Dat carry
http://wotreplays.com/site/519374#south_coast-iwek91-t-34-85
EDIT: damn you bug blocking imgur!
Evo direct linkovi:
http://i.imgur.com/8xiuOPn.jpg
Dat carry
http://wotreplays.com/site/519374#south_coast-iwek91-t-34-85
EDIT: damn you bug blocking imgur!
Evo direct linkovi:
http://i.imgur.com/8xiuOPn.jpg
Mislim da nije samo do toga, pretpostavljam da i njima škola počinje uskoro, što znači nema više ostajanja dugo za tenkovima, nego za knjigom.
EDIT: Ali zato već u pola 7 ujutro dolaze na server da za*ebavaju.
Ne znam tko je imao tu (ne)srecu grindat americku liniju prema t57 heavy, ali ja odgovorno tvrdim da je t54e1 najgori T9 tenk u igri..Pa to nije humano prespor za mediuma, za heavy nije vrijedan spomena..Nikad ne prodju sva 4 shela, ma uzas..Jos bi bi bilo najbolje s njim se sakrit do sredine partije pa rijesavat ranjene..eto mozda da ga preimenuju u "hijena" ;)
ima li kakav zadatak za ovaj mjesec??? killovi/steta/iskustvo???
ima li kakav zadatak za ovaj mjesec??? killovi/steta/iskustvo???
Bit ce od 16.1. pogledaj ovdje
partija je krenula 0:6, već sam mislio da smo fasovali još jednu pa sam prvo svima opsovo mater , pa uključio rage mode
, skinuo 6 tenkova, 4000dmg te smo dobili na kraju. uz mene, likovi u T34 i T28 su poskidali ostale. što samo govori koliko jazavaca ima na serverima kad 3 igrača moraju čupati ostatak ekipe
.....
Kupio davnih dana Churchill III (jednom kad je bio za 750 golda. volim tako kupovat premium tenkiće ko žensko sam xD) i nisam ga niš igrao neko vrijeme, jer meh :D jučer sam konačno izdvojio neš para i kupio opremu (rammer, vents i GLD), pa odigro prvi meč i ace tanker nažalost draw, jer jbg nisam u Hellcatu da naganjam i uhodim pljen po mapi, ali dobar score na kraju bio za mene
long story shor danas sam imao još bolji meč 2.7k dmg-a 1950 baznih expa... stronk tonk... realno seal clubbing al šta ćeš :)
PZ III/IV - Napravim 1,5k dmg, imam 100 hp.a i moj TD me sprasi u dupe... Alt + F4 + Normabel...
Otkljucan je VK 30.01 (D) - ali nemam love za njega, jos 300k... i jos kojih 5k expa do t-29 a za njega cu skupit ne znam kad.
Kupio davnih dana Churchill III (jednom kad je bio za 750 golda. volim tako kupovat premium tenkiće ko žensko sam xD) i nisam ga niš igrao neko vrijeme, jer meh :D jučer sam konačno izdvojio neš para i kupio opremu (rammer, vents i GLD), pa odigro prvi meč i ace tanker nažalost draw, jer jbg nisam u Hellcatu da naganjam i uhodim pljen po mapi, ali dobar score na kraju bio za mene
long story shor danas sam imao još bolji meč 2.7k dmg-a 1950 baznih expa... stronk tonk... realno seal clubbing al šta ćeš :)
yup, prebolestan tenk. mislim da ima najači xp income od svih prem tenkova. da se zaraditi sa njim pristojno i predobar tenk za grindanje posada.
također sam ga kupio za 750 golda prije jedno godinu i pol i trenutačno sa njim imam najviše partija odigrano i afkors is7 posada by default u njemu.
Najviše mi se sviđa RoF kod njega :D ko mitraljez dere po svemu :D 1.96 ili tako nešto sekundi je meni nemam BiA posadu još na sovjetskim heavyjima. Mislim da je to protivnicima iritantno za poludit pogotovo ako svaka još i probije :) heheheh
Ok sad mi se frendu desilo, igramo u platunu i zavrsimu bitku i ima tocno 10M wtf postoji li sansa da maknu te pare ili sta?
Ok sad mi se frendu desilo, igramo u platunu i zavrsimu bitku i ima tocno 10M wtf postoji li sansa da maknu te pare ili sta?
ako ih je dobio neka ih potroši pa mu ne mogu nušta
Jeli itko raspoložen za platoon sa Churchill III jer ako upadnemo u tier V bitku, pobjeda je naša hehe.. Nickname: DomiYU
Ovaj pz s35 739(f) je zvijer! Gubili smo 13:5 i svejedno pobijedili
Oćemo replay!
A ja dobio 300 golda, nemam pojma otkud..
Ja predlažem da ili potroši te pare na brzinu ili prijavi.
Vratio se ponovo malo na amx 50 120 i uzeo 120 mm gun i reko sad ce bit r&r a kad ono nikako da se desi ta partija. Muka svaku partiju!!! I tako meni dopi*di i vratim 100mm gun i odmah par odlicnih partija!?! Je ne znam jel meni taj 120mm nije sjeo/nisam se navikao il je stvarno bezveze.
S kojim gunom igrate?
2 | 100mm |
---|---|
10 | 120mm |
Ja predlažem da ili potroši te pare na brzinu ili prijavi.
Ma nisu to bogzna kakve pare, to je sica, neka trosi pomalo, trebat ce mu jos 10 puta toliko kasnije ;)
A prokleto nemoguće pobijediti bilo kojim tenkom...nevjerojatno....od 15 partija 2 pobjede. u pm
Mene ovih zadnjih 5 dana ide dobro, čemu se nisam nadao. Čak sam malo podigao broj pobjeda.