World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.149.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
hummer0 kaže...

15% su na popustu ili ti ga 85% cjene.

Čitaj ono šta piše a ne ono što bi htio da piše jer ovako se šire dezinformacije

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 16:29 (Anti-fa).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ajde molim vas pogledajte sa kakvim idiotima ja moram igrati,ovaj hummel ne da je idiot nego je...nemam riječi

replay-komedija

edit:premotajte slobodno do neke devete minute,jer onda počinje zanimljiv dio...{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 17:02 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jura kaže...

ajde molim vas pogledajte sa kakvim idiotima ja moram igrati,ovaj hummel ne da je idiot nego je...nemam riječi

replay-komedija

edit:premotajte slobodno do neke devete minute,jer onda počinje zanimljiv dio...{#}

Svašata sam vidio, ali ovo je vrhunac....{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

lolwut.. zato ja ne gledam partije do kraja nakon što sam mrtav {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas je bio tip s kv1(valjda je bio kv1) (100%health) i neki samohodni top s 70% healtha...Tip je napao samohodnog i falio ga 4 puta i ovaj ga nakraju ubio iz 2 pucnja {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 18:13 (kivic15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Zašto je on dobio Steel Wall, a ja ne??

JA JA

0 0 hvala 0
15 godina
scipion kaže...

Pa tebe su vise zbusili nego njega

16 godina
scipion kaže...

Zato što nisi preživio.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

danas ugodno iznenađenje kad sam se logirao u igru.

izgleda da sam osvojio nagradu u nagradnoj igiri za koju nisam ni bil svjestan da sudjelujem

{#}

Koga si moro ubit?

15 godina
jura kaže...

ovo još nisam videl na Pearl River mapi,ne kužim kak je došel do gora?helikopterom???{#}

zaletis se od spawna i u punoj brzini krenes prije vodenice gore i popnes se, a moze te i neko pogurat

ja sam se popel gore sa t-50, elc i t-28

naravno idealno bi bilo sa amerom da mozes gun down koristit

gamer_101 kaže...

izgleda da sam osvojio nagradu u nagradnoj igiri za koju nisam ni bil svjestan da sudjelujem

{#}

pogledaj si na mejl s kojim se ulogiravas, treba ti tam biti obavijest

p.s.

wft? ameri imaju nasljednika tajpa, t-34-3 za 7500 golda sa 122 topom

http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/china/ch14_t34_3/

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li se gold moze nabaviti na neki drugi nacin osim kupovanja preko igrice jer je previse dati 50€ za T34 ili tako neki..

18 T34
1 Lowe
5 IS-6
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Odkako su poboljsali preciznost def najbolji tier VIII premium tenk i napokon i ace na njemu {#}

Vise se i ne sjecam kada mi je zadnji put broj pobjeda u danu bio veci od poraza. Def tenk koji moze donijeti prevagu {#}

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Objavljen intervju s Wargaming.net koji možete pročitati ovdje http://mmo-balkan.com/intervju-s-wargaming-net

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
World of Tanks

Lol evo još jedan popust, pa ovo je ludilo, nabavio sam ovaj tjedan Tigra P, sad ću s njim izgrindat Tigra i kupit zbog ovog popusta http://worldoftanks.eu/en/news/46/interactive-special-offer-begins-6/ i još ću sutra kupit IS-2 čim počne popust... uff, došlo mi ko budali šamar {#}                                                                   

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks
Fan Question: Jedan od korisnika naše stranice je rekao da World of Tanks ne iskorištava njegov PC punom snagom, rekao je da mu grafička kartica i procesor rade samo na 50-60% snage. Pita da li planirate poboljšati grafiku i te stvari?

O: Stalno poboljšavamo grafiku. U nadolazećem update predstavit ćemo poboljšan rendering sistem za dvije mape – Harbor i Highway.

Ovo pitanje sam ja im rekao da postave preko fejsa, ali nisam baš zadovoljan odgovorom :)

Stvarno igra je prva liga, nemojte me pogrešno shvatit ali je loše izoptimizirana

Posao oslobađa.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Stvarno igra je prva liga, nemojte me pogrešno shvatit ali je loše izoptimizirana

Uz sve moguće gaming engine, onu odaberu onaj engine koji koristi samo jednu jezgru procesora. Danas kada nas većina ima procesor od 2,4,6,8 jezgri.

Pomalo je smješto što meni s AMD x6 na 4.0Ghz i 7970 Wot radi na 30-40 FPS-a isto kao i crysis 3 što je stvarno smiješno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 23:25 (TonyKTM).
15 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...
subi91 kaže...

Uz sve moguće gaming engine, onu odaberu onaj engine koji koristi samo jednu jezgru procesora. Danas kada nas većina ima procesor od 2,4,6,8 jezgri.

Pomalo je smješto što meni s AMD x6 na 4.0Ghz i 7970 Wot radi na 30-40 FPS-a isto kao i crysis 3 što je stvarno smiješno.

MIslim da oni nisu odabrali,nego su vlastiti napravili.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni 20 fpsa....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Svakih koliko dana se updatea statistika igrača?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...
TonyKTM kaže...
subi91 kaže...

MIslim da oni nisu odabrali,nego su vlastiti napravili.

To je bigworld engine   kojega su oni modificirali i još modificiraju.

Koriste ga sve njihove "world of" igre

\m/ \m/
16 godina
World of Tanks

Ovo je sramota...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Ovo je sramota...

Što je tu sramota?

Što bi napisao da si u drugom timu bio?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Stvarno ima kretencina u ovoj igri

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Citam i sudjelujem u ovoj temi od njezinog pocetka,ali u zadnje vrijeme,zadnjih par mjeseci vecina stranica se sastoji od toga da ljudi postaju kako ima debila u ovoj igri.Bolje receno zadnjih 50str se sastoji od tih slika s "budalama".

Sve slike su na istu foru,vi napravili puno dmg,a ostali nista ili pola top tiera pomrlo nakon 2. min.

Kako vam se da stavljat te slike vise ?

Di2 & EPS FTW!
16 godina
ED63 kaže...
jura kaže...

ovo još nisam videl na Pearl River mapi,ne kužim kak je došel do gora?helikopterom???{#}

zaletis se od spawna i u punoj brzini krenes prije vodenice gore i popnes se, a moze te i neko pogurat

ja sam se popel gore sa t-50, elc i t-28

naravno idealno bi bilo sa amerom da mozes gun down koristit

gamer_101 kaže...

{#}

pogledaj si na mejl s kojim se ulogiravas, treba ti tam biti obavijest

p.s.

wft? ameri imaju nasljednika tajpa, t-34-3 za 7500 golda sa 122 topom

http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/china/ch14_t34_3/

Biti će sakati mlađi brat od t59 sa poprilično lošim MM-om (trenutno). Ako se ne varam tek je na nekom testu. 

14 godina
World of Tanks

Super je ovaj intervju što je DeathBringer stavio, a najviše me veseli što su u razvoju japanski i europski tech tree. Ima li netko informacije koji bi to tenkovi bili u europskom tech treeju?

1 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

Citam i sudjelujem u ovoj temi od njezinog pocetka,ali u zadnje vrijeme,zadnjih par mjeseci vecina stranica se sastoji od toga da ljudi postaju kako ima debila u ovoj igri.Bolje receno zadnjih 50str se sastoji od tih slika s "budalama".

Sve slike su na istu foru,vi napravili puno dmg,a ostali nista ili pola top tiera pomrlo nakon 2. min.

Kako vam se da stavljat te slike vise ?

A cuj sta bi ti?

Bolje da to stavljaju nego da se opet pocne o tome kako su rusi OP a švabe pol qrca nevaljaju {#}

Mislim da jos jedan flame war nebi izdrzal {#}

I ako ti smeta samo scroll down, bolje da je ovak nego da je tema mrtva

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

To stavljaju jer zele pokazat kako su oni super a ostali su svi kreteni.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}Pozz. Malo da spamam, klan "OSAM" traži igrace sa min. 8 tier tenkovima radi klanskih koje ce se uskoro poceti igrati, pa eto... Porebno nam je još nekoliko 10-tki.  http://osmice.net16.net/ ingame nick tony23pro Hvala...zz {#} moguc je ulazak u klan i sa manjim tierom, ali onda cemo odluciti da li cemo vas prihvatiti ili ne

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 16:19 (tony24pro).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tony24pro kaže...

{#}Pozz. Malo da spamam, klan "OSAM" traži igrace sa min. 8 tier tenkovima radi klanskih koje ce se uskoro poceti igrati, pa eto... Porebno nam je još nekoliko 10-tki.  http://osmice.net16.net/ ingame nick tony23pro Hvala...zz {#}

...nos ti posran.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice