World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.100.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Nisam čitao temu zadnjih 500 stranica jer nisam igrao igru. Prije par dana ponovo skinuo da vidim što je novo, jučer mi se updatealo ali od onda se ne mogu logirati u igru. Probao prije 5 minuta i ništa. Ima netko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
cikl0n kaže...

Citam vas cesto ali rijetko pisem, htjedoh sa vama samo podijeliti probleme koje ocito vidim imaju svi....Meni je takodjer katastrofa FPS pao do 20 frejmova, nekad kad opiz...dim iz topa ko da se smrzne na milisekundu pa krene dalje, totalno NJESRA od PATCHA!!!Grafika ko fol zericu bolja al to nije ono WAO kako su govorili imam 8gb rama ati 7850 OC(tvornicki) 2gb i I5-3570K i meni to ne radi?Nabijem na qurac kompletnu ekipu iz WG jer sa svakim novim patchom igra je sve neigrivija!

stavi 13.9 drivere. mene je spasilo

xfact
13 godina
=xfact= kaže...
cikl0n kaže...

Citam vas cesto ali rijetko pisem, htjedoh sa vama samo podijeliti probleme koje ocito vidim imaju svi....Meni je takodjer katastrofa FPS pao do 20 frejmova, nekad kad opiz...dim iz topa ko da se smrzne na milisekundu pa krene dalje, totalno NJESRA od PATCHA!!!Grafika ko fol zericu bolja al to nije ono WAO kako su govorili imam 8gb rama ati 7850 OC(tvornicki) 2gb i I5-3570K i meni to ne radi?Nabijem na qurac kompletnu ekipu iz WG jer sa svakim novim patchom igra je sve neigrivija!

Drivere samo skinemo i instaliramo preko postojećih ?? 

17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Nisam čitao temu zadnjih 500 stranica jer nisam igrao igru. Prije par dana ponovo skinuo da vidim što je novo, jučer mi se updatealo ali od onda se ne mogu logirati u igru. Probao prije 5 minuta i ništa. Ima netko rješenje?

Ne možeš ući u igru već duže ili samo nakon patcha? Jer imam te u friends listi (ovaj novi KukyHR profil, ne onaj što si prodao) i bio si online. Da ti nije neko maznuo acc?

EDIT: Vjerovatno misliš nakon patcha jer kažeš da si skinuo prije par dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 12:48 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

Da, od jučer nakon što sam skinuo patch više neće da se logira, promjenio sam šifru i sve to ali ništa. Vidim sad na njihovim forumu da mnogi imaju isti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
=xfact= kaže...
cikl0n kaže...

cntrol panel- uninstall all amd software.. restart. pa instal 13.9

xfact
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam šta da kažem...inače ovo nije prvi put da mi se ovako nešto dogodi, ali ovaj put sam morao objaviti

http://wotreplays.com/site/781868#self

PS: obratite pozornost na ime

0 0 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...
Rucipe kaže...
=xfact= kaže...
cikl0n kaže...

cntrol panel- uninstall all amd software.. restart. pa instal 13.9

Jel može link za download zato što zadnji koji su na AMD stranici su 13.12 . Sorry za offtopic .

17 godina
moderator
Rucipe kaže...

Jel može link za download zato što zadnji koji su na AMD stranici su 13.12 . Sorry za offtopic .

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_9_whql_download.html

13 godina
neaktivan
World of Tanks

javite dal vam se popravio fps sa 13.9

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...

javite dal vam se popravio fps sa 13.9

3-4 fps je povećalo ali su grame dropovi manji . Ali i dalje nije kao što je prije bilo . 

17 godina
moderator
Rucipe kaže...

3-4 fps je povećalo ali su grame dropovi manji . Ali i dalje nije kao što je prije bilo . 

Trebao si počistiti kompletan sistem od drivera sa DDU, jer možda ostane nekakav dio od ovih drugih:

http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html

Tek onda kad nemaš ništa od tog prethodnog catalysta, instaliraj 13.9 i vidi da li ima razlike.

11 godina
neaktivan

Meni je isti.

The quieter you become, the more you are able to hear
15 godina
World of Tanks

Čovjek bi pomislio da će modovi uzrokovat crasheve, ali kako je krenulo ni to više nije potrebno

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
To je samo način da nerfaju Hellcata :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
moderator
St0ka kaže...

Čovjek bi pomislio da će modovi uzrokovat crasheve, ali kako je krenulo ni to više nije potrebno

Link

Na kraju će dati još dan premiuma svima jer nisu mogli igrati zbog svih tih njihovih sr.anja/bugova.

14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
cikl0n kaže...

Ovako stavio sam drivere 13.12 jer na ovim linkovima sto ste vi postavili nisam mogao skinut radi mi redirect na stranicu od atija 14.3 ako se ne varam to su oni BETA , sada mi je puno veci FPS ali imam cesto npr 70FPS-a i onda padne na 30 2 sec i onda opet nazad pa imas osjecaj da igra steka ne znam sta da napravim jos...

slovo sto ga Ante kovo
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li se ista o popustima za Uskrs (t9-10).

ps. sta je bilo prosle godine?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli se i vama čini da je Arty opet OP ima ih opet minimalno 2-3 po mapi i kvalitetno kose....

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Jeli se i vama čini da je Arty opet OP ima ih opet minimalno 2-3 po mapi i kvalitetno kose....

Arty je od kad su ih nerfali pa do 8.11 bio bezopasan ali sada je opet počeo da dere ko lud . U pokretu skida full hp :( 

11 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Link

Jučer sam odigrao dvije partije s t-25, moguće da i on ima bug jer me obje izbacilo {#}

11 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Da primjetio sam da je arty sad baš ubitačan (jer ja igram sa arty {#} ). Baš ono nešto što nikad nisam uspio uraditi sa arty sad radim sa lakoćom.. dogur'o sam do Grille-a i prije max 200-300 dmg na neke ruske teškaše i to ih baš pogodi u sridu što bi se reklo. Sad lakoćom puknem KV2 700+ hp-a, KV-1S 500 hpa, KV-1 500injak HP-a.. baš ono dosta i one shot kill. Nekako imam osjećaj da je bolje igrati sa arty ( barem dok ja igram :d).

I da, neki dan prije patch-a mi se desilo nešto bizarno. Nekako ili sam se namjestio ili je bug bio ali je bila situacija da uopšte nije bilo potrebe da aimam. Onaj aim krug je uvijek bio full aim i samo sam rešet'o po mapi.. znači nisam mor'o čekati da aima nikako samo pali gdje god da se okrećem ili koliko god da se okrećem.. Garant neki bug al' nisam se bunio. {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

14 -14 .. njihov kv1 ide prema nasem kapu al treba mu jos nekih 20sec.. nas kvi je 10 m od njihove zastave .. svi vicu cap fast go- cap.. lik krene prema zastavi  i taman sto stigne..  zaobidje krug i ode dalje..

xfact
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

konačno jedna dobra {#}

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Katastrofa. Na testu je sve bilo ok,a sad sve trza. Smanjio sam grafiku,ali ne pomaze. Mm je uzasan. 2 pobjede 11 poraza. Do 9.0 je sve islo super,znatno sam popravio wr. U zadnjih 1000 bitaka 56%,a sad ovo. Ljudi se samo voze okolo kao kad sam poceo igrati 2011. Vjerojatno jos nisu optimizirali svoje botove,sve ih je vise u bitkama,cini se da gube igrace.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

alienware opet djeli kodove ali samo za nove accoute..

1000 golda i 7 dana peremiuma pa darujem taj kod novom igraću..

ko se prvi javi njegovo

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja stajem sa igranjem do daljnjeg. Prije je bilo sporo, a sada je još gore. I mislim da je uvođenje HD modela bilo nepotrebno, ali eto im sada. Vidim da se ljudi svugdje tuže da im igra radi lošije nego prije, a imaju neusporedivo bolja računala od ovog kojeg ja imam.

Umjesto da unaprijedi igru, ovaj patch ju je unazadio. Nekima radi dobro, pa čak i bolje, ali imam dojam da većini radi lošije od ovog patcha. I pored niskog fps-a i trzavosti (primjeti se i lag, lampica često titra) imam i jedan bug gdje mi se iznad drveća i grmlja prikazuju kvadrati.

Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ja stajem sa igranjem do daljnjeg. Prije je bilo sporo, a sada je još gore. I mislim da je uvođenje HD modela bilo nepotrebno, ali eto im sada. Vidim da se ljudi svugdje tuže da im igra radi lošije nego prije, a imaju neusporedivo bolja računala od ovog kojeg ja imam.

Umjesto da unaprijedi igru, ovaj patch ju je unazadio. Nekima radi dobro, pa čak i bolje, ali imam dojam da većini radi lošije od ovog patcha. I pored niskog fps-a i trzavosti (primjeti se i lag, lampica često titra) imam i jedan bug gdje mi se iznad drveća i grmlja prikazuju kvadrati.

Jeli ti vidiš na čemu igraš?? nvidia 6600 grafa iz 2006.god,jedva pokreče cod4 na low,a ti sad se žališ na niski fps,ja iman comp. pod moj pc i radi mi normalno sve isto kao u zadnjem patchu,baš nije ni 1 fps manje.

11 godina
World of Tanks

Meni se čini kao da je igra sve svijetlija sa svakim patchom {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Haha, lijepo. Tijekom bitke mi se igra srušila, ravni crash na destkop. Nista ajmo nazad, ucitava se mapa i jos jednom crash. Pa ponovo crash...

Etc, uglavnom sad nemogu u igru, bio sam živ i pola tima će me reportati jer sam IDLE.

GJ WG, nesposobni debili

Ubi bene, ibi patria.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice