World of WarCraft Cataclysm

poruka: 99
|
čitano: 24.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of WarCraft Cataclysm
Living.Dead kaže...

Ne znam zasto su sad BF-ovima davali i warrior klasu jer i vidi se na njima da nemaju bas misica(sminkeri).

Lova?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

po meni su nelfovi mnogo manje gay od belfova :) xD

May The Earthmother walk with you.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo me zanima hoće li biti ponoćne prodaje pred Algoritmom Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a kad nije bilo? pa to je event za sebe - tisuce ljudi, novinari, reklama samo takva... i algoritam je uvoznik, samo oni to mogu, poberu vrhnje s vrha prije nego drugi prodaju makar 1 kopiju - bili bi ludi da je ne naprave!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne kažem ja da je cata glupa (to je bilo u afektu), nego u usporedbi sa drugim eksp. ona je najslabija u "lancu". BC je po meni bila veoma veoma dobra. WOTLK je isto bio dobar (ono svi napaljeni zbog LK) mada poslije njega wow je izgubio jednu osobinu a to je težina. Mislim kad je bio pre-tbc u raidovima se znojilo i mučilo a u WOTLK-u glavni boss je sprdnja. 5 ljudi ga može u zavrsiti bez po muke.

1 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

a kad nije bilo? pa to je event za sebe - tisuce ljudi, novinari, reklama samo takva... i algoritam je uvoznik, samo oni to mogu, poberu vrhnje s vrha prije nego drugi prodaju makar 1 kopiju - bili bi ludi da je ne naprave!

algoritam vise nije uvoznik, videotop je od svibnja ove godine

ali to ne znaci da se nece oni dogovorit jer algoritam ima iskustva i prodajna mjesta

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

upravo instaliram igru :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ju upravo skidam i sad mi je na 61.4 %...

Sad budu praznici pa budem se malo s WoW - om zajebaval...{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice