World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.147.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...
tony24pro kaže...

{#}Pozz. Malo da spamam, klan "OSAM" traži igrace sa min. 8 tier tenkovima radi klanskih koje ce se uskoro poceti igrati, pa eto... Porebno nam je još nekoliko 10-tki.  http://osmice.net16.net/ ingame nick tony23pro Hvala...zz {#}

...nos ti posran.

...a ja tebe na k...u nosam {#}

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 15:04 (tony24pro).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali se isplati istraživat zadnji motor u SU-85 jer daje samo 20 KS više,sa 480 na 500?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moguc je ulazak u klan i sa manjim tierom, ali onda cemo odluciti da li cemo vas prihvatiti ili ne {#}

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 16:20 (tony24pro).

0 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

krenuo sam na hellcata i ovaj mali t40 je pravi borac =) pogledajte SS pa nevjerojatno sto ekipa radi sa tim tenkom da sa takvim dmg nisam dobio M badge...pa sa vecim tierovima sam dobio M badge i sa manjim dmg =)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo još bonusa :P Ovaj WG se raspištoljio ovaj mjesec... al još uvijek ništa od popusta na opremu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 16:37 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kv1s zvjer od tenka ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

BIt ce premium citav mjesec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Erceg kaže...

Kv1s zvjer od tenka ;)

Naravno , ako te ne ubaci s IS-ovima.. Dobra partija, svaka cast ;)

13 godina
protjeran
World of Tanks

Svi ovi bonusi koji su na njihovoj stranici, to traje cijeli mjesec ili samo ovaj vikend?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bornasepic kaže...

Svi ovi bonusi koji su na njihovoj stranici, to traje cijeli mjesec ili samo ovaj vikend?

Cijeli mjesec

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
protjeran
tony24pro kaže...

Moguc je ulazak u klan i sa manjim tierom, ali onda cemo odluciti da li cemo vas prihvatiti ili ne {#}

Haha cuj njega,pa i ovdje se reklamiras sunce ti tvoje...Bolje ti je da se odes ucit igrat i pusti zenu da igra malo...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
World of Tanks

Napokon jedna malo bolja sa T29, još se privikavam na te hull down fore i dosad su bile sve neke slabe runde, al eto jedne gdje sam baš carryo na kraju jer su u timu bile seljačine i afk likovi... Replay

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Napokon jedna malo bolja sa T29, još se privikavam na te hull down fore i dosad su bile sve neke slabe runde, al eto jedne gdje sam baš carryo na kraju jer su u timu bile seljačine i afk likovi... Replay

Gold se mlatio dobro ha?? {#}

TL-za zahvalu klikni hvala
15 godina
Ovih 30 neprijatelja po danu misija - zbrajaju se killovi u svim tenkovima, ili svaki tenk zasebno?
I like trains
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Ovih 30 neprijatelja po danu misija - zbrajaju se killovi u svim tenkovima, ili svaki tenk zasebno?

Da je zasebno rekli bi.

12 godina
odjavljen
World of Tanks

Moglo bi se napravit 30 kilova po danu za 300k kredita, nije loše. :D Ali ovih 50k xp-a je fakat previše... aj da su stavili 30k , ali 50k, ma daj. Ako napraviš 500xp-a average po bitci, treba ti 100 bitaka, i da jedna bitka traje prosječno 8 minuta, trebaš igrati 14 sati. {#} Znači u najboljem slučaju moraš igrat jedno 11-12 sati. Malo morgen.

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Napokon i taj ''AS'' tenkist s IS-om :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
harrothar kaže...

Moglo bi se napravit 30 kilova po danu za 300k kredita, nije loše. :D Ali ovih 50k xp-a je fakat previše... aj da su stavili 30k , ali 50k, ma daj. Ako napraviš 500xp-a average po bitci, treba ti 100 bitaka, i da jedna bitka traje prosječno 8 minuta, trebaš igrati 14 sati. {#} Znači u najboljem slučaju moraš igrat jedno 11-12 sati. Malo morgen.

Nije istina {#}

U tih 50k xp racuna se i x2 tako da ja sam prosli tjedan kad je bilo isto 50k xp za jedan dan premiuma uspio napraviti u 27 borbi...

I da jedna napomena za sve koji budu se okusali u tome na tenkima koji su vam elite iskljucite acc crew training jer ce inace  trebati 100k xp (pitao sam na support)

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 20:50 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo još bonusa :P Ovaj WG se raspištoljio ovaj mjesec... al još uvijek ništa od popusta na opremu...

Misije ne bonusi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
World of Tanks

za cometa nemam rijeci,odigram jedan game za qurac a drugi ovak...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Savjeti za VK 36.01 H? Ovo sad je koda igram s traktorom... Dajcom
I like trains
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Savjeti za VK 36.01 H? Ovo sad je koda igram s traktorom... Dajcom

Full upgradean?Koji gun koristiš?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Ma vraga, stock je, igrao na testu s njim full upgrejdanim i onda je zvijer, samo sad ne znam što da prvo unaprijedim? Motor?
I like trains
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 03.08. u 15:00h igra se drugi Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 na urbanim encounter mapama bez ikakvih granica kao što je u 1na1.
Otvoreno je za 32 tima s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/226532/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup02/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup02/leagueinfo/

1 2 hvala 0
12 godina
odjavljen
Intel&ATI kaže...
harrothar kaže...

Nije istina {#}

U tih 50k xp racuna se i x2 tako da ja sam prosli tjedan kad je bilo isto 50k xp za jedan dan premiuma uspio napraviti u 27 borbi...

I da jedna napomena za sve koji budu se okusali u tome na tenkima koji su vam elite iskljucite acc crew training jer ce inace  trebati 100k xp (pitao sam na support)

Koliko tenkova ti imaš u garaži? Naprimjer, većina igrača nema 20+ tenkova u garaži pa da sa toliko tenkova odigra x2. Koje tierove tenkova imaš u garaži? Većina igrača nema 15+ tier 8, 9 i 10 tenkova u garaži, pa da im x2 po tenku bude 2500xp (jer visoki tierovi daju veliki XP). Koji ti je EFF? Većina igrača nema "skill" da im basic XP u većini bitaka bude oko 1000xp-a. Igraš sa premiumom? Većina igrača ne igra sa premiumom, a premium bonus se vrijedi, barem tako piše ako sam dobro pročitao. Tako da su tvoje mogućnosti super i divne ali irelevantne za većinu igrača. Nebitno. Ono, ispada kao da tvoj unos služi jedino za glađenje vlastitog ega. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 1:46 (harrothar).
13 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ovo svaki dan možemo ispočetka dobit ili ? 

15 godina
harrothar kaže...
Intel&ATI kaže...
harrothar kaže...

Koliko tenkova ti imaš u garaži? Naprimjer, većina igrača nema 20+ tenkova u garaži pa da sa toliko tenkova odigra x2. Koje tierove tenkova imaš u garaži? Većina igrača nema 15+ tier 8, 9 i 10 tenkova u garaži, pa da im x2 po tenku bude 2500xp (jer visoki tierovi daju veliki XP). Koji ti je EFF? Većina igrača nema "skill" da im basic XP u većini bitaka bude oko 1000xp-a. Igraš sa premiumom? Većina igrača ne igra sa premiumom, a premium bonus se vrijedi, barem tako piše ako sam dobro pročitao. Tako da su tvoje mogućnosti super i divne ali irelevantne za većinu igrača. Nebitno. Ono, ispada kao da tvoj unos služi jedino za glađenje vlastitog ega. {#}

LOL po čemu ispada da ja "gladim" vlastiti ego?

Ovo tvoje sve stoji, samo sam napomenuo da nije istina da u najboljem slucaju 11-12 sati igre...

U najboljem slucaju to se napravi u 2-3 sata, a najbolji slucaj si sam naveo

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

Ranojutarnja MM komedija: http://prntscr.com/1iwjqo

Learn To Play tank je popularan maksimalno :)

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kad bi svi igrači pročitali barem ovo, igra bi bila puno zanimljivija... http://duxter.com/world-of-tanks/play-guide/  I još im je sve lijepo objašnjeno, stranica je lijepo i pregledno dizajnirana i osnove su tako objašnjene da ih i početnici lako shvate... e sad, tko će natjerat siemke da to prouče? {#}                          

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rucipe kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ovo svaki dan možemo ispočetka dobit ili ? 

Da, misije se mogu obavljat svaki dan, ali naravno samo jednom... nećeš dobit 600k kredita ako ih ubiješ duplo više :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice