Koliko košta taj LTP da se proda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko košta taj LTP da se proda?
pošto je T3 premium bi reko 150k
Jesu se pretrgli, zaradjuju ko stoke na nama a ovamo ne mogu poštena tenka dati...
Racunaj da si dobio 150golda (slot na popustu) i 171 050 creditsa, ali ja cu si ga ostavit jer learn to play govorim noobovima svaku rundu pa ce bit lijepi suvenir.
Niti nova garaza nije losa
Jesu se pretrgli, zaradjuju ko stoke na nama a ovamo ne mogu poštena tenka dati...
Još jedan borac za narodne mase, a nije vjerojatno ni kune potrošio na igru.
Šta ti znaš koliko sam ja potrošio na igru...i u pravu si nisam ni kune potrošio na igru već eure jer za kune nisu ni čuli...zato kuš...kad nesto placam onda ocekujem nekad nesto zauzvrat...
samo sam napomenuo da nije istina da u najboljem slucaju 11-12 sati igre...
Pa u najboljem slučaju za prosječnog igrača koji ima prosječne statse i prosječnu garažu, koje sam naveo gore. Ako ima sreće i odigra većinu bitaka sa pobjedom pa dobije više XP-a, opet će mu trebati manje vremena, normalno. Nisam išao u detalje koliko će trebati tipu sa 200 eff i loltraktorom, ili tipu sa 2000 EFF i 20 desetki. Nema smisla uletit sa advanced skillom i accountom i onda napisat "nije istina rofl", jer eto ima nas koji to možemo za upola manje. Ispada kao bloating jer se tvoji uvjeti ne mogu primjeniti u formulu za prosječnog igrača o kojem ja pričam - pa sukladno tome ne možeš napisati -nije istina rofl- i onda reći kako ne fleksaš mišku, kuiš. Ali fakat nema veze, nije bitno. HF
Ja sam svojih 300.000$ za danas pokupio, WG thise days.
Uh, ja sam tek na 2 killa. Danas mi neide bog zna šta, odigrao sam 12 matcheva.
evo jedna anketa s time da sam vec kupio 5 slotova danas
8 | kupiti slotove za 750golda |
---|---|
1 | cekati t5 tenk za 750 golda |
evo jedna anketa s time da sam vec kupio 5 slotova danas
LOL, a tko to moze znat bolje nego ti? Ako mislis kupit jos tenkova tj ako mislis da ce ti tih 5 slotova bit premalo onda kupi slotove, ako ti trebaju pare onda cekaj tier 5 premum tenk i grindaj pare...
Nova pila u garazi.
Niš se ne vidi
Čestitam! Ja sam tek na AC 48, moram što prije po tog Focha jer su rekli da će ga uskoro nerfati.
danas u bitci 29/30 tenkova-LPT xD
e sad jos mi par stvari nije jasno u vezi ovih misija...
jel se broji i ako igram u platoonu... to nigdje ne pise...
samo stoji da mora biti random battle...
i znaci broji sa svih tenkova koje imam zajedno i plus x2?
Jel se mogu nekako coinsi kupiti.
Npr. 100k coinsa za pare ili tako nesto?
Jel se mogu nekako coinsi kupiti.
Npr. 100k coinsa za pare ili tako nesto?
samo ako prvo kupiš golde,onda ti je 1gold=400srebrnjaka
mozes imas convert gold i mislim da je 1gold = 400kredita
a naravno gold sa parama uzmes...
Danas se ne plačaju granate i popravci ili ??
Danas se ne plačaju granate i popravci ili ??
da i pizzu nam svima šaljeju iz matične tvrtke,pa naravno da se naplaćuju
http://worldoftanks.eu/en/news/46/early-august-gift-shop/
ILI ZA 100€ kupiš 12mil creditsa i 12k golda u giftshopu
za 100€ kupim motor od pravog tenka xD i da,naplaČuju se popravci
Odigram najbolju borbu ikad i onda shvatim da mi je battle recording bio off (nedavno sam reinstall wot i sve postavke su mi bile u qrcu i zaboravio ukljuciti)
3495 xp, 4k dmg, Chaffee
Kako mi je zao sto nemam replay... epic je borba bila... moglo je biti i bolje ali me t34 ownal na kraju
ali je zarada dupla koliko sam skuzio...
ali je zarada dupla koliko sam skuzio...
Niš nije duplo...
Nista od toga..
Da li vama u gift shopu prikazuje ovu ponudu?
Gold Bundle + Pz B2
- Pz.Kpfw. B2 740 (f), German Tier IV Premium Heavy tank
- Garage Slot
- 15,000
kak nije,neznam onda sto je ovo na ss-u
prvi gameovi su dupli valjda,na IS6 takoder,neznam sto je ali sam se iznenadio na zaradi
ne znam ja niti na jednom tenku nisam dobil duplo love,a stvarno se vidi na ss-u da si dobil za nekakav event 70-i nešto tisuća,možda samo na is6?ja sam baš sad gledal i ja nemam nikakav priljev love za event.
da,ista stvar kak i od gore kolege,kod mene sve uredno naplaćuje,a koji tenk je u pitanju i dal si gledal dal je samo za taj tenk free repair i granate ili za sve?