Jel ima netko link na torrent file od 0.91 verzije (full, ne patch), ne mogu više naći na njihovim stranicama, imaju samo klijent za download?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uz sva sranja koje sam izrekao tokom 3 godine jos uvijek nisam dobio chat ban.
Tako da neznam kako vi uspijete.
koliko sam ja upoznat nema više cijeli klijent igre za skinuti, već samo instalacioni dio tako da se ne može prenijeti na drugi komp :-(
ispravite me ako griješim ( nadam se ).
Nope, nema više. Tražio sam i sam prije koji mj. Glupost na kvadrat. Iz kojeg su razloga to napravili, meni nije jasno.
koliko sam ja upoznat nema više cijeli klijent igre za skinuti, već samo instalacioni dio tako da se ne može prenijeti na drugi komp :-(
ispravite me ako griješim ( nadam se ).
Ne grijesis
Samuraji i ninđe riješeni Sve u svemu mnogo dobra linija, jedino razočaranje je chi-ri, doduše i on je ok al mi ne paše still te igre.
Stb-1 tj
, antene i kupola me full podsjeća na to
Prva medalja ovog tipa je ujedno s ogijem došla, to jest svi tenkovi neke nacije istraženi, sljedeći su vjerovatno Francuzi ostalo izgrindat bata t10 artiljerca.
12t je takvo smeće od tenka...na koji se to način igra? Parkiraš u grm i glumiš scouta? Jer nit je brz, nit je okretan, nit ima top...
12t je takvo smeće od tenka...na koji se to način igra? Parkiraš u grm i glumiš scouta? Jer nit je brz, nit je okretan, nit ima top...
Meni je bio odlican, al sam ga igrao kad je bio tier 5 :PP Tak da ne znam kakav je sad :P Toliko mi je bio dobar da sam cak s njim izgrindao i arty :D

pises gluposti.igras kao da imas 10 godina.
Uz sva sranja koje sam izrekao tokom 3 godine jos uvijek nisam dobio chat ban.
Tako da neznam kako vi uspijete.
neznam stvarno kako to ide,,, do sada sam samo dobijao samo Chat Ban mozda 6,7 puta, a danas prvi put ikada Ban na 24h sto mi se nikada nije desilo, izgleda da su me uzeli na zub i dobro ribaju :/
Pricaj kaj oces ali tenk je vrh vrhova, skinuo sam bar 7-10 puta mastery, cak mi je bolji od elca jer mi pase mojoj igri.
Pricaj kaj oces ali tenk je vrh vrhova, skinuo sam bar 7-10 puta mastery, cak mi je bolji od elca jer mi pase mojoj igri.
Vjerojatno se poklopilo to da sucksam u zadnje vrijeme, nova posada na 12t i očito jednostavno ne odgovara mom stilu igre...daj okači koji replay ako ti se da, čisto da vidim što se može s tim tenkom...
pises gluposti.igras kao da imas 10 godina.
pravi se našao govorit
uglavnom il glumiš scouta il si nađeš par većih "prijatelja" iz tima i lešinar si, dok su ostali zaokupljeni većim prijetnjama flankaš i kradeš dmg
13 75 poslije je malo bolji, 13 90 je već zvijer
Hrvatski WoT kupovi ovog mjeseca
http://www.esl.eu/hr/wot/news/245184/
Vjerojatno se poklopilo to da sucksam u zadnje vrijeme, nova posada na 12t i očito jednostavno ne odgovara mom stilu igre...daj okači koji replay ako ti se da, čisto da vidim što se može s tim tenkom...
http://www.wotreplays.com/site/991775#self
Malo sam naivno umro na kraju nesto sam se zbunio pri brojanju koliko imam vremena dok reloada
http://wotreplays.com/site/991911#erlenberg-rapture868-pz_sfl_ivc
I bezveze se ko idiot okliznem na kraju i utopim se... mlatnem ff i dok sam se počeško po leđima upade :(
moze hellcata izbusiti ako naletis na njega. dogodilo mi se jednom :(
evo kupio sam napokon BL-10 za svoj ISU-152 pa me zanima koje granate da koristim kao primarne?pancirne il fugazne?
evo kupio sam napokon BL-10 za svoj ISU-152 pa me zanima koje granate da koristim kao primarne?pancirne il fugazne?
najbolje bi bilo zlatne jer ove ap slabo probijaju /s
"Fugazne"...imaju veći damaž.
Ma najbolje ti je da ne uzimas granate, bezveze credite na to bacati, nema smisla, samo u minus ces ici
To je neka nova fora u zadnje vrijeme, prilikom loadanja lik napise, "sry i have no shells"
Skoro sam ga TK-al, ali sam se suzdrzao
Ma najbolje ti je da ne uzimas granate, bezveze credite na to bacati, nema smisla, samo u minus ces ici
To je neka nova fora u zadnje vrijeme, prilikom loadanja lik napise, "sry i have no shells"
Skoro sam ga TK-al, ali sam se suzdrzao
dogodilo mi se par puta kad sam uzimao kupolu i sjecam kad su tek dosle timske, odigrao sam 5 gejmova bez granata jer sam ih uvijek zaboravio stavit kad do kraja bitke bude zajebancija
Ma loadaj zlato, to je ionako hit u zadnje vrijeme
Čak i ovi tier 10 mediumi roštiljaju ko veliki, zašto ne bi i ti sa isu152. Jest da nećeš nešto zarađivati ali kgj
ti si jedan od onih koji e100 voze unazad da ih ne zapale?
Trebam znati vrlo vaznu stvar, ovaj top of the tree traje i 15. ili do 15, vazno jer je u pitanju 2 milijuna