- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav je 13 90 jel puno bolji od 13 75 jos mi 5k xp ostalo do njega pa da me zanima dal da danas odigram ili ostavim za sutra?
Ovo ste sigurno pobjedili
Ovo ste sigurno pobjedili
t62ice (skoro sve) se zaletile na nas po sredini, a onda samo vidiš "zeleno" sa desne strane
Kakav je 13 90 jel puno bolji od 13 75 jos mi 5k xp ostalo do njega pa da me zanima dal da danas odigram ili ostavim za sutra?
da, odličan, puno bolji od 13 75
Zasto svaki put kad update-a test server skida svih 6 GB a ne kao na wot clientu samo update npr. 700 MB ?
Zasto svaki put kad update-a test server skida svih 6 GB a ne kao na wot clientu samo update npr. 700 MB ?
meni uvijek skida oko 4-6gb na ''obicnom'' wot-u
zato što skidaš cijelu igru ispočetka kako bi mogao doći na test server
Evo i mene sa T14, deda nemoj poluditi
Kupio ga kad je bio na pol cijene prije kojih mjesec dana i tek sad sam ga upogonio
Armor layout mu je tipa IS-6, ima samo 50mm na hullu sa svake strane, ali jaka nakosenja rade svoje kao i na IS-6
Odigrao sedam borbi, cetiri puta u tier 6, a 3 puta sam bio top tier...
E sad top mu je zesce govno i sa APCR, tako da u tier 6 nemas sta traziti protiv t6 heavya i armor mu je bezvrijedan protiv topova sa 130mm+ penetracije...
Kad si top tier to je druga prica, skoro pa te niko nemoze probiti uz pravilno stajanje
Evo jedne od maloprije 2239xp-a, 8 killova, 34 udaraca primljeno, 3800 potencijalne stete primljene
Replay or it didn't happen
Čije videe na youtube da pogledam o načinu igre i kako igrati sa određenim tenkovima?
Evo replay, skroz zaboravio...
Čije videe na youtube da pogledam o načinu igre i kako igrati sa određenim tenkovima?
Quickybaby, SirFoch, Circonflexes...
Jingles, Foch, QuickyBaby
qb i circon imaju i twitch streamove pa ni to nebi bilo loše pogledati koji put
Meni se nece sad logirati,samo stoji na logging in..,vama?
idi na eu2 i on ima malih poteskoca, jedno vrijeme su mi bili smrznuti goldi i free exp
jel jos nekom nece uc u wot, msm na oba servera ??
Od ovih šta ti preporučuju ,Jingles ima najbolje vide-e i najbolji je komentator ali su circon i quickybaby bolji igrači od njega.
Ima li netko FV 215B (heavy ne TD) i kakva je inace ta britanska heavy linija ??
Ili je 113 bolja opcija?? Nekako su mi britanci sa brzim reloadom drazi
Ja ga nemam ali je neugodan za sresti,front armour mu je odličan a pošto mu je kupola straga također je odličan i za košenje iza zgrada
Ima li netko FV 215B (heavy ne TD) i kakva je inace ta britanska heavy linija ??
Ili je 113 bolja opcija?? Nekako su mi britanci sa brzim reloadom drazi
Ja ga nemam ali je neugodan za sresti,front armour mu je odličan a pošto mu je kupola straga također je odličan i za košenje iza zgrada
oklop mu nije baš odličan,ima jednu prednju ploču 150mm a sve ostalo je manje,opčenino papir armor ali zna čuda bouncat,visok hp,top insane rof,sve u svemu odličan tenk,nešto kao t110e5
Ma jok, pa vidis da grinda ko lud
Koju stranicu prije je postao da vozi AT8 sad je vec skoro gotov sa AT7