ocito si isfrustrirani hordas nebrojeno puta gankan od strane nekog gnoma :D
ma salim se.. sjecam se prije par godina dok mi je main bio orc warrior da su hordasi generalno mrzili gnomove...
u medjuvremenu sam zbog ekipe presao na tamnu stranu (citaj: alliance) i uz maina locka napravio sam jednog gnome roga iskljucivo za pvp ili ti FOR THE HORDE!!! :D s njim imam vise HK-ova nego na svim ostalim likovima zajedno
ma ne ja ti igram aliancu, a mene je horda dobro izbatinala u tbc dok sam levelirao na pvp serveru...
Ali smiješni su mi i gnomovi i goblini, pogovoto kad prime mač ili buzdovan koji je 3 njihove visine a oni vitlaju sa njime.
ako ćemo baš koje klase mrzim to su rogue (jer uopće neznaju za fer play već kukavice samo s leđa udaraju i skrivaju se u sjenama) ja jednostavno nemam živaca za to (na stranu da je onome koji igra takvu klasu to baš i fora i zanimljivo) iako obožavam sa hunterom naganjati rogue po BG
druga klasa koja mi se ne sviđa je DK (misilim da je nisu trebali ni uvesti, bolje bi bilo da su wara pojačali, DK je War na steroidima, prejak i generalno nepotreban)