World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...
subi91 kaže...

Kolega to je jednostavna misija, sad ću vam objasniti kako se ona riješava:

1.odite na ts3 i nađite nekih 6-7 prijatelja (iz klana npr)

2. navečer oko 10 sati kreirajte 3 platona bilo bi poželjno da budu puni, svi se prebacite na EU2 (ima manje ljudi) i sad najbitnija stvar svi pokrenite bitku u isto vrijeme (odbrojavajte 1,2,3,sad XD)

3. to je to dalje znate nađete se na minimapi i odradite to što trebate, inače šanse da budete u istoj bitci su dosta dobre oko 60% (te šanse povećate tako da napravite više platona)

Step 4. Popijes bananu za namjestanje borbe 

Sumnjam da se baš za to može ban dobiti, to nije nikakvo namještanje borbe.  Njihov matchmaking je njih strpao u isti match, a sad kak će oni igrat to nije za ban, zar ne?

14 godina
iAvenger kaže...
Intel&ATI kaže...
subi91 kaže...

Kolega to je jednostavna misija, sad ću vam objasniti kako se ona riješava:

1.odite na ts3 i nađite nekih 6-7 prijatelja (iz klana npr)

2. navečer oko 10 sati kreirajte 3 platona bilo bi poželjno da budu puni, svi se prebacite na EU2 (ima manje ljudi) i sad najbitnija stvar svi pokrenite bitku u isto vrijeme (odbrojavajte 1,2,3,sad XD)

3. to je to dalje znate nađete se na minimapi i odradite to što trebate, inače šanse da budete u istoj bitci su dosta dobre oko 60% (te šanse povećate tako da napravite više platona)

Step 4. Popijes bananu za namjestanje borbe 

Sumnjam da se baš za to može ban dobiti, to nije nikakvo namještanje borbe.  Njihov matchmaking je njih strpao u isti match, a sad kak će oni igrat to nije za ban, zar ne?

Ne pratis FTR jel? Jer da pratiš onda bi znao da za to popiješ ban i uzmu ti tenkove koje si osvojio na tim misijama...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
World of Tanks

Ako nismo iz istog klana, iz iste države (imam dosta poznanika iz DE,AU,SLO) oni to ne mogu otkriti.

Mi to radimo puno prije nego što su uopće i počele misije, dosaad nikakvih problema. Doslovno svaku večer to radimo prvenstveno iz zabave, nema većeg gušta nego kolegu u protivničkom timu dohvatiti artiljerijom i pobiti mu pola posade ;)

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji ti je nick da te odmah prijavim?

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Ne pratis FTR jel? Jer da pratiš onda bi znao da za to popiješ ban i uzmu ti tenkove koje si osvojio na tim misijama...

Ne pratim, ne znam kak bi skuzili 5-6 random frendova koji nisu u istom klanu ili nisu uopce u klanu. Iako je po meni lame i noobovski ići namještat to i na lakši način dobiti, treba imat sreće i iskustva dobiti te neke zadatke. Uopće si ne razbijam glavu zadacima, taj stug po meni nije vrijedan živciranja. Vidim kakav je zadatk idući, i naravno ciljam ga ispunit, ako ide ide ako ne, kad dođe dođe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:35 (iAvenger).
16 godina
World of Tanks

Već je bilo na FTR o najmeštanju tih misija. Bio i video uradak kako su članovi istog klana namjerno sa E100 pucali po gornjoj ploči i kupoli IS4 koji je bio u suprotnom timu ali isti klan.. I naravno ovaj na IS4 riješio zadnju hvy misiju. Navodno su dobili ban. No, logično, WG EU boli ku*ac za namještanje, varanje i ostala sranja. Kod njih je samo daj pare i radi šta oš. Čak su im ljudi i slali replaye gdje se vara a odgovor bio standardan, koristite report funkciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 15:16 (St0ka).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Intel&ATI kaže...

subi91 kaže...

Ako nismo iz istog klana, iz iste države (imam dosta poznanika iz DE,AU,SLO) oni to ne mogu otkriti.

Mi to radimo puno prije nego što su uopće i počele misije, dosaad nikakvih problema. Doslovno svaku večer to radimo prvenstveno iz zabave, nema većeg gušta nego kolegu u protivničkom timu dohvatiti artiljerijom i pobiti mu pola posade ;)

pa nije problem uopće ako iz istog klana upadnete na brojalicu u istu bitku,ali je problem i za ban ako upadnete u istu bitku i ti ga namjerno gađaš u npr.kupolu koju ne možeš probiti i time mu namještaš da završi misiju ko npr.ova di trebaš bouncati 3x više od svog hp-a.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
World of Tanks

Koliko tesko je zavrsit zadnju misiju za HT? Imam samo T8 (T32, IS3, VK4503A i Caernavrona)?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Teška ako nemaš T10 heavy, ili barem T9 sa brutalnim armorom, ja sam uspio sa E-75. Od tih koje si naveo, mislim da bi sa T32 mogo najlakše, zbog kupole..

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 15:51 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Lel tomatos svi su isti samo nase razumis.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Meni jucer lik imena "crorage" istiltao i poceo psovati samo zato sto sam arty (isto fv ) :D

Fokus samo na njega i skidanje 580 od 600 hp-a je bilo epic :D tek onda je poludio :)

http://www.winblogs.net
15 godina
rapture686 kaže...

Uhvatio se Type-a 58 i izgrajndao T-34-1, ali sad se dvoumim dal da pljunem 1.4mil na njega? Prešao sam pola puta već do JagdTigera i E-50 tako da bi trebo 2put razmislit prije svake kupnje. Jel playstyle kao Type 58? Kako sam skužio top ima dobar pen i dmg ali je užasno užasno neprecizan, znači bilo kakvo kretanje+pucanje mogu zaboravit.

slobodno pljuni pare za njega nece ti biti zao, jos ako si otkljucal is-2 odma imas najbolji top za t-34-1 gratis

tako je, nije za pucanje u pokretu i nemoze primit vertikal ali....

tenk je niski, sa dobrim camo faktorom, i ima tvrdu kupolu, ja sam ga kupio ponovno za troll mode i trening posada

nadam se da ce ti ovo pomoci (p.s. vent, ramer i optika, nikako gld, obavezni skilovi na posadi za preciznost, prem food consumable pomaze dosta)

e sad je pitanje jel ces svima stavit camo, repair, ili view range + gun skills .... na tebi je odluka, i nemoj odbacit tenk dok nemas bar 6th sense posadu

T-34-1 – WoTLabs Articles

T-34-1:  Oath of the Peach Garden – WoTLabs Articles

ja se ne slazem sa koristenjem gld-a uopce na tenkovima osim mozda kv-2 i pzr4

zasto? zato jer vent daje comanderu +5% na view range, guneru +6% na preciznost u pokretu i samim time uz vertikal je puno bolje nego gld, uz dodatak od +5% na repair, camo, i sve ostalo na tenku

del4nec kaže...
rapture686 kaže...

Uhvatio se Type-a 58 i izgrajndao T-34-1...

Meni je najbolji T7 medium, a igrao sam ih sve osim njemačkih. Ali dobro se psihički pripremi za T8, ja sam ga zaobišao jer nikad nisam čitao toliko pljuvanja po jednom tenku.

znaci delanec ti si ga preskocio zahvaljujuci onom sto ljudi pisu po internetu? no krasno.... jesi ga bar probao?

tenk nije los nikad, samo su igraci losi.... mene je dobro sluzio i ostavio sam si ga,ak bude slotova necu ga ni prodavat

t8 je jako dobar, okretan, i uz to moze birat izmedju 2 totalno razlicita topa i plejstajla

T-34-2:  MAXIMUM BLAPPAGE…Itty bitty crew space – WoTLabs Articles

WZ-120:  Chinese Genocide Simulator – WoTLabs Articles

Voltron kaže...
rapture686 kaže...

Enhanced Christie Suspension - samo 80 000 srebrenjaka (ne moras odmah baciti 9000xpa na istraživanje drugog ovjesa). i to nije sve, ako otkljucas IS2 dobijes i najjakiji top na t-34-1 uz uštedu 16000 exp.

ajme da te vidi profa iz hrvatskoga

St0ka kaže...
Voltron kaže...
rapture686 kaže...

Ti bi trebao raditi u TV prodaji.

ALI .... to nije sve !

ako narucite OVU NEVJEROJATNU PONUDU u sljedecih sat vremena dobit cete i set nozeva za odreske, kao i osobni video tutorijal od dedaa-e kako biti nepobjediv u bilo kojem tenku !

tu je jos i nevjerojatan dodatak osobnih instrukcija od RavenHR-a kako koristiti wot da osvojite laptop ! za igranje jos vise wota !

a sretni korosnik koji prvi nazove broj s ekrana dobice i nevjerojatan poklon iznenadjenja od naseg jedinog doktora moderatora, najbolje sredstvo protiv stresa izazvanog wot-om, crni karton i ban na 7 dana da uzivate u nevjerojatnim nozevima iz ove nevjerojatne ponude dok rostiljate sa prijateljima jer imate puno slobodnog vremena jer ne igrate wot !

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
subi91 kaže...

neznam što da kažem na ovo...igru i zabavu uništavate drugima koji bi se malo igrali i zabavljali.....

Team32Ipe77
12 godina
protjeran
World of Tanks

Stug IV in da house.

Ponaša se identično starome Stugu, koji mi fali ko budali šamar.

Najbolji T 5 TD.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da identicno osim sto je top njesra, trom je i za razliku od stuga ima slabiji prednji oklop bez obzira sto je na papiru isti. Najgori tier 5 td.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

stronk Tortoise, 7000 dmg

bug forum platoon 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 0:47 (game789).

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Znači mapa je Lakeville. Stojim na malom brdašcu na lijevoj strani mape dolje i gledam ono brdo na sredini gdje se odvija borba. Ok naše tenkove tamo unište ja i dalje ostajem na malom brdašcu iza grma i čekam, dođe m4 sherman na vrh brda na toj sredini i bude vidljiv na sekundu i nestane....20-30 sekundi nakon, pojave se pred kraj planine s desne strane blizu mene...Sherman M4 i SU 85...Ja sam bio u Marder 38t i naravno u isti tren su me uništili. nisam ni stigao zapucat već su me ubili.

Ta mehanika u WoT mi je užasno glupa i jedan od glavnih minusa ove igre. Trebali bi ubacit real time spotting ko u svakoj normalnoj igri a ne da mi se oni magično pojave ko dobri duh Casper 30 m od mene a prošli cijelu čistinu koju sam nadgledao ko Sokol Marić s uzvišenja iza grma. Vječni hate prema wargamingu zbog ovog. I nije prvi put da mi se takvo što dogodilo. Ovo nema nikakve veze sa istreniranom-neistreniranom posadom i nekakvim nadogradnjama itd, ovo bi baba od 70 godina vidjela da dolazi.

Mapa

Crveno - mjesto gdje sam ja bio iza grma

Plavo - taj prostor sam cijeli imao pod okom čitavo vrijeme

Žuto - tu se na sekundu dvije pojavio Sherman M4 i nestao

Rozo - nakon 20 sekundi pojavili se i on i SU 85 tih nekih 30-50m od mene i uništili me

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 4:08 (iAvenger).

18 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobrih 5 min sam se smijao na taj crtež, kralj si

Ali da, to sa nestajanjem i pojavljivanjem i ja mrzim, pogotovo ako baš snajpam...

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
rapture686 kaže...

Dobrih 5 min sam se smijao na taj crtež, kralj si

Ali da, to sa nestajanjem i pojavljivanjem i ja mrzim, pogotovo ako baš snajpam...

Jučer sam sa obj 140 provirio iz ugla gdje je bio FV i nisam ga vidio na 20 metara. Ja sam bio spotan, ali ja njega nisam vidio. Reko, idem pogledat još jednom, možda se dalje skriva ili bježi, kad ono on se pojavi na 15 metara od mene i odvali mi kupolu sa tenka. 

Spotting working as intended 

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

Ma i meni neki dan 300 metara od mene t 29 pekabbo radi i dere me ja ne stignem spotat vec se sakrije, ja u panteri sa binocsima, i sta cu odustanem, poslje mi majstor pride i opali me te nestane iza žbunja na 100 metara, a ja parkiran sa aktivnim binocsima viewrange sifurno 500+, žao mi je što nisam sejvo replaj, evo jedan njemački tandem da ne laprdam samo

http://wotreplays.com/site/1624765#self

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

To me najvise zivciralo u wot. Neki no brain rusher te prije spota a ti kao dobro opremljeni iskusni kamper u td cekas u grmicu iza coska da bi  smrad u heavy jos tebe snajpa lol.

Nadam se da ce ovaj armored warfare bit step up u odnosu na wot. 

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Takvog iskusnog u grmu iza coska bi te vec netko drugi osamario, rusher ti je samo pokazao da ne mirisis.

16 godina
World of Tanks

Ko i mene neki dan neki lik napadne da sam cheater. Na El Hallufu tamo na sjeveru di se redovno kolju teškaši ja osto jedini živ u T57. I vidim da 50B ide prema meni i ja se malo povučem iza stijene. I on izleti ja ga vidim i riješim ga jednim pogotkom jer je imao samo 300hp. I u chatu počelo kako on mene uopće nije spottao i da će bit report zbog hakiranja. Reko ma samo ti reportaj.

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Pretpostavljam da sinkronizacija sa servera prema klijentu ne radi baš najbolje što se tiče spottinga pa zato imamo takve situacije gdje ne vidiš tenk na doslovno 30 metara itd.

Stronk russian programmink.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Pretpostavljam da sinkronizacija sa servera prema klijentu ne radi baš najbolje što se tiče spottinga pa zato imamo takve situacije gdje ne vidiš tenk na doslovno 30 metara itd.

Stronk russian programmink.

to kaj ti veliš mislim da je  bilo i na ftr-u da se događa

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Najgore je kad stojiš u ulici i čekaš prije spotanog tenka, ovaj nestane na sekundu, baš prije nego uđe u ulicu pa ga spotaš kad je već prošo. Spotanje znatno kasnije dođe na računalo

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Najgore je kad stojiš u ulici i čekaš prije spotanog tenka, ovaj nestane na sekundu, baš prije nego uđe u ulicu pa ga spotaš kad je već prošo. Spotanje znatno kasnije dođe na računalo

Stronk russian coding

11 godina
World of Tanks

Lol, htio sam odigrati par partija sad predvečer. 4 brutalna poraza za redom sa ekipama za koje posumnjaš da su amebe a ne ljudi. 

Offline do sutra i čekam stronk platoon ekipu 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 17:43 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo može se riješiti i bez namještanja 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

11 0 hvala 0
16 godina
never kaže...

evo može se riješiti i bez namještanja