- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/marathon-t44100-2016/
LOL samo 1000 killova i milijun dmg-a preko svih nacija. Koja prevara. Prodat će tokena poljacima i česima ko blata. Kao što su i prodali ove škoripione svim paradajzima na serveru.
Uglavnom, čovjek se ipak može odviknuti od igre, kao što sam saznao na svojem primjeru
Prošao sam kroz 10 zidova glavom, svaki puta sam sebi u usta skočio, ali mislim da sam sad spreman jednom i zauvijek prestati. Doslovno mi se gadi igrati. Odvikao se od cigareta i sad od WOT-a. Moj život ide na bolje
Još samo da se makneš od WoT foruma i gdje bi ti kraj bio... :-)
T-44-100 je strasan tenk, sto nisu stavili da je misija od 1.9., tko ce cekati... 10ak dana casual igranja ili 5 dana heavy grind. Biti ce fun misija .
Pa po čemu je bolji od max T-44?
isti top... ne znam tih 10 mm oklopa sa strane više?
inače meni je T-44 pre buffan realno... ipak je to najjači postojeći srednji tenk u 2.SRu (naštancali su ih 900+ komada, čak je i Juga dobila liniju za proizvodnju, jedino su ipak Rusi gurali T-34-85, jer je bio riješen svih problema i posade su ga upoznale do tančina...)
ali moram itekako paziti kako igram, a svako malo mi odleti u zrak kad imam 50 % ili manje HP, i dobijem pogodak...
Gledam baš sad ovu misiju za taj premium tenk, koliko vidim piše da će biti dobar za kredite. Pošto ste mi tu po forumu rekli da ona 4 tenka sa misijama + onaj refer a friend tenk to nisu, interesira me ovo i mogao bi se baciti na ovu misiju. Da i ja dobijem neki ok premium tenk besplatno napokon.
Killovi pretpostavljam da mi neće biti problem, jedino bi za dmg bilo dobro da imam desetke. Pa zato da pitam vas iskusnije koji tier bi bio dovoljan za riješiti dmg misije, a da nije patnja?
Gledam baš sad ovu misiju za taj premium tenk, koliko vidim piše da će biti dobar za kredite. Pošto ste mi tu po forumu rekli da ona 4 tenka sa misijama + onaj refer a friend tenk to nisu, interesira me ovo i mogao bi se baciti na ovu misiju. Da i ja dobijem neki ok premium tenk besplatno napokon.
Killovi pretpostavljam da mi neće biti problem, jedino bi za dmg bilo dobro da imam desetke. Pa zato da pitam vas iskusnije koji tier bi bio dovoljan za riješiti dmg misije, a da nije patnja?
Od tier 8 pa na više, sve niže puno teže nabire dmg. Gledaj da igraš s lovcima i teškima jer oni uglavnom imaju najveću štetu. Primjer: ISU 152 sa zadnjim topom ima 286 penetraciju i 750 prosječan alpha dmg.
jel se mora igrat sa svim nacijama za taj tenk ili ? posto vecinom imam ruse npr francuza neam ni 1 tenk
jel se mora igrat sa svim nacijama za taj tenk ili ? posto vecinom imam ruse npr francuza neam ni 1 tenk
Sa svakom nacijom moraš napravit 150 killova i 150 000 štete.
Ma takve misije ak nemate dobro izgrindani tenk svake nacije se opće ne isplati igrati, samo ćete se naživcirati, već je bila takva jedna misija prije za onog fv nešto ako se ne varam, tako da nije ni prva ni zadnja, ljeto još nije gotovo, uživajte dok možete, igrat ćete zimi...
Više se isplati, tj lakše je i manje ima živciranja kod misija da se napravi 100 000dmg (il kolko je već bilo) sa bilo kojim tenkom, bilo koje nacije, u vremenskom periodu oko mjesec dana, tako se djelio chi nu kai (premium V) i dicker max (premium VI), na žalost tada sam bio tomato sa tenkovima V i VI tiera pa nisam uspio uhvatit ni jednog, al bit će takvih misija još sigurno...
Nego evo još jedan friški ace od prije par min:
Light power!!!
EDIT: evo baš gledam, ja od kineza imam samo type 64, a od čeha tier iV onu prikolicu, ostale nacije imam dosta dobro pokrivene, al sa te dvije nisam opće otključavao grane, tak da ja se sigurno neću trudit za taj t44-100, ma i da ima ženske članove posade...
Btw mene je totalno iznenadio ovaj maraton jer koliko sam shvatio, stalno je bila priča od wg-a da neće više biti maratona na eu serveru
evo ne moze ti biti bolje objasnjeno
a ti sad vidi isplati li se to tvog vremena
Btw mene je totalno iznenadio ovaj maraton jer koliko sam shvatio, stalno je bila priča od wg-a da neće više biti maratona na eu serveru
Ma dobro, zaboravio sam detalje
Al teško da će ukinut maraton na eu serveru jer ako ne riješiš zahtjeve za neku naciju, uvjek ti nude fail-safe opciju gdje platiš 7€ i imaš riješenu jednu naciju po izboru, puno će ljudi pred kraj ako ne stignu riješit uplati jednom ili više tih 7€, ovisno koliko nisu stigli riješit, a neki će odma u staru uplati ako nemaju nijednog tenka iz neke nacije i to je čisto branje love iz wargaminga, tako da sumnjam da će odustat od takvih izvora prihoda.
Ovakav maraton te samo prisiljava da igraš i više nego šta planiraš, te uz svo silno živciranje na kraju ako ne stigneš sve riješit, još i izvlači lovu od tebe...
Neznam u cem je problem?
Tko moze igra 3 sata dnevno u prosjeku (neki igraju puno vise od tih 3 sata po danu nekad) i uzme tenk, tko ne moze nece uzeti i to je to...Za mene koji sam prije igrao puno vise nego sada to nebi bio nikakav problem...Sada kada igram u prosjeku 25-35 bitki (odredena dane i ispod 15) po danu opet nece biti problem ako vikendom zaigram koju partiju vise...
Svi navecer sjednemo par sati i razbacimo koji game ( i to obicno bude i vise od 30 bitki) i prema tome nije to neka filozofija...Osim svega toga pa nismo neke crvene njubare ili botovi pa da radimo 500 stete po bitci ili tako nesto...Vjerujem da slabiji igraci su opet od 1000+, bolji od cca 1700+ wn8 sto bi znacilo da uz malo truda se tenk moze uzeti bez problema...
Gdje moze biti problem je jedino ako neke nacije niste jos poceli igrati ili grindati pa nemate veci tier od 5 recimo ili imate ispod tier 5, onda ce trebat malo vise bitki ili trosenje free expa (golda) da se dode do kojeg veceg tier-a...
Sve ostalo je na vama, tko voli neka izvoli, ovi veterani sa 30+ k bitki nece imati problema dok ce ljudi sa 5 k+ bitki imati problema nazalost...
Meni nece biti problem vjerujem, osim za ove ove nacije koje mi se trenutno i ne voze i ne grindaju, a to su japanci (tier 9 medium) i ceski mediumi (trenutno na tier 7), a ostalo imam tenkova dovoljno da rijesim druge nacije ranije nego obicno i tu onda iskoristim visak vremena za nacije koje su mi slabije...
Manje vise misija nije toliko teska ali ono sto mene vise ljuti je opet tenk koji mozda i nije vrijedan svog tog vremena...E to je sada druga prica, tenk nema ogranicen MM, top tier 7 i ne bas predobra moblinost za mediuma moze izvuc vise zivaca, kada bude sluzio iskljucivo za grindanje silvera, nego grindanje za njega samoga...
Sto se tice isplativosti tokena za pojedinu naciju, mislim da se ne isplati kupiti tj.platiti vise od 2 tokena ako se bas ne stigne ili nema volje za grindat, sve iznad toga je bacanje para realno osim ako nekoga ne srvbe pare...
Dakle ne vidim nista specijalno u tenku ali to nije nista cudno s obzirom da se tenk moze uzeti "for free"...
Poz ekipa.
Oko 17:00 kreće 12 satni stream, biti će i pokoji giveaway, pa se zaletite.
www.twitch.tv/dokmanic
Oko tog maratona nije problem dmg pokupit,nego ce bit teze killove skupit,posto ce se svi zaletavat po kill i bit ce puno yolo botova,ja vjerujem da cu uspijet rijesit sve nacije osim kineza i britanaca i ulozit 14 eura u tier 8 premium tenk sto se svakako isplati.Svaki malo bolji igrac sa tier 10 u prosjeku napravi 2500-3000 dmg tako da nece puno vremena ni oduzet.
Pozdrav, u Linksovoj akciji sam dobio "additional content" u vrijednosti oko 25$, ne igram WoT, pa me zanima moze li netko drugi koristiti taj kod in game ili je striktno da otvaranje novog accounta?
Da to je invite kod, znači samo za aktivaciju prilikom izrade novog računa.
Ono kad dobiješ mastery + najviše XP-a. Sa spotom. Sa TD-om :P
Eh, sjecam se prije nego su nerfali view range na TD-ovima (posebno high tier) imao sam 540m view range na WT pz4.
Dobar defaultni view range + 4 skill posada sa view range skillovima + binocs = gomila assisted damage od spotanja
Ono kad dobiješ mastery + najviše XP-a. Sa spotom. Sa TD-om :P
Eh, sjecam se prije nego su nerfali view range na TD-ovima (posebno high tier) imao sam 540m view range na WT pz4.
Dobar defaultni view range + 4 skill posada sa view range skillovima + binocs = gomila assisted damage od spotanja
Ovaj moj glavonja ima dobar view range sam po sebi + posada + binos... Camo mu nije nešto, ali ako miruješ i nađeš dobro mjesto, skupi se tu spota...
Inače neloš tenkić, odličan view range, top takodjer super (nekad zna zatrolati al ok), odličan gun depression, mekan (jbg, nemoš sve, kompenziraš sa view rangeom), dobro zarađuje.
Mislim da je WOT totalno skrenuo sa puta, na razocarenje nas mnogih koji smo ipak na kraju svatili da se radi samo o jednoj
pc igrii i duze nam je trebalo to da svatimo. Ja sam se razocarao u WOT zbog slijedeceg:
-Nevidjena pohlepa WG-a
-Prevara sa skupooo placenim premium tenkovima ( sa kojima cete samo dozivljeti frustracije u igri)
-Svi premium teknici koji kao malo valjaju ne mogu se kupiti za golde vec samo za kesh tako da
prisiljavaju korisnike da golde trose iskljuivo na premium racun.
-MENI NAJGLUPLJE RNG Za neupucene to van je onaj sistem koji vas siluje da dobijate ili izgubite sa 15:3
kako god igrali sa eventualnim izuzetkom ako se igra jako uigran vod od 3 igraca (mada i tada se nastoji na 15:3).
U svakom slucaju ja sam davno sveo igru na par bitaka sedmicno, klanove u kojima se moras klanjati besposlenoj djecurliji
sam davno odkacio i poceo ziviti normalan zivot.
Zivot bez WOT-a je jakooooooo dobar
evo i mini maraton do pravog maratona :D
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/marathon-dicker-max-2016/
If you already have the tank in your garage and complete the mission, you will be credited with the Garage Slot and a compensation for the tank of 1,280,000.
In order to get it, from 1 September at 7:00 to 16 September at 07:00
good tanking
odmorio od wota dobrih 4-5 mjeseca (u srpnju sam odigrao par gejmova) dodem opušten i onda mi se dogodi ovo

1. serem im se na kampanju, gdje ce opet bit potrebno potrosit 3-5 mil kredita i 2 tjedna bit bez drustvenog zivota da dobis govno od tenka
2. serem im se na maraton misiju jer je tenk opce govno i jos nema smm a za razliku od wt111 treba 150 kilova i k dmg po naciji umjesto 135 + sto su jos ubacili cehe, znaci jos jedna nacija, tko uspije bez tokena, zelim mu samo poruciti moja sucut
3. serem im se na misiju da kuracmaxa jer moras 13 od 16 dana biti aktivan na wotu, a ne daju gold ukoliko ga vec imas (iako ga ja nemam u garazi)
Mislim da je WOT totalno skrenuo sa puta, na razocarenje nas mnogih koji smo ipak na kraju svatili da se radi samo o jednoj
pc igrii i duze nam je trebalo to da svatimo. Ja sam se razocarao u WOT zbog slijedeceg:
-Nevidjena pohlepa WG-a
-Prevara sa skupooo placenim premium tenkovima ( sa kojima cete samo dozivljeti frustracije u igri)
-Svi premium teknici koji kao malo valjaju ne mogu se kupiti za golde vec samo za kesh tako da
prisiljavaju korisnike da golde trose iskljuivo na premium racun.
-MENI NAJGLUPLJE RNG Za neupucene to van je onaj sistem koji vas siluje da dobijate ili izgubite sa 15:3
kako god igrali sa eventualnim izuzetkom ako se igra jako uigran vod od 3 igraca (mada i tada se nastoji na 15:3).
U svakom slucaju ja sam davno sveo igru na par bitaka sedmicno, klanove u kojima se moras klanjati besposlenoj djecurliji
sam davno odkacio i poceo ziviti normalan zivot.
Zivot bez WOT-a je jakooooooo dobar
ovo je ponaosob. Svaka igra je muka ako zelis nesto postici i biti top. WoT kao i svaka druga igra da se igrati casual i polako.. u tom slucaju bas i ne mozes biti wot ovisan..
Jedina glupa stvar u vezi maratona za T-44-100 je to sto se mogu kupiti tokeni, maraton je maraton, nije lako, ali bas zato se u covjeku stvori neki inat i zelis si dokazati da to mozes, bas zato jer nije lako. Meni je to izazov, i mislim da ce iz mene da izvuce sve ono najbolje na povrsinu, jedva cekam da krene!!! Tenk je strava, sa ovim oplatama sa strane izgleda brutalno, na kraju krajeva svi tenkovi ako ih igras kako se trebaju igrati su dobri, tako da je izgled najvaznija stvar kod tenka, a T-44-100 izgleda opako dobro. BRING IT ON!!!
izgled najvaznija stvar kod tenka
"There are ugly tanks, and then there is SAu 40"
Nego da se vratimo na temu. Slažem se kolega sa rečenim. Ne znam jesam li dobro shvatio, ali većini se ne sviđaju ove maraton misije? Ove premium tenkove uglavnom kupuju ljudi koji to i plate novcem, ove koje se kupuju za zlato opet ti isti ljudi + još ovi dobri igrači koji skupljaju zlato po dobrim klanovima ili nekim turnirima. Pa zašto da ne bude prilike i za ostalu "sirotinju" da ugrabi neki pošteni premium?
git gud lajt solo sešn.
Da zbraja spotting di bi bio kraj, a prvi gejm me netko teamkillao jer nisam otisao na njegov flank, a u zadnjem me moj arty poklopio, get cancer
Najbolji tenk za skupljat odbijance...
Beba maus
Ja ga trebam otključat, a muka igrat sa vk45.02a, nit ima brzinu, nit oklop, nit top, probao sam na testnom serveru bebu mausa, bila mapa himmelsdorf i odem u ulicu smrti, stanem se tako da pokrijem donju ploču onim šljunkom od srušenih kuća i bome samo promatram neprijatelje i pucam po njima, ništa mi nisu mogli