World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sto reci? koju posluku porati? za koga? šaljem poruku onima koju slušaju a nevide! :)

kto cze pl? posle bitwie!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 1:24 (game789).

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li neko nekakvu ideju da ne bude u pre jebenom minusu sa T54E1, tenk je cisti shit dok mu ne kupim novi gun a imam sabrati jos minimum 20 k...

Svaku turu sam u minusu 10 k, zadesi se tim los a i da se ne zadesi tesko mogu koga probit sa 1 gunom kad na mene IS 7 ide -.-

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
game789 kaže...

sto reci? koju posluku porati? za koga? šaljem poruku onima koju slušaju a nevide! :)

Izgleda da su napokon uveli i PvE mod u igru.

Sve puno botova...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
game789 kaže...

kaze se PO BITWIE !

n00b polak learn to write learn to play  learn to PAY

btw mislim da mi je poznat onaj is-3, jel to onaj kaj slaze slagalicu pa gura trokut u kvadrat? /ranzar - grand finals

Ligec kaže...

Ima li neko nekakvu ideju da ne bude u pre jebenom minusu sa T54E1, tenk je cisti shit dok mu ne kupim novi gun a imam sabrati jos minimum 20 k...

Svaku turu sam u minusu 10 k, zadesi se tim los a i da se ne zadesi tesko mogu koga probit sa 1 gunom kad na mene IS 7 ide -.-

pa boze mili, igraj ga isto ko i t69, u pocetku igras ko kolega ign kemperska picka ™, cekas svoju priliku da nekoga piknes sa strane ili zguza

obavezno da znas napamet kolko ti treba da ispucas clip, kolko je to dmg, i kaj ako koja dinga

inace OBAVEZNO cekati full aim prije pucanja da ne dingas bezveze

u endgameu si strvinar - cistac, nesto jako slicno ko batchat

ALI, ovaj tenk ima upotrebljivu depresiju, kupola moze trolat nekoga over the ridge, ....

kaj se tice minusa: nemoj pucat bezveze, make every shot count, kupuj consumablese na popustu naravno, spotuj u tX borbama, tu su pare i exp

i da, zaboravih pitat, valjda imas full camo crew, jelda?

T69 – WoTLabs Articles

The T54E1 Combat Medium – WoTLabs Articles

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
World of Tanks

što reći? koju posluku porati? No.2.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ništ posebno

REPLAY

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...

BT-7 A sa dodatkom za rezanje grana...

starway to heaven .... da ti nije mozda slavkec propustio slike kroz svoje ruke?

mozes s tim odma u spot od zadruge : mala chichi ...

Bruner kaže...
 Siguran da je do stijene?

poglech me na zadnjem

sokre kaže...
ovo je tipčan primjer zadnjeg pogona i previše konja.

prebrzo je pustil kuplung dok je bil full gas

ficosime kaže...

Sta je s bojom?? Jesam ja prolupao ili ?

colorblind mode, imas u postavkama, svi budu plavi i ljubicasti

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna partija za sve ljubitelje trilera. Nas 2 u arty platunu i oba M na kraju . Da me netko par minuta prije kraja pitao kolika je sansa rekao bih 0.001%, ali ovo je bio taj 0.001%! NEMA PREDAJE !!!

http://wotreplays.com/site/2195620#malinovka-evil_tank_commando-crusader_5_5-in_sp

Muhahahahaha

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Još nisam sreo u WOT-u sretnijeg igrača, frajer sa artiljerijom T92 u prva tri hitca zaredom skine 5k+ dmg ( mene na slijepo digne 1950hp, i sljedeća dva zaredom blows up napravi).

http://wotreplays.com/site/2195783

wot: maxonuniversal

5 0 hvala 0
14 godina
sokre kaže...
Bruner kaže...
LordNIbbler kaže...
zagi55 kaže...

Lebdeći tiger P  

Stronk programing, to je stvar postavka kao sto je bilo u codu 4, na low nije bilo pola trave i grmova, te ukoliko bi se snajperist s ghiliem sakrio u travu na max postavkama, nekome ko igra na low bi bio na čistini. Zato u wotu obavezbo stavit teren na max  i onda ce stajat na nekoj stijeni 

Siguran da je do stijene?

ovo je tipčan primjer zadnjeg pogona i previše konja.

American Muscle 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
17 godina
World of Tanks

Obozavam ovaj tenk!

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna dobra sa ženskom posadom .

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Obozavam ovaj tenk!

trenutno grindam mk. I i bas sam htjeo pitat kakav je sljedeci.meni do sad najbolj tier 9 medium je e50

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prekjučer sam kupio tostera,i evo danas jedna runda mi sjela.

To je sa prvim topom,protiv t7 možeš se fučkat.

Inace zabavan tenk,samo treba jako paziti kuda se kreces i ne ic preblizu liniji. Dobar za snajpanje, i dovoljno brz da se moze pobjec ako dode do problema. Samo sto je oklop tanak ko papir,buse ga iglom.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 18:43 (zerocool12).

0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
tnakir kaže...

Obozavam ovaj tenk!

trenutno grindam mk. I i bas sam htjeo pitat kakav je sljedeci.meni do sad najbolj tier 9 medium je e50

Jeben top. Poprilicno tvrd za mediuma, bounca cak i neke desetke. Dobar gun depression... Po meni keeper.

Rvat katolik!
11 godina
tnakir kaže...
Kill Frenzy kaže...
tnakir kaže...

Obozavam ovaj tenk!

Jeben top. Poprilicno tvrd za mediuma, bounca cak i neke desetke. Dobar gun depression... Po meni keeper.

Stock tenk, nije patnja kao t 8, ali je tromiji nego t8 radi oklopa Napokon UFP može bauncat i nije napravljen od slanine ili su okrenili slaninu tako da koža služi za armor , iako je 20 pounder dobar granate su pre skupe s cca 700 kredita za komad, u pokretu nista nemoze pogodit za razliku od t54 koji muhe pogađa, zadnji 20 pounder je fin zbog aim tima a i rld je super, 105 top je dobar ali fale mu gold granate  iako je fino okinut arty s goldom u one shot, kad naleti maus ili e 100 nada,a nije baš da ste sitni i okretni ko guess  what t 54 , također pre velik rld time od 11-10 sek...

Uglavnom tenk će dobro leć, super za nekoga tko igra kamperski(suporta i nabija dmg iz pozadine) te  ne roka gold, može se igrat i agresivno al treba znat hoće li bit vremena za dovuć se negdi pošto onih 40 kmh boli, e da gusjenice su smeće pre lako pucaju.....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
World of Tanks

Ja ga igram ko mekanog hevija, uvijek na prvim crtama. Pen je 265mm... Sa goldom svakako ne igram...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
11 godina
tnakir kaže...

Ček dok dođeš do FV4202 

Samomrzeći hrvat
13 godina
protjeran
LordNIbbler kaže...

Stock tenk, nije patnja kao t 8, ali je tromiji nego t8 radi oklopa Napokon UFP može bauncat i nije napravljen od slanine ili su okrenili slaninu tako da koža služi za armor , iako je 20 pounder dobar granate su pre skupe s cca 700 kredita za komad, u pokretu nista nemoze pogodit za razliku od t54 koji muhe pogađa, zadnji 20 pounder je fin zbog aim tima a i rld je super, 105 top je dobar ali fale mu gold granate  iako je fino okinut arty s goldom u one shot, kad naleti maus ili e 100 nada,a nije baš da ste sitni i okretni ko guess  what t 54 , također pre velik rld time od 11-10 sek...

Uglavnom tenk će dobro leć, super za nekoga tko igra kamperski(suporta i nabija dmg iz pozadine) te  ne roka gold, može se igrat i agresivno al treba znat hoće li bit vremena za dovuć se negdi pošto onih 40 kmh boli, e da gusjenice su smeće pre lako pucaju.....

Od svakog tenka je granata skupa ako se nema silvera tako da ova tvrdnja da su grante skupe ti nikako ne stoji...  Tenk nije napravljen za gadanje u pokretu pa tako i ne moze bas sve pogodit u pokretu ali nesto i moze ako se zna...

105 mm top sa 200+ mm penetracije, APRC granatama i fali mu gold, srsly? Spamaj HE i svima super...

Mozes ti igrat sa t54kom kako hoces ali da bi sa t54 prvo opucao trebas stat na ravno i pucat na tenk, o penetraciji i probijanju bolje da ne pricam jer ekipa konstanto govori 54 je OP i spama heat, how yes no...

Reload mu je taman za taj dmg koji radi, da je par sec. kraci bio bi previse dobar onda...

A zadnja stvar je da sa tenkom uopce ne moras igrat kamperski (pickasto) da bi posluzio, uz pametno igranje mozes odigrat na prvoj liniji odlicno, remat hevije i ostale mediume do smrti i lagano se smijat u facu jednoj is7ici kada ju razvalis u napucavanju 1vs1.... Ja sam ga igrao full agresivno i tenk je odlican, jos uvijeki sjedi u garazi i tu i tamo mi je uvijek gust da ga provozam i izubijam njubare po randomu...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:56 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

U zadnje vrijeme ili dobivam tipa 15:3 ili pusim isto toliko. Nema partija di je kraj gust tipa jedan vs jedan pa ko koga. Matcmaking je poprilicno usran, ne sjecam se da je to bilo toliko izrazeno prije.

Rvat katolik!

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima li neki klan koji igra timske da prima članove, ili ako netko želi igrati u platoonu? TS koristim, igram uglavnom T8+. Neka se javi na pm ili ign.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/Maxonuniversal/signature.png

0 0 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

U zadnje vrijeme ili dobivam tipa 15:3 ili pusim isto toliko. Nema partija di je kraj gust tipa jedan vs jedan pa ko koga. Matcmaking je poprilicno usran, ne sjecam se da je to bilo toliko izrazeno prije.

Jednostavno je tako...il guziš il te guze

16 godina
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/530163-bonus-gold-for-buying-gold-what/

Ako netko misli kupovati gold neka pozuri.

Ili je neka promocija koju nisu nigdje objavili ili neki bug, ali funkcionira. Pa ako je netko imao namjeru uzimati gold eto dobre prilike.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Mauro kaže...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/530163-bonus-gold-for-buying-gold-what/

Ako netko misli kupovati gold neka pozuri.

Ili je neka promocija koju nisu nigdje objavili ili neki bug, ali funkcionira. Pa ako je netko imao namjeru uzimati gold eto dobre prilike.

Jesi isprobao? Ne želim biti istrolani bezveze.

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

Bundle you purchased: "1000 Gold"
Bundle cost:
Order number: 
Transaction ID: 
Payment method:
Date and time of purchase: 2015-10-07 13:47:02 UTC

In addition, you'll receive a bonus: 994 gold

Isprobao i radi. Na 1000 golda dobio 994 bonusa.

Nisam doma da provjerim u igri, ali sam na sluzbenoj stranici pogledao stanje golda prije i poslije (vidi se pod account detaljima) i razlika je upravo 1994 golda.

Nije lose 

E sad, jedino ako nije neki bug jer nigdje na sluzbenim stranicama ili premium shopu o tome ne pise, pa da onda taj bonus gold pociste kada skuze bug...

Izbaceni detalji placanja naravno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 16:11 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li ima neko namjesten aslain mod, tj. kad ga instaliram i udjem u igricu ima bas svega os tog moda i nmgu se snaci kad vozim...

Npr. Da sa lijeve strane ostanu slike tenkvoa a ne samo imena i to podebljana i bas me dekoncetrise kad igram takodje iznad tenkova dok vozim...

Nadam se da ste me shvatili, ako ima neko da mi slika kako je kod njega namjesten mod kad se tek instalira bio bih mu zahvalan :)

0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Bundle you purchased: "1000 Gold"
Bundle cost:
Order number: 
Transaction ID: 
Payment method:
Date and time of purchase: 2015-10-07 13:47:02 UTC

In addition, you'll receive a bonus: 994 gold

Isprobao i radi. Na 1000 golda dobio 994 bonusa.

Nisam doma da provjerim u igri, ali sam na sluzbenoj stranici pogledao stanje golda prije i poslije (vidi se pod account detaljima) i razlika je upravo 1994 golda.

Nije lose 

E sad, jedino ako nije neki bug jer nigdje na sluzbenim stranicama ili premium shopu o tome ne pise, pa da onda taj bonus gold pociste kada skuze bug...

Izbaceni detalji placanja naravno.

Šljaka, isprobao. Da li se može više puta?

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
Još radi, uglavnom uzeo 5k zlata

In addition, you'll receive a bonus: 5318 gold

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

sad su se oni to sjetili kad sam kupil golde prije 10-ak dana

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo i ja kupio i dobio 1000 golda gratis,bas je furka :D nego mogul to kolko hocu puta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice