World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
quickr kaže...

To su najčešće botovi.

Vezano za statistiku.... Ne zamaram se previše sa time, igram za gušt, a ne da bih se dokazao nekome. Statsi su mi koma jer često igram na poslu pa znam prekinuti partiju jer moram nekaj odraditi. Uostalom, ovisiš o 14 drugih, rekao bih igrača, ali znamo da to nisu...tako da je teško iznjeti partiju sam osim ako te MM baš ne po*ere. 

Evo upravo sada igram sa frendom, tek je krenuo pa sam si uzeo t1 kako bih mu malo pokazao, uveo u igru. Fascinantan mi je broj seal clubera u tim low tier partijama. 

O da ima ih ko dreka. T18 omiljeni statpadder uz T1. Treba dići wr? Igraj tier 1-3 i maltretiraj početnike 

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

Koliko sam skuzio u 9.7 ce se odvojiti novi od iskusnih igraca u T1-3 borbama (mislim da ce granica izmedju novih i iskusnih biti 1000 bitaka), pa vise nece biti T18 clubbera osim rerollera.

Ali neces moci boostat statse u pimpanom T18 tamaneci nove igrace sa 50% posadom i bez ijednog komada equipmenta.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 10:05 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Koliko sam skuzio u 9.7 ce se odvojiti novi od iskusnih igraca u T1-3 borbama (mislim da ce granica izmedju novih i iskusnih biti 1000 bitaka), pa vise nece biti T18 clubbera osim rerollera.

Ali neces moci boostat statse u pimpanom T18 tamaneci nove igrace sa 50% posadom i bez ijednog komada equipmenta.

Da, sad ograničavaju odnosno štite početnike od statpadde manijaka.

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan
World of Tanks

2 Kolobanova i poolova medalja sa light tenkovima u sat vremena :)

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

CBTNAPREM 7 dana prem!

blah - izgleda da je patka...prokleti twitch chat

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 18:29 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
11 godina
Thoroughbred kaže...

CBTNAPREM 7 dana prem!

blah - izgleda da je patka...prokleti twitch chat

CBTEUPREM

Radi samo promjeni u EU. Skužio iz tvojeg koda da je za NA servere pa promijenio u EU 

p.s. Stvarno radi 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 18:35 (Entry Point).
11 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

2 Kolobanova i poolova medalja sa light tenkovima u sat vremena :)

Ahahhahahaha ovo moram komentirati, ovdje su oni pisali u chatu: stop cap, stop cap omg, kill bulldog. Bravo, drugi put ce kapat .

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Thank you!
The code has been successfully redeemed. You will receive your bonus within a few minutes.

i nakon pola sata nista

mozda i je patka zapravo....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
thabigjc kaže...

Thank you!
The code has been successfully redeemed. You will receive your bonus within a few minutes.

i nakon pola sata nista

Da i ja sam skužio. Možeš ga ubacit koliko god želiš ali ništa.

WG

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo dve zanimljive...

stalinium armor... stalinium armor...
Šta reci koju posluku porati... Šta reci koju posluku porati...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imaš mod da ti pokazuje kad je koji neprijatelj reloadao?

Pa mislim stvarno... a ovaj log primljenih hitaca, nadam se da je samo od spotanih neprijatelja jer u suprotnom si zaslužio ban.

Toni
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
World of Tanks

imas mod koji govori kad je ko reloadao, mislim da to nije dozvoljeno

EDIT: kolega me pretekao

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 21:39 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Taj Enemy has reloaded mod ne prikazuje realtime reload, nego uvijek prikazuje istu vrijednost za određeni tenk (ne uzima u obzir crew skills, opremu, premium consumable) 

Također WG EU je izjavio da je svaki mod dozvoljen, tj. da nemaju pojma sto je zabranjeno, tako da je u principu sve dozvoljeno...

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...
thabigjc kaže...

Thank you!

i nakon pola sata nista

Da i ja sam skužio. Možeš ga ubacit koliko god želiš ali ništa.

WG

Na Facebook grupi su rekli da je to za WoT Generals...

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Imaš mod da ti pokazuje kad je koji neprijatelj reloadao?

Pa mislim stvarno... a ovaj log primljenih hitaca, nadam se da je samo od spotanih neprijatelja jer u suprotnom si zaslužio ban.

I ti se cudis, ko piz.da na nove gaće... A bas ja u toku borbe i skoncentrisan sta se desava ispred njega gledam u hitlog i mala slova da vidim kad je protivnik napunio, to je došlo uz mod pak... a sto se tice hitloga kakve veze ima jer od spotanih il nespotanih neprijatelja...nidje veze...ionako je spisak protivnika sa desne strane ekrana.

Del_Boy97 kaže...

Niko vam ne brani da i vi to koristite, nije da je neka velika pomoc al ako WG ne zna sta bi sa tim...sta bi im ja...a vi igrajte sa vanila klijentom ni to nije problem...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 22:06 (malina22).
14 godina
radi ..hvala
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, dostupno je svima pa je fer? Ajmo onda svi instalirat i sve cheatove koji postoje kad su dostupni...

A ovu glupost što si napisao da nije bitno jel spottan ili ne, ne znam kako bi komentirao... ako te bounca tenk sa reloadom 10 sec onda si možeš dopustit da tih 10 sec ostaneš gdje jesi, ako te bounca autoloader onda bježiš, to je ogroman faktor; tj može ovisit hoćeš preživit ili ne. Taj mod treba bit zabranjen zajedno sa weakspot modom koji ofarba weakspot u kričave boje i sl.

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Eo jedan fini bash sa Stugom :D

http://www.winblogs.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jos da timovi nisu retaridrani bilo bi i bolje . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dat turret distance 

http://i.imgur.com/K9NeJUm.jpg

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 0:01 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

To je dozvoljen mod , i standardni dodatak uz hitlog u vecini modova , cak ga i ja u svoj modpack stavljam :)

12 godina
Krešo91 kaže...

Dat turret distance 

http://i.imgur.com/K9NeJUm.jpg

stronk grafik

12 godina
neaktivan
Mistercro kaže...
Del_Boy97 kaže...

To je dozvoljen mod , i standardni dodatak uz hitlog u vecini modova , cak ga i ja u svoj modpack stavljam :)

Ma pola raje ga koristi, a to se najbolje vidi kad voziš autoloadera i ispališ zadnji šel, odmah te "zaganjaju" po mapi.

15 godina
Emirthestroj kaže...

Ma pola raje ga koristi, a to se najbolje vidi kad voziš autoloadera i ispališ zadnji šel, odmah te "zaganjaju" po mapi.

Ha cuj, a neki znaju i brojati...

Ja ne koristim niti jedan mod pa nemam problema

Ni jedan mod ne daje neku veliku prednost nad vanilla, naprotiv neki od onih "warpack" modova su toliko bezvete da bi mi i odmogli

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Da, dostupno je svima pa je fer? Ajmo onda svi instalirat i sve cheatove koji postoje kad su dostupni...

A ovu glupost što si napisao da nije bitno jel spottan ili ne, ne znam kako bi komentirao... ako te bounca tenk sa reloadom 10 sec onda si možeš dopustit da tih 10 sec ostaneš gdje jesi, ako te bounca autoloader onda bježiš, to je ogroman faktor; tj može ovisit hoćeš preživit ili ne. Taj mod treba bit zabranjen zajedno sa weakspot modom koji ofarba weakspot u kričave boje i sl.

Da dostupan je svima, WG nije sankcionisao taj mod, tvoj je izbor hoces li ili neces koristiti bilo koji, ne samo taj mod...prema tome dzaba pjeniš. Igru igram od 2011 godine za to vrijeme sam naučio rld vrijeme skoro 90% tenkova u igri pa se sve svodi na to da u glavi računam uzimajuci u obzir skilove otprilike koliko imam do sledeceg pucnja a ovo sto pise sitnim slovima iznad hitloga nit je kakva prednost nit cheat posto u vecini slucajeva nije tacno niti ja imam vremena da piljim u to. A ti ako mislis da je to tolika prednost niko ti ne brani da si instaliras i igras sa njim, ako je nesto tu i ako to koristi hiljade drugih ljudi zasto bi pa ja bio idiot i rekao necu...al svakom njegovo.   

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje za znalce.
Želim bratu instalirati WoT ali kako je spor internet preuzimanje paketa bi trajalo valjda 2 puna dana, ali iman ga instaliranog na laptopu.
pitanje: Mogu li ja kopirat one datoteke iz update foldera sa svog laptopa na drugo računalo? hoće li raditi tako? 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebalo bi da mozes...ja kad sam radio cistu instalaciju windowsa samo sam iskopirao cijeli folder na usb i kasnije vratio na hdd i jedino sto sam morao skinuti je directx ponovo.

Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
World of Tanks

Opće sam zaboravio da je vikend kad sam se ulogirao danas. Prva partija, puno bolja ekipa, brutalan poraz. Druga partija, 6 botova od 10k+ partija wn8 100-200, 15-1 poraz. Treća partija, dobra ekipa, ali na drugoj strani kazne i ostali ljubičasto plavi, brutalan poraz. Logout, welcome elite dangerous 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Al nas je išlo sinoć:

Još se dogovorimo Tog platoon, ja uzmem Tog a Stolnik greškom JgTiger i završimo u t10. Ljudi j*bu majke, proklinju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 11:50 (DrNasty).

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Kakva je jučer bila večer ni bonuse nisam uspio ispucati, nije se isplatilo igrati.

Izgleda studenti i svi koji mogu sada za blagdane igraju i nastao kaos. Jučer upadnem u tim sa 86% šanse za pobjedu jer

ima par plavih i zelenih i onda izgubimo- stat padderi lete za rezultatom i izginu kao rasada. Eto toliko o šansi. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice