World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Tko hoće grindati pare s premium tenkom, do tiera 7 najbolja kupnja je SU-122-44. Naravno preporuka je da se ima i premium račun.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Solidno on zaradjuje i bez premiuma...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer dobio poruku od WG primljen sam za supertestera {#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

moze procjena accounta? u garazi: E100,FERDI, patton,pershing,gwtigar, mnostvo nizih tierova,francuzi istrazeni do t8, brdo opreme i 2 prem tenka- CHURCH3 i pz4 s.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

imam jedno pitanje

npr. da ja sad imam m103 i ne istrazim zadnji gun od 60k xp nego idem pravo na t110e5.

i sad posto je taj gun od 60k xp njemu stock, jel ce se on meni automatski istrazit za m103 ili ga moram istrazit posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

istražit će ti se automatski i za m103

1 0 hvala 1
17 godina
Re: World of Tanks
rosimic90 kaže...

imam jedno pitanje

npr. da ja sad imam m103 i ne istrazim zadnji gun od 60k xp nego idem pravo na t110e5.

i sad posto je taj gun od 60k xp njemu stock, jel ce se on meni automatski istrazit za m103 ili ga moram istrazit posebno?

Ne moraš istraživati top na M103 jer ćeš ga automatski dobiti na T110E5

16 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

imam jedno pitanje

istrazi ti top, ovako ces biti samo na teret.

ne razumijem te ljude koji sto prije zele istraziti sljedeci tenk, pa nemozete biti tako glupi, UVIJEK SE TREBA CIJELI TENK ISTRAZITI PRIJE PRELASKA NA SLJEDECI, pogotovo jer se moduli tipa motor i top gotovo uvijek prenose. posljedica tih odluka su is4 koji se vozikaju uokolo sa d25t, ili e75 sa kratkim 105mm, horor price znaci.

17 godina
moderator
dedaa kaže...

ne razumijem te ljude koji sto prije zele istraziti sljedeci tenk, pa nemozete biti tako glupi, UVIJEK SE TREBA CIJELI TENK ISTRAZITI PRIJE PRELASKA NA SLJEDECI, pogotovo jer se moduli tipa motor i top gotovo uvijek prenose. posljedica tih odluka su is4 koji se vozikaju uokolo sa d25t, ili e75 sa kratkim 105mm, horor price znaci.

Upravo to, pogotovo jer će jači/bolji top donijeti više xp-a pa samim tim sebe isplatiti i lakše će se napredovati do slijedećeg tenka.

Ja sam kupio T29, sexy beast, samo što trenutno imam samo 90mm top i radio namontiran, moram sad ovjes, kupolu i 105mm top, pa tek onda motore :S

15 godina
World of Tanks

Koji je pak qrc s ovim patch-om?

Jučer sam uredno download-ovao i sada kad započne instalaciju u launcher-u izbaci mi nekakvu kritičnu pogrešku, kaže program nemože nastaviti za detalje pogledajte log datoteku??

Koji qrc? Help...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...
rosimic90 kaže...

imam jedno pitanje

ma ja sam jos na t29 nego pitam ovako opcenito za sve tenkove jel se automatski istrazi, ja obicno sve istrazim, i one radije od 5k xp na malim tenkicima

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam elite-ao svaki tenk koji sam igrao.. čak i one beskorisne topove kao npr 122mm na t44 sam istraživao prije nego sam prešao na novi tenk

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Jebote kak nebus lud kad ti se pojavi ovakav kretenski imbecil u timu, ja nerazumijem kako se nekome da uopce igrati kad vidi da je tako retardiran, u najmanju ruku ovo je neka vrsta retardacije ili je afk/bot

Ja sam ga susreo u njegovom Caernarvonu i lik je pokusavao da prođe onu crvenu granicu mape da izađe van {#} 

možda je liku pukla veza? to mi se zna desiti i onda tenk samo nastavi kretanje. ako si na otvorenom, dok se ponovo spojiš, već si mrtav! :-)

17 godina
Vim kaže...

Jučer sam uredno download-ovao i sada kad započne instalaciju u launcher-u izbaci mi nekakvu kritičnu pogrešku, kaže program nemože nastaviti za detalje pogledajte log datoteku??

Koji qrc? Help...

Meni isti problem, pa sam maknuo sve modove i opet isto, onda sam poslije toga sve izbrisao iz kompa i skinuo friških 4.5 GB i opet isti problem... dakle instalira igru, patch je skinut, al kad krene instalirat patch onda dođe do tog critical errora i ne mrda -.-

15 godina
World of Tanks

World of Tanks Update 8.4 Teaser

2 0 hvala 0
15 godina
dado314 kaže...
Intel&ATI kaže...

Jebote kak nebus lud kad ti se pojavi ovakav kretenski imbecil u timu, ja nerazumijem kako se nekome da uopce igrati kad vidi da je tako retardiran, u najmanju ruku ovo je neka vrsta retardacije ili je afk/bot

Ja sam ga susreo u njegovom Caernarvonu i lik je pokusavao da prođe onu crvenu granicu mape da izađe van {#} 

možda je liku pukla veza? to mi se zna desiti i onda tenk samo nastavi kretanje. ako si na otvorenom, dok se ponovo spojiš, već si mrtav! :-)

da da sigurno, onda mu je pukla veza u svih 4000 borbi koje ima????

pa lik ima preko 4000 borbi i 200 kilova, ko tu koga jeb* onda???

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Tko hoće grindati pare s premium tenkom, do tiera 7 najbolja kupnja je SU-122-44. Naravno preporuka je da se ima i premium račun.

Evo kako on fino zaradjuje i bez premiuma...:)

14 godina

Jesi ih porokao lol :D Gj

WordPress ❤
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Vim kaže...

Koji qrc? Help...

Meni isti problem, pa sam maknuo sve modove i opet isto, onda sam poslije toga sve izbrisao iz kompa i skinuo friških 4.5 GB i opet isti problem... dakle instalira igru, patch je skinut, al kad krene instalirat patch onda dođe do tog critical errora i ne mrda -.-

Stvarno nezz u čemu je problem. Nikako da pokrenem igru, možda da očistim registry...

Otkucava mi dva dana premiuma :(

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli ima šta na support forumu? ako se vama dvojici događa, sigurno se i drugima događa

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...
dado314 kaže...
Intel&ATI kaže...

da da sigurno, onda mu je pukla veza u svih 4000 borbi koje ima????

pa lik ima preko 4000 borbi i 200 kilova, ko tu koga jeb* onda???

chill out!

rekao sam "možda". očito se još nisi navikao na idiote kojih stvarno ima previše...

17 godina
Vim kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Vim kaže...

Koji qrc? Help...

Stvarno nezz u čemu je problem. Nikako da pokrenem igru, možda da očistim registry...

Otkucava mi dva dana premiuma :(

Riješio sam to tako da sam kopirao WoT folder s laptopa na kojem se sve normalno patchalo na komp gdje je igra bila instalirana, ali se nije uspjelo patchat i sve radi.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

https://www.youtube.com/user/BohemianEagle  Novi replay kv1s-10 killova

Type 59 replay-

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 20:32 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

yay, dobio sam na gamersbooku t-15 i free garage slot! {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

vama radi stranica eu?

edit:firefox me nekaj zezal,sad je ok

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 12:56 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pogledaj taj log fajl. Frendu je bio error da nemoze kopirat tj nac fajl gdje se parch otpakirava u users/korisnik/appdata/local/temp/wargaming.net/wot/temp/

Zastane patch na uvijek istom postotku tj. na jednoj datoteci. Tamo, unutar jos jednog foldera, je otisao (ne fizicki, jasno ne{#}) sa windows explorerom dok je instalacija radila svoje, usao u tih par podfoldera koji se stvore i locirao datoteku na kojoj instalacija stane (pise u launcheru dok se patcha), te pritisnuo par puta f5 (refresh) tipku pa je patch prosao.

Navodno, prema wot forumu, desi se problem sa pristupom tim folderima kada se pokrene patch par puta 'istovremeno', ili stogod slicno, no frendu je ovo proslo pa ga nije briga sto je tocno bio problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 16:27 (kunof00).
15 godina
World of Tanks

i ja igram m103 bez zadnjeg topa i necu ga otkljucavat

dat 1/3  expa potrebnog za t110 bezveze, za top koji ce se s njim unlokat je po meni bacanje expa

pogotovo jer taj drugi top sve ljepo uredno bushi

{#} ja sam jedan od tih koji je igral is-4 sa d-25, nisam imao drugog nacina, zato su mi i statsi na ponos{#}

al to je samo moje misljenje za taj konkretni slucaj

igram t-43 i nisam otkljucal 2.motor, stavio sam direktno 3., a drugi je stok motor na t-44 pa ce automatski bit t-43 elitan u doticnom momentu

na type 58 dok ga grajndam, prvo cu unlokat is-2 jer je njegov stock top najjaci top na t-34-1

mudro grajndanje

al da sam frik koji otkljucava sve, to jesam

i beskorisne radije na chi-ha, i na m5a1,i onaj jadni zadnji top na sau 40,i motore i radije za hetzera, sve

kak dolaze nove grane za pojedine nacije, topovi, motori i radiji dobro dodju otkljucani

kad unlokam panter2, cekaju me samo gusjenice i kupola,zahvaljujuci paralelnom grajndu svih grana

tak je bilo sa gro tenkova

p.s. neko je pital za jgpantera:

imam ramer, vent i camo net, zadnji radio i motor, i 10.5 na STOCK GUSJENICAMA

jos cak ostane mjesta da bi se stavilo i zimmerita gore{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj patch je unazadio (pokvario) igru. Barem meni. Zvuk je katastrofalan (isprekidan) i što je najgore postala je trzava i to smeta. I prije mi nije radila nešto sjajno, ali sada je još gore.

Ali da ne bude sve loše pobrinuo se IS-3 - 36 primljenih pogodaka! Samo stojim, a ono se sve odbija. Dojmila me se i potencijalno primljena šteta.

Klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Performanse mi pale za cca 20% s ovim patchom. Krasno, sad taman mi je totalno neigrivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice