World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.275.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Ako izgrindaš kinesku heavy i light liniju, medium linija je praktički gratis. Kupiš 2 dobiš 3.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ekipa,

E-Sports.hr je prekjučer lansirao novi portal na kojem, između ostalog, možete pratiti i WoT. Trenutačno smo malo kratki na ljudima na WoT dijelu (pogotovo naprema ostalim igrama), ali nadamo se da će nam se uskoro javiti još koji zainteresirani pojedinac.

Glavna atrakcija je svakako zabavna kladionica na kojoj se možete kladiti na sve velike strane turnire, ali i domaće - najbolji kladioničari osvajaju nagrade na kraju svake sezone. Osim toga možete postaviti svoj oglas da tražite team ili igrače za svoj team, pridružit se diskusiji na forumu te uskoro vjerojatno i zaigrati turnire. Vijesti se baziraju na stranoj i domaćoj kompetitivnoj sceni.

Svakako dođite i vidite o čemu se radi. Link na kojem ukratko možete pročitati što je sve novo: http://www.e-sports.hr/e-sports-hrvatska-redizajn/

Živjeli :)

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Sto kupit,i koji je bolji?

11 obj. 140
12 T62
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
del4nec kaže...
rapture686 kaže...

Uhvatio se Type-a 58 i izgrajndao T-34-1, ali sad se dvoumim dal da pljunem 1.4mil na njega? Prešao sam pola puta već do JagdTigera i E-50 tako da bi trebo 2put razmislit prije svake kupnje. Jel playstyle kao Type 58? Kako sam skužio top ima dobar pen i dmg ali je užasno užasno neprecizan, znači bilo kakvo kretanje+pucanje mogu zaboravit.

Meni je najbolji T7 medium, a igrao sam ih sve osim njemačkih. Ali dobro se psihički pripremi za T8, ja sam ga zaobišao jer nikad nisam čitao toliko pljuvanja po jednom tenku.

Ako je t 7 bio najbolji, onda t 8 je nista drugo nego isti tenk s gorim MM... i da nadaleko najgori t 8, od svih topova po meni je najbolji stock 85 mm  al je bruka sto je cca140 mm pena al bar ne cilja ko arty a i rld ispod 4 sek je brutala , top od 100 mm bi bio spas tenka da je aim bar 2,1 2,3 sek posto sad je prakticki ko is 2 s 100m, iako ako ćete spamat gold 122mm puca heat i tenkic postaje poprilicno efektivan s 250 mm pena, ali naravno treba znat raspored svakog kamena na mapi da se nade dosta depresije i elevacije topa.... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
World of Tanks

Djeluje zanimljivo. Baš u pravo vrijeme kad je virtualna vožnja tenkova postala in. Pa zašto ne probati i sa pravom vožnjom :D

http://www.gradpula.com/vijesti-iz-hrvatske-i-svijeta/nova-atrakcija-turisticka-voznja-tenkom/

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Koliko je realno za očekivati, da ću sa Ferdinandom i stock topom napraviti 4k štete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Koliko je realno za očekivati, da ću sa Ferdinandom i stock topom napraviti 4k štete?

8,92 %

15 godina
World of Tanks

Evo jedan how to spotting missions

Trebalo mi 5k za misiju, ali nisam na kraju uopce radio dmg jer nikad neznas dal je neko drugi spotao...

U zadnja dva dana nisam ni jednom dobio malinovku, koja je najlaksa mapa za ove misije

RU251, Malinovka, 8700 spotting dmg

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

clicker party  prcanje desetki

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 23:12 (game789).

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Trebalo mi 5k za misiju, ali nisam na kraju uopce radio dmg jer nikad neznas dal je neko drugi spotao...

U zadnja dva dana nisam ni jednom dobio malinovku, koja je najlaksa mapa za ove misije

Eh da, prvo moras dobit malinovku ili prokorovku, cak i redshire juzna strana u nekim slucajevima. Drugo moras biti prvi light koji ce doc na mjesto. Trece moras imati tim koji zna pucat i neprijatelje koji su bas tamo di zelis da budu.

11 godina
Intel&ATI kaže...

Tu misiju i ja sad ganjam. Teško će ići pošto mi se treba stvarno potrefiti da bi uspotao toliko dmg-a.

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

meni najdrazi scout

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Eh da, prvo moras dobit malinovku ili prokorovku, cak i redshire juzna strana u nekim slucajevima. Drugo moras biti prvi light koji ce doc na mjesto. Trece moras imati tim koji zna pucat i neprijatelje koji su bas tamo di zelis da budu.

nisam bas dobar igrac sa brzim tenkova, pa tako i sa skautima, al vec 20ak dana se trudim da napravim 4k spot dmg, i nikako, bas radi ovog gore dedinog posta - potpis

pre neki dan sa t37 napravio 3400 spot-a, ostanu 2 arty i obj704 u full hp, znaci jos 1600 hp, spotam ga i krenem prema arty, naravno moji ga dingaju a neki i neuspiju pucati jer su predugo cekali i Obj nestane, naravno da ga kasnije drugi spota dok sam ja produzio po arty, i eto :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 1:13 (game789).
15 godina
World of Tanks

Stigao T28 Concept

Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam zapeo na misiji za t55a gdje trebam sa hevijem blokirati 3x hp od tenka

kad bi se bar misija mogla rješavati sa t28 concept, s njim sam imao par puta preko 4k blokirane štete 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
never kaže...

kad bi se bar misija mogla rješavati sa t28 concept, s njim sam imao par puta preko 4k blokirane štete 

Maus Maus Maus :D

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet neki update od 7,5 MB....zna netko o čemu se radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jarvan kaže...
never kaže...

Teško da je Maus za to, jer ima puno healtha (pa je 3x visok) a t10 topovi režu ko laseri.

Radije neki low/mid tier armored beast da njubare bouncaju one auto cannone.

17 godina
DrNasty kaže...
Jarvan kaže...
never kaže...

Teško da je Maus za to, jer ima puno healtha (pa je 3x visok) a t10 topovi režu ko laseri.

Radije neki low/mid tier armored beast da njubare bouncaju one auto cannone.

Caernavron sa svojom kupolom bounce-a i desetke bez greske... Mozda cak i T29 u nekim T8 matchevima ako wigglas kupolu da te ne okinu u hatch.

Rvat katolik!
12 godina
protjeran
World of Tanks

Uvijek uletim u T IX ili X borbu dok uzmem teškaša tier 7 ili 8. Uvijek sam underdog, a s mausom sam riješio misiju i zblokao malo ispod 9k štete.

I jučer napokon MT 15, pa nikako uletit u bitku sa 2 ili više TD-a. Usput je pao i Ace, video se uploada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Caernavron sa svojom kupolom bounce-a i desetke bez greske... Mozda cak i T29 u nekim T8 matchevima ako wigglas kupolu da te ne okinu u hatch.

Nisam mislio na taj tip bouncanja je rne vjerujem da ćeš uspjeti biti na jednom mjestu (na visokim tierima) da budale pucaju i bouncaju toliko dugo. Mislim, može al to će biti rijetko da će postati frustrirajuće ganjati na takav način. Radije nešto tipa KV-1 pa se zaletiti na malene. Par njubara u encounteru će brzo nabiti 2k. Ne znam samo jel se mora i preživiti nakon toga ;)

Da se ogradim, ovo je samo moje razmišljanje, jer na visokim tierima su laseri i više iskusni igrači (bar malo više iskusni :)).

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam za sad najbliže bio sa t32 gdje sam imao 4,4k blokirane štete a potrebno je 4650 mislim.

Najveći problem je što kad protivnici vide  da ne mogu probiti prebace na he ili prestanu gađati

i ne računa dmg koji upiju gusjenice pa sidescrape nema smisla

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...
tnakir kaže...

Nisam mislio na taj tip bouncanja je rne vjerujem da ćeš uspjeti biti na jednom mjestu (na visokim tierima) da budale pucaju i bouncaju toliko dugo. Mislim, može al to će biti rijetko da će postati frustrirajuće ganjati na takav način. Radije nešto tipa KV-1 pa se zaletiti na malene. Par njubara u encounteru će brzo nabiti 2k. Ne znam samo jel se mora i preživiti nakon toga ;)

Da se ogradim, ovo je samo moje razmišljanje, jer na visokim tierima su laseri i više iskusni igrači (bar malo više iskusni :)).

A cuj, da u hulldownu bouncas 10-ak hitaca T8 hevija (sto nije problem u carnaveronu, on bounca ne samo po kupoli nego i sprijeda ako se dobro namjestis), prosjecni damage u T8 je cca 300 HP (IS3 zna ici do 400), da ne spominjem TD-ove, rijesio si 3000 pointa.

never kaže...

Ja sam za sad najbliže bio sa t32 gdje sam imao 4,4k blokirane štete a potrebno je 4650 mislim.

Najveći problem je što kad protivnici vide  da ne mogu probiti prebace na he ili prestanu gađati

i ne računa dmg koji upiju gusjenice pa sidescrape nema smisla

T32 takodjer ima tvrdu kupolu i bounca ko blesav, ali mu je problem sto ima dosta izbocen commander hatch kojeg je nesto lakse pogodit nego Carnaveronu. Ja sam dosta damagea bio skupio sa T29, izvirio iza dine, dovoljno da mi malo kupole viri, ding ding ding ding... Nakupilo se par tisuca :)

Rvat katolik!
16 godina

Kakav Caernarvon...iole iskusniji igraci ga penaju bez problema. Iznad, ispod ili pored mantleta sve prolazi. T32 ima daleko najjacu kupolu i commander's hatch uopce nije weakspot.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 11:40 (DamageHigh).
17 godina
DamageHigh kaže...

Kakav Caernarvon...iole iskusniji igraci ga penaju bez problema. Iznad, ispod ili pored mantleta sve prolazi. T32 ima daleko najjacu kupolu i commander's hatch uopce nije weakspot.

Onda ja igram iskljucivo sa njubarama. Gore na brdu na Himmelsdorfu mi je dovoljno da ostanem pri vrhu uzbrdice (s obzirom da ima odlican depression, odlican je za peak-and-shoot) i da bouncam ko lud.

Rvat katolik!
13 godina
never kaže...

Kolega to je jednostavna misija, sad ću vam objasniti kako se ona riješava:

1.odite na ts3 i nađite nekih 6-7 prijatelja (iz klana npr)

2. navečer oko 10 sati kreirajte 3 platona bilo bi poželjno da budu puni, svi se prebacite na EU2 (ima manje ljudi) i sad najbitnija stvar svi pokrenite bitku u isto vrijeme (odbrojavajte 1,2,3,sad XD)

3. to je to dalje znate nađete se na minimapi i odradite to što trebate, inače šanse da budete u istoj bitci su dosta dobre oko 60% (te šanse povećate tako da napravite više platona)

Posao oslobađa.
12 godina
protjeran
World of Tanks

Evo i video proklete MT 15.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
subi91 kaže...

2. navečer oko 10 sati kreirajte 3 platona bilo bi poželjno da budu puni, svi se prebacite na EU2 (ima manje ljudi) i sad najbitnija stvar svi pokrenite bitku u isto vrijeme (odbrojavajte 1,2,3,sad XD)

3. to je to dalje znate nađete se na minimapi i odradite to što trebate, inače šanse da budete u istoj bitci su dosta dobre oko 60% (te šanse povećate tako da napravite više platona)

Step 4. Popijes bananu za namjestanje borbe 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ako ništa drugo kupit ću opet minimausa i pustit da me gađaju u donju ploču dok se ne riješi misija

1 0 hvala 0
13 godina
Intel&ATI kaže...
subi91 kaže...

Step 4. Popijes bananu za namjestanje borbe 

Kolega teško da to oni mogu otkriti skoro nikako još pogotovo ako nismo u istom klanu, mi to redovito radimo već par mjeseci ;)

Posao oslobađa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice