- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da je prošla baka s kolačima
baš me zanima reakcija na ovo, dal' će maknut "free" gold svima i bavit se refundima sljedećih 2 tjedna, ne poduzet ništa i bavit se refundima onih koji nisu dobili bonus sljedećih tjedan dana ili šutit i pravit da se ništa nije dogodilo :D
ugl. htio bi vidjet facu Rusima dok saznaju što su njihovi sposobni EU staffovci uspjeli opet napravit
http://content.wargaming.net/Withdrawal%2520Form.docx - 404 not found
JBG ja sad mislio kupit 7500 al sam odusto kad kazete da vise ne radi
IS-3, bitka ništa posebno, čehi gaze sve pred sobom i glume gljive sa poljacima, klinac kmeći na lemming train, ja klasa optimist krenuo heavyem na brdo borit se prsa o prsa sa 10-kama, al gledam, neki scout nam se pojavi blizu baze, reko nećeš razbojniče, okrenem se i odem kontra stranom, radim ko u timu sa još dvojicom, jedan heavy, jedan scout i počistimo neprijateljsku bazu, kakav je gušt igrati kad netko iz tima surađuje sa tobom.
Ru 251 u akciji: 10,45k spotane štete na Prokhorovki.
http://wotreplays.com/site/2200476#prokhorovka-dragi-sp_hpanzer_ru_251
4gb rama,i3 4030u,840m grafa na laptopu i imam 20-30 fpsa na 1280x960. Vsync isklj.. Mi moze netko rec kako da povecam fps?

aslian mod pack i tamo se moze izbacit dosta efekata pa ce igra ici brze
Ja sam stavio još 4 gige rama i lap radi osjetno bolje iako to nije razlog da imaš tako malo fps-a.
Na full HD-u imam sada 60-80 fpsa, probaj postaviti u Nvidia control panelu (3D settings-program settings)
da je za WOT preporučeni grafički procesor Nvidijin grf.procesor. A ovisi i koje su ti postavke grafike u samoj igri...
Eh nek sam doceko i taj dan da sam rijesio sve misije za stuga.Nisam ocekivao da cu s jagpantherom tier 7 napravit 3000 damagea posto bas s tdom ne znam igrat.
hmmm,on dobije high caliber,ruska posla?
Vjerojatno je tvoj tim ukupno imao manje helta od njihovog.
hmmm,on dobije high caliber,ruska posla?
Vjerojatno je tvoj tim ukupno imao manje helta od njihovog.
tako je
"Awarded to players who dealt the biggest amount of damage during the battle. The damage dealt should be not less than 20% of enemy team tanks' HP sum, and not less than 1000 points...."
jel ko ima problem s premium accountom? uzeo al ne broji kao da je premium nego kao daje standard...
ubili su patona m48
od nekad meni najdrazeg tier 10 medium sad je totalni srot
4gb rama,i3 4030u,840m grafa na laptopu i imam 20-30 fpsa na 1280x960. Vsync isklj.. Mi moze netko rec kako da povecam fps?
i3U .. kao prvo proc ti koci fps-e jer je igra ovisna o jednoj jezgri, koliko god ti drugi pricali nesto drugo, to je uzndervoltani proc sa niskim taktom
kao drugo, stavi obavezno strujni profil na high performance, i drzi lap u strujuukljucen - bateriju mos izvadit
kao trece, ja na slicnim komponentama, rezi imam 60-100 fps, ali na STAROJ GRAFI, znaci nemam grafiku na advanced, i skoro sve na min
AA iskljucen, voda, dim, dekali, tragovi, efekti, sve iskljuceno
ali igra radi, ne trza mi, i najvci mi je problem ping, i nedovoljno vremena za igrat
nemoram ti rec da mi crysis 3 i FC3 radi sve na high, ali wot naravno stuca zbog stronk programinka
Eh nek sam doceko i taj dan da sam rijesio sve misije za stuga.Nisam ocekivao da cu s jagpantherom tier 7 napravit 3000 damagea posto bas s tdom ne znam igrat.
bravo kolega, cestitam, znam i sam kolko treba da se rijesi jedna serija misija
ajde za t28 je barem moguce birati koju ces misiju imat aktiviranu
may the Force of stronk be with you
p.s. drugi set misija daje preko 100k credsa za svaku obavljenu sa secondariesima
i3U .. kao prvo proc ti koci fps-e jer je igra ovisna o jednoj jezgri, koliko god ti drugi pricali nesto drugo, to je uzndervoltani proc sa niskim taktom
kao drugo, stavi obavezno strujni profil na high performance, i drzi lap u strujuukljucen - bateriju mos izvadit
kao trece, ja na slicnim komponentama, rezi imam 60-100 fps, ali na STAROJ GRAFI, znaci nemam grafiku na advanced, i skoro sve na min
AA iskljucen, voda, dim, dekali, tragovi, efekti, sve iskljuceno
ali igra radi, ne trza mi, i najvci mi je problem ping, i nedovoljno vremena za igrat
nemoram ti rec da mi crysis 3 i FC3 radi sve na high, ali wot naravno stuca zbog stronk programinka
bravo kolega, cestitam, znam i sam kolko treba da se rijesi jedna serija misija
ajde za t28 je barem moguce birati koju ces misiju imat aktiviranu
may the Force of stronk be with you
p.s. drugi set misija daje preko 100k credsa za svaku obavljenu sa secondariesima
Eno za t28 sam vec zaradio preko 1 milion samo na misijama,taman skupljam pare za obj 14'.Hvala kolega.
pozz...ja kao izuzetno ovisan o wotu trazim komp za 950 kn koji tjera wot na normal ili nek mi samo neko napise konfiguracije za takvo sta....hvala :D
pozz...ja kao izuzetno ovisan o wotu trazim komp za 950 kn koji tjera wot na normal ili nek mi samo neko napise konfiguracije za takvo sta....hvala :D
Čekaj...jesi ti ozbiljan?
Evo za 1300kn, realno gledano za toliko mali novac nećeš se baš naigrati, radije skupi barem 2300-2500kn za kutiju.
I naravno ne preporučujem da ovo uzmeš jer se nikako ne isplati.
Javi se u ovu temu tu će ti nešto sigurno bolje složiti.
fala k vise...3 dana igram s t71,3rd marks of exc...
http://wotreplays.com/site/2204530#arctic_region-smellsliketeenspirit-t71
Danas neloš dan...
Ajmo savjete. Uskoro cu otkljucati AMX 50 120 i imam nekih cca. 25k Free XP.
Sta prvo otkljucati?
Motor ili trackse mogu odmah jer su svaki po 25k XP cca, a za 120mm top mi treba jos ohohoho. Mislim da je nekih 55k XP s time da za top treba i trackse otkljucati.
Ja sam nekako mislio prvo motor, pa trackse, pa top jer je 100mm jos uvijek pristojan top koj bi trebao funkcionirati do 120mm, ali otvoren sam za savjete. Tako bi tenk barem bio zivahan.
Neki kazu prvo 120mm top, ali nekako se bojim da bi tenk mogao biti previse kilav bez motora i tracksa, pa nisam siguran.
Savjeti?
Hahahaha, koji su ovi bjelorusi retardi.
Stronk programing samo takav.
Odem na test server da isprobam AMX 50 120. Utopim se na sred mape (C4). I poslije vidim i Obj704 zadesila ista sudbina :)
Kako majstori uspiju ovakve bagove uvalit nije mi jasno...
I ovako cijeli dan s ovim tenkicem.Ovo mi je danas s najvise stete napravljeno,dakle danas s t-54 u svakoj bitci ispod 3000 stete nisam napravio,Wn8 mi u zadnjih 24 h 2500 a 70 % pobjeda.Dakle od jutra me krenulo bas onako dobro,rijetko kad mi se ovako desi da cijeli dan mi bude odlican.
to ovisi kako koji dan je MM popio kavu i jel popio pola viagre ili cijelu ili nijednu....
mene danas pici sa cijelom viagrom...
uglavnom polako mi to sve ide na jetru
mislim da ce biti hladenje uskoro