Nitko ništa ne piše...... očito se WOW pere
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako...ja sam sad skinuo wow cataclysm...a ja zelim magic-wow....ja sad neznam kako da promjenim patch-eve...meni samo ima da igram cataclysm....molio bih hitno da netko odgovori!! Hvala.
uzalud tebi cataclysm ak toga nema na magic wowu-- informiraj se prvo
refresh teme , igra ko na kor'gallu ? Igra ko s retri paladinom? , trebam savjet ... :D
Mene zanima koji server da odaberem?
Mene zanima koji server da odaberem?
na kor'gallu je oduvijek bilo pun kufer balkanaca :-) pa ako zelis igrat sa domacom ekipom, mozes tamo. ja osobno sam na vek'nilashu. moderate amount of players :-) ak oces PvP, probaj Stormscale za hordu - odnos igraca je valjda 100:1 u korist horde :-D

pomoć pls. naime, od jučer popodne se nemogu logirati u igru tj. ponudi mi charr.list, krene učitavanje i kad linija dođe do kraja izbaci me servera.
ima li netko možda sličnih problema!
hvala unaprijed
pomoć pls. naime, od jučer popodne se nemogu logirati u igru tj. ponudi mi charr.list, krene učitavanje i kad linija dođe do kraja izbaci me servera.
ima li netko možda sličnih problema!
hvala unaprijed
jesi probao na neki drugi server?
probaj iskopčati sve addone (ovaj problem je znao biti sa addonima i loginom u dalaran)
jesam, iskopčao sve i ista stvar.
na početnom ekranu stoji breaking news, s linkom stranice za manage account, neznam ima li to neke veze.
kad odem tamo nema nikakve obavijeti.
ima li možda kakve veze što nemam ovaj mobile authenticator?
ne bih znao...
mobile authenticator ti treba samo ako si ti to ukopčao kao opciju
odi u WOW folder i obriši sve u folderu WTF (tamo su ti postavke za igru)
nakon toga ponovo pokreni wow
ako nakon toga opet ne radi slijedi kompletna reinstalacija wow-a (probaj i samo repair)
Imam pitanje taj zadnji patch 4.xxxx jer trea samo to skinut ili sve ostale?
ok,a koji realm ima NAJVIŠE,al NAJVIŠE igrača(mislim na sve,a ne samo na hrvate)?
http://eu.battle.net/wow/en/status#population=high&locale=english
No opet, to je relativno, posto na nekim serverima zna bit 1:1 odnos Horde i Alijanse, dok na drugima to znat bit podosta poremeceno. Sivermoon je npr. full, no nema uopce Horde, dakle sto se tice raidanja igrac definitivno ima brdo opcija tj. brdo raiding guildova.
Imam pitanje taj zadnji patch 4.xxxx jer trea samo to skinut ili sve ostale?
Jel patch 4.006 ili kak vec jel on patchira sve do njega ili???? recite!
Ne. I patchira se kroz Launcher, a ne ručno.
Za private pitam
Za private pitam
Znaš da to spada u nedozvoljeno piratstvo koje se na forumu sankcionira?
A doxy kaj daješ naxeemu thumb down?
Umjesto da pita za private na stranici od servera došao je ovdje pitat.
Znaš da to spada u nedozvoljeno piratstvo koje se na forumu sankcionira?
Sorry na off-topic-u, ali pričalo se o tome na forumu i svaki put je bilo dopušteno od strane moderatora jer je to nekakva siva zona. Ni Blizzard se ne dira u servere koji ne naplaćuju i ne daju in game dobra (iteme i golde) za donacije, tako da nema razloga nedopuštat priču na forumu.
S obzirom da je konkretno pitanje općenito vezano uz wow client nije baš ni off-topic. Da je pitao što treba promijenit da bi mogao igrati na privatnom, to bi onda bila druga stvar.
@Bera: Ako se registriraš na Battle.net možeš skinuti instalaciju koja ti automatski povuće zadnji patc uključujući i sve prethodne. Ako ti treba prethodni patch, onda moraš ili skidati dio po dio (WoW, TBC, WotLK, Cata), pa onda još patcheve do onog koji ti treba ili možeš na zadnjem patchu primjenit jedan trik koji može, ali i ne mora upalit. Ovo zadnje dvoje neću u detalje jer bi to već prešlo u najblažem slučaju u off-topic, ali nije problem ni proguglati, a obično imaš i na stranici od servera.
Joj kaj niko nije videl smajlića na kraju naxeemovog posta -.-...
A doxy kaj daješ naxeemu thumb down?
Umjesto da pita za private na stranici od servera došao je ovdje pitat.
Mudruje bezveze.
A uostalom, znaš mene.
Istina, od tolke hrpetine privatnih servera i njihovih foruma, doć se ovdje raspitivat je glupost. Al opet nije razlog za pametovanje "mudrih".
No opet, to je relativno, posto na nekim serverima zna bit 1:1 odnos Horde i Alijanse, dok na drugima to znat bit podosta poremeceno. Sivermoon je npr. full, no nema uopce Horde, dakle sto se tice raidanja igrac definitivno ima brdo opcija tj. brdo raiding guildova.
tnx....a koji realm ima najviše "početnih igrača"koji igraju na hordi ili baš točno na blood elfu......znači najviše koji imaju level 1,2,3 i tak nisko,tj.koji su tek počeli igrati s blood elfom jer ja koji god sam realm izabrao,nema nikoga da igra blood elfa a tek je počeo,pa mi izgleda kao da igram sam,tj.neki tamo single player.....
tnx....a koji realm ima najviše "početnih igrača"koji igraju na hordi ili baš točno na blood elfu......znači najviše koji imaju level 1,2,3 i tak nisko,tj.koji su tek počeli igrati s blood elfom jer ja koji god sam realm izabrao,nema nikoga da igra blood elfa a tek je počeo,pa mi izgleda kao da igram sam,tj.neki tamo single player.....
pa fala bogu kad daj si malo zamisli, kroz onu početnu zonu od bloodelfa prođeš stvarno brzo, do lvla 10 valjda ispod sata, do 20 vjerojatno oko 3 sata. Sad si ti zamisli koliko ljudi je več odlevelalo alotve i koliko njih igra druge rase, nema šanse da nađeš neki server sa pun k"rac likova ispod lvla 10 da tamo questaju, jer je to riješeno za par minuta a ljudi igraju več wowa godinana. I koji k. se sa tim uopče živciraš nekužim, prvih par lvla je ko tutorial, igra počinje kasnije i interakcija sa drugim igračima. Ja ti preporučujem na korgallu hordu, ima svega, dobri pvp i pve guildovi, lako se nađu arena partneri, rated bgi i ima pun k naših
pa do lev 15 nemaš dungeona, tek nakon toga wow "počinje"
Ako igraš prvi puta izgleda sve teško i nemoguće (tako sam i ja mislio)
Ako ti je to prvi char, preporučam da počneš sa BE paladinom
sa paladinom je vrlo lako levlati, ima dobru izdržljivost na batine i možeš igrati sve tri role (tank, dps ili healer)
jedina lakša klasa od paladina je hunter (iako ni warlock nije loša opcija)
kasnije kad savladaš mehaniku igranja lako otvoriš druge klase
jel tko kupje prepaid bonove preko cd key biz,ono što mene zanima jeli preko njih sigurno kupovati bonove?
jel tko kupje prepaid bonove preko cd key biz,ono što mene zanima jeli preko njih sigurno kupovati bonove?
Sigurno je
Jel itko igra na moltenu?? Ako je nedopusteno o privatnim serverima molim obrisite poruku!
e možete mi molim vas preporučiti questing areu za lvl 44 orc shaman..riješio sam questove u dustwallow marshu i thousand needelsu i ne znam kuda dalje?!?!?
Trenutno malo švrljam na PTR serveru Brill(EU),pa ako ima par ljudi zainteresiranih da pokrenemo neku gildu..PP
Trenutno malo švrljam na PTR serveru Brill(EU),pa ako ima par ljudi zainteresiranih da pokrenemo neku gildu..PP
lol... patch 4.1 ti izlazi najkasnije u srijedu tako da ti se neisplati