hh ma necu odustati, jos... treba mi nekakva zanimacija.. ;))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hh ma necu odustati, jos... treba mi nekakva zanimacija.. ;))

evo da se "pohvalim".. ja sam nova i poooojma jos nemam.. stigla sam do 9.nivoa, hehe..... al mi se cini da je igrica j*ebena...

evo da se "pohvalim".. ja sam nova i poooojma jos nemam.. stigla sam do 9.nivoa, hehe..... al mi se cini da je igrica j*ebena...

WoW je vremešna igra ali još ga vrijeme nije pregazilo, pogotovo ako se ispravi hrpa stvarčica sa nadolazećom ekspanzijom WOTLK večeras
Možda i uplatim mjesec dana igre da malo vidim što su sve novoga uveli i kakav je sada balans među klasama (pogotovo što se PvPa tiče..)
Svim mlađim igračima koji ga još nisu zaigrali - preporuka, jer definitivno vrijedi 'okusiti' Azeroth (i Outland naravno hehehe).

i? sto kazete na wotlk?
meni je ispunio ocekivanja!
DK me odusevio... i ne mogu vjerovat kako su slozili tak dobar design Northrenda iz tog godinama starog enginea
toliko od mene - brisem nazad u Azeroth!
ja nisam nikad igrao WOW pa bi želio početi. jel potrebno kupiti prvi dio u algoritmu i krenuti po redu ili ne? jel treba odmah kupiti mjesečnu karticu?
ja nisam nikad igrao WOW pa bi želio početi. jel potrebno kupiti prvi dio u algoritmu i krenuti po redu ili ne? jel treba odmah kupiti mjesečnu karticu?

Meni je WOTLK super i DK je fenomenalan, no bojim se da će ga uskoro malo nerfati (malo je lik prejak ipak..).
To Blizzko redovito radi - najprije navuče ekipu s jakim klasama, a onda kad se zlevelaš malo - tras! Hladan tuš.. upravo ti je lik downgrade-an u najnovijem patchu i sad je cca 20% slabiji nego prije
Isto mi je bilo super što od lvl-a 55 do 58 ideš za čas (nova zona), ali sad dalje 'ispadneš' na staru mapu i eto ti ga na opet sporog levelanja i grinda ko u priči.. ah well, ipak ću malo istražiti Northend (novi kontinent) prije nego se (ponovno) zasitim igre.
hvala, igram 2 dana tu trial verziju. vidjet ću dal ću kupiti original, jer nemam baš vremena za igru preko dana. jel netko igrao guild wars ili lineage? navodno da guild wars netreba pretplatu za online igru?
Wrath of the Lich King 12 komada dobijam u četvrtak. Ako tko nije stigao kupiti neka se javi na PP.
Eh, da, ovi primjerci su 200kn, a ne 300kn:)
Status update: 10 kom.
dardo guild warsi nemaju pretplatu
eh... sta reci... wow opet iznenaduje.... ako ste imali sansu upasti u betu... sve je jasno... od nove klase pa nadalje... pogotove jos i pre made lvl 80 death knighta ili paladina dobit... jedino sam malo iznenaden u vezi flying mounta.... sve je to ok.. al nemos koristit do 77 ili 78 lvl cini mi se malo glupo al nema veze....sve se moze prezivit...
je da je death knight u pocetku bija strava... klao sam lvl 63 elitu bez problema... a bija san lvl 60.... al to je tako... ljudi pocnu pricat kako je ''overpowered'' i te sheme i naravno... svaki novi patch smanjuje moc klase... al ipak trenutno je jedan od najboljih dps sta se tice melee combata... usput su i grafiku poboljsali, uveli achievement sustav tako da ne mozemo bit nesretni....
sta se tice guild wars... je da je mukte al stvarno je dosadan do bola... dan danas imam account sa preko 6 full gearded likova... al brate dosadi jedno te isto radit... + toga lika do max lvl, u ovom slucaju lvl 20 nije problem dignit u manje od 14 sati... ostalo je sve stvar skillova, buildova i iskustva igraca.... tako da cekam GW2 jel me zivo interesira sta ce napravit...
doduse sve je stvar ukusa, vremena i dubine vaseg džepa... pa ko voli nek izvoli.
-
Nisam moga a da ne napisem par rici.... al ne u vezi proslog posta nego u vezi algoritma. Pa dajte ljudi zasto se tako sramotite. Mislim ako bas zelite prevest nesto doslovno sa engleskog na hrvatski... pa nemojte se crnit.... evo na primjer ljudi prevode lich king sa lešin kralj. Zasto je tako tesko ostaviti lich king... to ko igra wow sasvim razumi ili ko je igra serijal warcraft. Pa nismo vise nepismeni pa da ne znamo engleski.... i kakve su to sheme da se citiram:
Da biste uopće kreirali Death Knighta, morat ćete imati jednog lika na 55. ili višem nivou, koji će postati Death Knight. Budući da se
radi o vrlo jakoj i svestranoj klasi, moći ćete imati samo jednog Death Knighta po serveru i po korisničkom računu, pa ćete morati razmisliti kojeg od vaših starih likova želite unaprijediti u ovu super-moćnu klasu.
Pa sta je sad ovo?? Znan da je dozvoljen samo jedan po serveru... ali da se lik pretvara u death knighta? il su ovi iz algoritma nesto falili... il sam ja lud pa nisan to primjetija u beti.
Nadam se da ovi iz algoritma nisu u pravu ali bilo bi mi draze da mi netko objasni iz prve ruke o cemu se radi.
Wrath of the Lich King 12 komada dobijam u četvrtak. Ako tko nije stigao kupiti neka se javi na PP.
Eh, da, ovi primjerci su 200kn, a ne 300kn:)
Status update: 10 kom.

jel istina da se moće doći do 70 levela za 5 dana iganja ili je to neka muljaža?
Mijenjam 6-7k golda za cd-key wotlka na kor'galu
/w na: posalji_mi_na@hotmail.com
jel istina da se moće doći do 70 levela za 5 dana iganja ili je to neka muljaža?

Iz nekog dispeta jos necu kreirati DK-a jer su ama bas svi DK.
Pa to je ocaj, svi su DK, tesko je naci neku drugu klasu :)
Jucer dizen svoju 5-tu 70-ku u Outlandu i normalno, di god pogledas sve sami DK. :)
Ulazim u nekoliko party-a radi grupnih Q i normalno, jedini sam rogue, svi DK :)
Ekipa pisu po chatu tipa: tribam pomoc kolje me alija na tim i tim koridnatama, DK je :)
Dodjes na tu lokaciju i vidis 4-5 alija i svi DK, OMG :)
Inace, northland izgleda lipo te vuce i vuce da igras i igras...
Jel netko tko je naručio preko CroVortexa dobio svoj primjerak???
Ja sam se predbilježio na 2 preko CroVortexa 8.10. i poslali su mi ih u četvrtak ujutro, a stigle su sutradan ujutro.
da bi igrao guild wars jel trebam kupiti originalni DVD ili može i na piratski?
Jel tko primijetio da je Lich King iznimno brutalan? Raskomadaj, izvadi mozak, iskopaj oči... standardni questovi.
ja sam igrao večeras. sad sam na levelu 7 trial verzija. još do subote igram. i dođem ja u onaj veliki grad na početku igre strom..... i neki lik sjedi na konju level 78. samo se svjetluca. mislim da je došao u banku nešto razmijeniti.
ja sam igrao večeras. sad sam na levelu 7 trial verzija. još do subote igram. i dođem ja u onaj veliki grad na početku igre strom..... i neki lik sjedi na konju level 78. samo se svjetluca. mislim da je došao u banku nešto razmijeniti.

pomoć... koje profesije su najbolje za priesta?
Alchemy je odlična univerzalna profesija, svakoj klasi dobro dođe ;)
u kombinaciji s cim?
pomoć... koje profesije su najbolje za priesta?