Jedino dobro sto ima od toga je automatsko gasenje pozara, znam dosta puta da i neskuzim da gorim dok ne pogledam damage panel, a ovo ostalo i nema neke svrhe.
a i kad relativno brzo reagiraš već ti je skinuo 150-200hp-a što nije malo..
Jedino dobro sto ima od toga je automatsko gasenje pozara, znam dosta puta da i neskuzim da gorim dok ne pogledam damage panel, a ovo ostalo i nema neke svrhe.
a i kad relativno brzo reagiraš već ti je skinuo 150-200hp-a što nije malo..
Sjećam se njubare (sebe)..igram s Mausom..pogodi me jedan i zapalim se..gorim i gorim i nisam ni skuzio, igram, pucam..i onda skužim da mi je tenk zapaljen....ugasio sam vatru kad je energija bila 300/3000
Sjećam se njubare (sebe)..igram s Mausom..pogodi me jedan i zapalim se..gorim i gorim i nisam ni skuzio, igram, pucam..i onda skužim da mi je tenk zapaljen....ugasio sam vatru kad je energija bila 300/3000
Zato ja glasove crew-a držim na jeziku kojeg razumijem.
Trenutno na test serveru je 20k credita.
Ništa onda, 100okt za 5k je dovoljan. Nikad mi nisu bili jasni ti premium potrošni materijali, odnosno cijena.
Npr ubiju mi gunnera a ja nosim samo premium aid i moram ga izliječiti. Puf, ode 50 golda/20k, a slijedeći pogodak opet ubije gunnera ili nekog drugog. Isto i za module.
Bezveze. Da je niža cijena, onda da (ne računam povremene popuste).
Ma to ce se i uzimati jedino za kakva takmicenja i CW :)
Meni Pero i nije toliko trom mada ja pretezno igram sa heavijima pa sam mozda i navikao :)
Eventualno može biti korisno onda kad te arty razvali pa ošteti par modula i nekoliko članova posade. Tad su premium consumables dobri jer sve poprave, ali i inače nije baš isplativo, tj. s obzirom na cijenu mislim da se baš nikako ne isplate....
Od premium consumablesa su mi uglavnom zanimljivi 105 gorivo i kave,razne čokolade itd...
Koje je smeće ovaj Super Pershing! Da ne zarađuje nešto prodao bih ga. Spor, kilav, trom, neprecizan top s malom probojnošću - jednom riječju dosadan! Pogotovo u kombinaciji sa izostankom timske igre.
Možda ti ne leži stil igre SP-a ili si očekivao nešto drugo, ali tenk nije smeće. Biće ti dosadan ako voliš brže tenkove (ako odabereš pogrešnu stranu, treba puno da se vratiš), ali trebao si se informirati prije kupovine. Ja mislim da je dobro balansiran.
Da li zna neko koliko će biti cijena premium potrošnog materijala? Da li će biti po kursu konverzije golda za kredite (1 gold = 400 cr)?
Želim isprobati 105oct benzin kao stalni consum. na SP-u (uz firefighting na posadi da kompenziram nedostatak aparata, mada me baš rijetko zapale), ali ako cijena bude 20k (50x400), onda nek se fu.ckaju. Ako bude niža cijena, ova kombinacija na SP-u bi bila jako dobra.
Ma najgore je to što taj tenk zbog svoje sporosti (a i topa) ne može preokrenuti partiju. Ali zarađuje, pa eto...
EDIT: Bio bi on dobro balansiran da mu povećaju probojnost AP granata na 200 mm ili barem 190 mm. Pa neka mu onda srede i zaradu (smanje ili što god) tj. da zarađuje jednako kao i sada, ali sa boljim topom. Bio bi zabavniji.
@izzy
znaš onu.. da je babi muda
usporedi malo sa regularnim perom.. ti bi u principu želio da bude bolji od none premium pershinga, i uz to zarađuje kao premium tenk..
Sad igram na Westfield-u s M103.Top tier Maus,IS-4 i IS-7,nitko nema overall preko 50%,ukupni dmg koji su nanijeli bio je jednak nuli!!!
Frajer ima 3k bitki i IS-4 u garaži.Pa daj me nemoj 'ebat.Samo ne znam kako je tako loš igrač uspio skupit toliki exp.A da ne spominjem Mausa koji napada open field.I to u bitci s 5 artyja sa svake strane.Pa morona u pm!!
Ne znam jel je off-topic (ipak je o WOT-u) ali imam pitanje...
Može neke preporuke za naše klanove ili neku stranicu o našim klanovima na PM.
Igram par mjeseci pod PTSP-om regularnih bitki , a htio bi u neki klan.
Hvala.
Sad igram na Westfield-u s M103.Top tier Maus,IS-4 i IS-7,nitko nema overall preko 50%,ukupni dmg koji su nanijeli bio je jednak nuli!!!
Frajer ima 3k bitki i IS-4 u garaži.Pa daj me nemoj 'ebat.Samo ne znam kako je tako loš igrač uspio skupit toliki exp.A da ne spominjem Mausa koji napada open field.I to u bitci s 5 artyja sa svake strane.Pa morona u pm!!
Mozda je konvertao exp...
Ja sa 3k bitki imam tek otkljucana dva tier 8 tenka...to su gold warriorsi...Meni je sad drago sto ne koristim taj mod za statistiku mislim da bi se odmah prije borbe isfurao i izivcirao. Ovako igram u blazenom neznanju dok ne vidim top tier kako ulece bez glave medju njih.
Cekaj,tebe stvarno cudi kako netko u 3k bitki ima tier X?
A gle, da nije moguće, ne bi imao tier X sa 3k rundi, al to je sigurno premium acc pa brže skuplja XP, a možda je došao do njega dok je još bio tier 9 pa mu je manje trebalo.... jbg, znam kako ti je, ja često imam takve runde u tier 10 gdje napravim više dmg-a sa IS-3 topom na IS-8 nego prokleti tier 10 noobovi...
Koji horror danas, lik ima 18.000 borbi i EFF 500
Jel ima neka aplikacija koja mjeri vrijeme provedeno u igrici?
Jel dozvoljeno brisati updates folder?
ne
Jel ima neka aplikacija koja mjeri vrijeme provedeno u igrici?
Imas Wot statistics
U update folderu ja imam samo client patch par komada cca 30mb ostalo je pobrisano,tako da možeš obrisati te velike datoteke slobodno uštedit ćeš 3-5gb.
jel izaso 8.5 patch i jel se zna kad izlazi,ja sam jos na 8.4
mi smo već odavno prešli na 8.5
mi smo već odavno prešli na 8.5
U mene je 8.6 i tier 10 arty igram
Daj boze,ovo bi bilo super extra
Netko zainteresiran za kupnju acc-a?
U garaži: E-100, E-75, JgdPzE-100, Obj 212, T25/2, Type 58, ,VK2801
Premium tenk: Type 59
Svi moduli
Dodatno istraženo: France S-35CA, AMX12t, AMX105AM, AMX 50B
Germany VK3001P, Hummel
Russia KV3, KV1S
Eff: 1238, cca 11 k bitki
30 garažnih mjesta
Posebni mail
Sve u garaži nakrcano posadom sa 2-4 sekundarna skila, osim Typa 58 i T25/2, u barakama još nakrcana posada od KT-a
Wowp beta acc uključen xD
Mizernih 600 kunića
mozda type dođe ;O
Eto tajpa u ponudi za vikend ali 62, ne 59
A dolazi i KV 5
http://worldoftanks.com/news/2208-2nd-anniversary-gift-shop-bundles/
Ko od vas ima 62, kakav je, kakav mu je MM i kako zaradjuje ???
Eto tajpa u ponudi za vikend ali 62
Ne kupuj više, dosta je.
Btw, čim sad igraš? Ja planiram danas na M103 (trebalo je za vikend, al nema se vremena) pa ako si trenutno na tier8-9, mogli bi platoon, nismo odavno.
Eto tajpa u ponudi za vikend ali 62
Ne kupuj više, dosta je.
Btw, čim sad igraš? Ja planiram danas na M103 (trebalo je za vikend, al nema se vremena) pa ako si trenutno na tier8-9, mogli bi platoon, nismo odavno.
Taman da Peru sa tobom pokrenem, vec su me cigani poceli smarati za njega da im ga prodam u staro zeljezo
A ako budes sa M103 ja cu sa T34
Krenuo na francusku heavy liniju i sinoc otkljucam 50 100 i napokon se rijesim onog AMX-a M4 45 (definitivno ga nisam volio ) pa cu ovih dana igrati sa premium osmicama da skupim dovoljno love za 50 100, Panthera II i ove opreme da se kupi dok je akcije
Ma ne vjerujem da cu uzeti tajpa, nekako nisam ja bas dobar u igri sa lakim tenkovima. Da je 59 u ponudi ne bih se dovumio ni sekunde