jaoo prije sam igro Wot i sada me nesto puklo i zelim ga igrat gledam dosta se promijenio pa eto dal mi ko moze rec koja je sada najjaca nacija ja imam na starom accu dosta istrazenu ussr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jaoo prije sam igro Wot i sada me nesto puklo i zelim ga igrat gledam dosta se promijenio pa eto dal mi ko moze rec koja je sada najjaca nacija ja imam na starom accu dosta istrazenu ussr
USSR je meni najjakija
USSR je meni najjakija
e super onda sutra idemo u nove "pobjede"
ne postoji najjača nacija...
ne postoji najjača nacija...
dobro i taj odgovor uvazavam, ali gledam na ono prije su svi igrali sa ussr i nekako je dominirala ta nacija
Kako su nas botine ownale a i kako nece jedan unicum na startu zaginu
Ne pamtim da sam vidio da 10 igrača u timu ne napravi nikakvu štetu... Bar ne na ovom nivou.
Jbt kako je t54 sugav kad je stock danas ga kupim ma nema sanse neki dmg napravit i stalno gubim
Kratko i jasno, fali mi još malo XP-a da si otključam jedan od zadnjih gunova na T-54 pa da li mi je bolje ići na Obj. 140 ili T-62A? Ja sam nekako više naklonjen Obj. 140 i više riječi hvale sam čuo za njega. Što vi mislite? Hvala
11 | Obj. 140 |
---|---|
10 | T-62A |
- Storm confirms: FV215b (120) will be changed to Chieftain Mk.3 and FV4202 to Centurion Action X
- FV215b (120) will not stay in the game
- Storm states that the Chieftain will be better than FV215b
- patch 9.3 will come soon
- no plans to allow player to buy “event tanks” for money
- IS-7 pintle machinegun will not return, the feedback is that it’s okay the way it is in HD
- according to Storm, the real fate of the FV4202 premium (for free or not) will be announced “closer to winter”– for now the current info (SS: by Evilly about the mission apparently) should be better disregarded
za više klik
Koju ludu sreću imam, prvi put čujem za mistercroo-a da steama, spojim se na twitch da vidim kako igra no on taman krenuo dijeliti golde i izvuče mene i dade mi 1000 Golda!!!
Hvala Mistercroo!!
Sad ajmo lagano - prvo nek se siemke postave pa ću ja pokljucat što ostane...
Treba samo pametno od pocetka, prvo ako si nizi tier kako se rasporedi ostatak tima te ovisi, ako si td ili heavy otici defend na flank s manje ljudi ili ako si medium ili light na onaj s vise te probat napravit dmga dok se protivnici jos razmjestaju na pozicije, a nakon toga samo flankat dok su okupirani sa jacim tankovima. Ako si top tier onda trebas vodit, push jedan flank pogotovo u heavyu te trazit support, a ukoliko se nades na flanku s manje ljudi onda samo defend i izbjegavat nepotreban trade dmga s protivnikom, tada samo treba sto vise odugovlacit da flank na kojem imate vise tankova probije i onda ce doci support i na ovu drugu stranu.
Evo jedan ss dobre partije danas dok sam radio daily za mediume, jos 9 dana i type62 je tu pa da malo provozam mini typea.
Evo moja malo nelošija :)
http://wotreplays.com/site/1149962#sand_river-d4rk_ch1ld-wz-131
Kratko i jasno, fali mi još malo XP-a da si otključam jedan od zadnjih gunova na T-54 pa da li mi je bolje ići na Obj. 140 ili T-62A? Ja sam nekako više naklonjen Obj. 140 i više riječi hvale sam čuo za njega. Što vi mislite? Hvala
Uzmi gun sa 201 pena bez obzira na koji tenk isao poslije, superioran je u svakom pogledu u odnosu na 219 pen gun, a tu razliku od 18 pena neces niti osjetiti. Aim time = manje si izlozen = zivot.
Jbt kako je t54 sugav kad je stock danas ga kupim ma nema sanse neki dmg napravit i stalno gubim
Moje najgore stock iskustvo do sada, ali zato kada je full upgrade onda je prezabavan i predobar tenk. Sad najvise patis zbog tromosti, neka ti upgrade bude prvo track, pa kupola, pa motor pa tek onda gun.
ahahahaha pa ja ne vjerujem, dobil sam razerov deathadder i goliathus na onom WGL EU giveawayu :D
ahahahaha pa ja ne vjerujem, dobil sam razerov deathadder i goliathus na onom WGL EU giveawayu :D
ma što će ti to?! ja još uvijek koristim miš s kuglicom.. i bez problema pogadjam e25ice u punoj brzini na 425m i više :P
poklonjenom konju se ne gleda u zube :D
Uzmi gun sa 201 pena bez obzira na koji tenk isao poslije, superioran je u svakom pogledu u odnosu na 219 pen gun, a tu razliku od 18 pena neces niti osjetiti. Aim time = manje si izlozen = zivot.
Onda uzimam 100mm D-10T2C i kasnije Obj. 140. Hvala svima koji su glasovali i na bilo koji način pomogli.
pucam 50 posto prem amma i onu kinesku hranu.. za svaku partiju moram odigrat jednu s loweom da nadoknadim gubitke :D
Hellcat nerf?Pffft,no problem
Jedna stronk T8 partija...dobio 2 reporta i bio nazivan noobom(oba reporta i uvrede od suboraca caernarvona i crusadera,bez team damagea,samo zato što sam racionalno razmišljao)
p.s. stavit ću replay kasnije ako koga zanima
Replay: http://wotreplays.com/site/1176566#live_oaks-celski-m18_hellcat
Mislio sam na camo nerf,ipak je to jedan veliki minus za hella
Vidio sam nažalost...šteta,osobno mi je jedan od najdražih tenkova
Ovi vikend specijali su na eu serveru postali pateticni...skupi 50k expa sa t9 i t10 da bi dobio 5 bijednih velikih repair kitova...pare za tih 5kita (da to nam wg eu uvaljuje zadnje vrijeme) skupim u pet borbi...
Ja se spremam izgrindat Panthera2 i unlockat E-50 i sve me strah jer sam citao okolo da E-50 ima prestrasan stock grind :)
Ajde barem imam u Depotu onaj vrag za suspension sto sam jos na E75 koristio, pa cu barem moci trackse preskociti u pocetku da malo ubrzam.
Koji t9 medijum nema strasan stock grind...