- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio sam IS-8...koju opremu da stavim na njega?
ventilacija, rammer, stabilizer
da to je standard layout za neku normalnu igru
ak ces ostajat iza 1 linije i snajpat onda umjesto ramera uzmes gun drive,posto je vaznije precizno pogodit nego bit brz na okidacu
tenk se levela sa vise pogodaka, dmg-a i criticala, znaci najvise expa ide na to i najbrze ces otkljucat ostatak
mislim da cak nemoras otkljucavat gusjenice za top module,al svejedno provjeri-znaci digitron u ruke i zbrajaj
al znaj prije si bio suplji sa is-8, a sad sa prem ammo i bez zadnjeg topa si vreca za napucavanje
Posada na ms-1 će uskoro biti na 100%.Kaj da im stavim?Mislio sam vozaču stavit "no lifer"(-10% sex,+25% experience) a comanderu "hvata granatu ustima"(+ 200 armor on all sides). :P
Ali ajd ozbiljno,kaj da im baš stavim...
mogo bi zapovjedniku stavit onaj skill jack of all trades da moze mjenjat vozaca,al to je perk tak da prvo stavis repair pa posle resetiras
najgore je kad ti posada pogine borba je gotova
Evo mene doma, ubio se u Oro Goru na pizzi, nacugao se Staropramena i kao svaki pravi tenkista... pravac doma, WOT Launcher...
ma svaka im čast još da čekam "queue"?
moram kuci pjeske,a noge mi teske, pio pive ceske
Navodno bi nas u patchu 8.4 trebao dočekati novi ruski TD zvan SU-100Y. Ta zvijer je tier 6, ima 60mm oklopa svugdje, spor je, no ima fenomenalan 130mm top (440dmg, 196 pen). Ako se mene pita definitivno OP za svoj tier i za premiuma, no vidjet ćemo.
Više informacija ovdje.
uff ovo bi bila dobra makina za tir 6, kosta kao i dikermax,a uz prem ammo, like a death star
al ce ga bacit u 7 tir minimalno,i dignut mu cijenu
evo ovako se brani Artic Region u tier X danas
12 | top |
---|---|
3 | gusjenice i kupola |
Po meni def top jer sa zadnjim topom ces brze izgrindad xp za gusjenice i kupolu :)
Ja sam prvo isao na gusjenice i kupolu i onda sam skuzio da sam se zahebao
Zanima me šta mislite o tenku BDR G1B, vidim da ima 90mm tier 7 gun!?Dosad sam igrao sa KV-1 i mogu vam reći da mi je malo dosadio pa mi zanima dali je BDR G1B dobar moneymaker.
Hvala
mogo bi zapovjedniku stavit onaj skill jack of all trades da moze mjenjat vozaca,al to je perk tak da prvo stavis repair pa posle resetiras
najgore je kad ti posada pogine borba je gotova
Stavio sam jack of all trades i mislim da nije perk...driver ima repair...
Pozz ekipa, dal je tko koristio ovo? XVM editor I dal mi može netko poslat svoju konfiguraciju jer defaultna sucksa
Izgleda da cu ipak osvojiti neku nagradu
Victory!
Battle: Serene Coast 30. prosinca 2012. 15:15:56
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 3.043
Credits received: 73.171
Battle Achievements: Orlik's Medal
Nek se Pijano ime vidi!!
Ja nisam imao pojma da klan Pijanice je izrasao u tako veliki klan,prije je bilo nas 10-ak i to je to.A sada godinu dana kasnije vec ima svaki dan vise od 20 kad god dodjem online.Lijepo,lijepo samo steta sto nisam igrao,pa vas nisam sve pohvatao.
Evo jednog faila iz jučerašnje igre :D hahaha
odma sa spawna se zaletio tamo i bio cijelu partiju na "blokovima"
kraljina :DD
Šta si mislio, preskočit to?
Još jače je kad neki heavy tamo zapne i onda cijelu partiju stišću help i pišu da im neko dođe pomoć. A ak njegov tim partiju gubi onda tog koji je zapeo najčešće gangbangaju zadnjeg svi redom koji su ostali čitavi od protivnika.
Šta si mislio, preskočit to?
Još jače je kad neki heavy tamo zapne i onda cijelu partiju stišću help i pišu da im neko dođe pomoć. A ak njegov tim partiju gubi onda tog koji je zapeo najčešće gangbangaju zadnjeg svi redom koji su ostali čitavi od protivnika.
Krivo si shvatio kolega,to nisam ja,nego moj team mate :D
Sry, mislio sam da si ti. Ne ide mi čitanje postova u 3 ujutro.
Zašto mi WoT Launcher ne radi?
Zašto mi WoT Launcher ne radi?
zato što su wg profesionalci kojima nema ravnih...
pokreni igri iz game foldera
Nije uspjelo pa sam restartovao komp pa evo radi
vjerojatno si ponovo pokenuo launcher iz game foldera...kad ti se to dogodi onda pokreneš exe file od igre iz foldera i mora radit...btw nisi jedini koji je sada imao taj problem
Nemam srece danas: ubijem ih 9 sa Su 26 i izgubim partiju. Ubijem ih 6 sa KV2 i izgubim
Ja sam to jednom sa elc-om preskočio nedavno...nakon toga se gledam,wtf ja radim...
WoT-ovci sretna vam Nova,puno uspjeha,pobjeda,medalja,uništenih tenkova i dmg-a
I sto manje siemka i witam likova u ekipama
I sto manje siemka i witam likova u ekipama
da pojasnim nešta:
powozdenia=GL
dzieki=thx
Koji su po vama bolji francuski ili američki auto loaderi tj laki tenkovi
Treba se uvijek do kraja fajtati...
Ja osobno na javnom chatu ismijavam one koji bježe kada na kraju bitke ostanu sami. J*bem im virtualni novac.
Treba se uvijek do kraja fajtati...
Ja osobno na javnom chatu ismijavam one koji bježe kada na kraju bitke ostanu sami. J*bem im virtualni novac.
A ja obično ismijavam retardiran tim ako ostanem sam protiv više njih i normalno ako ostanem protiv 10 da necu se zaletit k njima i umrijeti u čast svojeg tima