Mjenjam bonus code sa
Tier III PREMIUM LIGHT TANK T-15
1 Free Garage Slot
Za 1500 golda ako je neko zainteresovan nek me pm.
p.s nemam para za gold a treba mi da povecam baracks radi crewa,pa eto ako neko hoce da se trampamo hvala puno.
Mjenjam bonus code sa
1 Free Garage Slot
p.s nemam para za gold a treba mi da povecam baracks radi crewa,pa eto ako neko hoce da se trampamo hvala puno.
Mjenjam bonus code sa
1 Free Garage Slot
t-15 je 900 golda
slot je 300 kad nije na popustu
1200<1500 matematika je tu vrlo jasna
mogo si napisat : trazim nekog da mi gifta golde...
Mjenjam bonus code sa
1 Free Garage Slot
t-15 je 900 golda
Da sam to htio napisat napiso bi kontas,ponudio sam nemoras se sad ti pravit pametan.
Da ima manje od 1500 golda trazio bi manje,trebo si i to provjerit.
Mjenjam bonus code sa
1 Free Garage Slot
t-15 je 900 golda
Da sam to htio napisat napiso bi kontas,ponudio sam nemoras se sad ti pravit pametan.
Da ima manje od 1500 golda trazio bi manje,trebo si i to provjerit.
lol, ako ga neces iskoristiti rađe ga nekome pokloni, traziti 1500 golda za T-15 nije neka blistava ponuda...
Hahaha, evo jedan zgodan novi video.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C0WUF-3XGFM
Leopard na kraju napravi Norrisov roundhouse kick
Evo za one koji nisu imali sreću upast na test server jedan pošteni review test servera
Mjenjam bonus code sa
1 Free Garage Slot
Cojk je lijepo ponudio ne mora se sada stavljat na lomacu zbog toga. Da ima manja opcija za kupovinu golda najvjerovatnije je da bi je trazio
Inace veoma veliko zanimanje za test server, sinoc u pola 3 dodjem kuci i aj reko dok sam mahmuran (inace najbolje partije pruzam u tom stanju ) da uletim malo na test server i uzmem AMX 50B (grindam tu liniju inace) kad ono 5700 i neki u redu u pola 3 ujutru
evo ubo sam prem na 1 dan,rstrosan kakav jesam
ko hoce platun nek se javi
grajndacu pare sa t34 i type59
eventualno koja tir 5-6-7
treba mi para cirka oko ... necu ni brojat
ajmoooo
evo ubo sam prem na 1 dan,rstrosan kakav jesam
ko hoce platun nek se javi
grajndacu pare sa t34 i type59
eventualno koja tir 5-6-7
treba mi para cirka oko ... necu ni brojat
ajmoooo
Evo javljam se ako si za,nick isti kao na forumu tu,da provozam is3 sa 5tim skillom i 1700 partija...
moze li netko stavit link za multi core mod, vidio sam da ga je netko stavio prije par tjedana, pretrazio sam zadnjih 15 stranica i nista
Samo pokreni igru, upali task manager i nađi proces "WorldOfTanks". Desni klik na proces pa ne set affinity i označi sve jezgre.
Samo pokreni igru, upali task manager i nađi proces "WorldOfTanks". Desni klik na proces pa ne set affinity i označi sve jezgre.
to mi je uvijek za sve oznaceno
wot koristi samo jednu jezgru bez obzira sto su sve oznacene, dok mi druga hlapi pa zato pitam...
iskljuci core 0
ili si napravi shortcut s ovakivm targetom
C:\Windows\system32\cmd.exe /C start "" /affinity 06 X:\World_of_Tanks_folder\WorldOfTanks.exe
ovo je za quadcore+ proc i pokrece wot na 2. i 3. jezgri
zamjeni si putanju fajlova po potrebi..
moze li netko stavit link za multi core mod, vidio sam da ga je netko stavio prije par tjedana, pretrazio sam zadnjih 15 stranica i nista
Evo ti link sa foruma imas i objasnjenja
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/208968-multicore-podrska/page__hl__%20multicore#top
Kolko traje taj test tjedan, dva ili zauvijek?
Odigro sam danas par sa vk 3002 db i nije tako loš dinga kao lud imao sam jednu partiju 3k primljene potencijalne štete a bio sam negdje u sredini po mm. samno da mi ga je malo ubrzati još sam stock =(
Odigro sam danas par sa vk 3002 db i nije tako loš dinga kao lud imao sam jednu partiju 3k primljene potencijalne štete a bio sam negdje u sredini po mm. samno da mi ga je malo ubrzati još sam stock =(
dobar je to tenk kad ga dotjeras, ja sam ga jednom kupio i odma prodo kolko je bio koma stock i isao sam u minus
prvo gusjenice za bolju kupolu, pa 8.8 pa se vec nekak da
i tek sa zaadnjim motorom ozivi
meni je drazi od pantera, nekak smo se nasli
al mi je jedina prava ljubav 3001H
Pozz...kako mogu prijaviti nekoga direktno wotu?? Imao sam 4 killa,i trebao sam uništiti još jednoga ali je mene moj uništio!
Desni klik na njegovo ime -> Complain -> odabereš razlog pritužbe
A kada se netko žali na nas jel onda mi dobijemo obavijest ili ? Gdje možemo pogledat pritužbe ?
Kolko traje taj test tjedan, dva ili zauvijek?
tjedan-dva
Bok evo i ja krenuo u wot igra je fenomenalna igram nekih 5-6 dana sad san na lvl5 tanku igram sa njmackim tankovima imam pzIV trenutno ali valjda cu brzo na 6 nivo tankova!!!
Danas je specijalni dan za zaradu, vikend igraci ginu ko ludi
do sad sam zaradio 1.5m sta ce tek bit do kraja dana-
Danas je specijalni dan za zaradu, vikend igraci ginu ko ludi
do sad sam zaradio 1.5m sta ce tek bit do kraja dana-
Slabiji vid,bol u ledjima i jedno 0.5kg sala vise...
novi sam ali imam jedno pitanje : da li se moze trgovati u bilo kakvom vidu s f+drugim igracima , da li PREMIUM status donsi samo +50% silvera i expirinace, i dali se expirinace moze dobiti promjenom golda ili neceg ili samo igrom? havla
Ako već odgovor postoji na ovom forumu možete mi napisati samo stranicu na kojoj se nalazi jer mi se ne da listati 700+ starnica
Havala!!!
Pozdrav.
wot sam igrao prije nekih par mjeseci pa stao, sad sam ponovno instalirao cjelu igru (4,5gb) i instalirao
kad pokrenem kaže mi da prvo mora osvježit klijent igre, počne odbrojavanje od 60 sec i onda mi dođe poruka:
"kritična greška
neuspjelo skidanje podataka preko http
program ne može nastaviti
za detalje pogledajte log datoteku"
to mi se prije nije događalo, skinuo sam ju već 3 puta sad i svaki put se to pojavi.
u log datoteki piše:
ERROR: http request(id = 2): what="http request timed out", msg="verb="GET" url="http://dl.wargaming.net/wot/eu/patches/8.4_Y2IzIFx1Yz/wot_84.2348_84.2311_client.patch""
ERROR: http request(id = 2): FAIL
istraživao sam na internetu ali sve bezuspješno, znam da mrzite kad neki noob dođe tu i pita glupa pitanja al eto nemam više ideje di da gledam kaj da radim pa ako itko zna bio bi zahvalan za pomoć.
hvala unaprijed
novi sam ali imam jedno pitanje : da li se moze trgovati u bilo kakvom vidu s f+drugim igracima , da li PREMIUM status donsi samo +50% silvera i expirinace, i dali se expirinace moze dobiti promjenom golda ili neceg ili samo igrom? havla
Ako već odgovor postoji na ovom forumu možete mi napisati samo stranicu na kojoj se nalazi jer mi se ne da listati 700+ starnica
Havala!!!
Može se trgovati s drugim igračima u smislu da ti njima ili oni tebi pravim novcem kupe gift package ili gold, in-game trgovanje creditsima ili opremom ne postoji. Premium donosi samo taj 50% bonus na credts i exp, a jedino sto dobijes uz to je drugacija in-game garaza koja se samo vizualno razlikuje od garaze za stoku sitnog zuba. Kad elitas neki tenk sto znaci da s njime istrazis sve sto se istraziti moze mozes i dalje s njime skupljati exp koji onda za gold mozes zamijeniti za free exp kojeg mozes koristiti sa svim tenkovima. Ne znam da li se moze kupiti free exp za gold jer nisam nikad gledao, probaj proguglati malo.