostupna u hrvatskoj, nemam apsolutno nijednog alta, imam shamana lvl 70 doduse ali on ima 6-7 dana played time u ovih kolko 4 godine?

4. I ono najbitnije, WoW mi je hobi, i to cak ne prvi hobi, u isto vrijeme redovan sam student, zivim na relaciji Osijek - Zagreb, imam curu, vozim bicikl, idem van, opijam se pusim zelene biljke i jeb..eno se dobro zabavljam u igri. A ljudi kao ti koji automatski imaju predrasude prema nama u dobrim gildama mi samo unistavaju zabavu, jer neki su jednostavno iz zavisti bezobrazni prema tebi, in game te nazivaju no liferima i neznam ni ja sta. Cim se udje u neki PUG pocne spika "Omg look at this no lifer from Lithium he has full epic gear" i sta sad da ja kazem, dali da pisem ovakve postove ljudima koji nisu u stanju citat i shvatit??

5. Kazes da si casual? Pa nema te cega biti sramota, vecina mojih legosa su casual igraci, podjelio sam jednom frendu bar 7000g jer decko eto voli igru, ali nezna zaradit pare i nema vremena, meni pare nisu problem i sta me briga...I da ti uzivas u igri na SVOJ nacin i niko te neosudjije. Ali onda nemas sta trazit u gildi koja puca na prvo mjesto na serveru, a mozda i nesto vise zar ne? Sve se svodi na prioritete, nije lijepo stavljat ljude u iste stereotipe, nisu svi casual igraci njubare, neki su jako jako dobri ali nemaju vremena, isto tako nisu svi ljudi koji su u "HC" gildama seljaci i arogantnte elitisticke svinje zar ne?

E i da ja imam 21 godinu, isto jako bitna stavka...I da gustamo mi u RL, ode se na pizzu, na pivo, prica se na ventu, sa par ljudi sam dobar pa pricam s njima na daily basiss. Nemoj me krivo shvatit nisam tebe htio flameat, nego jos jednom pokusat razbit stereotipe o tzv. HC igracima, mrzim sto me ljudi smatraju nekom elitom i sto ti ljepe etikete "no lifer" cim te vide u ogriju, a kao sto se vidi to uopce nije istina. Mi sa svojim, kolko god glupo je rec, ZNANJEM o ovoj IGRI uspijevamo u manje vremena postic vece rezultate, jer eto navuko sam se na WoW i vec kad ga igram zelim to radit posteno...

Ovo je moj osobni stav na ovu tematiku (HC, casual, tezina igre i sl.) i po njemu se nekako vodim kad pricam s drugim playerima, uvijek pa i kad trazim vode na uljecem sa "WATER PLX KEKEEK LOLOL" nego smislim jednu finu recenicu sa RP elementima i slicno...Zelim da ljudi s kojima igram (a ne poznam ih RL) imaju iskustvo onakvo kakvo bi ja zelio da ja imam...Ali sta je tu ne nakotilo se ljudi u tom WoWu s kojima nebi nista podjelio

Imaš tek 21 godinu i pomalo soliš pamet, šta ponekad i nije loše. ali eto, osjetljiva si duša pa 2moraš" uvik biti u pravu....
 To šta mi sve radimo i kakve obveze imamo neću ti nabrajati, jer ih imamo više od tebe, viruj (kad ti 2 dice po kući trči...)
 Goldi nisu nikakav problem, ionako imam 4x epic flay mounta i još brdo golda u torbi.....
 Inače, neman nikakvu odbojnost prema zagriženim igračima, znam i neke koji su takvi i koji su vrlo dobri ali niti blizu raspisani kao ti.
 Ko voli nek izvoli, sve respektiran, ali siguran sam da mi je tolerancija za "njubare" puno veća od takovih......
 Neću ulazit u rasprave, svaki put ćeš biti u pravu, ako ti je lakše, u pravu si momak, uživaj....
madafaka
16 godina

Brate mili ne znam sta da kazem na ovo "uvik u pravu". Stvarno ne kuzim ako imas tako puno obveza i 2 djece sta uopce radis za WOWom ? Kao drugo sumnjam da on soli pamet nego je samo napisao svoje misljenje, jedini koji soli pamet to si ti.

Meni se cini da si ti vise zabrijao nego mi...anyway have a fun.

17 godina
neaktivan

@ Virty...

Ti si covjece fulo poantu citave tema a di tek moga posta (mislim da stavka br. 5 u mom postu nekako najbolje priblizuje moje misljenje tebi i na neki nacin se i nerazlikuju nasa misljenja toliko)...Di sam ja solio ikome pamet, pokuso sam konstruktivno objasnit svoje argumente, zastupit svoje misljenje i iz first hand expirience rec nesta o gildama koje se smatraju HC i na nacin na koji ja igram i vecina legosa iz te gilde, ali po ko zna koji put na moj wall of text dobijen kojekakve crckarije ljudi koji ne citaju s razumjevanjem...Dakle na moje iskustvo o "HC" gildama ti ne napises nista pametno nego neki predškolski komentar, pocevsi sa onim da pisemo budalastine i sra..nja pa do ovog zadnjeg u kojem nisi ubiti nista reko Neodlučan

Sve u svemu opet sam se opeko pokusavsi na fin nacin nesta objasnit i priblizit ljudima vlastito iskustvo ne s ciljem da "budem u pravu" ili da "solim pamet" nego sam mislio da ce ljudi to shvatit kao komentar playera koji igra u gildi koja sebe naziva HC (ne nazivam je ja tako) i da progovorim o nekim predrasudama

I da opet ne popusim kakvi karton necu ni ulazit u rasprave vise na ovu tematiku, ocito da nema smisla...

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 18:28 (mislav_01).
17 godina
mislav_01 kaže...

@ Virty...

Ti si covjece fulo poantu citave tema a di tek moga posta (mislim da stavka br. 5 u mom postu nekako najbolje priblizuje moje misljenje tebi i na neki nacin se i nerazlikuju nasa misljenja toliko)...Di sam ja solio ikome pamet, pokuso sam konstruktivno objasnit svoje argumente, zastupit svoje misljenje i iz first hand expirience rec nesta o gildama koje se smatraju HC i na nacin na koji ja igram i vecina legosa iz te gilde, ali po ko zna koji put na moj wall of text dobijen kojekakve crckarije ljudi koji ne citaju s razumjevanjem...Dakle na moje iskustvo o "HC" gildama ti ne napises nista pametno nego neki predškolski komentar, pocevsi sa onim da pisemo budalastine i sra..nja pa do ovog zadnjeg u kojem nisi ubiti nista reko Neodlučan

Sve u svemu opet sam se opeko pokusavsi na fin nacin nesta objasnit i priblizit ljudima vlastito iskustvo ne s ciljem da "budem u pravu" ili da "solim pamet" nego sam mislio da ce ljudi to shvatit kao komentar playera koji igra u gildi koja sebe naziva HC (ne nazivam je ja tako) i da progovorim o nekim predrasudama

I da opet ne popusim kakvi karton necu ni ulazit u rasprave vise na ovu tematiku, ocito da nema smisla...

je, bravo, sidi 5!
madafaka
17 godina
ZuBo kaže...

Brate mili ne znam sta da kazem na ovo "uvik u pravu". Stvarno ne kuzim ako imas tako puno obveza i 2 djece sta uopce radis za WOWom ? Kao drugo sumnjam da on soli pamet nego je samo napisao svoje misljenje, jedini koji soli pamet to si ti.

Eto, ljudi i s obvezama raznim stignu zaigrat ako im je to gušt.
 Bravo.
madafaka
16 godina
World of Warcraft

Ima li tko na Haomarushu, hordaš, ili na Malestormu Alliance?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 8:58 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Virty kaže...
ZuBo kaže...

Bravo.
 Meni je svasta gust pa jednostavno ne stignem sve jer neke stvari imaju privilegije.
 A meni se cini da ti igras vise nego ja ^^; 4 epixa flyinga ako sam dobro skonto onda imas barem 4x lvl 70 lika, a ako si mislio 4 epixa na jednom liku onda ROFL.
 ZuBo out..dosta mi je prepucavanja jer ocito si ti taj koji je none stop u "pravu".
16 godina
World of Warcraft

Imam problema sa downladerom, kad mi krene skidad patch neko vrijeme bude dobro i onda se pojavi zuti kruzic i pored njega sljedeca poruka:˝Your computer appears to be behind a firewall˝ i probao sam njihove upute sa supporta ali nista . kako mogu provjeriti jel koji drugi program stavlja firewall (koristim Avira, Spybot i trial Trojan remover) i da ga iskljucim ili stavim pod ocekivano da ne sere po downloaderu, i patcheve mi skida uzasno sporo(dobro to bi moglo biti zbog velike navale a) ako tko ima kakav savjet da se to sredi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Imam problema sa downladerom, kad mi krene skidad patch neko vrijeme bude dobro i onda se pojavi zuti kruzic i pored njega sljedeca poruka:˝Your computer appears to be behind a firewall˝ i probao sam njihove upute sa supporta ali nista . kako mogu provjeriti jel koji drugi program stavlja firewall (koristim Avira, Spybot i trial Trojan remover) i da ga iskljucim ili stavim pod ocekivano da ne sere po downloaderu, i patcheve mi skida uzasno sporo(dobro to bi moglo biti zbog velike navale a) ako tko ima kakav savjet da se to sredi?

1. odi u direktorij  na hdd di se skida patch
2. kopiraj ime patcha u neki torent
3. skini sa torentom
4. kopiraj taj patch preko ovoga koji ti je tamo nekopletan
5. pokreni wow
6. ako si sve napravio kako treba, sve će se samo završiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 12:20 (Darky).
16 godina
World of Warcraft

Hvala na savjetu sad cu probat, i jos me zanima na kolko vam FPS-ova vuce WOW(meni 30-ak sa ovom Konfom:CPU:Athlon X2 5200+, VGA:Ati 4850 512 ddr3, RAM:4 gb) i jel to normalno, jel sam negdje cuo da sporije vuce na novim grafama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@Point-X

Poslao sam ti na PM direktan link za dl patcha. inace  vise o tome na  mmo championu.

17 godina
ZuBo kaže...
Virty kaže...
ZuBo kaže...

Bravo.
 Meni je svasta gust pa jednostavno ne stignem sve jer neke stvari imaju privilegije.
 A meni se cini da ti igras vise nego ja ^^; 4 epixa flyinga ako sam dobro skonto onda imas barem 4x lvl 70 lika, a ako si mislio 4 epixa na jednom liku onda ROFL.
 ZuBo out..dosta mi je prepucavanja jer ocito si ti taj koji je none stop u "pravu".
 yep 4x fly mounta na 4x chara....
 ne moram igrat više da bih imao više....
 primarne stvari obavim, gusti su na kraju.
 S tobom uopce i nisam "dijelio" pravdu ali si se ukljucio, stoga...... cya
madafaka
17 godina

Na današnji dan svaki fury warrior ima razloga za sreću! Maknuli su 5% s hita... jej Smijeh

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
neaktivan

sorry shto te  moram razocharati na ovo shto si napisao ali cinjenica je da ima jako puno ljudi koji jednostavno nisu za wow, susreo sam ih na stotine u svojoj wow karijeri i svaki put mislim da me netko kazhnjava kad igram s likovima, njima je pametnije da te novce koje troshe na wow daju nekom prosjaku i odu na neki free server nego shto mogu prouzrochit nekom drugom zhivchani slomNamigiva i kod mene u guildu ima par njubova kojima ma koliko pomognesh nemozhesh nishta postichi jer im jednostavno ne lezhi sistem igre.

A da ne prichamo o ninjama kojih isto tako ima hrpetina i koje bih trebalo dozhivotno banirat poshto samo narushavaju char igre.

Moj guild je ochistio sve shto se dalo ochistiti iako uopche nije core guild. trenutno uzimamo nove ljude i pripramamo ih za ulduar, ako nekog zanima mozhe slobodno search armory: guild Devine Beings, Auchindoun. Pazite samo da vam ochi ne ispadnuBelji seBelji seBelji seBelji seSmijehSmijehSmijehSmijeh

Ovo je trebao biti citat na daddu:))

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 8:53 (Hrca).
16 godina

Moj guild je ochistio sve shto se dalo ochistiti iako uopche nije core guild. trenutno uzimamo nove ljude i pripramamo ih za ulduar, ako nekog zanima mozhe slobodno search armory: guild Devine Beings, Auchindoun. Pazite samo da vam ochi ne ispadnuBelji seBelji seBelji seBelji seSmijehSmijehSmijehSmijeh

Zasto bi nam oci ispale :D
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam evo poceo paladina na Dragonawu . lvl 37 sam , pa ako ima netko tamo neka se javi :D

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo ako netko trazi guild malo informacija o jednom...

1. Što je Netekipa?

Netekipa je PVE/PVP gild, koji je spreman za Raidanje 25 ljudi Wrath of the Lich King instance te već sada farma 10 ljudi instance sa dvije grupe.

Kao dio Netekipe naci cete se kao dio gamerske zajednice čiji je cilj daljnje napredovanje Gilda u WoW-u. Naglašavamo da prijavljivanje za Raidove / Instance nije obavezno, ali očekujemo da se prijavite i da sudjelujete u što više njih. Sudjelovanje, te da ste online u vrijeme Raida pokazuje vašu privrženost Gildu; svatko dobrinosi, bez obzira na jačinu vaše opreme ili iskustvo. Mi trebamo ljude koji su spremni posvetiti vrijeme Raidovima / Instancama da pomognu drugima doći do opreme, čak i ako su iscrpili sve opcije za sebe (došli do opreme koja njima treba), i trebamo ljude koji su se spremni odreći vremena i novca učeći/razumijevajući buduće teške instance tako da Gild napreduje i postaje sve bolji.

2. Ponašanje

Traženo ponašanje u ovom Gildu je normalno međuljudsko ponašanje. Primjeri lošeg ponašanja su: - Osobno vrijeđanje - Maltretiranje - Ne poštivanje naputaka koji su dani od strane Brigadira - Krađa / prijevara.

3.Snaga i Organizacija

NetEkipa posjeduje svoj unikatni website s svim mogucnostima, te svoj TeamSpeak 2 Server. Dodite i vidjet cete  da je NetEkipa ono sta ste uvijek tražili. Društveni gild koji voli i igra World of Warcraft, u svim njegovim aspektima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 10:55 (Marius_st).

0 0 hvala 0
17 godina
Marius_st kaže...

Evo ako netko trazi guild malo informacija o jednom...

1. Što je Netekipa?

Netekipa je PVE/PVP gild, koji je spreman za Raidanje 25 ljudi Wrath of the Lich King instance te već sada farma 10 ljudi instance sa dvije grupe.

Kao dio Netekipe naci cete se kao dio gamerske zajednice čiji je cilj daljnje napredovanje Gilda u WoW-u. Naglašavamo da prijavljivanje za Raidove / Instance nije obavezno, ali očekujemo da se prijavite i da sudjelujete u što više njih. Sudjelovanje, te da ste online u vrijeme Raida pokazuje vašu privrženost Gildu; svatko dobrinosi, bez obzira na jačinu vaše opreme ili iskustvo. Mi trebamo ljude koji su spremni posvetiti vrijeme Raidovima / Instancama da pomognu drugima doći do opreme, čak i ako su iscrpili sve opcije za sebe (došli do opreme koja njima treba), i trebamo ljude koji su se spremni odreći vremena i novca učeći/razumijevajući buduće teške instance tako da Gild napreduje i postaje sve bolji.

2. Ponašanje

Traženo ponašanje u ovom Gildu je normalno međuljudsko ponašanje. Primjeri lošeg ponašanja su: - Osobno vrijeđanje - Maltretiranje - Ne poštivanje naputaka koji su dani od strane Brigadira - Krađa / prijevara.

3.Snaga i Organizacija

NetEkipa posjeduje svoj unikatni website s svim mogucnostima, te svoj TeamSpeak 2 Server. Dodite i vidjet cete  da je NetEkipa ono sta ste uvijek tražili. Društveni gild koji voli i igra World of Warcraft, u svim njegovim aspektima.

Sad mi je krivo što sam  na quel'thalasu Plač

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice