World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.498
|
čitano: 9.273.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Tako to ide jedan dan super odigras a drugi dan oces pobacat sve zivo oko sebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Da se natuć s ovim zvrkom dosta kredita...jedno 3 mil u 3 dana...

http://wotreplays.com/site/2205469#erlenberg-smellsliketeenspirit-t71

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanima me kako posada kod nekog moze ici 116 % mozda cak i vise a kod mene max 110 % osim komandira koji je 100 %... 

Kako da napravim da ide dalje, moze mi neko objasnit ? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ligec kaže...

Zanima me kako posada kod nekog moze ici 116 % mozda cak i vise a kod mene max 110 % osim komandira koji je 100 %... 

evo pogledaj kako je to kod mene...

ventilacija 5% i bia ili sos 5% i onda commander daje ostalima +11%

i nakupi se

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 13:36 (thabigjc).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedno pitanjce što se tiće ženske posade.

Naime, završio sam sve misije za HT, TD i MT na putu do Stug-a IV pa si mogu uzet tri curke. To mi taman odgovara jer imam friško kupljenog SP 1 C-a na kojeg bi ih stavio jer on taman ima mjesta samo za 3 člana posade. Ali što kasnije dok dobim još dvije curke kad ispunim i LT i SPG misije? Budem njih mogao kombinirati sa curkama koje otključam npr. na misijama za T28 HTC?

Čitao sam neke postove na WoT forumima i jedino što sam uspio prokužiti je da ih nije pametno miješati sa muškom posadom radi BIA perka. Inače sam truba što se tiće posada i organizacije istih pa uglavnom imam svakojake skillove i perkove jer nikad nisam baš previše razmišljao o njihovoj važnosti - znam, velika greška.

Pa ako je netko voljan pojasniti mi to malo i dati neki savjet, bio bi zahvalan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Za svaku koju dobiš možeš birati za koji tenk će biti namijenjena, tako da moš kombinirati one s različitih misija, samo ih, logično, treba trenirati za isti tenk
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Bruner kaže...

Imam jedno pitanjce što se tiće ženske posade.

Naime, završio sam sve misije za HT, TD i MT na putu do Stug-a IV pa si mogu uzet tri curke. To mi taman odgovara jer imam friško kupljenog SP 1 C-a na kojeg bi ih stavio jer on taman ima mjesta samo za 3 člana posade. Ali što kasnije dok dobim još dvije curke kad ispunim i LT i SPG misije? Budem njih mogao kombinirati sa curkama koje otključam npr. na misijama za T28 HTC?

Čitao sam neke postove na WoT forumima i jedino što sam uspio prokužiti je da ih nije pametno miješati sa muškom posadom radi BIA perka. Inače sam truba što se tiće posada i organizacije istih pa uglavnom imam svakojake skillove i perkove jer nikad nisam baš previše razmišljao o njihovoj važnosti - znam, velika greška.

Pa ako je netko voljan pojasniti mi to malo i dati neki savjet, bio bi zahvalan :)

Nije ih pametno miješati iz jednog drugog razloga 

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebam savjet u vezi kupovine laptopa za ovu igru pa šta bi mi preporučili do 5000 kuna.

0 0 hvala 0
16 godina
Bruner kaže...

Nemoj ih stavljati u SPIC-a ako ga ne mislis zadrzati trajno.

Eventualno da 3 stavis u SPIC-a i onda kada dobijes jos jednog clana prebacis ove iz SPIC-a + jedna dodatna zenska u RU251. Pod pretpostavkom da ti je RU251 tenk kojeg mislis trajno zadrzati.

I ne, nije ih dobro mijesati sa muskim clanovima jer onda gube Sisterhood of Steel.

Kada biras gdje ces staviti zenske gledas na zadnji tenk na kojem ces zavrsiti.

Npr. ja sam odredio 4 zenske staviti u AMX 50B. Taj me tenk zanima i zelim ga, a ujedno nemam Francuski HT premium kao trenera i nisam imao dobru posadu.

Kada sam otkljucao 4. zensku bio sam na ARL44. Odredio sam 4 zenske - commander, gunner, driver i radio operater kao zenske i jos dodao muskog loadera u ARL44.

Dok sam bio na ARL44 i AMX M4 1945 gubio sam njihov Sisterhood of Steel perk zbog dodatnog muskog clana, ali to me nije previse brinulo jer su mi i ARL44 i AMX M4 1945 bili samo grind tenkovi prema AMX 50B.

Dakle, zenske su podijeljene (role) tako da odgovaraju za AMX 50B koji je krajnji cilj, a ne prema trenutnom tenku (ARL44) u kojem su zapocele sluzbu.

Sada sam na AMX 50 100 i on ima samo 4 clana, upravo takva kakve sam odredio za AMX 50B isto kao i slijedeci T9 tenk AMX 50 120 (commander, gunner, driver i radio operater). I sada mi je Sisterhood of Steel aktivan.

Dakle, zensku posadu odredjujes prema zadnjem tenku u kojem ce biti, a ne prema nekom trenutnom osim ako taj trenutno nije ujedno i keeper tenk.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 19:17 (Mauro).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

@Mauro, hvala za opširan opis, sad razumijem na što moram paziti :)

Prije nego sam vidio tvoj post, već sam ih bio stavio u SP 1 C, al to mi je ok. Kasnije dok otključam i kupim Spahpanzera Ru-251, postojećoj posadi dodam još jednu koku pa ih premjestim na njega. Njega ću onda najvjerojatnije zadržati kao scouta (ali samo za misije jer ne volim light tenkove igrat općenito), neovisno o tome dal ću dalje otključavati Leoparde ili ne. Znači koke nakon SP 1 C ostaju na RU-251 do daljnjeg :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 19:30 (Bruner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruner kaže...

Tu sam gresku ja napravio, makar sam znao to upocetku, imao dve curke i htio staviti 4 u IS-3... u meduvremenu otkljucao IS-3, kupio, stavio dvije curke i kao dva unovacio "privremeno da malo igram dok ne rijesim misiju za light i td"... eto me sada, mjesec dana poslije, zaljubio se u IS-3 i nisam ga mogao prestat igrati i sad imam posadu na trecem skillu, dve cure i dva decka i sje** se 

16 godina
Bruner kaže...

Prije nego sam vidio tvoj post, već sam ih bio stavio u SP 1 C, al to mi je ok. Kasnije dok otključam i kupim Spahpanzera Ru-251, postojećoj posadi dodam još jednu koku pa ih premjestim na njega. Njega ću onda najvjerojatnije zadržati kao scouta (ali samo za misije jer ne volim light tenkove igrat općenito), neovisno o tome dal ću dalje otključavati Leoparde ili ne. Znači koke nakon SP 1 C ostaju na RU-251 do daljnjeg :)

Niti ja ne volim igrati LT ponajvise zbog scout MM-a, ali isto tako otkljucao sam RU251 da imam dobar LT za misije. Imam i AMX 13 90, ali me njegov gun handling nervira do neba. Taj tenk u pokretu ne moze niti Mausa pogodit (nije da bi ga uopce imalo smisla gadjat) sa 50 metara 

Kada otkljucam Leoparda PT takoder necu ovu posadu prebaciti u njega nego je ostaviti u RU251 (posada je na 99% treceg skilla, znaci uskoro se i 4. otkljucava), a za Leoparde treniram novu posadu u T-25 (imao u garazi neku 100% posadu iz nekog eventa). Commander vec ima 6th Sense, a ostala cetvorica trenutno uce svoj prvi skill. Kada budem negdje na 80-ak% drugog skilla biti ce spremni za Leoparda (radio operater je 4 skill iz E50M, pa mi on ne trosi ubrzani trening posade jer je debelo vise istreniran od ovih zgoljavaca za Leopard) kojeg jos moram i otkljucat.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 20:39 (Mauro).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo opet -.-

ne razumijem sta se dogada....

ako netko zna di da se zalim nek javi

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

evo opet -.-

Ako ste uspješno zauzeli bazu i sudjelovao si sa 30 poena pri zauzimanju, a niste ubile sve protivnike, morali bi vam priznati. Ili jednostavno pokušaj cancel pa opet start.

wot: maxonuniversal
15 godina
Ligec kaže...

comander daje 10% od svojeg broja tj. postotka bonus ostatklu posade, ako to nije cijeli broj, igra ga zaokruzi na prvi veci cijeli broj

vanilla crew: comm 100, ostali 100+10% = 110

vent ili bia (+5): comm 105, ostali 105 + 10.5(11) =116

vent i bia (+10) : comm 110, ostali 110 + 11 = 121

vent ili bia(+5) i hrana (+10) : comm 115, ostali 115 + 12 = 127

vent i bia i hrana : comm 120, ostali 120 + 12 = 132

stronk matematink

micigen kaže...

Trebam savjet u vezi kupovine laptopa za ovu igru pa šta bi mi preporučili do 5000 kuna.

ovaj prvi je Full hd, drugi je malo jeftiniji i sa hd+ rezom sto znaci malo bolje ce wot vrti, ttrenutni best buy za gaming do 5 soma

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=K550JX-DM143D

Prijenosno računalo ASUS K550JX-XX010D Core i5 4200H, 4GB, 1000GB, GeForce GTX 950M, 15.6'' LED HD, G-LAN, BT, HDMI, U... - 014.660.097 artikl | |

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/ultimativna-tema-odabir-prijenosnika/48197.aspx?jumpto=4802664&sort=asc&view=flat&page=701

ali samo da znas, wot je kurwa od igre i lap na kojem bi vrtil far cry 4 na high ili crysis 3 ce ti radit ok za wot, jer igra koristi SAMO 1 jezgru, i treba biti sto veceg takta, tak da bi se daleko vise usrecil da slozis kantu koja ce dobro vrtit wot plus sve ostale novije igre super dobro

ja igram wot na lapu vidi pod moj pc

sve na min i imam 30-70 fps zavisi kako kad, plus imam mikro zamrzavanje kad neko puca na mene granatu koja me unisti, sve se mrvicu uspori, a to je zbog sporog diska

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 23:45 (ED63).
15 godina
Sefarka kaže...

pozz...ja kao izuzetno ovisan o wotu trazim komp za 950 kn koji tjera wot na normal ili nek mi samo neko napise konfiguracije za takvo sta....hvala :D

mislim da ce ti se ovisnost poceti lijeciti prisilno

sretno u potrazi

Mauro kaže...

Ajmo savjete. Uskoro cu otkljucati AMX 50 120 i imam nekih cca. 25k Free XP.

Sta prvo otkljucati?

Neki kazu prvo 120mm top, ali nekako se bojim da bi tenk mogao biti previse kilav bez motora i tracksa, pa nisam siguran.

ja ti preporucam da stavis trackse ko opremu dodatnu, a cuvas expe za top (koji daje pen, dmg, i tako zeljene expe)

a kilavi tenk te nece dovodit u napast da juris po mapi u jurise sa supljim tenkom

ovak clipas nekog, pa se sakrijes dok punis i opet ponovis

al to je samo moje misljenje ™, ja sam jos na 50 100

ali i ja sam na njemu znal igrat sa 90mm topom bez premiuma jer brze puni, bolje cilja, manje je funky kod dinganja i clip je soma i pol, a ne 6 soma ko za 100mm top

Mauro kaže...

Hahahaha, koji su ovi bjelorusi retardi.

Stronk programing samo takav.

Odem na test server da isprobam AMX 50 120. Utopim se na sred mape (C4). I poslije vidim i Obj704 zadesila ista sudbina :)

Kako majstori uspiju ovakve bagove uvalit nije mi jasno...

landscape arhitekti su tu u startu zamislili jezero

ali kod promjene mape je neko sigurno zaboravio to promjenit iz jezera u "poljoprivredno zemljiste" u kodu i tako je nedostatak stronk programinka i source kodinka doveo do utapljanja na suhom ©® by wargamink

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jbm ti igru i sve,ostane na kraju naš arty i amx 50 100 protiv njihovog amx 50 100 i T54E1  i govorimo mu nek defenda do kraja oko 2min.,jer oni trebaju zauzeti bazu,ali on ne sluša i zgine ko zadnji cucak i ovi skepaju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ja sam bio neko vrijeme na pauzi od igre,sad se opet uhvatio,uglavnom isključivo sam na EU2...išao na pauzu zbog nemoguće razine inteligencije većine igrača,a čini mi se da na EU2 je ipak malo bolje nego na EU1...upadnem u epic tim i na EU2,ali na EU1 je znao biti teror iz borbe u borbu.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz

jel itko zna kad ide update?

0 0 hvala 0
15 godina
denis5553 kaže...

pozz

jel itko zna kad ide update?

Otprilike za 2-3tjedna, moguće i kasnije, prije svakako neće biti

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
17 godina
World of Tanks

lol ovaj heat na 112 je komplet beskorisno streljivo, posebice sa topom kojem je spread maltene ko kv2 howitzer.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 19:38 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
thabigjc kaže...

evo opet -.-

Ako ste uspješno zauzeli bazu i sudjelovao si sa 30 poena pri zauzimanju, a niste ubile sve protivnike, morali bi vam priznati. Ili jednostavno pokušaj cancel pa opet start.

eee da piz dio sam sinoc zbog gluposti (treba citat s razumijevanjem misije) znaci uspjesno skepat bazu mi stali na 92-95% -.-

hvala jos jednom na odgovoru

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
16 godina
World of Tanks

Centurion action x dolazi u patchu 10. To je sljedeci patch? 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Da

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
Stolnik kaže...
Kill Frenzy kaže...

Da

Ima li svjezih informacija za FV4202 i prebacivanje u T8 premium? Da li ce biti kao sa T34? 

16 godina
World of Tanks

Tome se i ja madam. Zato sam brze bolje skupljam xp i pare. Fali mi jos 40k xpa do devetke :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

http://imgur.com/a/rRXxa

Evo jedne partije s t-54 sve vise i vise mi se svida ovaj tenk,precizan je tolko da moze muhu u letu pogodit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

prespor da zadnji arty riješim

replay

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 20:15 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobro sta je s ovim Wargamingom? Ovaj "Chain special" za vikend, ma mislim stvarno, svaka cast ovim misijama, ali sta je tesko staviti nekakve bijedne popuste na bilo sto...O ovom usranom x3 bonusu necu ni pricat. Cekam popust za tier 7 vec mjesec dana. Sam da za halloween ne zaseru s nekim bijednim "special-ima"...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 20:24 (Bado).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma meni je jos uvijek zao sto se na pocetku nisam nakrao onih kodova za zlato Sve ostalo je bezvrjedno u ovoj igri,od bonusa do nekakvih zahtjeva da skupim 35-50k exp za nes bzvz.

Di2 & EPS FTW!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice