- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaki nadolazeći tenkovi moraju biti nešto jaći od postojećih. U protivnom tko bi ih grindao?
Tenk ima 0 oklopa pa mislim da i nije bas OP, a za reload, jesi probao igrat sa t-62A.
Pozdrav.
wot sam igrao prije nekih par mjeseci pa stao, sad sam ponovno instalirao cjelu igru (4,5gb) i instalirao
kad pokrenem kaže mi da prvo mora osvježit klijent igre, počne odbrojavanje od 60 sec i onda mi dođe poruka:
"kritična greška
neuspjelo skidanje podataka preko http
program ne može nastaviti
za detalje pogledajte log datoteku"
to mi se prije nije događalo, skinuo sam ju već 3 puta sad i svaki put se to pojavi.
u log datoteki piše:
ERROR: http request(id = 2): what="http request timed out", msg="verb="GET" url="http://dl.wargaming.net/wot/eu/patches/8.4_Y2IzIFx1Yz/wot_84.2348_84.2311_client.patch""
ERROR: http request(id = 2): FAIL
istraživao sam na internetu ali sve bezuspješno, znam da mrzite kad neki noob dođe tu i pita glupa pitanja al eto nemam više ideje di da gledam kaj da radim pa ako itko zna bio bi zahvalan za pomoć.
hvala unaprijed
Koliko imaš slobodnog prostora na particiji na koju ga pokušavaš instalirati?
300 gb
Sad ću reći što ja radim kada imam neki problem sa igrom.
Prvo je obrišem, onda pokrenem CCleaner i s njim očistim računalo i "registry" i isto tako sa GlaryUtilities. A onda u "Search" upiši WoT ili World of Tanks (prvo jedno, pa drugo) i obriši sve što je vezano uz igru.
Također bi bilo dobro da defragmentiraš disk. I nakon toga instaliraš igru.
EDIT: Nakon što to napraviš javi rezultate.
Piše ti lijepo da je GET request time out-ao. Znači vjerojatno ti nešto blokira WOT od skidanja, probaj pogasiti antiviruse ako ih imaš, ili izgasi firewall.
hebo ih test server cijelo jutro čekam i kifla!
brijem da ću taman upasti kad budem morao na posao!
Hvala na pomoći uspio sam, instalirao sam najnovije: c++ redistributable i net framework, očistio komp s ccleaner-om, isključio firewall i antivirus (kaspersky), restarto komp i proradilo je, sad kad je napravio kaj treba ponovno sam uključio antivirus i firewall u pokrenuo igru i radi
hvala još jednom!
EDIT: kaj mislite da ce oni novi tir X biti giftani npr. svabo za onog kaj je istrazil cijelo njemacko stablo? kak. engeneer germany?
posto su natuknuli da nece bit na prodaju i nece se moc istrazit...to bi bilo cool da dobis tak nekaj nakon silne muke po pojedinoj naciji, gift tank koji je raritet(a i potice prodaju golda za konvertanje expa)
hm zvuči primamljivo to što misliš samo pitanje je dali tako misle vodstvo wot-a. Koliko ja znam takve tenkove su samo dobivali beta - testeri koji redovno testiraju igru i onda kao u znak zahvalnosti dobiju tenkić....
Koje je smeće ovaj Super Pershing! Da ne zarađuje nešto prodao bih ga. Spor, kilav, trom, neprecizan top s malom probojnošću - jednom riječju dosadan! Pogotovo u kombinaciji sa izostankom timske igre.
Koje je smeće ovaj Super Pershing! Da ne zarađuje nešto prodao bih ga. Spor, kilav, trom, neprecizan top s malom probojnošću - jednom riječju dosadan! Pogotovo u kombinaciji sa izostankom timske igre.
Meni sluzi samo za x2 i to ako sam od volje za njega. Kad bude trebalo love posluzit ce svrsi.
Sinoć sam prebacio s Tigra P kamuflažu i onaj "dalekozor" i počeo igrati s njim kao "tank destroyer" sa slabim topom. Situacija se nešto poboljšala jer sam dobio za redom 4 partije.
Sinoć sam prebacio s Tigra P kamuflažu i onaj "dalekozor" i počeo igrati s njim kao "tank destroyer" sa slabim topom. Situacija se nešto poboljšala jer sam dobio za redom 4 partije.
to je OK :)
ja sam s Jagdtigrom pogodio Ferdinanda na mapi Ensk. ja sam bio na polju A8 a on je bio K8...lik je popi*dio
Napraviš 7k damagea i dobiš 43k kredita. Igra je stvarno u qrcu.
ja sam s Su-122-44 napravio oko 4000dmga i dobio sam 95.000 kredita, pa koliko bi ti s T110E4 ?
S jagdtigerom napravim 4500 dmga i dobijem s premiumom oko 53.000 kredita
to ovisi od tenka do tenka
Ubi me u pojam ovaj t25/2... Jutros 4 zaredom izgubio. I što je najgore čini mi se da je slijep, a td kroz koji prolazi sve... koma...
Ubi me u pojam ovaj t25/2... Jutros 4 zaredom izgubio. I što je najgore čini mi se da je slijep, a td kroz koji prolazi sve... koma...
t25/2 je odlican tenk i td generalno, jeste da mu je oklop nula, ali ima odlicnu depresiju topa i kad ga postavis tako da mu samo kupola viri odlican je ubica. Neki dan sam s njim zajedno sa jos jednim KV-1s zadržao pet tenkova da nam ne prodru u bazu. samo nemoj se zaletati sa njim.
t25/2 je odlican tenk i td generalno, jeste da mu je oklop nula, ali ima odlicnu depresiju topa i kad ga postavis tako da mu samo kupola viri odlican je ubica. Neki dan sam s njim zajedno sa jos jednim KV-1s zadržao pet tenkova da nam ne prodru u bazu. samo nemoj se zaletati sa njim.
Slažem se, svaki TD koji je solo..je smrt na gusjenicama vrlo brzo..no uz podršku mediuma ili teškaša, bez problema drži petoricu..
A tek T28 (T28/2),to su tek prave katastrofe.Cim te arty vidi mozes izac iz igre,sa svojih 15km/h nema sanse da pobjegnes negdje.S tim da T28/2 je jos x2 gori zbog otvorene kupole.
T28 vise nije ono sto je bio,prije je on sijao strah i tesko se probijao ako nebi pogodio one kupole na vrhu.Treba stat nakon T25 jer nakon toga se samo jos vise zivaca gubi.
Ferdi vs. T28,Ferdi dobija u svakom pogledu.Brzina,preciznost,okretnost,bla bla...
Najbolja bitka do sada s T-150.
Cijela posada je na 100%,tek sam nedavno otkriva da kada je posada gotova s obukom onda
ih se jos moze dodatno obucit (vidi 4.sliku)
oprosti, kakvi su ti to bezvezni skillovi na posadi? trebao si krenuti svima s popravcima istovremeno
Možda ti ne leži stil igre SP-a ili si očekivao nešto drugo, ali tenk nije smeće. Biće ti dosadan ako voliš brže tenkove (ako odabereš pogrešnu stranu, treba puno da se vratiš), ali trebao si se informirati prije kupovine. Ja mislim da je dobro balansiran.
Da li zna neko koliko će biti cijena premium potrošnog materijala? Da li će biti po kursu konverzije golda za kredite (1 gold = 400 cr)?
Želim isprobati 105oct benzin kao stalni consum. na SP-u (uz firefighting na posadi da kompenziram nedostatak aparata, mada me baš rijetko zapale), ali ako cijena bude 20k (50x400), onda nek se fu.ckaju. Ako bude niža cijena, ova kombinacija na SP-u bi bila jako dobra.
Stavljao sam vještine za koje je kvalificiran pojedini član posade.Nisam stavljao opće vještine,eto čisto tako jer mi nisu zanimljive.
Imaš kaku ideju,koja je kombinacija najbolja?
Možda ti ne leži stil igre SP-a ili si očekivao nešto drugo, ali tenk nije smeće. Biće ti dosadan ako voliš brže tenkove (ako odabereš pogrešnu stranu, treba puno da se vratiš), ali trebao si se informirati prije kupovine. Ja mislim da je dobro balansiran.
Da li zna neko koliko će biti cijena premium potrošnog materijala? Da li će biti po kursu konverzije golda za kredite (1 gold = 400 cr)?
Želim isprobati 105oct benzin kao stalni consum. na SP-u (uz firefighting na posadi da kompenziram nedostatak aparata, mada me baš rijetko zapale), ali ako cijena bude 20k (50x400), onda nek se fu.ckaju. Ako bude niža cijena, ova kombinacija na SP-u bi bila jako dobra.
Trenutno na test serveru je 20k credita.
Ništa onda, 100okt za 5k je dovoljan. Nikad mi nisu bili jasni ti premium potrošni materijali, odnosno cijena.
Npr ubiju mi gunnera a ja nosim samo premium aid i moram ga izliječiti. Puf, ode 50 golda/20k, a slijedeći pogodak opet ubije gunnera ili nekog drugog. Isto i za module.
Bezveze. Da je niža cijena, onda da (ne računam povremene popuste).
Ništa onda, 100okt za 5k je dovoljan. Nikad mi nisu bili jasni ti premium potrošni materijali, odnosno cijena.
Npr ubiju mi gunnera a ja nosim samo premium aid i moram ga izliječiti. Puf, ode 50 golda/20k, a slijedeći pogodak opet ubije gunnera ili nekog drugog. Isto i za module.
Bezveze. Da je niža cijena, onda da (ne računam povremene popuste).
Ma to ce se i uzimati jedino za kakva takmicenja i CW :)
Meni Pero i nije toliko trom mada ja pretezno igram sa heavijima pa sam mozda i navikao :)
Jedino dobro sto ima od toga je automatsko gasenje pozara, znam dosta puta da i neskuzim da gorim dok ne pogledam damage panel, a ovo ostalo i nema neke svrhe.