mani se GLD-a osim na artiju i kv-2 / pzr4
uz izbor venta, ramera, vertikala i optike nemas pravo ni prismrdit gun drajvu, posebno uz kombo vent, vertikal i Snap shot skil
ili radis viev range / camo build: vent, optika, binos/camo net
ili run&gun: vent, ramer, vertikal
posto kamo na posadi djeluje i u pokretu, kamo net je nepotreban ak je dobra posada
EDIT sad se sjetio da je type64 kabrio znaci NEMA VENTA - ramer, optika i vertikal(ak ide)
posto vent djeluje na SVE statse cak i camo, a optika je most OP item in game, nema razmisljanja, a vertikal u suradnji s prirodom ventom dalje bolji gun handling u pokretu, mozes i bez ramera
djabe ti DPM ak ne pogadjas il ne probijas, a gubis camo rating, neki put je bolje ne pucat
EDIT2 sad vidim da na 64-orku nejde ni vertikal... ramer, optika i binos
Fala ti kaj se trudiš odgovorit, već sam zaboravio na taj post
A stavio sam trenutno T37 za rush (run&gun), jer ima vertikal i više helta, a i bolju penetraciju + vent + optika
A type 64 sam napravio za spotanje jer ima manje helta, nema vertikal ni vent, ima slabiju penetraciju, al brže puni (2.80) a stavio sam mu optiku, teleskop i gld (jer nije baš precizan), ne znam dal da mu možda uklonim gld i stavim mrežu...?
Na oba tenkića grindam prvi skill sve camo za početak, oduševljava me, imam na chaffe-u na 95% camo na cijeloj posadi, ništa me nemože spotat dok ne dođe na 20m od mene, al većinom poginu prije nego dođu na tu udaljenost, a i prakticiram u zadnje vrijeme, ako mi se potrefi noob team, pa sve spotam, al moji ne pucaju, pa se pomaknem malo dalje od grma i pucam, neki puta me odspotaju, neki puta ne, pa mi psuju sve nevidljivo, al zabavno je, taj camo mi je otkriće
.