World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
skoro pa isti, samo sporiji (tu se dosta ljudi razočara, ali samo zato što je cromwell izrazito brz)
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
username kaže...

Imam T-34-85 tenk  koji je tier VI, borim se uvijek s tier-om VII i VIII. Mislim koja je svrha? Nije brz pa nisam baš od pomoći da budem scout a i prije nego li se približim ikome spržu me u roku dok si rekao keks. Ah da i naslušam se rečenice "we didn't even scratch them" jednom kad imam priliku pucati... frustriran sam do bola. Možda zbog južine

Pa ja taj tenk susrećem kad furam M4 Shermana koji je tier 5 medium... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ko gleda ovaj novi wn8?

meni to varira (veci je u odnosu na wn7) od +300 do + 2000!?!?

0 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...
username kaže...

Imam T-34-85 tenk  koji je tier VI, borim se uvijek s tier-om VII i VIII. Mislim koja je svrha? Nije brz pa nisam baš od pomoći da budem scout a i prije nego li se približim ikome spržu me u roku dok si rekao keks. Ah da i naslušam se rečenice "we didn't even scratch them" jednom kad imam priliku pucati... frustriran sam do bola. Možda zbog južine

ta linija tenkova je losa samo zato jer je top los. tek kad dodes do t-54, tek tada pocinje show. kao da su namjerno stavili da se napatis dok dobijes op t-54

Budimo realni, ni T-54 nema neki izbor topova... Svi su relativno slabi, ali zato tenk ima odličan oklop i brzinu, pa se može prilaziti s bokova i napadati.

17 godina

jednostavno ne vidim razlog da igram vece tierove dok su ovi specijali, to je blaga katastrofa. uzet na brzinu smlatit 250k sa t49 i hellcat-om i da ne gledam zlo ocima... ionako mi fali love, a nisam bas u poziciji da se razbacujem

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

jednostavno ne vidim razlog da igram vece tierove dok su ovi specijali, to je blaga katastrofa. uzet na brzinu smlatit 250k sa t49 i hellcat-om i da ne gledam zlo ocima... ionako mi fali love, a nisam bas u poziciji da se razbacujem

šta, neš moći nahranit djecu ovaj mjesec ako potrošiš više? {#}

17 godina

bravo zlato mamino, kako si samo pametan

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

Kad imaš love...fali expa za unlock.... kad imaš expa za unlock...fali love....  začarani krug

15 godina
Izzy kaže...
Obi Wan kaže...
username kaže...

ta linija tenkova je losa samo zato jer je top los. tek kad dodes do t-54, tek tada pocinje show. kao da su namjerno stavili da se napatis dok dobijes op t-54

Budimo realni, ni T-54 nema neki izbor topova... Svi su relativno slabi, ali zato tenk ima odličan oklop i brzinu, pa se može prilaziti s bokova i napadati.

Meni je top od t54 skoro pa najgori kaj se tiče probijanja, ali zato s goldom briljira. ROF, preciznost i vrijeme ciljanja su vrlo dobri.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
12 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
Ja imam taktiku kad pozvizdim: na stolu imam listiće lota, nedobitne naravno, pa njih pocijepam i zgužvam. Bude mi lakše.

Tko igra na kladionici nek sačuva nedobitne listiće za ovu svrhu... {#}

P.S. Nemoj bacit monitor ni slučajno. {#}

Ja zato imam K800i mobitel. Ekstra posluži. Toliko se puta borio sa zidom da je na kraju zid popustio i ima par rupa na njemu {#}

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Cromwell Tier 6 Medium tank(light tank linija) je ODLICAN! Pici po 65km/h, okretan je nenormalno a top odlican! :) jedino sto nema to je armor, ali jbg to je ipak scout ubica! :)

Pitam se kakav je Comet, tier 7? 

Comet je sporiji od Cromwell-a, ali je kako god pogledaš genijalan tenk. Sve ovisi kako igraš koji tenk ali njega igraš isto kao nijemce jer oklop mu je slab, samo precizniji gun imaš jer možeš snapshote radit dok se krećeš (vert. stab. FTW ^^)

Obavezno trebaš tracks i turret otključat prije nego možeš stavit top gun. Dotada imaš Crometa, Comet šasija sa Cromwell kupolom.

Najbolji primjer pravilnog igranja Cometa je da pogledaš kako igra Quickybaby, imaš video ovdje

BTW narode, nova epizoda Mingles with Jingles ^_^

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
17 godina
World of Tanks

Ja za sat vremena zaradim milion pa onda na amx 13 90 potrosim citav na granatama {#} i tako u krug {#}

Kakva je loreina, kolikko se razlikuje stil od 13 90, je li barem priblizno okretan i brz i posto imam top vec otkljucan sa heavy linije moze li se staviti bez gusjenica (znam mrsko mi sabirati) {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

možeš mi dati savjet kak u sat vremena zaraditi milju..? i s koji tenkom

0 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja za sat vremena zaradim milion pa onda na amx 13 90 potrosim citav na granatama {#} i tako u krug {#}

Kakva je loreina, kolikko se razlikuje stil od 13 90, je li barem priblizno okretan i brz i posto imam top vec otkljucan sa heavy linije moze li se staviti bez gusjenica (znam mrsko mi sabirati) {#}

gamer_101 kaže...

Možeš odigrat nekih 10 partija, a da bi recimo s premium tenkom zaradio čistih 100k trebaš u svakoj partiji super duper igrat i pobjedit.

Ako u tih 10 partija ostvariš ovaj bonus od 250k onda je već moguće, ali ono rijetko tko bi uspio.

Evo recimo sad u 25 borbi (56.00% winrate) sam zaradio s bonusom od 250k ukupno = 1 206 837.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 16:09 (Hyperion).
13 godina
r3bl kaže...
Spiridon kaže...
Ja imam taktiku kad pozvizdim: na stolu imam listiće lota, nedobitne naravno, pa njih pocijepam i zgužvam. Bude mi lakše.

Tko igra na kladionici nek sačuva nedobitne listiće za ovu svrhu... {#}

P.S. Nemoj bacit monitor ni slučajno. {#}

Ja zato imam K800i mobitel. Ekstra posluži. Toliko se puta borio sa zidom da je na kraju zid popustio i ima par rupa na njemu {#}

Dude, moj K750i star 7 godina još rola i neće u zid ni kad se pokvari. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
World of Tanks

Victory!
Battle: Severogorsk 4.11.2013. 16:00:29
Vehicle: Object 704
Experience received: 9.960 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 70.662
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Ako nekog zanima replay, mogu stavit {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kako kupiti opremu za tenk koji tek mislim nabaviti?

1. Pz IV, mogu li za njega kupovati preko M4 Shermana (M4 imam) pa nek čeka u skladištu?

2. Sherman Jumbo na isti način? Kako kupiti vertikalni stabilizator kad za M4 nije predviđen?

3. Sovjetski T-34, on je medium a imam samo light tenkove na tom acc?

4. KV 1 teškaš a samo light sovjetski tenkovi u garaži... (kao pod točkom 3.).

Kupiti samo ono što ide na sve tenkove? Mislim na Sovjete...

Hvala.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja ću si za Božić pokloniti neki veći premium tankić čini mi se, jer imam risrčanih jedno 5-6 tenkova a nema se para za kupit
16 godina

Na koji ciljaš?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Gori dan u životu nisam imao, jedan kill u 6 bitaka mi prosjek, pobjeda 2/18. Ima li još koji baksuz kao ja?

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif

0 0 hvala 0
15 godina
r3bl kaže...

Gori dan u životu nisam imao, jedan kill u 6 bitaka mi prosjek, pobjeda 2/18. Ima li još koji baksuz kao ja?

Nema. {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
Izzy kaže...

Na koji ciljaš?

Nisam još gledao detaljne reviewe svih osmica, ali T-34 zasad, pošto mi se čini da playstyle ima sličnosti s T-29 koji mi je omiljena sedmica, pa eto..

al' još ću se vjerojatno 13 puta predomisliti {#}

17 godina
gamer_101 kaže...

Sa jednim nema sanse, par premium osmica, zagines u jednom odmah nazad u garazu po drugoga i plus moras imati i premium ukljucen. Moguce je i bez bonusa ali treba imati i malo srece u tom slucaju {#}

13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Sa jednim nema sanse, par premium osmica, zagines u jednom odmah nazad u garazu po drugoga i plus moras imati i premium ukljucen. Moguce je i bez bonusa ali treba imati i malo srece u tom slucaju {#}

Ili jednostavno prodaš sve tenkove koje imaš i igraš sa jedinicama.

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
13 godina
r3bl kaže...

Malo napravi pauzu, promijeni tenk... Ja sam jučer izgurao 24 kill-a i ostalo u 24 bitke ali kroz 5 sati... Pravio sam pauze, bulja odrveni od tolikog sjedenja... {#}

EDIT: Igraj tier 1 dok djeca ne legnu (ispričavam se vrlo mladim kolegama), oni često ne skontaju da nije prioritet pobijediti nego kill-ati... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 17:57 (Spiridon).
13 godina
The Unforgiven kaže...
Izzy kaže...

Na koji ciljaš?

Nisam još gledao detaljne reviewe svih osmica, ali T-34 zasad, pošto mi se čini da playstyle ima sličnosti s T-29 koji mi je omiljena sedmica, pa eto..

al' još ću se vjerojatno 13 puta predomisliti {#}

U međuvremenu, nemoj pobrkati T-34 i T34 kao maloprije... {#}

Sorry, al' bilo je jače od mene... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
Spiridon kaže...

U međuvremenu, nemoj pobrkati T-34 i T34 kao maloprije... {#}

Sorry, al' bilo je jače od mene... {#}

{#} sa T-34 bi se pproslavio definitivno

16 godina
World of Tanks

Box-tank doesn't give a shit about matchmaking...box-tank om nom noms tier VIII...Belji se

Mali Jingles moment...još je bolje kaj je to bio x5....

Btw., netko je pitao gore može li kupovati equipment unaprijed - može. Ne putem drugih tenkova nego direktno iz Storea (Store=>Equipment). Samo pazi da ti odgovara na tenk za koji kupuješ. Možeš provjeriti na WoT wiki točno koja je oprema kompatibilna s kojim tenkom...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Box-tank doesn't give a shit about matchmaking...box-tank om nom noms tier VIII...Belji se

Mali Jingles moment...još je bolje kaj je to bio x5....

Btw., netko je pitao gore može li kupovati equipment unaprijed - može. Ne putem drugih tenkova nego direktno iz Storea (Store=>Equipment). Samo pazi da ti odgovara na tenk za koji kupuješ. Možeš provjeriti na WoT wiki točno koja je oprema kompatibilna s kojim tenkom...

FEAR THE BOX!!!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
username kaže...

Ta linija losa,wtf?? jesi probao ili igrao tu liniju?? Ta linija uopce nije losa,niti t-44 niti t43 a niti 6ica nije losa koliko sam cuo,nazalost niam igrao,to su predobri tenkovi kada znas kako igrat tako da neznam cemu "glupe" price a nisi niti probao...{#} A o t-54 nemam nista drugo za reci osim rijeci hvale,meni prebrutalan tenk...{#}

chaselol kaže...

Cromwell Tier 6 Medium tank(light tank linija) je ODLICAN! Pici po 65km/h, okretan je nenormalno a top odlican! :) jedino sto nema to je armor, ali jbg to je ipak scout ubica! :)

Pitam se kakav je Comet, tier 7? 

Cromwell je meni bio super,brz,okretan,brzo puca i opcenito meni predobar tenk ali comet mi se nije bas previse dopao...Mislim nije on los,ali kad skines nekom tenku manje nego sto skida cromwell jednostavno po.izdis...Osim toga baca te se devetkama a tu nemas aposlutno nikakve sanse nesto probit jer je top slab a da stignes pobjec bas i ne jer je sporiji od cromwella i to pprilicno...Ali sta je je nekad me znao odusevit kad iskoristis svoj brzo-pucajuci top i flenkas par tenkova,onda ti ruze cvjetaju...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 21:57 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice