World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.498
|
čitano: 9.273.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

A taj AMX CDC ce biti dobar crew trener kada dodje AMX 30 linija Tier 9 i Tier 10 francuskih mediuma.

Koliko sam vidio to ce biti tenkovi sa papirnim oklopom, ali finim topovima sa 390 alpha. Valjda nesto kao francuski Leopard.

Mogli bi biti govance, ali ce predobro izgledati (ovaj Tier9 ce se otkljucavati sa AMX 13 90).

Kako ce koristiti 4 clana posade ekipa ce imati zakurac posade jer nema medium linije koja prethodi da se posada istrenira, a losa posada na Tier9 je pokora, pa valjda tu WG misli uvaljivat AMX CDC za treniranje.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolike su šanse da mi se ovo dogodi, gađam lika, on gađa mene, pri kraju mi health, napeto čekam da napuni vražju granatu, puknem i rokne mi tenk istovremeno, na kraju ispadne da sam ja uništio suparnika, suparnik mene.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Kolike su šanse da mi se ovo dogodi, gađam lika, on gađa mene, pri kraju mi health, napeto čekam da napuni vražju granatu, puknem i rokne mi tenk istovremeno, na kraju ispadne da sam ja uništio suparnika, suparnik mene.

Ne tako male kao sto mislis... imam vec par takvih medalja...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

u zadnje vrijeme sa par tenkova imam win rate preko 60-70%, igrajući oko 70-150 bitki s njima, ali nemogu nikako doci do ace M... kako objasniti to? tako blizu a tako daleko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bitna je jedna bitka, da imaš 30% winrate i onda slučajno raspališ bitku brutalnu, možeš dobit Ace.. Uglavnom, ako su to tenkovi koji inače popularni i dobri (Cromwell, IS-3, E-75..) bit će ti teško dobiti Ace jer on ovisi o prosječnom uspjehu tog tenka.

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakav je stav prema zoom modu, samo zoom, ne miče biljke i te stvari? Nakon par pogodaka koje sam primio zadnjih dana sam odlučio probati navedeni mod danas i moram reći da mi se osjetno povećao broj pogodaka i ispaljenih hitaca. To mi se sviđa, ali imam nekakav osjećaj da cheatam koristeći taj mod.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MM9 kaže...

Ne tako male kao sto mislis... imam vec par takvih medalja...

A onda je vrijeme da ih počnem skupljat.

Evo jedan početnički ace

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa to je komedija u sta se ti modovi pretvaraju. Taj zoom mod, pa onaj hitlog sta ti govori tko te gađa, i sad ovaj mod za arty, to su sve legalni cheatovi. Iz principa sam izbrisao sve modove, cak i xvm. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Pa to je komedija u sta se ti modovi pretvaraju. Taj zoom mod, pa onaj hitlog sta ti govori tko te gađa, i sad ovaj mod za arty, to su sve legalni cheatovi. Iz principa sam izbrisao sve modove, cak i xvm. 

Svaka cast, skidam kapu svim odlicnim igracima koji nemaju nijedan mod, a mislim da ih je jako malo...

Ove sve sa tim pustim modovima nabijem na k.... jer su zapravo cheat-eri, od samog starta igre lakse im je 100% igrati.

Koristim jedino xvm da znam na koga se osloniti u borbi.

15 godina
World of Tanks

Kolike su sanse da mi se ovo dogodi heheh nakon 11260 borbi

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 14:26 (dreadmoore).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

i mogo bi cropat sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Lorraine u akciji.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

cek sad malo, i TI si imao modove ? !!!?

pa ostavljao si dojam kao da igras na CGA monitoru (zelenom, zutom, prema izboru) sa 28k modemom, jos ce ispast da gejmas na TELEVIZORU !!!1 da nije mozda u boji !???

o deda dedaa nisi vise sto si nekad bio

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
DrNasty kaže...

Valja li ova sovjetska Matilda IV? Ima isti setup posade kao T-62, pa sam je mislio kupiti sad na 75% sniženju da levelam 3. skill.

Isto radim sa T-25/Leo 1.

Možda bi mogao i Matilda Black Prince/FV4202?

Dojmovi, komentari?

Thx

ja imam oba isto kupio na popustu da dobijem maksimum za ulozeno....

dojmovi? prodo bi obadva samo steta ulozenih golda

skoro nikad ih ne vozim jer su ocajno

BP ima onaj 57 mm top kaj je ocajan po dmg-u al spama ko mitraljez, jedino kaj ne pogadja ak nisi nanisanio do kraja, cak se ramer ne isplati na tenku jer tesko dodjes na prvu liniju da bi korisno spamao, spor si do bola

a matilda ruska pak ima 76mm top koji qrca ne probija, moras gold koristit, isto sporo cilja i dinga , nesto kao t-34 sa 76mm topom, zivi ocaj

MOJA preporuka ti je da si ljepo kupis elitane tenkove i na njima farmas posade

za ruse ili t-34-85, nadam se da imas radista sa burze sa barem drugim skilom, i imas top koji i u t8 moze fino probijat, ili si uzmi neki t7, sad neznam tocno koji ima radista na comanderu a koji na loaderu-nisu iste posade na t-43 i kv-13

jos bolja opcija ti je ak imas ruskog hvy premiuma, uzmes si kv-85 ili IS i na njima peglas posadu uz jos premium hvy, i fino ce se dignut do drugog-treceg skila i onda ih samo prebacis, bar ja tak radim

tir 5 je premali dobitak od expa, tenkovi su spori i razmjerno losi, i samo ces se iznervirat umjesto da istreniras posadu

za uk ista stvar, uzmi si cromwela ili cometa i peglaj

nemaju smisla matilde po meni jer su obje losije od t4 uk med matilde

YoGMan kaže...

D.W. 2 ili Matilda? 

matilda naravno, i igraj ju ko hvy tenk, obavezno onaj X-B top

13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1621641#lakeville-rapture868-tiger nešta očito ne valja sa replay-em..

Uglavnom, zbog ovakvih zatvorim igru i upalim nešta drugo... stojimo jedan pored drugog, on u T34, ja radim peekaboo (kolko se to može s Tigrom, ugl ide mi ok) i usrani kreten ode iza mene i bloka me, a onda me i odluči izgurat van i naravno poginem. Kako bi mu sjela letva preko zubi

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 18:24 (rapture686).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

:D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan savjet. Da li na Tigru II kupit 10,5 L/52 top ili dalje grindat 10,5 L/68 top sa 8,8 43 L/71 topom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve je spremno za launch - sutra točno u podne!

http://www.e-sports.hr/

#hype

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Odma mi je lakše igrati kad vidim da mi je komanda zahvalna .

180. istraženi tenk 180. istraženi tenk
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 23:38 (Mirda 1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Koliko vrijedi acc s 2 kupljene desetke , jos 2 otkljucane , 11k bitki ,1100 wn7 i 1000 golda ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Zvijer

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Zrinski kaže...

Jedan savjet. Da li na Tigru II kupit 10,5 L/52 top ili dalje grindat 10,5 L/68 top sa 8,8 43 L/71 topom?

Kupi.

Toni
15 godina
Zrinski kaže...

zavisi samo jel imas prem acc i kakva ti je posada i oprema jer....

10.5 ti puno brze nisani, pen je tu negde, al racunaj da jedna granata 10.5 kosta ko 4 od 8.8, i ak nemas prem odes u minus lako, pogotovo ak puno pucas a ne penas

ali ak si kemper i aimer, onda se isplati uzet taj top

gle, u krajnjoj liniji nemoras ga koristit cjelo vrijeme, istrazi, probaj, i ak ti ne pase vrati se na stari top

ja koristim dugi 8.8 na tigru2 i vk4502a kad sam bez premiuma, a kad imam prem onda 10.5 i rokaj

ionako ga moras istrazit za dalje

Mirda 1 kaže...

Odma mi je lakše igrati kad vidim da mi je komanda zahvalna .

a slaba je to zahvalnost, niisu nista $hu$nuli, da se moze stavit u depo ili namontirat na tenk

ko kad izvedes malu van, placas cugu i njupu, dopeljas ju doma a ona ti kaze "hvala"

Rucipe kaže...

Koliko vrijedi acc s 2 kupljene desetke , jos 2 otkljucane , 11k bitki ,1100 wn7 i 1000 golda ? 

50 kuna mozda? ak ide i mejl sa njim

wn i broj borbi ti ne znace apsolutno nista, a posto nemas premium tenkova vrijednost se drasticno smanjuje

al vidi jos na

World of Tanks Game Takeover on Prime

WOT Account trading. World of Tanks accounts only on | PlayerAuctions

15 godina
Stolnik kaže...

:D

oh darling be my Valentine ;-)

ma hebo valentinu i sve njezine frendice

ja ocu ovog spimpanog helketa

0 da ocu chick powa
6 zahebi to ocu pimpcat-a
zelite li zenski tenk sa zenskom posadom... zelite li zenski tenk sa zenskom posadom...
ili ovu zvjer sa full pimp opremom? ftw! ili ovu zvjer sa full pimp opremom? ftw!
15 godina
World of Tanks

ali to nije sve...

bad blue cat bad blue cat
digicat digicat
naravno da nisam odolio naravno da nisam odolio
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Pih...unicum sa stock kupolom..

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 23:42 (DamageHigh).
15 godina
World of Tanks

Prokletstvo XVM-a, uvijek se nađu ovakvi debili...

Tri izroda u platoonu odlucila me blokati tijekom cijele borbe jer sam "cheter" i "stet pedder"

Replay

Pogledajte i komentare na replay linku, dva lika se zale da su i njih ista trojica blokala...

Poslao sam ticket na support, bas me zanima odgovor...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

bok svima

planiram početi igrati world of tanks pa bi mi pokoji savjet dobro došao 

dugo sam igrala DDO ali polako mi dosadjuje pa ću isprobati nešto novo :D

dakle kako početi, s čim itd itd

svaka pomoć je dobrodošla :))

monkey killing monkey killing monkey

0 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Prokletstvo XVM-a, uvijek se nađu ovakvi debili...

Tri izroda u platoonu odlucila me blokati tijekom cijele borbe jer sam "cheter" i "stet pedder"

Replay

Pogledajte i komentare na replay linku, dva lika se zale da su i njih ista trojica blokala...

Poslao sam ticket na support, bas me zanima odgovor... 

Pošalji "u medije"... 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
laraacroft kaže...

bok svima

planiram početi igrati world of tanks pa bi mi pokoji savjet dobro došao 

dugo sam igrala DDO ali polako mi dosadjuje pa ću isprobati nešto novo :D

dakle kako početi, s čim itd itd

svaka pomoć je dobrodošla :))

Probaj negdje uhvatiti onaj code za nove accounte, dobijes nesto golda, premium accounta i T2 premium tenk.

IMHO, za pocetak je najbolje ruske heavije ili medume, oni su nekako mislim najlaksi za igrati.

If you're not paranoid, you're not paying attention
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice