World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

mani se GLD-a osim na artiju i kv-2 / pzr4

uz izbor venta, ramera, vertikala i optike nemas pravo ni prismrdit gun drajvu, posebno uz kombo vent, vertikal i Snap shot skil

ili radis viev range / camo build: vent, optika, binos/camo net

ili run&gun: vent, ramer, vertikal

posto kamo na posadi djeluje i u pokretu, kamo net je nepotreban ak je dobra posada

EDIT sad se sjetio da je type64 kabrio znaci NEMA VENTA - ramer, optika i vertikal(ak ide)

posto vent djeluje na SVE statse cak i camo, a optika je most OP item in game, nema razmisljanja, a vertikal u suradnji s prirodom ventom dalje bolji gun handling u pokretu, mozes i bez ramera

djabe ti DPM ak ne pogadjas il ne probijas, a gubis camo rating, neki put je bolje ne pucat

EDIT2 sad vidim da na 64-orku nejde ni vertikal... ramer, optika i binos

Fala ti kaj se trudiš odgovorit, već sam zaboravio na taj post

A stavio sam trenutno T37 za rush (run&gun), jer ima vertikal i više helta, a i bolju penetraciju + vent + optika

A type 64 sam napravio za spotanje jer ima manje helta, nema vertikal ni vent, ima slabiju penetraciju, al brže puni (2.80) a stavio sam mu optiku, teleskop i gld (jer nije baš precizan), ne znam dal da mu možda uklonim gld i stavim mrežu...?

Na oba tenkića grindam prvi skill sve camo za početak, oduševljava me, imam na chaffe-u na 95% camo na cijeloj posadi, ništa me nemože spotat dok ne dođe na 20m od mene, al većinom poginu prije nego dođu na tu udaljenost, a i prakticiram u zadnje vrijeme, ako mi se potrefi noob team, pa sve spotam, al moji ne pucaju, pa se pomaknem malo dalje od grma i pucam, neki puta me odspotaju, neki puta ne, pa mi psuju sve nevidljivo, al zabavno je, taj camo mi je otkriće.

11 godina
ED63 kaže...

neznam jel je bitno dal je neko imal bar 1 borbu u wowsu, moze biti

Nije bitno.

9 godina
neaktivan
Ljudi, ima ko Exelsiora ?? Kakav je i dal se isplati uzet ga sad za 750 golda te koliko otprilike zarađuje po nekoj prosjecnoj partiji ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

NOOB ARTA !!!

bilo je gusto, sreca me pomazila 1na1 protiv ferdija :D

http://wotreplays.com/site/2781538

i odmah iza:

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 18:44 (game789).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ljudi, koji je najbolji tier V premium za kupit ?? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Wizard.. kaže...

Ruski hevi cherchill bolesno xp dize za posadu a ostalo je standardno. Ovisi kako igras i koju liniju guras. Al taj je dosta pametan ko ima rusku liniju od 5ica

15 godina
neaktivan
The Wizard.. kaže...

A većina je ok...

Excelsior je tvrd kad je top tier, ima dobar top, brzo puni, spor, ali brži od churchill-a

churchill iii je tvrd isto dok je top tier, mada ima mekanu kupolu, dobar top, brzo puni (ko matilda), relativno spor

Chi-nu-kai je ok, mekan, ali ima dobar top, radi solidan dmg, ima mobilnost

Pz.Kpfw. T 25 je ok, mekan, ali ga znaju dingati, ima mobilnost, dobar i relativno brz top, srednje precizan

Matilde jednio nisu nešto (ni ruska ni britanska) njih jedino izbjegavaj

Prednost premium tenkova je brže grindanje skillova posade, pa si odaberi po potrebi jel ti treba tenk za grindanje posade na ruskim teškim tenkovima ili britanskim, ili ti treba tenk za grindanje posade u srednjim tenkovima njemačke ili japana, uglavnom ova četiri su ok

EDIT: e da što se tiće zarade, churchill iii najbolje zarađuje i kredite i exp-e, ja sam sa premium accountom i njim znao zaraditi po 40 000 po bitki, bez premium accounta po 25 000 po bitki +-5 000...

EDIT2: zaboravio sam napomenuti kako churchill iii ima povlašteni mm, neće te bacati sa tier-om 7...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 22:41 (1BIT).
12 godina
World of Tanks

Meni je ruska Matilda odlicna, imam i T25 ali Matilda mi bolje sjeda.

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A ovisi kako kome paše, imam i ja T25, meni osobno ok, jedino mi je malo prespor za mediuma i presporo kupolu okreće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

arta kurwa 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 23:27 (game789).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Izasao na hill, molio ih da se pomaknu, pa pingao, pa psovao, opet nista. Vratio se da im probam spot, ali nema tu pomoci... Najgora t10 partija ikada.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...

evo kolega i ja tebi saljem jedan link

ovaj put mozes si obnovit laptop sa jednom malom zvjercicom

P.S. nemoj ni slucajno rec da smo te mi s foruma poslali po gamink laptop

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/eurocup-announced/

Hah, vidio sam ja taj kup, ali ima jedna caka 

"The Wargaming.net League Gold Series players are not allowed to participate in the tournament. This includes the players from Season 2 2015/2016 and Season 1, 2016-2017 qualifiers.

WoT IG: PENTA_RavenHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 9:27 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

.

EDIT:

easy peasy hahaha

treća bitka i već ace, bome tenkić koji stvarno vrijedi ostaviti u garaži, top autoloader je odličan

EDIT2: već dugo mi se nije ovakava bitka potrefila

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 21:28 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
The Wizard.. kaže...

T14, ali je na ovom forumu Dedaa ™ osobno  zabranio kupovinu i koristenje tenka, i ubrzo nakon toga je povucen iz prodaje

macgyver 53 kaže...

Meni je ruska Matilda odlicna, imam i T25 ali Matilda mi bolje sjeda.

imam obje matilde, t-25 i chinukajia, i samo mogu rec da matilde stoje jer su ocajne obadvije

t-25 mi je super za trening medium posada koje posle bacam po drugim klasama tenkova kad dobiju 6th, a kupio ga u pola cijene

1BIT kaže...

A ovisi kako kome paše, imam i ja T25, meni osobno ok, jedino mi je malo prespor za mediuma i presporo kupolu okreće...

nije spor nego sporo ubrzava, i ima ocajno skretanje

negdje sam na forumu procital da je to u biti TD i da se tak mora i igrat

brze puni nego cilja i maknul sam s njega ramer i pored venta stavio GLD

uz binocs tenk rastura al nije za prvu liniju, dok se okrenes zbusen si ko ementaler

chi nu kai ima jako dobru depresiju topa, i ok je za trening posada

inace si kupis prem tenk od nacije i tipa kojih imas najvise

MijoC kaže...

Izasao na hill, molio ih da se pomaknu, pa pingao, pa psovao, opet nista. Vratio se da im probam spot, ali nema tu pomoci... Najgora t10 partija ikada.

pa kak ti ne kuzis, jedan pogled na sliku i ja sam ZNAO .... ne nije SlavkecDC photo$hopiral skrinshot mape nego je tvoj tim DEF-al i "snajpal"™

sjetim se davnih vremena kad je skaut bio bog, kak si spotal protivnike tak su isli u garazu, a sad napravis 2-3 spoting pass-a i skuzis da su svi u vlakicu otisli na jednu stranu.... ili su heviji na flenku beskorisni dok kaskaju za glavninom napada koji izgine dok dodju, ili mediumi rushaju choke point, a skauti ostaju u bazi i "cuvaju artu" ili jos bolje, "spotaju i snajpaju", narocito luchsi, stuarti, t-50 - ke

jedino bolje od toga je kad odma padne s litice ili se zaleti u vodu i 10 sekundi od pocetka borbe vec je u garazi stronk skaut

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

SU-101 je vidim dobio novi top (nije me dugo bilo), sto je bolje sad onda 100mm ili taj novi 122mm?

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 18:29 (stipee98).

6 0 hvala 1
15 godina
ivanoile kaže...

SU-101 je vidim dobio novi top (nije me dugo bilo), sto je bolje sad onda 100mm ili taj novi 122mm?

100mm je i dalje bolji na njemu,122 jos vise smanji gun arc i depresiju,plus što cilja po godine i što je neprecizan

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 19:56 (luka94).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel iko igra na sandbox serveru, vidim da kobajagi vrse neki balans pa me zanima jesu li balansirali gold granate. Nerfaju e4 i jpze a buffaju ionako op Grilla. Izgovor im je da sad armor igra vecu ulogu pa me zanima jesu li gold nerfali ili ce se igra pretvoriti u to da svi pucaju zlato.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Jel iko igra na sandbox serveru, vidim da kobajagi vrse neki balans pa me zanima jesu li balansirali gold granate. Nerfaju e4 i jpze a buffaju ionako op Grilla. Izgovor im je da sad armor igra vecu ulogu pa me zanima jesu li gold nerfali ili ce se igra pretvoriti u to da svi pucaju zlato.

Spremi karticu za gold spam. 

15 godina
malina22 kaže...

Da, većini HEAT granata na sandboxu je dosta smanjena penetracija, no pošto je na sandboxu samo moguće kupovati "gold" granate sa goldom, bez mogućnosti za creditse, a na accounta za sandbox je dano samo 1500golda, skoro nitko ne puca golde pa eto se ne zna kakav je nerf.

Općenito su svi tipovi granata nerfani jer su povećali gubitak penetracije na dalekim udaljenostima (ovo vrijedi samo za AP i APCR), negdje sam čuo da na 400m AP i APCR granate izgube do 30-40% penetracije, tako da generalno gledajući armor ima dosta veliki značaj na sandboxu, a to se i vidi u tome da borbe traju duže.

E sad pošto su to još rane faze sandbox servera još se sve da promijeniti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 15:28 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Skužim mail prije par minuta, wargaming mi se ispričava što su me zakinuli na popustu, trebao je biti 50% popust na consumablese  25.06, ja da budem iskren nisam ni primjetio da mi se naplačuje puna cifra, imam automatsku obnovu na streljivo i consumablese, pa nisam ni obračao pažnju, ajde baš lijepo od njih

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
I trebaju nerfati. Ta municija zamisljena i napravljena kao pay-to-win sustav, pa su je prebacili za kredite, a nisu dirali statistiku tako da je ostala pre OP.

Nadam se da ce i maknuti nebuloze u artiljerijama kao AP i HEAT granate.
Samomrzeći hrvat
15 godina

Da, slažem se, i zaboravio napomenut maknuli su artiljeriji AP i HEAT granate, svaka arty ima samo HE

12 godina
protjeran
World of Tanks

ST-I mastery za prvu bitku danas :P

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

1 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Da, slažem se, i zaboravio napomenut maknuli su artiljeriji AP i HEAT granate, svaka arty ima samo HE

Znači da object 261 postaje smeće...jedino zašto je i valjao je zbog ap granata.... HE granate na arty i jesu najgore.

Frka85
9 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2791752#siegfried_line-evil_tank_commando-t29

Jos jedan M zahvaljujuci botovima lol. Zao mi je kada ovako dobijem M ali sta cu, a jos nemam ni gun, ni motore, ni prvi skill na posadi, jos mi uniste gun 2 puta, jos tier 9 partija, eto koliki su botovi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 10:31 (MijoC).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...
Intel&ATI kaže...

Znači da object 261 postaje smeće...jedino zašto je i valjao je zbog ap granata.... HE granate na arty i jesu najgore.

Pa to je i poanta sandbox servera i svih promjena koje se planiraju, naglasak je na artiljeriju jer je užasno ne balansirana...

E i da napomenem, kao što sam napisao sve arty imaju samo HE i penetraciju od samo 15-25mm na HE granatama, tako da nema više one shotova, arty radi od 200-600dmg u prosjeku.

Isto je i smanjen alpha dmg i uvedena "stun" mehanika (kad te arty pogodi ili splasha "stun-a" te na kojih 10-ak sekundi, u tom periodu ti posada padne na 50% skilla)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

krasna posljepodnevna igra od 8 poraza zaredom bas sam odusevljen ovom slobodnom nedeljom

0 0 hvala 0
14 godina
Intel&ATI kaže...
stručnjak kaže...
Intel&ATI kaže...

Pa to je i poanta sandbox servera i svih promjena koje se planiraju, naglasak je na artiljeriju jer je užasno ne balansirana...

E i da napomenem, kao što sam napisao sve arty imaju samo HE i penetraciju od samo 15-25mm na HE granatama, tako da nema više one shotova, arty radi od 200-600dmg u prosjeku.

Isto je i smanjen alpha dmg i uvedena "stun" mehanika (kad te arty pogodi ili splasha "stun-a" te na kojih 10-ak sekundi, u tom periodu ti posada padne na 50% skilla)

Buffana je penetracija artiljerijama u zadnjem sandboxu, sad imaju pen od 37mm do 47mm.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

koliko vrijedi account sa 30 t10, (nema: arty BC, Obj261, GC, Foch 155, Fv4005, Fv215, Type5),

imaju svi Esl tenkovi (3,4 skilla),

svi tenkovi imaju po 3 kamuflaze, sve opreme, posade su sa 3,4,5 skillova

wr 56,7, wn8 2060

edit

premium tenkovi: Obj907, T55a, T28 concept, Fcm, Cdc,Panther 8.8, Jtig 8.8, E25, Dicker max, Su122-44, Wz111, Type64, Is6, Skoda t40, Super pershing, T14, Chieftain t95, FV42002, i ostali nizeg tiera

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 12:39 (game789).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice