World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.068.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od danas :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam šta se događa danas

p.s. 500 000 kredita zaradio u 12 borbi s amx30

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 23:09 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jeste ikako igrali na novoj mapi (Pilsen)?

Ja sam od kada je izašao patch 9.13 odigrao 600 borbi i vidio je samo jednom.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam jedno 5 do 6 puta igrao na njoj, već znam di idem sa hevyem, a di sa lightom i mediumom, samo se sa artyem ne snalazim na njoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

Ako sad kupim Comet hoću stić do AX-a do 15.-og, šta mislite?

Imam i 60k free xp ako zapne

ma stignes bez beda, samo uzmi na kiosku pej sejf, uzmes golde i ukljucis mjesec dana premiuma i peglaj misko

imas mjesec dana, za to vrijeme se moze izgrajndat bilo koji tX ak zapnes

a free expe cuvaj za otkljucat nesto bitno kao kupolu ili top, ne koristis ih da otkljucas iduci tenk jer vec igras s ful unaprijedjenim (bar se tak podrazumijeva)

ak si jos igral hevije uk imaces dosta toga otkljucano, motore i topove

ramer, optika i vertikal i rokaj, jer mozes spotanjem dosta expa natuc, i puno je brzi grajnd

Kupio sam ga odmah nakon tog posta, sad je full upgrade-an, imam rammer/vents/vertikal na njemu, crew sa 2 skilla što sam skinio sa Cromwella. Imam 24k xp trenutačno od 100k xp za Centa, s tim da jučer nisam igrao uopće.

Inače zakon je tenk, imam 115 odigrano s njim, 53% wr, jednu Mark of Excellence (73% avg) i Ace Tanker..

Da, morat ću uzet premium, jer kad izračunam sav potreban xp i kolko imam vremena, morao bi zaradit oko 20k xp na dan... prosjek s Cometom je 502xp po bitci, znači to je 40 bitaka dnevno, a živaca imam za oko 30 Ali ajde, valjda će se isplatit taj FV4202, iako gledao sam od qbaby-a video i čini mi se sranje...

EDIT: Evo drugi Ace, skoro identične bitke!

http://wotreplays.com/site/2425160#stats 7 killova, 2.7k dmg, 1304 xp, 65 free xp, 19k credits

http://wotreplays.com/site/2429758#stats 7 killova, 2,7k dmg, 1360 xp, 68 free xp, 19k credits

Ne vjerujem

EDIT 2: U 3 bitke, dva Ace-a... uvjeravam vas ovo je sreća a ne skill

http://wotreplays.com/site/2429780#fjords-rapture868-comet

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 7:49 (rapture686).
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Meni jutros od 8 partija 3 Pilsena (hladna:) )

15 godina
sirka666 kaže...

Rotacija mapa im je očajna, i sada gledam stranicu, imaju glasanje za sve igrače do 29.1. da se dorade neke mape i kao brojku mapa u igri navode 40 mapa  nez gdje je ostalih 36 onda koje ja ne vidim

Pay2win sam prihvatio, arty sam se navikao i dalje psujem i pizdim kad me opali ali navikao sam se, ali više mi ih je pun k da od 40ak borbi sta odigram po veceri sve budu na 3/4 mape, monotonost ce mi ubiti ovu igru 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 12:02 (ficosime).
17 godina
World of Tanks

Nabrijem se sinoc da bacim koju pratiju WoT-a i sve si pripremim, pivu, grickalice, namestim se odlicno, stavim lap u krilo, upalim ga kad ono riknuo mi mis 

Ja ne igram nesh puno ali ali u zadnje vrijeme me cesto htjela ta mapa Pilsen i onako nije losa, moze pruziti zanimljivih partija. Mene muci sto kad sam vidoo onaj post da se glasa za mape koje oni hoce da nesh mijenjaju ili izbacuju da vecina od njih mi je draga 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam više kak i kad da igram, zbog ovog MM gubim volju za igrom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam pilsen vidio jednom u treningu, doduše najveći tier kojeg imam je 7ca pa možda zato?

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj Centurion I je jedan od najgorih tenkova koje sam igrao u zadnje vrijeme, zauzima drugo mjesto odmah iza Crusadera SP(kojeg ti daju da vozis u devetom krugu pakla), uspio sam odigrati koju nelosu partiju, ali mi nikako ne lezi. Farmam Action X pa sto se mora nije tesko .

Kada poginem onda farmam lovu s Jgt88, ovo je bila simpa partija, odem na startu uz jezero, cekam da se upale cvike i onda festa, bilo je zabavno . 41 hitac me nije probio, jedna prigodna pjesma za 41 ding hehe.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 21:43 (Mquany).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Lakše bi mi bilo naštancat 25 njemačkih tenkova nego uništit...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldofwarships.eu/en/project_r/about/

1 dan premiuma

logirajte se i dole odaberite accep mislim, meni radi

10 0 hvala 11
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kud ga budala otvorim sad prije spavanja... ali radi, hvala :)

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikad bliže za riješiti zadnju misiju za object 260. Nedostajao još jedan hitac da sve riješim. Hvala za dan premiuma ;)

wot: maxonuniversal

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ovaj Centurion I je jedan od najgorih tenkova koje sam igrao u zadnje vrijeme, zauzima drugo mjesto odmah iza Crusadera SP(kojeg ti daju da vozis u devetom krugu pakla), uspio sam odigrati koju nelosu partiju, ali mi nikako ne lezi. Farmam Action X pa sto se mora nije tesko .

Kada poginem onda farmam lovu s Jgt88, ovo je bila simpa partija, odem na startu uz jezero, cekam da se upale cvike i onda festa, bilo je zabavno . 41 hitac me nije probio, jedna prigodna pjesma za 41 ding hehe.

Meni je Cent.I. bio nelos tenkic. Dobar pen i brz rld, imao 2900 wn8 kroz grindanje... Ali mi zato Cent 7/1 mi nikako nije sjeo. Trebalo mi je preko 120 partija dok mu neistrazim zadnji top s tim da mu motor jos nisam istrazio. Tenk je u biti kao heavy, prespor je, nije okretan, predug rld za mediuma, puni preko 10 sec, kupola uopce nije toliko tvrda, vise puta prodje svasta kroz nju (tier 7,8) nego sto uspije dingati. Uglavnom meni opce nije sjeo kako treba, e50 i amx30 nemoze donijeti vode... Ali da nije misije za fv4002 nebi ga ni grindao.

11 godina
neaktivan
game789 kaže...
 Meni je Cent.I. bio nelos tenkic. Dobar pen i brz rld, imao 2900 wn8 kroz grindanje... Ali mi zato Cent 7/1 mi nikako nije sjeo. Trebalo mi je preko 120 partija dok mu neistrazim zadnji top s tim da mu motor jos nisam istrazio. Tenk je u biti kao heavy, prespor je, nije okretan, predug rld za mediuma, puni preko 10 sec, kupola uopce nije toliko tvrda, vise puta prodje svasta kroz nju (tier 7,8) nego sto uspije dingati. Uglavnom meni opce nije sjeo kako treba, e50 i amx30 nemoze donijeti vode... Ali da nije misije za fv4002 nebi ga ni grindao.

Cent I mi je prepasivan, ja uvjek idem prvi, a cent nema argumente za to, nedovoljno brz, velik i mek, tako da cesto poginem da ne uradim nista . Ono sto sam primjetio da gun ima dobre soft statse, dosta pogadja kad nije full aim. Nezam uopce kakva je uloga brit 9 i 10 medsa, kako god gledas imaju tenkovi koji sve rade bolje od njih, ali eto, igra mi je zanimljivija kad imam neki cilj, pa grindam da uzmem prema.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva su misljenja o t57 heavy? I da li je bolji on ili 50b?

0 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

Ovaj Centurion I je jedan od najgorih tenkova koje sam igrao u zadnje vrijeme...

game789 kaže...
 Meni je Cent.I. bio nelos tenkic. Dobar pen i brz rld, imao 2900 wn8 kroz grindanje...

meni se tolko dopal cent da sam si ga odlucil ostavit jos dok je bil stok, odma nakon kometa, koji mi nije nikak sjel

a kaj se tice kvalitete.... radimo to samo zato da "dobijemo™ " t8 premiuma badava kroz 400k expa grajndanja

niko nikog ne tjera da to radi, ni meni nije potreban jos jedan t8 prem, ali trebam UK trener posade, a matilda BP je ocaj zivi

a onih nekoliko tenkova se isplati zadrzati i dizati posade paralelno, kao npr. kromvel

a ne daje mi se 30-40€ za kromwel berlin kad dodje na "akciju"©®WG

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

http://worldofwarships.eu/en/project_r/about/

1 dan premiuma

logirajte se i dole odaberite accep mislim, meni radi

Jel radi nekome ovaj link još?

EDIT:hm, ne znam zašto, al nekima radi, nekima ne šta sam podjelio u klanu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 15:12 (1BIT).
12 godina
World of Tanks

Sve vise mi se svidja ovaj tenkic Luchs. Brzo, malo onaj topcic od 3,5 krese ko lud...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Sve vise mi se svidja ovaj tenkic Luchs. Brzo, malo onaj topcic od 3,5 krese ko lud...

Dobar je kad je top tier IV, to je idealan mm za njega, kad te baci sa tierom V i VI i čak VII, da vidiš kako ti postane spor, nemreš izvrtit protivnika, a top nemre probit ništa, ja sam htio doć do ru258, al kad se sjetim luchs-a, leoparda i vk28.01, pa to neznaš koji je gori, a mm te 90% baci bar za jedan tier jače, nit imaju brzinu, nit imaju top u usporedbi sa francuskim i američkim spotterima...

13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
marionezi82 kaže...

Dobar je kad je top tier IV, to je idealan mm za njega, kad te baci sa tierom V i VI i čak VII, da vidiš kako ti postane spor, nemreš izvrtit protivnika, a top nemre probit ništa, ja sam htio doć do ru258, al kad se sjetim luchs-a, leoparda i vk28.01, pa to neznaš koji je gori, a mm te 90% baci bar za jedan tier jače, nit imaju brzinu, nit imaju top u usporedbi sa francuskim i američkim spotterima...

Kad igraš neke tenkove, moraš se ti njima prilagoditi, a ne oni tebi. Meni osobno cijela ta linija je bila super, posebno je baš vk 28.01 bio zabavan za igrati, imao odličan troll gun. A mislim da su svi light tenkovi 2 tiera iznad tebe, stoga ti nemožeš biti biti top tier, u ovom slučaju luchs, V tier ili više!

wot: maxonuniversal
12 godina
MaxonUniversal kaže...
1BIT kaže...
marionezi82 kaže...

Kad igraš neke tenkove, moraš se ti njima prilagoditi, a ne oni tebi. Meni osobno cijela ta linija je bila super, posebno je baš vk 28.01 bio zabavan za igrati, imao odličan troll gun. A mislim da su svi light tenkovi 2 tiera iznad tebe, stoga ti nemožeš biti biti top tier, u ovom slučaju luchs, V tier ili više!

‚Ispocetka je i meni bio dosadan jer sam gurao samo HT-e, pa mi se bilo tesko na njega naviknuti a sad kad sam poceo vise igrati s njim i nakon par videa na yt kako s njim igrati, postaje moj drugi izbor (is3 je prvi). Sa HT-a sam pravio oko 1,5-2 km po partiji a sa luchsom po 7-8. Jeftina nafta pa ne stedim 

E da, moze li mi neko objasniti zasto kreteni, iako branimo bazu, idu u napad i to svi po jednoj strani a druga prazna? Normalno ja i jos 1-2 tenka nemozemo nista i brzo zavrsavamo partiju.

17 godina
marionezi82 kaže...
MaxonUniversal kaže...
1BIT kaže...
marionezi82 kaže...

‚Ispocetka je i meni bio dosadan jer sam gurao samo HT-e, pa mi se bilo tesko na njega naviknuti a sad kad sam poceo vise igrati s njim i nakon par videa na yt kako s njim igrati, postaje moj drugi izbor (is3 je prvi). Sa HT-a sam pravio oko 1,5-2 km po partiji a sa luchsom po 7-8. Jeftina nafta pa ne stedim 

E da, moze li mi neko objasniti zasto kreteni, iako branimo bazu, idu u napad i to svi po jednoj strani a druga prazna? Normalno ja i jos 1-2 tenka nemozemo nista i brzo zavrsavamo partiju.

nemoj razbijati glavu sa tim, od kad je wot-a pokušavamo skužiti zašto i kako, i nismo došli do pravog zaključka. jedan od povoda je kada 1 paradajiz klikne na mapu pa onda svi juriš tamo, kada klikne pa svi na kontra stranu...tko će ga znati.

smatraj to kao recimo zakonitost u wot-u da će se gotovo svi grupirati, jurnuti, skoncentrirati na gotovo najgoru moguću kombinaciju,kao i ganjanje teškašima skauta...itd.

možeš samo promatrati i nadati se da u timu imaš par igrača sa pola mozga pa će te izvući partiju.

samo kada vas igra 2-3 u timu možeš donekle diktirati tijek i dinamiku partije, a inače ti je sve lutrija. i tu je najveća korist xvm-a da vidiš po prilici sa kakvim igračima igraš i što očekivati od njih, premda ti to nesmije biti glavni orjentir jer ima ljubičastih pi..da koje će čekati da tebe nabubaju onda uletiti i pokupiti kileve te lešinariti na ostatcima. ugl ima svega i nema nekih pravila

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 18:29 (sokre).
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Ma ja ne znam kako da se prilagodim, pa ta njemačka linija je po svemu slabija, francuski i američki spotteri su brži i imaju bolje topove, ja sa vk 28.01 nemrem pobjeć jer je prespor, dva šuta ga skidaju, nemrem izvrtit neprijatelja jer se sporo zakreće i dosta gubi na brzini, pa me u većini slućajeva neprijateljska cijev sustigne, sa 10,5 cm Kw.K. L/28 topmom većinom fulam, u vožnji nije baš precizan, a i kad pogodi, dinga, to jedino da se prilagodim i bush camp, da ga ne vozim, kad se samo sjetim kolko sam živaca izgubio sa njim, tenk koji mi je stvarno znao dići tlak, jedino 7,5 cm Kw.K. 40 L/48 nekaj valja, a sa njim pak malo oduzima, nemreš sad pol sata baš kružit oko neprijatelja...igrao sam i francuske i američke spottere i oba su bolji od njemaca, francuski autoloaderi su odlični za izut neprijatelja, te američki također, pune oko 2.5sec što je odlično, dok su njemački spotteri sporiji i sporije pune, zato kažem, kad se sjetim luchsa/leoparda/vk28.01, pozli mi

Ne znam, imam pz1c i on mi je fenomenalan, ima brzinu, kod zakretanja ju ne gubi drastično, zakretanje kupole je odlično, top je odličan protiv tiera III i IV, baš ono spotter kakav bi trebao biti...

12 godina
World of Tanks

I ovo nije bilo dovoljno da odrade poso kako treba :

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Ne kuzim,sta nije bilo dovoljno? Pa napravio si samo 200dmg

11 godina
Thoroughbred kaže...
marionezi82 kaže...

Ne kuzim,sta nije bilo dovoljno? Pa napravio si samo 200dmg

EZY.....

Medalja, pretpostavljam,

a  kolega je vjetovatno nov u igri pa  dont be to brute,

nezna još da ispod aca nesmije se postat osim, ako se nevaram deda ne odobri 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
neaktivan

Pa nitko nije brute,bio nov ili ne i sam vidi po expu kasnije jel napravio sta ili ne :) I ja sam bio nov,al ne bas toliko blesav.

P.S. Kakva je to medalja?

Inače WOT terorizira s tim medaljama,ima ih milijun,90% je besmislenih.Ja bi mnoge uklonio,čisti SPAM

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 8:57 (Thoroughbred).

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice