World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.074.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
dr.zharre kaže...

Najbolji tenk za skupljat odbijance...

Ja sam jučer sa njim odradio misiju za odbijenice u 10 partija. Lako se skupi 5k odbijanaca. Staneš ispred E100, sakrtiješ front plate, malo wigglaš kupolu da te ne može hitit u hatch i to je to... 750 po 750...

Rvat katolik!
15 godina
MijoC kaže...

Jedina glupa stvar u vezi maratona za T-44-100 je to sto se mogu kupiti tokeni, maraton je maraton, nije lako, ali bas zato se u covjeku stvori neki inat i zelis si dokazati da to mozes, bas zato jer nije lako. Meni je to izazov, i mislim da ce iz mene da izvuce sve ono najbolje na povrsinu, jedva cekam da krene!!! Tenk je strava, sa ovim oplatama sa strane izgleda brutalno, na kraju krajeva svi tenkovi ako ih igras kako se trebaju igrati su dobri, tako da je izgled najvaznija stvar kod tenka, a T-44-100 izgleda opako dobro. BRING IT ON!!! 

Nisu tokeni bezveze. Evo ja imam oko24000 bitaka i nemam niti jednog ceha jer me ne zanimaju. I sad da nema tokena nebi mogao do tenka. Ovako cu sve ovo izgrindat i cehe kupit i to je to. Nije to bezveze

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da se malo pohvalim... osobni rekord u spotanju, ali ne sa lakim tenkom.

I nije da sam samo kampirao u grmu, sam sam čuvao brdo na Prohorovki.

Replay je ovdje, izašao sam prije kraja zbog klanske pa ne pokazuje rezultate na stranici.

P.S. nekada se isplati biti jedina budala na jednoj strani 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 12:20 (xhopeon).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Stronk WG, na stranicama piše da se premium XP ne gleda kod misije za Dickera, u igri se zbraja... Oni sami ne znaju ko koga y...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan

Sorry ali to nigdje ne piše.

Broji se i x2 i premium i boost...

14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Stronk WG, na stranicama piše da se premium XP ne gleda kod misije za Dickera, u igri se zbraja... Oni sami ne znaju ko koga y...

Ono što piše tamo je malo loše napisano.

Zapravo se to odnosi na ono "budi u top 10", gdje se računa da si u top 10 po osnovnom iskustvu, a imanje Premium vremena ili X2 te neće ubaciti u top 10.

Mogli su i bez toga, ali su se neki bunili kako su 11. na listi a u prvom tabu nakon bitke piše da su dobili preko 5000 iskustva, jer eto, bio je X5 za prvu pobjedu.

Ali ono što puni misiju jesu X2 + svi bonusi, čak i ako uključiš osobne pričuve.

TL;DR: Bonus XP ne utječe da budeš u top 10, ali se pridodaje misiji ako budeš u top 10 po osnovnom iskustvu.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
10 godina
neaktivan

Ne znam

Meni je VK 45.02A bio odličan, no moraš ga igrati kao nabildanog srednjaka (osim kad je top lvl onda može biti i pravi teškaš).

A "cipela"...

Ne moraš skrivati prednju ploču niti donju ploču...

Donja ploča mu je najtvrđi dio (preko 300 mm)

Jedino čep na glavi se da sigurno probiti no za to postoji drmusanje naprijed nazad...

Zakon tenk, puno upotrebljiviji od Mausa (ma ni on nije tako loš koliko je uništen spamanjem zlata po njemu).

dr.zharre
9 godina
neaktivan
1BIT kaže...
dr.zharre kaže...

Najbolji tenk za skupljat odbijance...

Beba maus

Ja ga trebam otključat, a muka igrat sa vk45.02a, nit ima brzinu, nit oklop, nit top, probao sam na testnom serveru bebu mausa, bila mapa himmelsdorf i odem u ulicu smrti, stanem se tako da pokrijem donju ploču onim šljunkom od srušenih kuća i bome samo promatram neprijatelje i pucam po njima, ništa mi nisu mogli

Najbolja stvar kod tenka je sto uopce nemoras sakriti dojnju plocu, ona je razlog zasto sam volio taj tenk, kada naletis na osmice i sedmice, oni stave gold i odvale po dojnjoj, a ti se smjeskas....... 

9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
MijoC kaže...

Jedina glupa stvar u vezi maratona za T-44-100 je to sto se mogu kupiti tokeni, maraton je maraton, nije lako, ali bas zato se u covjeku stvori neki inat i zelis si dokazati da to mozes, bas zato jer nije lako. Meni je to izazov, i mislim da ce iz mene da izvuce sve ono najbolje na povrsinu, jedva cekam da krene!!! Tenk je strava, sa ovim oplatama sa strane izgleda brutalno, na kraju krajeva svi tenkovi ako ih igras kako se trebaju igrati su dobri, tako da je izgled najvaznija stvar kod tenka, a T-44-100 izgleda opako dobro. BRING IT ON!!! 

Nisu tokeni bezveze. Evo ja imam oko24000 bitaka i nemam niti jednog ceha jer me ne zanimaju. I sad da nema tokena nebi mogao do tenka. Ovako cu sve ovo izgrindat i cehe kupit i to je to. Nije to bezveze

Ja imam ceha sesticu, zabavan tenkic, njega mozes grind za dan, a bez problema ce uraditi misju. 

17 godina
World of Tanks

Šta nije onaj "prozor" na gornjoj ploči weakspot. Ili onaj mitaljez?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ak nista drugo zna trolat ovaj wg, slobodni prevod:"Dobijete svoju kurcinu". muahhahahah No1!

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jesu, no tko ih pogodi može i do klade poslije toga...

dr.zharre
17 godina
dr.zharre kaže...
tnakir kaže...

Lakše nego pogodit heč.

Inače minimaus ima usran pederski trolerski top koji zna toliko dignit živce da bi najradije komp kroz prozor hitnuo.

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad dobiš ace sa spoterom i ostaneš u full hp-u

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...
dr.zharre kaže...
tnakir kaže...

Lakše nego pogodit heč.

Inače minimaus ima usran pederski trolerski top koji zna toliko dignit živce da bi najradije komp kroz prozor hitnuo.

koliko ja znam mitrač nakon buffa nije weakspot više, al ja samo gold i udri u ravnu kupolu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
World of Tanks

Odlican tenk, pala i treca 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 15:49 (ficosime).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

T37 6 killova, 2277dmg, Ace, Orlink

REPLAY

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

T37 6 killova, 2277dmg, Ace, Orlink

REPLAY

Pih, gold spitter 

15 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...

Pih, gold spitter 

A ćuj, kad ispucaš sav ap, moraš goldom nastavit

BTW: evo jedan friški ace, ništa posebno, stronk BDR

REPLAY

16 godina

najjače mi je kad wot youtuberi stave dobar replay pa pravdaju igraca da je morao pucati gold jer je ostao bez AP, a ovaj nosi u tenku 5 AP i 50 golda... :D
@1BIT - ne odnosi se ovo na tebe, nisam ni gledao replay.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva bitka, tek ga kupio

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado314 kaže...

najjače mi je kad wot youtuberi stave dobar replay pa pravdaju igraca da je morao pucati gold jer je ostao bez AP, a ovaj nosi u tenku 5 AP i 50 golda... :D
@1BIT - ne odnosi se ovo na tebe, nisam ni gledao replay.

E sad si me uvrijedio.

OT:

našao sam ovu sliku, ima takvih i u wot-u.

15 godina
1BIT kaže...

A ćuj, kad ispucaš sav ap, moraš goldom nastavit

BTW: evo jedan friški ace, ništa posebno, stronk BDR

znam da je dedaa osobno dozvolio ejseve postat, al nije dovoljno dobro

u vojsci: nevalja, ponovi

u skoli: sjedi, dva

u wotu: daj bar redlija uzmi

ovo dole je na starom dragon ridgeu prije fizike i svih gluposti, al su slike ostale na starom lapu koji je ukraden

srecom pa bjelorusi cuvaju sve u dosjeima

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
neaktivan
World of Tanks

RHM je OP.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 1:51 (Mquany).

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dakle ovo s ovim dicker maxom je mini maraton pa sto je to onda veliki maraton? Tek sam dva puta dosao u jednom danu do 20 k exp-a ali sam doslovno igrao nekoliko sati sva sreca pa eto vikend je bio.

Još samo 11 aha..

Anyway ja uzeo iz kv1, t150 i iz at 2 uzeo at 8 i to su mi prva dva tier 6 tanka.

Sada se pitam jesam li dobro odabrao? Mozda sam trebao ici na kv1s pa na kv2?

ovako iz t150 idem na kv3. Svejedno kv1 sam si ostavio i istraziti cu i ovu ptanju gdje je kv2 is itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 14:09 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Dakle ovo s ovim dicker maxom je mini maraton pa sto je to onda veliki maraton? Tek sam dva puta dosao u jednom danu do 20 k exp-a ali sam doslovno igrao nekoliko sati sva sreca pa eto vikend je bio.

Još samo 11 aha..

Anyway ja uzeo iz kv1, t150 i iz at 2 uzeo at 8 i to su mi prva dva tier 6 tanka.

ovako iz t150 idem na kv3. Svejedno kv1 sam si ostavio i istraziti cu i ovu ptanju gdje je kv2 is itd.

T150 ti je bolji za pocetnika 100%, tu nema dvojbe, KV2 je extra fun troll, ali ga treba znati igrati, malo je to nezgodan tenk zbog dugog reload time. Iako bi ti mozda najbolje bilo da ides na KV1S pa do IS7, ta linija je nekako vise noob friendly od ove druge, najvise zbog IS3 koji je vjerovatno najnoobfriendly tank u igri.

17 godina
MijoC kaže...
toxic kaže...

Još samo 11 aha..

T150 ti je bolji za pocetnika 100%, tu nema dvojbe, KV2 je extra fun troll, ali ga treba znati igrati, malo je to nezgodan tenk zbog dugog reload time. Iako bi ti mozda najbolje bilo da ides na KV1S pa do IS7, ta linija je nekako vise noob friendly od ove druge, najvise zbog IS3 koji je vjerovatno najnoobfriendly tank u igri.

a ova at linija?

ja sam krenuo i u kineske tenkove ali ovaj mstuart tier 4 mi ne lezi , non stop me bacaju u mm s tier 7,8 tankovima... sto nema smisla jer su doslovno neki tenkovi tier 6 brzi od mene... pa cak niti prvi ne mogui otkrit neprijatelja... nema mi ovo smisla bas ..

imas li preporuku sto da jos otkrijem 

imam tier 8 t26e4 i super mi je.. tako da volim i td i heavy pa i mid, cak imam i haubicu no ne svida mi se kao niti light tenkovi..

15 godina

Ako nisi dovoljno brz light (ili radio opseg nije velik,il range view..), onda odes sa nekim tenkom i trolas ove neprijatelja dok se tvoji s njim bave. Meni npr. MT zna super ic na tako nesto jer ima brz reload(mali dmg),ali u cca 10ak-15 sek moze skinut 600+dmg,a opet vecina heavya il med tenkova smatra da im nmg dovoljno nastetit pa nastavljaju po mojoj ekipi pucat.

Di2 & EPS FTW!
9 godina
neaktivan
Pozz ekipa..neki savjet kako najbrze podignut WN8 ??
Hvala :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice