World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni nakon što sam odigrao lorraine-a ne pada na pamet ni probati francuske heavy-e {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj WG je stvarno pretjerao!!...prije par dana su banali prijatelja iz klana sa nikom fergazerHR zbog neprimjerenog nika...to je naziv za dio od motora aka rasplinjač,ali je neka budala od admina našla ko zna di da se tako zvao dio plinske komore u WW2...mislim to je glupost, a kakve sve nikove imaju a oni banaju njega..Gj WG, good fucking job {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 15:52 (Peacekeeper).
Moj PC  
18 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Peacekeeper kaže...

Ovaj WG je stvarno pretjerao!!...prije par dana su banali prijatelja iz klana sa nikom fergazerHR zbog neprimjerenog nika...to je naziv za dio od motora aka rasplinjač,ali je neka budala od admina našla ko zna di da se tako zvao dio plinske komore u WW2...mislim to je glupost, a kakve sve nikove imaju a oni banaju njega..Gj WG, good fucking job {#}{#}

AHAHAHAHAHAHHAHA

13 godina
neaktivan
Peacekeeper kaže...

Ovaj WG je stvarno pretjerao!!...

Pa je li poslao ticket supportu? Zanima me njihov odgovor {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
Peacekeeper kaže...

LOL to su mi starog banali pa je xilion i ja pisali ticket..... moroni

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan

Nezz neš su budale povezale s nekim djelom plinske komore u logorima i sad će morati promjeniti ime...neću sad jadnog čovjeka gnjavit da mi kaže točno,ali to je stvarno pretjerano!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne razumijem zašto je fergazer zabranjena riječ. Zato jer su sa plinskim komorama ubijali ljude? Koliko je ljudi ubijeno sa tenkovima? Da li je tenk ili tenkista zabranjena riječ? Kako volim ove lažne moraliste tipa Wargaming. Zarađuju lovu na račun drugog svjetskog rata i holokausta koji je bio i onda još izigravaju moraliste.

15 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Ne razumijem zašto je fergazer zabranjena riječ. Zato jer su sa plinskim komorama ubijali ljude? Koliko je ljudi ubijeno sa tenkovima? Da li je tenk ili tenkista zabranjena riječ? Kako volim ove lažne moraliste tipa Wargaming. Zarađuju lovu na račun drugog svjetskog rata i holokausta koji je bio i onda još izigravaju moraliste.

Koliko ja znam večina vodećih ljudi u Pariškom wg uredu su židovi,pa sve što ima veze s tim holokaustom banaju..to je moje mišljenje,jel ko bi znao da to ime ima ikakve veze s tim.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio t71 napokon.. kakvo prebolesno malo đubre {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Slazem se t71 je vrh. Kad je stock trom je o dogadalo mi se da me arty ubiju u td modu svaki put kad krenem da ih masakriram :) uglavnom zbog motora. A kad ga je full :D brz,okretan,top brzo reloada naravno armor crap al to je tako ipak ima samo 7t sto zna bit zajebano jer te lako mogu ramat. Sad se mucim s posadom. Znaci 1.skill mi je na 60% na camo , al nezz dal da ostavim camo tj 6th ili da mjenjam na bia eventualno repair. Equip sam stavio camo net i binocse jer sam pasivno scoutu zato sam i stavio camo za skill al kad sam ga nadogradio na full premisljam se u vezi t71 NFS se budi u meni :P

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna malo bolja :D

A da nije slučajno...?
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Zanimljiv video

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nisam jao dugo igrao wot jer sam prodao account ali me zanimaju neke stvari...

jesu li povisili cijenu gold municije za kredite i koliko je sada igrači pucaju?

jesu li u zadnja dva mjeseca šta drastično mjenjali?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 9:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Nisam jao dugo igrao wot jer sam prodao account ali me zanimaju neke stvari...

jesu li povisili cijenu gold municije za kredite i koliko je sada igrači pucaju?

jesu li u zadnja dva mjeseca šta drastično mjenjali?

Jesi bio negdje na liječenju (odvikavanju) kad si izdržao 2 mj vidim da te opet vuče, kaj lovu od prodaje si potrošio sad ćeš morati sve ispočetka. :-P

nine

trebao si pričekati biti će akcija na T71

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/254107-interactive-special-round-3/

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 9:59 (hummer0).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@KillFrenzy

bit će ti sada drastičnih promjena na update-u.

najbolje da si sam pročitaš.. http://worldoftanks.eu/en/news/46/public-test-update-86/

@hummer0

ma nema veze, imam viška para atm {#} jbg. kad ti je najdraži tenk premium, uvijek se ima para {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 10:02 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marsovac kaže...

Jel neko igra Francusku Heavy liniju, kakvi su im Tier 8, 9, i 10 u odnosu na druge...

Po mom mišljenju AMX 50 100 anbolji T8 heavy, barem u close combatu, može ubiti bilo koji drugi T8 čak uz 0 damage hitove.

Sa AMX 50 120 nisam nikada saživio, ima odičan damage, s njim imam največi prosjek damagea s T9 heavy ali svejedno imam najgori w/l ratio

AMX 50B je dobar, čak mi je i bolji od T57

15 godina
World of Tanks

Jebe*u mater maloprije uzmem Chaffeea i dobijem prokhorovku i krenem lagano na sredinu mape pa da krugove radim i spotam...

Prvo naleti na nasu polovicu 13 90, pocinjem ga ganjati i doleti od friendly TigerII granata meni u facu -240dmg, mislim si ajde necu zamjerit kretenu i nista ne napisem {#}

Minutu kasnije doleti ELC, opet ga idem ganjat i naravno nađe se drugi friendly kreten u KV-3, čuči u grmu 450m od ELC-a i mene opali i dovrši me (-340hp) e onda sam poludil i kretenu sam procito sve po spisku...

Naravno da je krvavi imbecil zavrsio borbu sa 0 dmg, kako moras biti mutav da ides gadjat elca pri full speedu sa KV3 na 450m??!!

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Jebe*u mater maloprije uzmem Chaffeea i dobijem prokhorovku i krenem lagano na sredinu mape pa da krugove radim i spotam...

Prvo naleti na nasu polovicu 13 90, pocinjem ga ganjati i doleti od friendly TigerII granata meni u facu -240dmg, mislim si ajde necu zamjerit kretenu i nista ne napisem {#}

Minutu kasnije doleti ELC, opet ga idem ganjat i naravno nađe se drugi friendly kreten u KV-3, čuči u grmu 450m od ELC-a i mene opali i dovrši me (-340hp) e onda sam poludil i kretenu sam procito sve po spisku...

Naravno da je krvavi imbecil zavrsio borbu sa 0 dmg, kako moras biti mutav da ides gadjat elca pri full speedu sa KV3 na 450m??!!

To mi se toliko puta već desilo da se više ni ne živciram....{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Intel&ATI kaže...

A tek kada KV2 tako nes radi {#}

15 godina
World of Tanks

ja nakon svake takve borbe gledam statse i kad vidim da je doso do tir 8 po is liniji sa 1.5-2k borbi znam da je kreten, i ima game/kill ratio 2/1 ili 3/1 to je nub kamper

kad vidis nekog sa tir 7-8-9 nemoj ocekivat da zna igrat, samo da je vjerojatno vidio reklame i oce igrat hevija

a sa lightovima, vise moras izbjegavat svoju arty i friendly fire nego protivnicki

cesto i arty debili idu pucat po enemy scoutu koji je u duelu sa frendly scoutom i dok se naganjaju u krug, nub nisani, puca, ne misli kolko granata leti i bum u svojega

dio igre kao i 0 dmg hitovi, working as intended

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

meni kod registracije nije dalo da upisem prezime -ime - i sl... trebalo mi je 20 min da pronadjem nesto sto nije zabranjeno.. (zabranjen nik tobos ) ma lol.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Evo jednog lijepog boost-a za nove igrace,ugrabite kodove dok ih ima

LINK: http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/

LP

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

ne zeli, PISE "you cannot redeem bonus code on this account"

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 18:41 (deathlegend).
15 godina
deathlegend kaže...

ne zeli, PISE "you cannot redeem bonus code on this account"

{#}

Ti je lijepo covjek napisao da je za nove igrace tj. ako ides novi acc raditi, prilikom registracije uneses kod...

15 godina
CROcodile11 kaže...

Evo jednog lijepog boost-a za nove igrace,ugrabite kodove dok ih ima

LINK: http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/

LP

neda mi nove kodove jer sam ih "vec dobio"

vec sam prije postao 2 koda tak da neznam jel neko iskoristio al cu ih ponovit

VF57CV-ZE6S53

VF57CV-ZE6S53

i nemojte ih redeemat {#} jer nece radit, upisuju se prilikom kreiranja acc jer su INVITE a ne bonus kodovi {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
World of Tanks

Ako netko ne zna, na Twitchu je prijenos finala WoT Pro Lige, i u chatu moderatori dijele kodove koji sadrži: M3 Light, 300 golda i 1 dan premiuma:

Link {#}

Morate biti jako brzi i imati puno sreće jer kodovi budu iskorišteni u sekundi: Ja sam uspio iskoristiti jedan...

Inače, samo jedan kod se može upisati...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 2
16 godina
Shamrock kaže...

Ako netko ne zna, na Twitchu je prijenos finala WoT Pro Lige, i u chatu moderatori dijele kodove koji sadrži: M3 Light, 300 golda i 1 dan premiuma:

Link {#}

Morate biti jako brzi i imati puno sreće jer kodovi budu iskorišteni u sekundi: Ja sam uspio iskoristiti jedan...

Inače, samo jedan kod se može upisati...

Hebote 3 drawa za redom....-.-

Jel gleda još netko? Sva 3 su bila zanimljiva, al brate već 4. put igraju Abbey...

16 godina
World of Tanks

Gledam ja... Ovi stvarno igraju taktićki... MausSports i Drgonborn koji su se borili nešto ranije su za klasu ispod ovih...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
Shamrock kaže...

Gledam ja... Ovi stvarno igraju taktićki... MausSports i Drgonborn koji su se borili nešto ranije su za klasu ispod ovih...

Je, ja sam ih gledao jučer kad su igrali...ovi su bolji...;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice