- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Borba ništa specijalno, ali nevjerovatan završetak.
Ostao na kraju KV-4 protiv mog type-a 59, ali da malo začinimo stvar potrošio sam svu municiju 2-3 min prije kraja, ali završilo je draw-om jer me nije mogao pogodit
Nitko nije rage-ao, čak ni ja
Da je bio win probio bi možda čak i rekord exp-a (2886xp-a sa KV-2 dok je još bio tier V), a zaradu mislim da veću nisam ni imao.
Ubuduće bih mogao smanjit s pucanjem u zadnje viđene položaje lol
Borba ništa specijalno, ali nevjerovatan završetak.
Ostao na kraju KV-4 protiv mog type-a 59, ali da malo začinimo stvar potrošio sam svu municiju 2-3 min prije kraja, ali završilo je draw-om jer me nije mogao pogodit
Nitko nije rage-ao, čak ni ja
Da je bio win probio bi možda čak i rekord exp-a (2886xp-a sa KV-2 dok je još bio tier V), a zaradu mislim da veću nisam ni imao.
Ubuduće bih mogao smanjit s pucanjem u zadnje viđene položaje lol
Nebi bilo, jer ti je taj draw racunao kao win sto se tice xp-a
Zbog medalja
Vidim da nitko ne priča o Rebootu u Zagrebu od 14.-17. studenog. Ipak dolaze Wargaming i Ubisoft.
Nebi bilo, jer ti je taj draw racunao kao win sto se tice xp-a
Zbog medalja
Vidiš nisam to znao, mislio sam da se draw računa kao poraz.
i da si izgubio, odbio bi isto xp-a kao da je win radi battle hero medalja
edit: da si poginuo nešto manje naravno, ali opet bi se računalo kao win
Dečki ja sam kupio KV-1 i razočaran sam,imam nadograđene gusjenice,novi motor,novu kupolu ali i dalje nemogu ništa.. Jbt koju cjev? imam stock imam 122mm imam 85mm i imam osječaj da sam ljepo derem Tier IV a ostali tirevi "Rikošed" itd... Poludit cu toliko vremena i free xp utrošeno a taj KV-1 nikud s mjesta... Neznam dajte mi neki savjet u vezi KVa.. Jer kad ja igram protiv njega on je OP kad ga ja igram,hrpa željeza..
Dečki ja sam kupio KV-1 i razočaran sam,imam nadograđene gusjenice,novi motor,novu kupolu ali i dalje nemogu ništa.. Jbt koju cjev? imam stock imam 122mm imam 85mm i imam osječaj da sam ljepo derem Tier IV a ostali tirevi "Rikošed" itd... Poludit cu toliko vremena i free xp utrošeno a taj KV-1 nikud s mjesta... Neznam dajte mi neki savjet u vezi KVa.. Jer kad ja igram protiv njega on je OP kad ga ja igram,hrpa željeza..
stavi 85mm gore, ako ne znas weak spotove onda si mnogo slabiji od ostalih
Treći put mi se dogodilo da pri stiskanju "enter" da pošaljem poruku, nestane sve grafike s ekrana! Ajd ovaj put je moj tenk već bio uništen, pa sam do kraja gledao crtani film.
Nit znam tko koliko HP-a ima, koliko je ostalo čijih tenkova, nit gdje se pojavio neprijatelj kad čujem "beep beep", ništa o stanju napismeno...
Jednom mi se to dogodilo dok sam bio u bitci, mogao sam samo zoom-om otprilike gađati. Srećom, nitko nije naišao na moju zasjedu a mi pobijedili kao i maloprije...
Hebena tipkovnica... Jel se to još nekom dogodilo?
Treći put mi se dogodilo da pri stiskanju "enter" da pošaljem poruku, nestane sve grafike s ekrana! Ajd ovaj put je moj tenk već bio uništen, pa sam do kraja gledao crtani film.
Nit znam tko koliko HP-a ima, koliko je ostalo čijih tenkova, nit gdje se pojavio neprijatelj kad čujem "beep beep", ništa o stanju napismeno...
Jednom mi se to dogodilo dok sam bio u bitci, mogao sam samo zoom-om otprilike gađati. Srećom, nitko nije naišao na moju zasjedu a mi pobijedili kao i maloprije...
Hebena tipkovnica... Jel se to još nekom dogodilo?
Koja si ti noobina, ali to zesca malo, pa nakon hebenih 2000 borbi ili kolko god imas ti neznas osnove ove igre, ne govorim o ovom postu nego inace, pa daj malo pogledaj po wot wiki odgledaj neke tutoriale il sta vec.
Pa to je malo previse ipak, ajde da covjek nesto pita, ne smeta meni sta pitas, odgobvorit cu kad nece pitanje bit preglupo ili prejednostavno, nego me jednostavno fascinira kako jos nisi pohvatao najosnovnije osnove...
A ovo sta pises si najvjerojatnije pritisnuo tipku "V", a ne enter, prilikom koje ti je nestao GUI tj. scoreboard, nisan, damage panel, itd...
Klikni nazad V i bude dobro...
Alaj me nagrdi, kolega... Teško malo da sam stisnuo "V"... No, hvala na savjetu, ako se opet dogodi, sjetit ću se slova V...
Alaj me nagrdi, kolega... Teško malo da sam stisnuo "V"... No, hvala na savjetu, ako se opet dogodi, sjetit ću se slova V...
Nemoj ti to nista uzimati k srcu samo igracima sa malo vecim stazom u ovoj igri je pun qrac pocetnika ili jos vise ljudi koji steknu nekog staza, a idalje igraju kao da im je prvi dan
Poslusaj glavni savjet mastera Yode, ujedno i najtezi za postovat - strpljenje
Ne sjecam se kad sam nakupovao ovoliko opreme kao veceras,, zivili popusti
Sada valja cekati novogodisnji
Usput i 2 mastera sam upiknuo veceras onako da covjeku bude ljepse
Ovaj special je i meni sjeo kao i svima koji su imali volje grindati.
Otključao IS, kupio ga, prodao KV-1s, stavio top opremu na njega + kupio Equipment na popustu
Tiger I je elitan jučer (unlockan Tiger II.) + kupljeno za njega isto Equipment na popustu koji ću prebaciti na Tigra 2 kad skupim pare
Maus + pzE100 su dobili SuperHeavy Spall Liner
još 23.000 expa i unlockat ću E50
Koefcijent za crew x2 i x3 također dobro došli u grindanju...
M46 Patton samo 2.400.000? T IX
M46 Patton samo 2.400.000? T IX
Na popustu je.
moze preporuka neki dobar sound mod za wot?i dali se to smije imati? jel ovo def je bzveze. gledam na you t svugdje je bolje nego kod mene?ljepse zvuci
moze preporuka neki dobar sound mod za wot?i dali se to smije imati? jel ovo def je bzveze. gledam na you t svugdje je bolje nego kod mene?ljepse zvuci
Rodak ja razvalim rozgu curu bez mozga i top gun svaka partija!
Ja koristim ovaj i po meni je najbolji. Ja ga instaliram preko OMC mod packa, tu imaju jos i neki zvukovi kad te pogodi ili odbije se granata, ne znam da li ima ovdje
http://www.worldoftanks-wot.com/mods/historical-realism-gun-sounds-mod/
Po meni je OMC mod pack ponajbolji jer je instalacija prejednostavna, a sve je na jednom mjestu samo kliknes sta zelis
Slijedeći top of the tree,je kineski 113 teškaš te kao i do sad t8 i t9 od te grane.
Tako barem kažu kinezi a dosad su dva puta bili u pravu.
Odgađam kupnju WZ-111 model 1-4 do 15.
Slijedeći top of the tree,je kineski 113 teškaš te kao i do sad t8 i t9 od te grane.
Tako barem kažu kinezi a dosad su dva puta bili u pravu.
Odgađam kupnju WZ-111 model 1-4 do 15.
lijepo,onda se moram malo potruditi da do kraja mjeseca zgrindam 113 kad bude na popustu,sad imam oko 80k na WZ-111-1-4,tak da ne bude problem,jer imam cijeli mjesec još.
ovo mi je odlično kaj je svakih 15 dana popust na određene tier VIII,IX i X.to mi bude sad peta desetka koju kupujem na popustu,lijepa ušteda.
Neki debil upravo sad posalo dar quicku od 6 miljona love i par k zlata jer ovaj nije ima da kupi objecta 140. WTF...
I naravno nakon sto je nekom u chatu poklonio zlato pocelo je uvlacenje i sisanje kite za zlatom. quicky tko te hebe vazno je preklinjat u chatu za zlatom.
ja bio subscribean 2 mjeseca na qb-a, sad se subsrcibeao na circona (twitch tv) zato što mi je većinom zabavno gledat te streamove, pogotovo kad je jingles u njima, a 5$ fakat nije puno
usto, naučio par korisnih trikova i došao da manju razinu noobine neg šta sam bio otkad ih gledam :D
Neki debil upravo sad posalo dar quicku od 6 miljona love i par k zlata jer ovaj nije ima da kupi objecta 140. WTF...
Tko je quick i gdje se dijeli? :D
Otkako grindam 13 90 nikako ne mogu da igram sa sporijim tenkovima, jednostavno nesto mi cudno i dosadno voziti se na prvu liniju pola partije
Zato sam veceras pretezno farmao srebro sa E25 i moram reci da kada se igra strpljivije tenk zaradjuje bolje nego neke premium osmice. Stavit cu bas primjer gdje nakon sto se odbiju troskovi granata i popravke E25 izadje na skoro istu neto zaradu kao i 34-3 sa 100k profita. Def se isplati uzeti ako netko bude planirao
Dobar rezultat za veceras i za divno cudo 58% pobjeda s obzirom da sam igrao sa 2 papirnata tenka i skupio prvu mislovoku i to sa 13 90
kupio is-8 na frisko, stavio gore rammer i onaj da brze nisani, koji treci skil preporucate, vent ili nesto slicno?