World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

tu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
MrSkunk43 kaže...

gdje ima za skinut mod za posadu da prica jezik od nacije ciji tenk vozis?

Imaš u postavkama...{#}

16 godina
neaktivan
johi bro kaže...
The Unforgiven kaže...
nije da piše na slici..

imat veći prosječni damage od 65, 85 i 95 posto igrača u određenom tenku

E pa tako sam ja grindo T28 prot. da otključam T30 dok je na popustu, i igro 3-4 dana po 30-tak bitaka dnevno, mlatio tier 9-10 i dobio jednu zvjezdicu.

I to sam skužio dok sam isprobavo kamuflažne boje, pa vidio na topu zvijezdicu. I nisam još primjetio da netko ima 2 ili 3 te oznake.

Znači računa se kroz par dana, sigurno kao  i za "Master" exp. samo je dmg. u pitanju

Ne racuna se kroz par dana,nego od trenutka kad je to uvedeno,tj. od 9.1. pa na dalje.

Jednom kad osvojis crtu ili zvjezdicu ona ostaje.

http://worldoftanks.com/en/news/17/marks-of-excellence/

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 0:03 (guinness).
15 godina
neaktivan
guinness kaže...
johi bro kaže...
The Unforgiven kaže...
nije da piše na slici..

imat veći prosječni damage od 65, 85 i 95 posto igrača u određenom tenku

E pa tako sam ja grindo T28 prot. da otključam T30 dok je na popustu, i igro 3-4 dana po 30-tak bitaka dnevno, mlatio tier 9-10 i dobio jednu zvjezdicu.

I to sam skužio dok sam isprobavo kamuflažne boje, pa vidio na topu zvijezdicu. I nisam još primjetio da netko ima 2 ili 3 te oznake.

Znači računa se kroz par dana, sigurno kao  i za "Master" exp. samo je dmg. u pitanju

Ne racuna se kroz par dana,nego od trenutka kad je to uvedeno,tj. od 9.1. pa na dalje.

Jednom kad osvojis crtu ili zvjezdicu ona ostaje.

http://worldoftanks.com/en/news/17/marks-of-excellence/

Nerazumijem tvoj komentar, al nek ti bude, valjda ti znaš šta želiš reći

666+999=zlo i naopako
16 godina
World of Tanks

Mislio je reći da se te zvjezdice računaju na dmg koji si napravio od dana kada je 9.1 patch došao live. Sve prije toga nije bitno. I nije kao za Mastery gdje se gleda dmg u tjedan dana čini mi se.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Marks of excellence bi trebali biti nevezani za druge igrače. To bi trebalo biti kao osobno postignuće, recimo da imaju granice koliko dmg ili kilova imaš sa tim tenkom.

Tipa 50k dmg jedna zvjezdica, 150k dvije i tako dalje, ili 100 kills, 200kills itd. ako me kužite...

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 0:37 (rapture686).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Marks of excellence bi trebali biti nevezani za druge igrače. To bi trebalo biti kao osobno postignuće, recimo da imaju granice koliko dmg ili kilova imaš sa tim tenkom.

Tipa 50k dmg jedna zvjezdica, 150k dvije i tako dalje, ili 100 kills, 200kills itd. ako me kužite...

Da al onda bi svaka rajcica imala zvijezdicu.

15 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
MrSkunk43 kaže...

gdje ima za skinut mod za posadu da prica jezik od nacije ciji tenk vozis?

Imaš u postavkama...{#}

nisam imao pojma :D

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
rapture686 kaže...

Da al onda bi svaka rajcica imala zvijezdicu.

Pa šta :D

Toni
15 godina
^ siema pl detected
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Oh ne.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kv 2 shoot on move no problem yes?

http://www.wotreplays.com/site/973729#self

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

Super runda, stvarno puno sreće za toliko penetracija zaredom :D Sad se i meni igra KV-2, najviše volim kad tako iznenada probije, odmah ti podigne raspoloženje i dobiješ još više volje za igrom {#}

15 godina
The Unforgiven kaže...

{#}

Dat RNG

Svaka cast :D

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 7:57 (Intel&ATI).
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ovaj WG svaku mapu unisti redizajnom, koj k uopce to rade.

nije mi jasno koji su kriteriji WG za redizajn!?

konstantno na sve više mapa pokušavaju napravit nekakve "rovove" tj. klance u koje trpaju tenkove, a sa strana otvaraju putove za "flank" (pearl river npr)...

složit će te se vjerojatno da "prošli" el halluf nije valjo jer je sredina bila prazna i svaki pokušaj silaska bi završio boom, boom boom...ali sada kad imamo zaklone borbe su življe i treba znati iskoristiti prednostvi vrste tenka koji vozimo..

općenito ne razumijem što žele postići konstantnim redizajnom mapa i (ili) okljaštravanjem pojedinih (ionako) loših tenkova? žele smanjiti broj snipera? base campera? ili povećat potrošnju pogonskog goriva {#} ?

igra ima nedostatke,i iako su dobro dokumentirani, a ponavljaju se poslije svake nadogradnje WG ne razmišlja o "pojačavanju" ekipe koja radi na razvoju nego konstantno nervira ekipu koja to sve masno plaća..

u globalu igra nije tako loša iako ubijaju nerealni MM (match making) i previše bot-ova.. o MM je sve rečeno (neće se mijenjati) iako smo svjedoci da može biti i pravedan! sjetite se da kad kupite viši tier imate "povlašteni" MM desetak bitki tj. top tier ste! to dokazuje da može "poštenije" ali netko ne želi!! moram napomenuti da ne želim "mlatiti" slabije nego biti konkurentan na svojoj razini!! zašto je to nemoguće!? između ostaloga i jer bi se pokazala stvarna snaga (nekih) OP tenkova i bili bi prisiljeni na rezove a to nebi zadovoljilo korisnike/ljubitelje pojedinih nacija

nikad i nikad neće ići "na ruku" igračima nego će iz samo njima znanog razloga pokušavati uništiti solidno razvijenu igru..zna li netko koliko trenutno "teži" igra??

svaki pokušaj pritužbe ili prijave nepravilnosti završi odgovorom u stilu "dear tank commander learn how to play" {#}

umjesto da u npr. tromjesečnom ritmu izbacuju nadogradnje te ih dobro testiraju oni prodaju poluproizvod po cijeni koja ne stoji

multicore support će mo čekati do nepoznatog ali zato smo (po njima) savršeno izbalansirani {#}

17 godina
moderator
bivsi branitelj kaže...
dedaa kaže...

Ovaj WG svaku mapu unisti redizajnom, koj k uopce to rade.

nije mi jasno koji su kriteriji WG za redizajn!?

Pisalo se o tome kako njihovi map developeri prate kretanja igrača po mapama, uočavaju hot spotove (gdje se igrači skupljaju kao muhe na g...) pa onda ovim izmjenama pokušavaju to rebalansirati. Ovo je ukratko kako sam ja zapamtio njihovo objašnjenje, nisam baš ni obraćao previše pažnje na to.

Još da se pohvalim kad već pišem, nisam igrao već 2 sedmice i baš mi je fino :D Znao sam upaliti - reko ode sad baciti koju partiju, al onda mi se zgadi pa ugasim bez igranja, zasićenje.

Do kada ću odmarati, pitanje je sad? :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

MM je takav kakav je jer imaš tenk (SP) koji je tier 8 ali on ne zadovoljava baš te uvjete tako da mu dadnu privilegirani MM, jer što on može napravit u desetakama, također s druge strane imaš kv1 koji je cca svaku 4-6 bitku top ti er, jer kad tako upadne onda je OP i tako su ga malo izbalansirali

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Da, zato mene sa Cometom sa stock gunom gura medju devetke koje ne mogu probit nikako osim od iza, a on mene odvali sa 2 shota. Ili Caernavron sa stock gunom koji takodjer ne moze probit 9ku, trpa me medju 10ke.

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

lol

dobre misije {#}

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/missions-july-2014/

Bolje da nisu nista stavili

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

lol

dobre misije {#}

hahah glavna nagrada ventilacija, i to 1 puta po accountu. Pa u mjesec dana sa T34 zaradim dovoljno da kupim 50 takih.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Intel&ATI kaže...

lol

dobre misije {#}

hahah glavna nagrada ventilacija, i to 1 puta po accountu. Pa u mjesec dana sa T34 zaradim dovoljno da kupim 50 takih.

http://ftr.wot-news.com/2014/07/01/july-missions-comparison-us-vs-eu/ jos koja kila soli na ranu {#}

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Retardirano..

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...
The Unforgiven kaže...

{#}

Dat RNG

Svaka cast :D

bez brige, sljedecih par rundi je nadoknadilo super RNG u ovoj {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Najgori redizajn je Komarin definitivno. Sto god vi rekli, komarin na pocetku je znao biti stvarno smijesna mapa. Sjetite se samo onih baza koje su stajale na lijevoj i desnoj strani, pa kad bi se obadva tima oformila u lemming train i ko ce prije cappat. Znao sam imat takvih partija po 2 min hrpetinu.

Isto tako mi jos nije jasno zasto je Dragon ridge maknut, dobra mapa po meni, ako netko zna nek kaze.

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Sa supertesta 0.9.2

- reworked following maps: Sacred Valley(jeee), Cliff, Sand River(Napokon da asault srede), Hidden Village, Erlenberg, El-Halluf, Airport, Komarin
- added new reworked Prokhorovka map
- reworked the snowstorm effect on Kharkov map
- fixed the bug on Pearl River map where a tank is launched into the sky by interacting with some objects

- fixed the bug where the tanks on sloped surfaces “twitched”

- reworked the HD tank display, now, only player’s tank is displayed in HD (WTF?) 

Dolazi dosta nerfova i buffova, najzanimvljiviji i najocekivaniji su WT i FV183

- gun accuracy spread from moving and turning the hull nerfed by 25 percent
- 128mm gun lost 1 shell in the autoloader, reload time of the 128mm autoloader buffed from 60 secs to 52 secs

- 183mm HESH penetration (FV215b 183) nerfed from 275mm to 230mm

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 18:30 (ja111).
Moj PC  
8 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Sa supertesta 0.9.2

...

A kad bi trebao izać 0.9.2?

16 godina
ja111 kaže...
- 183mm HESH penetration (FV215b 183) nerfed from 275mm to 230mm

Auuuu...pa ovo je dealbraker za taj tenk...Iznenađen

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Zrinski kaže...
ja111 kaže...
Sa supertesta 0.9.2

...

tek sad je supertest, pa onda tek ide public test koji traje 2, 3 tjedna pa onda tek live

ja bi rekao sredina 8. početak 9. mj al nemoj me drzati za rijec, ovo je isto koda ti baba vanga veli {#}

16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Zrinski kaže...
ja111 kaže...
Sa supertesta 0.9.2

...

tek sad je supertest, pa onda tek ide public test koji traje 2, 3 tjedna pa onda tek live

ja bi rekao sredina 8. početak 9. mj al nemoj me drzati za rijec, ovo je isto koda ti baba vanga veli {#}

Zanima me da znak kad skinut test server :D

17 godina
neaktivan
World of Tanks

"evo igram s T28 i ubaci me protiv par KV1,T1Heavy i nešto TD-a.ukratko: gađam KV1 u gornju ploču,u donju ploču,otraga,sa strane,u kupolu sprijeda,u kupolu sa strane-sve skupa 15-ak granata-0 dmg-o penetracija-tek 2 kritikala,naravno bez štete! onako očajan opalim 3 granate,tek da vidim,u svoje KVjedinice i gle čuda,sve tri i probile i nanijele štetu.debilana od igre!"

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/405434-koja-debilana/#topmost

{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
8 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice