World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.277.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Mislim da su sjebali nesto u 9.6

Do tada (imao sam hummela) sam imao hit rate (inace pucam tek kad do kraja nanisanim) cca 70% sto je ok. Sada imam ispod 50% i to mi ide na lagani kua. Na 200m, full naciljano, staticka meta, a granata dosta cesto odleti u sam rub kruga. Fak ju WG!

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
tnakir kaže...

Do tada (imao sam hummela) sam imao hit rate (inace pucam tek kad do kraja nanisanim) cca 70% sto je ok. Sada imam ispod 50% i to mi ide na lagani kua. Na 200m, full naciljano, staticka meta, a granata dosta cesto odleti u sam rub kruga. Fak ju WG!

I ti si to tek sad shvatio...nije ti dugo trebalo.

U 9.6 je nerfana preciznost...sad ima vise disperzije unutar kruga.

17 godina
malina22 kaže...
tnakir kaže...

I ti si to tek sad shvatio...nije ti dugo trebalo.

U 9.6 je nerfana preciznost...sad ima vise disperzije unutar kruga.

Da, nisam igrao sa artijem vec dugo. Nekidan sam ga ponovno zaigrao i primjetio to sranje. Sada cu ga jos manje igrat jer je nerf zbilja debilan.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 10:09 (tnakir).
11 godina
The Unforgiven kaže...

artiljerija je oduvijek smeće, i to ono najgore vrste

Zašto zato što ne možeš doć npr do kamena s is 7, sakrit lower plate i smijat se nesretnicima na drugoj strani  kako te nemogu penat....  

Artiljerija i nije toliki problem nego koncept kojim su je  oni stavili u igri!!!!!

Tj arty može više učiniti ako je bitka usporenog toka, većina aceva u arty je cca 10 + min, osim ako se ne zalomi pa pena većinu granata.

Dok npr   ako je tim dobar(neovisno o statistici) čak i oni što baš i nisu neki tenkisti ako se zalete svi u leming trainu i nastave vozit i pucat ce ugazit  ove druge, problem nastaje kad 1-2 tenka zadrze tu masu, al recimo u cwu je arty kita ako se npr rusha s 15 mediuma  eventualno ce pogodit 1-2  i arty je gotova.

Dok u randomu je vecinom sve to usporeno te arty ima vremena da po komodi lomi nesretnike.

No opet ono sto je loše,  je koliki arty ima splesh, a za jad još neki pucaju gold HE što po meni jedino ae bi bilo ok ako trebaš resetirat cap, al ne neki jednostavno full gold pa ne moraju ni pogodit tenk da ga zalome. Nešto tipa koda s svakim tenkom pucas full gold....

A još gori su oni što kad kružiš tenka idu skupit kill pa zalome tebe....

No ima i dobre artiljerije koja zna izvuc partiju i ne igra samo za killeve, te pazi oce li tebe opičit, samo nažalost njih ima jako malo.

Mada bi ja da sam WG ljepo stavio server bez artia pa bi vi onda kukali kako svi kapmaju iza stijena i grmlja, da je igra  retardirana, kako on mene može vidjet ja njega ne i slicno....

Iako po meni je najbolji balans francuska arty, ne pravi umobolan dmg ako te ne pogodi kako spada, a radi dovoljno dmga da ti primjetiš da te nešto gura da se  mičeš i nemaš vremena da pročitaš bibliju, kuran i toru između reloda, te ukoliko nisi pogodio tenk  nema nekog splesha, za razliku od npr 212 koji s spleshom opiči dmg koji francuz napravi s direktnim pogotkom bez pena....  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

Mada bi ja da sam WG ljepo stavio server bez artia pa bi vi onda kukali kako svi kapmaju iza stijena i grmlja, da je igra  retardirana, kako on mene može vidjet ja njega ne i slicno....

Ne znam kako ti, ali ja najviše kampam baš kad je arty u igri, posebno na otvorenim mapama gdje je cijena spotanja pola HP-a vozila... Dovoljan pokazatelj "balansiranosti" arty je činjenica da igrač sa npr. wn8 500 neće biti puno lošiji od igrača sa wn8 3000... a ona situacija kad ostanes jedan na jedan sa arty pa bi ti kao trebo tražiti arty a možeš ju naći samo ako te najprije oplete ili se tražeći zabiješ u nju je neopisiv osjećaj... da se mene pita to sranje bi se ili potpuno izbacilo iz igre i omogućilo eventualno u cw ili bi žestoko nerfo sve što se može nerfati...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra uzimam T57 heavy, te sam odlučio prebaciti posadu iz T49 light (prodao sam američke lightove, pošto idem sada na francuske lightove). Na slici je trenutno kako je posada postavljena, sva posada je od ovih misija. Kako bi vi pretrenirali posadu za T57?

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Sačekaj popust i pretreniraj za gold, izgubićeš puno xp-a ovako za silver. Nisam igrao T57 ali ovako izgleda da već imaš najbitnije, osim što bi camo mogao izbaciti i staviti nešto drugo. Za silver ćeš izgubiti 30% četvrtog skilla za ove što imaju 60% skilla, odnosno gubiš 200.000 crew xp-a sa pretreniranjem za silver.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 12:35 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

artiljerija je oduvijek smeće, i to ono najgore vrste

Mehanika artiljerije općenito u wot-u je po mojem mišljenju "meh".

Sistem ogromne štete i oneshots, extremna RNG ovisnost (accuracy, penetration, damage output, oneshot abillity), a ti samo sjediš u nekom dijelu mape, klikaš, čekaš i nadaš se da dođe na metu po tvojem ukusu, tj. oneshot X tenka da riješiš se jedno prijetnje i pobijediš te zaradiš i gledaš kako padaju neprijateljski tenkovi kao kule karata otpuhane vjetrom.

Koliko vidim AW ima odlično rješenje za to, no to je druga i nemogu o tome raspravljat ovdje, ali u biti ima fin sistem i ima video o tome na YT, koga zanima može potražit.

Ali ti Unforgiven, zvučiš kao da si buthurt   vjeruj mi znam kako ti je. Ja nemogu igrat neke svoje tenkove jer ih arty uništi bez jebemti ako pogodi i blizu.

Ali opet ja osobno igram s arty, nedavno sam uzeo CGC, epic je i naravno da mislim da je OP ali i djelomično balansiran jer sve se opet vrti oko RNG, sve ti ovisi kako kocka RNG-a padne i šta će server odlučit o tvojem šutu.

Da budem iskren, WG je fail-ao oko svega toga u početku. AW ima skoro perfektan sistem na prvi pogled, moram isprobat da se uvjerim ali definitivno izgleda bolje nego WG-ov način. A mi igrači samo možemo pizdyt i cmizdrit o tome koliko god hoćemo a oni će samo reći " Working as intended™ " te ako imaju soluciju na vidiku " When it's done, it's done™ "

Dotad, uživaj u tome kolko možeš kao ja i prekini cmizdrit jer nemožeš ništa direktno kontrolirat osim odustat od igre, ne javljat se ovdje uopće i bitchat o tome te riješit se agonije igranja protiv arty.

ARTY IS LOVE, ARTY IS LIFE 

Za kraj argumenta, dobro poslušajte ovo

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 14:31 (Krešo91).
16 godina
World of Tanks

Nek si nabiju taj RNG, ja sam prosječan igrač i imam 4k partija. Taj RNG bih izbacio iz igre, tko kako igra ako je bolji od mene nek je, a ne da se podilazi kojekakvoj crvenoj balavurdiji koji i ovako unište svaku partiju i šta ti ja znam.

Ali igrače se ne pita ništa. Dok je ovaca biti će vune i šta ćemo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

Nek si nabiju taj RNG, ja sam prosječan igrač i imam 4k partija. Taj RNG bih izbacio iz igre, tko kako igra ako je bolji od mene nek je, a ne da se podilazi kojekakvoj crvenoj balavurdiji koji i ovako unište svaku partiju i šta ti ja znam.

Vidi se da si početnik kad ne kužiš da taj RNG te spašava kad treba i odmaže kad netreba.

RNG ti je svuda u igri, za svaki tenk, imaš za penetraciju topa, za štetu šuta, za šansu ammorack explozije, za šansu zapaljenja motora i za biranje kojeg od tvojih modula i članova posade će explozivna granata oštetit i/ili uništit.

RNG je potreban u ovoj igri, jer inače bi bilo sve monotono, isto, svaki tenk bi imao istu štetu STALNO, što znači nema varijacije štete, penetracije i šanse kritova. 

Samo jedan problem je što RNG roll se nekad zaglavi i dobivaš istu šansu za high roll penetracije i štete ili obratno, loše roll-ove istih. Tako da molim te nemoj tu baljezgat nego bolje šuti kad neznaš o čemu se radi.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
16 godina
neaktivan
milanji kaže...

Pa i u rl ti je sve rng...mozda ne po WG formuli ali po nekoj jeste. Uzmi probaj ubaciti 10 serija po 10 šuteva u koš i vidjeces da ni jedna serija nece biti identicna onoj prethodnoj, RNG. Iako RNG zna pokvariti partiju ja sam vise za to da igrači počnu malo više misliti glavom nego da se RNG izbaci.

16 godina
Krešo91 kaže...

Hej Super Unicum svatko ima pravo na svoje mišljenje. U ovoj mjeri sigurno nije potreban RNG. Ne govorim ja za rollove i za šansu ammo racka i klinca palca. Govorim o podilaženju slabijim igračima. Znači zeleni protiv žutog i žuti protiv ljubičastog svi imaju pravo na iste šanse a ne podilaženje. Ja ću znači protiv crvenog 3 puta promašiti metu i non penetrate a on ce svaki roll probit, bravo sjedi pet.

17 godina
World of Tanks

Igra je shit zbog ovakvih beskorisnih govana poput T34 i CDC-a u platoonu, T34 ima 1200WN8, a CDC 900+ i na kraju napravim s ovim smećem od topa 2 puta više dmg-a nego oni skupa kao top tier tenkovi sa puno jačim topovima... kako netko uopće može biti tako loš s ovako dobrim premiumcima i to u najboljem MM-u...

A što se tiče RNG-a, igrači bi se trebali nadigravati, a ne dobivati nekog na sreću, kako je spomenuto, neki žućo može 3 puta probit svaku shot u ljubičastog, dok će odbiti sve što ljubičasti ispuca, a to se ne bi trebalo dešavati, pobjeđivati na sreću, nego nadigrati protivnika... neki RNG treba biti, ali ne ovoliki, također se pričalo na Orzanelovom streamu o mogućoj normalizaciji RNG-a za bolje igrače, ako stalno ownaš, kao da te igra malo stisne i počinju ti bouncati nemoguće shotove, sve leti na sve strane, crveni igrači te snapshotaju i svaku probijaju i tako. Pogotovo ako si na win streaku ili ti par dana za redom ide dobro... no to će uglavnom primjetiti dobri igrači, možda je mit, ali netko je rekao da je WG već govorio o tome. Nažalost nemam nikakav validan izvor da se potvrdi, ali vi koji ste isto dobri igrači ste možda primjetili sličan fenomen... dok je naravno za lošije igrače obrnuto, stalno sucksaju pa kao da im igra pomaže, kao da je za njih RNG reduciran da više probijaju, pogađaju ili zarolaju više dmg-a.

Kako god okreneš, puno sranja u igri, pogotovo arty, a opet nas igra vuče... jbg.

idioti idioti
http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@milanji

RNG je itekako potreban i ima smisla, ako nista zbog zabave, igra bi bila porilicno neznanimljiva da nema RNG-a.

Hipotetski ako se u dva IDENTICNA tenka nalaze zuti i zeleni imaju jednake sanse sto se igre tice znaci do njih je, nema podilazenja tu.

Ja jos nisam imao partiju u kojoj sam zaredom promasio vise od 3 granate (izuzev  machine guns), tako da je to tvoj problem.

Ova igra ima drugih problema, od neoptimiziranosti, pa do tenkova koji previse odskacu svojim performansama, RNG to definitivno nije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 20:49 (iCOOKIE).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

haha, luda ekipa, sljedeći put kad vidim tenka na krovu kuće, neće mi bit čudno, u wot-u je sve moguće...

smrad se rađe utopi neg da mi prepusti par penetration-a...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 0:40 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

smrad se rađe utopi neg da mi prepusti par penetration-a...  

-nastavi pucati.. vidjet ćeš nešto zanimljivo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-nastavi pucati.. vidjet ćeš nešto zanimljivo.

Vatromet ?

16 godina

-ne, normalan pen/dmg.. 'ubiješ ga dva put'.

15 godina
MaxonUniversal kaže...

Sutra uzimam T57 heavy, te sam odlučio prebaciti posadu iz T49 light (prodao sam američke lightove, pošto idem sada na francuske lightove). Na slici je trenutno kako je posada postavljena, sva posada je od ovih misija. Kako bi vi pretrenirali posadu za T57?

skilovi su dobri, ne mjenjaj nista da ne gubis crew exp-ako ces dropat skilove dropaj za golde jer ces bacit u vjetar hrpu partija

kako kaze kolega oko 200k crew expa-nema smisla

ako neko vec ima neku dobru posadu na t57 hevi nek posta, ja sam svoju na t69 poceo upravo ovak ko ti, 6th/full camo, snap+smooth, posle eventualno repair dodat i bia

kad ju pretreniras za tenk druge klase sa credsima, pasce ti na 80% osnovnog skila, a do sto im treba nakih 40k expa sto je manje nego 200k

ali ja na tvom mjestu nebi dirao skilove uopce, samo ih prebacio ovak da budu na 80% i u elitanom tenku ce brzo doc nazad na 100%, pogotovo kad bude neki crew exp x2 event

milanji kaže...
Krešo91 kaže...

Hej Super Unicum svatko ima pravo na svoje mišljenje. U ovoj mjeri sigurno nije potreban RNG. Ne govorim ja za rollove i za šansu ammo racka i klinca palca. Govorim o podilaženju slabijim igračima. Znači zeleni protiv žutog i žuti protiv ljubičastog svi imaju pravo na iste šanse a ne podilaženje. Ja ću znači protiv crvenog 3 puta promašiti metu i non penetrate a on ce svaki roll probit, bravo sjedi pet.

milanji u kojem svijetu ti zivis?

RNG je uzet iz stvarnog zivota, ima jos naziva-belova krivulja, statisticki prosjek, average joe, ivan horvat (u hrvatskim uvjetima )

Unimatrix 007 kaže...

Igra je shit zbog ovakvih beskorisnih govana poput T34 i CDC-a u platoonu, T34 ima 1200WN8, a CDC 900+ i na kraju napravim s ovim smećem od topa 2 puta više dmg-a nego oni skupa kao top tier tenkovi sa puno jačim topovima... kako netko uopće može biti tako loš s ovako dobrim premiumcima i to u najboljem MM-u...

tek su ih kupili? pogledaj statistiku igraca, pa vidi do kojeg tira je dosao za koliko partija, jel su mu osmice vecinom kupljene u premium shopu, koji mu je omjer partija /kilova, itd

i prosjecni tier naravno, jer se odma vidi ak si neko nabija statse sa t18, hellcat, bivsi kv sport, uobicajeni op tenkovi

kad igrac ima 10-15 kupljenih tenkova, prosjecan broj kilova po partiji od o.3 sa npr. lowe ili t34, sve ti je jasno

neznam kak drugi, al malim zavirivanjem u statse ja vec vidim jel neko agresivni igrac, stat whore ili debil, ili tomato naravo-wellcome to ignore listu stronk jedi

srecom da sad sa novim chat sistemom ih stane puno vise na ignor pa ju necu popunit ko dvaput do sad pa ju moram brisat 1 po 1 paradajz

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Tekst za arty. Moja igra s njima je takva da gadjam 99% čiste mete, znaci nikakvi blind shoot-ovi, nista na srecu, ne gadjam nikada napamet tudje artije jedino kad su spotane, imam dobar postotak pogodaka, e sto se tice pogodaka uvjek pucam na 100% naciljano i po tome smatram da sam donekle fer "clicker" player, e sad nakon tog nerfa ja na 100% naciljano promasim nemoguce, bouncam ili neznam jos sta, al mrzim crvendace sto ispale vise granata nego na obicnom tenku, i onda me pogode u full speedu sa brzim tenkom ili u nekom mekom tenku napamet, bez obzira sto sam nestao sa mape prije 10ak sek te sam se relocirao, ili me u full HP one-shotuju sto ja rijetko kad uspijevam, eto radi tih stvari mrzim sve vise arty i rng na njihovoj strani... I zato mi Passuci postaje sve drazi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 6:57 (game789).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
milanji kaže...
Krešo91 kaže...

Iako izgleda da je rng...ja bi rekao da je tu nesto drugo u pitanju....

Ja lično nikad nisam naisao na situaciju da protiv losijeg igraca imam vise promasaja ili non penetracija. Nekad se zna desiti da i crveni igrac bude postavljen kako treba pa bounca, šta sad ako je crven automatski ga moram probiti svaku jel...al u  većinom protiv plavaca i crvenih je isto. Mene više smeta što plavci po defaultu pucaju golde, ova bi igra puno zanimljivija bila da dobijes hard cap na 5-8 gold granata po partiji pa ti ako hoces ispucaj odmah ili pametno trosi.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hahah, ovi teoretičari zavjera ko Milanji i Unimatrix su mi najjači

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Neznam da li su sto mijenjali nedavno, no sumnjam, do sada gadanje utopljenog tenka ne donosi nista, ni dmg ni xp, niti utopljenik ima veci popravak posto utapanjem placa full repair ionako. Jedino onaj koji puca po vec utopljenom ima trosak potrosene municije.
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
16 godina
kunof00 kaže...
Neznam da li su sto mijenjali nedavno, no sumnjam, do sada gadanje utopljenog tenka ne donosi nista, ni dmg ni xp, niti utopljenik ima veci popravak posto utapanjem placa full repair ionako. Jedino onaj koji puca po vec utopljenom ima trosak potrosene municije.

-a gle, ... nije sve u novcu! (osim za visa warriorse)

17 godina
dedaa kaže...

Hahah, ovi teoretičari zavjera ko Milanji i Unimatrix su mi najjači

Daleko od toga da sam ja teoretičar zavjere, to sam čuo raspravu na streamu, a i nije to tako nevjerojatno. Što se tiče hardcapa golda kako je netko gore rekao, ne vjerujem da bi se za plavce i unicume puno toga izmjenilo jer i dalje znaju šta rade, dok bi crveni i žuti bili još gori i bez golda bi vjerojatno imalo daleko više rundi bez imalo dmg-a.

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo kako ste mi savjetovali, hit ratio sam povisio, sa 43% na 45% (ne pucam više bezveze okolo, vagone i to ), nadam se da će još rasti i evo jedna napeta runda, gledam ovog churchill-a u timu, lik nije za ništa, nije nikog pogodio, na kraju kasni capture-at bazu, čudim se da je živ ostao...

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Daleko od toga da sam ja teoretičar zavjere, to sam čuo raspravu na streamu, a i nije to tako nevjerojatno. Što se tiče hardcapa golda kako je netko gore rekao, ne vjerujem da bi se za plavce i unicume puno toga izmjenilo jer i dalje znaju šta rade, dok bi crveni i žuti bili još gori i bez golda bi vjerojatno imalo daleko više rundi bez imalo dmg-a.

Rađe ti nauči ciljat.

15 godina
neaktivan
milanji kaže...
Krešo91 kaže...

http://www.noobmeter.com/player/eu/iwek91/500522545/

Da, super unicum....many super, such uni, much cum, wow 

Lik, ja igram wot otkako je izašla za javnost, pratim svakakve youtubere i kojekakve vodiče gledam, čitam i učim, wiki pregledavam dnevno šta trebam, nisam mozak mozgova kao neki über-igrači ali znam podosta, a sad ti se tu bahatiš ko najveći balkanski ološ koje ne podnosim uopće igdje, bilo u igri ili IRL. Takvi kao ti samo idu silom, ništa nemogu naučit jer ne žele, kako god okreneš ti imaš 2 izbora:

1. nauči nešta o igri prije nego počneš tapa-tapa po tipkovnici

2. nemoj ništa naučit, ostani najveća seljačina i nemoj se ovdje javljat jer ovakve kao ti ja nebi htio da razore ovaj comunity

So what's it gonna be tough guy?

16 godina

Smiri doživljaje, znaš samo vrijeđati.

17 godina
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Rađe ti nauči ciljat.

Ne pravi se pametan, ne znaš kako igram pa ne govori gluposti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice