Ne znam zasto su sad BF-ovima davali i warrior klasu jer i vidi se na njima da nemaju bas misica(sminkeri).
Lova?
Ne znam zasto su sad BF-ovima davali i warrior klasu jer i vidi se na njima da nemaju bas misica(sminkeri).
Lova?
po meni su nelfovi mnogo manje gay od belfova :) xD
Samo me zanima hoće li biti ponoćne prodaje pred Algoritmom
a kad nije bilo? pa to je event za sebe - tisuce ljudi, novinari, reklama samo takva... i algoritam je uvoznik, samo oni to mogu, poberu vrhnje s vrha prije nego drugi prodaju makar 1 kopiju - bili bi ludi da je ne naprave!
Ne kažem ja da je cata glupa (to je bilo u afektu), nego u usporedbi sa drugim eksp. ona je najslabija u "lancu". BC je po meni bila veoma veoma dobra. WOTLK je isto bio dobar (ono svi napaljeni zbog LK) mada poslije njega wow je izgubio jednu osobinu a to je težina. Mislim kad je bio pre-tbc u raidovima se znojilo i mučilo a u WOTLK-u glavni boss je sprdnja. 5 ljudi ga može u zavrsiti bez po muke.
a kad nije bilo? pa to je event za sebe - tisuce ljudi, novinari, reklama samo takva... i algoritam je uvoznik, samo oni to mogu, poberu vrhnje s vrha prije nego drugi prodaju makar 1 kopiju - bili bi ludi da je ne naprave!
algoritam vise nije uvoznik, videotop je od svibnja ove godine
ali to ne znaci da se nece oni dogovorit jer algoritam ima iskustva i prodajna mjesta
upravo instaliram igru :D :D
Ja ju upravo skidam i sad mi je na 61.4 %...
Sad budu praznici pa budem se malo s WoW - om zajebaval...