World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.066.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Preporuka, za narednih par dana dok ljudi jos isprobavaju novi update.

Ukoliko igrate random, a ne cw onda se prebacite na EU1 prije 19:30.

Ukoliko trebate bit na cwu u 20:00 ili kasnije prijavite se na EU2 minimalno 15 min prije toga

011000110010.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
michael kaže...

Preporuka, za narednih par dana dok ljudi jos isprobavaju novi update.

Ukoliko igrate random, a ne cw onda se prebacite na EU1 prije 19:30.

Ukoliko trebate bit na cwu u 20:00 ili kasnije prijavite se na EU2 minimalno 15 min prije toga

hvala za info

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pila u garazi fak jea jedanaesta t10 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.4.2017 22:34 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
World of Tanks

zanima me da li se placa i goldima kad se prebacuje oprema s tenka na tenk? tipa da stavim na jedan ventilaciju i ostale stvari pa da kasnije prebacim na drugi?

i koliko pomaze ta oprema?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da, demontaža je 10 golda za svaki komad opreme. Cammo net, binos i alat su jedini koji se mogu besplatno demontirati i prebacivati s tenka na tenk koliko god hoćeš puta. Oprema jako puno pomaže pogotovo kad je dobro odabrana na sva 3 moguća slota. Tebi je vjerojatno kao novom igraču problem skupiti pare jer se jako sporo skuplja na malim tierovima. Možda da kupiš nešto jeftino ili da se šlepaš sa ta 3 komada koja se besplatno demontiraju dok ne skupiš dovoljno za ostalo. Pod jeftino ne mislim na gluposti tipa light spall liner nego npr. ventilacija klase 1 za lightove i neke druge tenkove na nižim tierovima. Npr. vent klase 2 i 3 su dosta skuplje. Pametno ti je kupovati kad oprema bude na popustu 50%. Montiraš je na tenk i onda prodaš zajedno sa tenkom u 50%, ali ne dok traju popusti tako da si zapravo na nuli tj. nisi ništa izgubio negi si zapravo dobio korist od te opreme za cijelo vrijeme koje je ona bila montirana na tenku. Evo ja npr. trenutno imam opreme u skladuštu trenutno toliko da kad bi sve to prodao, zaradio bi oko 25 milijuna kredita, a zapravo je puna cijena te opreme 50 milijuna. Tako da  pametnom kupnjom neću imati gubitak od 25 milijuna nego sam na nuli.

10 godina
neaktivan
izvone kaže...

da li kada zna bit popust na pretreniranje skillova

Zna biti na popustu, sada nije.

Pitanje za kolege: dali da preko špica istražim i novog tier 8 lighta i indiena ili da za indiena koristim vk tier 7, tj. što je po vama lakše/manja patnja? I zašto mi preko špica treba više xp za otključat indiena nego preko vk?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.4.2017 23:51 (AirLive).
11 godina
protjeran
World of Tanks

imam jedan t6, jedan t5 i 2 t4. plan mi je igrati sa t6 i podignuti posadu na 100% i onda druge vjestine bildati.  isto tako za t5. u to vrijeme skupiti kredita sto vise trenutno imam oko 2 milijuna. dakle na ova dva tenka takoder i pokupovati opremu. 

onda u to vrijeme skupiti iskustvo da otkljucam t7 i kad skupim dovoljno novca bildati taj tenk

posto mi premium istice za 2 dana, lako je moguce da neke bitke zavrsim u minusu:D pa ce biti malo zaznuto al sta je tu je. odustao sam od levelanja tenkova tek tako da levelam

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
OBLAKprasine kaže...

imam jedan t6, jedan t5 i 2 t4. plan mi je igrati sa t6 i podignuti posadu na 100% i onda druge vjestine bildati.  isto tako za t5. u to vrijeme skupiti kredita sto vise trenutno imam oko 2 milijuna. dakle na ova dva tenka takoder i pokupovati opremu. 

onda u to vrijeme skupiti iskustvo da otkljucam t7 i kad skupim dovoljno novca bildati taj tenk

posto mi premium istice za 2 dana, lako je moguce da neke bitke zavrsim u minusu:D pa ce biti malo zaznuto al sta je tu je. odustao sam od levelanja tenkova tek tako da levelam

Za sve te manje tireve drzi binocularse na tenkovima, tu nema puno tenkova dobar view range pa ce ti to dobiti par bitaka, njih mozes skidati. U pravilu remmer ti je must have za sve tenkove, a vent ti je ok stvar i plus nije skup, tako da ti to moze biti oprema na svim tenkovima do tier 6. bionculars+vent+remmer

...
15 godina
Dominik_045 kaže...
Zanima me misljenje ljudi koji posjeduju IS-7..vrijedi li ga kupit tj. valja li sto il je bacanje para ?

Aa ono, nije los, al daleko od toga da je dobar... kao u hull-downu bi trebao biti neprobojan, al ga s goldom buse u "obraze" svi tier 10 td-ovi... 
I tenk je doslovno ammo-rack na gusjenicama, gdje god da ga se pogodi ammo rack, nije mi rijetkost da me raznesu s prvim šutom odmah, tako da ja ga bas i ne volim... T-10 obozavam i imam preko 1000 bitaka u njemu, i da se mene pita bio bi sretniji da mi njega stave za tier 10 nego IS-7 

14 godina
1BIT kaže...
kaw_liga kaže...

Može li graficka preporuka kako podesiti.....trenutno su postavke na defalut i fps je oko 25...

PC ima 8gb rama,proc je Pentium G4560,   maticna sa integriranom graf je GIGABYTE GA-H110M-S2V i hdd je ssd...

To default ti nije svakome isto, nekome je default sve na low, a nekome je default sve na high, tako da to po defaultu mi nemamo pojma koje su tebi postavke...

Ja bi na tvom mjestu prvo sve postavke smanjio na najniže (na low), zatim pogledao na kolko se fps-a vrti, pa ako ima prostora, povisio bitne postvake, kao daljina iscrtavanja, kvaliteta teksture...itd, kad dođeš do točke di ti fps pada ispod 30, vrati zadnju postvaku koju si povisio i to je to...

Ima tu puno postavki ovako okvirno to je ovako rezolucija je 1920x1017....3d render rezolucija je 100% vidno polje na 95%,kvaliteta teksture srednja,kvaliteta terena niska,kvaliteta ekstra efekta niska..ostale postavke su iskljucene sem kvalitete u snajper modu koja je niska :D

igra se vrti na 40 fps..A u akciji malo i poraste

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2017 12:32 (kaw_liga).
14 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Pitanje za kolege: dali da preko špica istražim i novog tier 8 lighta i indiena ili da za indiena koristim vk tier 7, tj. što je po vama lakše/manja patnja? I zašto mi preko špica treba više xp za otključat indiena nego preko vk?

Prije 9.18 bi ti obavezno preporučio da ideš preko lightova, SPIC je bio zabavan tenkić, a sada mi se čini da bi preko mediuma bilo puno lakše. 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
AirLive kaže... 

Obe linije imaju svoje prednosti, osobno sam obe rjesio, ali ako moram birat sto je bolje/lakse onda su to sigurno lightovi. Treba ti vise vjerojatno jer imas manje modula prije i jer mozes dva tenka preko jedno, u svakom slucaju SPIC je jako zabavan tenk bio za igrat prije updatea, ali mislim da ga nisu puno mjenjali

011000110010.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ništa u ovoj igri više nije zabavno zbog sve više idiota koji igraju

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kolega iz klana grinda IS-a, pa reko da me zove jer nisam dugo igrao s njim... 20 bitaka kasnije pala treca oznaka, 6 masterija u 20 bitaka, zaboravio sam kako je ovaj tenk zabavan 

Evo i replay ako nekog zanima, znam da sam se ispucao golda previše, al bio sam na 94.7% prije bitke tako da sam natovario golda za tu posljednju 

REPLAY

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi nemogu kupit premium ni golde preko paypal niti preko deviznog raćuna od zagrebačke banke prije sam normalno kupovo sad mi izbacuje ovo kao na slici, dali neko ima isti problem.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 8:47 (rappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thabigjc kaže...

pila u garazi fak jea jedanaesta t10 

I ja imam 11 desetki.

Zadnja je bila TVP 50/51 kojeg sam uzeo prije cca. mjesec dana ili kada je bio onaj 15% popusta na desetke.

Sad sam nekih 70k XP do otkljucavanja JPZE-100, a onda cu vjerovatno ici na T10 njemackog LT jer imam jako dobru posadu u RU251.

Nakon toga paralelno ruski T10 LT (jer imam 5 skill posadu u T54lw) i na STB-1 (tu sam tek na T5).

Hebi ga, valjda mi iz WoW vremena ostala navika grindanja levela i kada izgrindam T10 onda ga bas i ne igram nesto previse nego se prebacim na novu liniju za grindat 

Veci mi gust grindat do T10 nego igrati sami T10...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
World of Tanks

Da li je netko koristio ovu "tank trade-in" ponudu? Razmišljam da zamijenim 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger za neki t8 medium, a ne znam kako da vidim koliko bi mora nadoplatiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sad sam isao gledat sta jos imam otkljucano od t10 al nemam kupljeno (cekaju se popusti)

a trejdao sam t34 za t54prot1..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

...

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 11:40 (Berko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam već duuugo

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jos jedne pile u garazi...

plus prvi fajt sa o-ni u danu i master :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Eyekool kaže...

Da li je netko koristio ovu "tank trade-in" ponudu? Razmišljam da zamijenim 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger za neki t8 medium, a ne znam kako da vidim koliko bi mora nadoplatiti.

Pa odeš na tech tree i klikneš na tenk koji bi htio uzeti, pa izabereš JT88 pod trade in i izbaci ti koliko trebaš nadoplatiti za novi tenk.

Ako se ne varam JT je koštao 10K golda, znači dobiješ 5000 od njega + nadoplata do željenog tenka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 12:22 (dzejmshr).
17 godina
World of Tanks

Je, skužio sam u međuvremenu...

Sad ne znam da li da uzmen T-54 first prot., STA-2 ili T26E4 SuperPershing...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

i ja gledam za zamjenu jednog premium tenka,imam t54 prot.,phanter,MKR46 i Pilota. Htio sam lowea al mi previse love treba nadoplatit. Htio bi jedan od americkih (jos neznam koji) zamijenit sa nekim francuskim mediumom,dakle CDC il M4A1 prvenstveno da boost-am crew za B-C 25t. Vidim da je cdc od papira,a nije ni ovaj bogzna kaj bolji,jel ima netko neki od ta dva tenka pa da udijeli koji savijet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Do kada traje ta mogucnost zamjene?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

15.5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
izvone kaže...

i ja gledam za zamjenu jednog premium tenka,imam t54 prot.,phanter,MKR46 i Pilota. Htio sam lowea al mi previse love treba nadoplatit. Htio bi jedan od americkih (jos neznam koji) zamijenit sa nekim francuskim mediumom,dakle CDC il M4A1 prvenstveno da boost-am crew za B-C 25t. Vidim da je cdc od papira,a nije ni ovaj bogzna kaj bolji,jel ima netko neki od ta dva tenka pa da udijeli koji savijet?

Ja imam cdc. dosta dobro zaradjuje. mekan je, ali i dosta brz. pik-a-boo style! Na pocetku dok nisam posadu malo istrenirao sam imao ammo rack skroz i bio sam lud, ali sad je ok!

HAKOSUKA
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ću poludit...

Grindam ovu škodu T25, dost je zabavan tenk, al stalno gubim, postotak pobjeda sa njim mi je 42%, usporedbe radi sa cromwellom imam 54%, a sa strvom 74 62%, ta škoda ko da je ukleta...

(Jučer ujutro prije podneva krenem igrati i 5 poraza u nizu sa škodom, gasim igru, palim igru u 18 prva bitka opet poraz, gasim igru, reko dosta za danas ni jednu pobjedu nisam imao...)

EDIT:

10/15 tenkova spotano na pola minute od početka

Al nebi tim pobjedio da sam neznam šta napravio...

EDIT2:

Kakva su vremena došla...

Više nije dovoljno spotat sa lightom, nego se i borit treba da se pobjedi...

Da nisam napravio ovih 1k dmg, bil bi poraz...

Nije ace, al stvarno je dobra bitka bila

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 23:27 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Svatko ima "ukleti" tenk. Meni je to prem Škoda T40. Isto, što god da napraviš poraz.

16 godina
thabigjc kaže...

sad sam isao gledat sta jos imam otkljucano od t10 al nemam kupljeno (cekaju se popusti)

Celebrate with us the anniversary of World War II coming to an end in Europe with a dedicated special and many awesome bonuses! The Special includes:

• x5 XP for the First Victory of the Day
  • Discounts on vehicles, Tiers VIII - X
  • Missions

When: 6 - 8 May

Evo ti prilike iduci vikend da pokupujes desetke 

Meni treba 64k XP da otkljucam JPZE100. Nije bas da mi se nesto igra JagTiger trenutno, ali morat cu ovaj tjedan/vikend to izgrindat da kupim desetku na popustu.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice